Results 1 to 3 of 3
-
04-04-2008, 22:59 #1
ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ ΑΠΟ ΟΔΥΝΗΡΟ ΧΩΡΙΣΜΟ
Γεια σας φιλοι
με λενε νικο και ειμαι δεκαξι χρονων. ημουν για δεκατρεις μηνες με μια κοπελα. ειναι δεκαπεντε. ειναι καλη κοπελα απο καλη οικογενεια κτλ. καπως ετσι ειμαι και γω δηλαδη εχω το προφιλ του καλου παιδιου. στην 1/12/2007 μου ζητησε να χωρησουμε. επικαλεστηκε λογους οπως με κουρασες δεν τα παμε καλα και αλλα τετοια αργοτερα επικαλεστηκε και ως λογο το οτι παραλιγο να την κερατωσω κατι το οποιο εγινε εξι μηνες πριν χωρισουμε και ενω ειχα επανορθωσει και με ειχε συγχωρεσει. εγω τοτε εχασα τη γη κατω απτα ποδια μου........ την παρακαλεσα να γυρισει κοντα μου ταζοντας της τα παντα....... αλλα το μονο που καταφερα ηταν να την απομακρυνω περισοτερο..... επι μηνες εκλαιγα συνεχεια και παρουσιασα καμψη τοσο στα μαθηματα τοσο και στον αθλητισμο(ημουν αριστος μαθητης και πανελληνιονικης στο στιβο)η ζωη μου δεν ειχε κανενα νοημα και εφτασα ως τις αυτοκτονικες τασεις..... δυστηχως με την κοπελα αυτη εχουμε κοινους φιλους και πηγαινουμε στο ιδιο σχολειο......... προσπαθω καιρο τωρα να αποκοπω απο οτιδηποτε μου τη θυμιζει αλλα ειναι ακατορθωτο γιατι οπως προανεφερα εχω ισχυρους δεσμους με το περιβαλλον της και γιατι διαμενω σε ενα μικρο νησι 15.000 κατοικων.τωρα εχουμε απριλιο του 2008 και παρα τους πολλους μηνες που περασαν και παρα τις αμετρητες προσπαθειες που εκανα για να την ξεχασω(βγαινοντας αποφευγοντας τις συναντησεις μαζι της και γνωριζοντας αλλες κοπελες) ακομα την αγαπω πιο πολυ και απτη ζωη μου αν και δεν εχω ελπιδα να την ξανακερδισω και παρολο που με πικρανε πολυ η συμπεριφορα της τους τελευταιους μηνες την λατρευω και ειμαι πολυ δυστηχισμενος μακρια της........... τι μπορω να κανω για να ξεχασω? θελω να γινω ξανα καλα και να καταφερω να βρω τον εαυτο μου τον οποιο εχασα απο το σοκ του χωρισμου και απο τον ανυποφορο ψυχικο πονο...............
Σας ικετευω να με βοηθησετε..............
Ν.Τ.
- 05-04-2008, 16:06 #2
N.T. Δεν θα ηθελα να σου πω ποσο μικρος εισαι και πως θα το θυμασαι καποτε ολο αυτο, ας δεχτουμε οτι ειναι ο ερωτας της ζωης σου και οτι ποτε δεν θα μπορεσεις να το ξεπερασεις, το οποιο προσωπικα, χωρις να θελω να μειωσω τιποτα απο τα συναισθηματα σου δεν το πστευω. Αυτο που νομιζω χρειαζεται να σκεφτεις ειναι οτι αν ειναι να ειστε μαζι θα ειστε ειτε τωρα ειτε αργοτερα. Δηλαδη ο,τι ειναι να γινει θα γινει. Εντωμεταξυ θα σου προτεινα να εισαι ανοιχτος με αλλες κοπελες και γενικα με τη ζωη γιατι ειναι πολυ διαφορετικο το να \'κανεις αμετρητες προσπαθειες για να την ξεχασεις\' και διαφορετικο το να εισαι αληθινα ανοιχτος για να γνωρισεις αλλους ανθρωπους.
Ερχεται καλοκαιρι και η ζωη ειναι πολυ ωραια, ειδικα αν εισαι 16¨)
05-04-2008, 19:59 #3
Originally posted by Bonnie1
N.T. Δεν θα ηθελα να σου πω ποσο μικρος εισαι και πως θα το θυμασαι καποτε ολο αυτο, ας δεχτουμε οτι ειναι ο ερωτας της ζωης σου και οτι ποτε δεν θα μπορεσεις να το ξεπερασεις, το οποιο προσωπικα, χωρις να θελω να μειωσω τιποτα απο τα συναισθηματα σου δεν το πστευω. Αυτο που νομιζω χρειαζεται να σκεφτεις ειναι οτι αν ειναι να ειστε μαζι θα ειστε ειτε τωρα ειτε αργοτερα. Δηλαδη ο,τι ειναι να γινει θα γινει. Εντωμεταξυ θα σου προτεινα να εισαι ανοιχτος με αλλες κοπελες και γενικα με τη ζωη γιατι ειναι πολυ διαφορετικο το να \'κανεις αμετρητες προσπαθειες για να την ξεχασεις\' και διαφορετικο το να εισαι αληθινα ανοιχτος για να γνωρισεις αλλους ανθρωπους.
Ερχεται καλοκαιρι και η ζωη ειναι πολυ ωραια, ειδικα αν εισαι 16¨)
Ακριβώς έτσι θα ήθελα να απαντήσω και εγώ.
Φίλε μου, κοίτα να χαρείς όσο μπορείς περισσότερο την ηλικία σου και μην φυλακίζεσαι σε καταστάσεις και συναίσθηματα που κάποτε θα θυμάσαι και θα γελάς.
Παρόλα αυτά, θα γυρίσω μερικά χρόνια πίσω, (δυστυχώς πολλά), και σαν φίλη σου θα σου πρότεινα να σκεφτείς αν αυτό που νιώθεις είναι αγάπη ή μια μικρή πληγή τον εφηβικό εγωισμό σου, που ενω τα είχε πάντα όλα, τώρα κάποιος άλλος έκοψε το νήμα προς την πρωτιά.
Σκέψου το!
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία