Χωρίζουμε γιατί είσαι μεγάλη, χοντρή και άσχημη! - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 81
    Member
    pennoula_v, θα πάμε στην Αράχωβα (που αλλού; ) και θα προσέχω φυσικά. 30 χρόνια σκιέρ. Δεν φοβάμαι!!
    Με τον πρώην το επιβεβαίωσα γιατί
    α) έχουμε κρατήσει μια καλή επαφή λόγω συνύπαρξης στο ΔΣ του ίδιου συλλόγου, για λόγους τάξης.
    β) είναι προπονητής μου σε κάποιο άλλο σπόρ που ασχολούμαι
    γ) προσφέρθηκε να έρθει μαζί μου για να μην πάω μόνη μου
    δ) καιρός είναι να κάνει κάτι κι αυτός για μένα
    ε) περίπτωση επανασύνδεσης ΔΕΝ υπάρχει. ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΟ.
    στ) καλύτερα να φύγω, να βγώ έξω με κόσμο και να διασκεδάσω παρά να κάτσω σπίτι να κλαίω τη μοίρα μου!

Οσο για τον μ@λκ@ για απλό γνωστό έως αδιάφορο τον βλέπω στο μέλλον.
    Μπορεί σήμερα να μιλάω για \"φιλία\" επειδή είναι ο όρος που αναφέρει συνεχώς ο ίδιος και μούχει κολλήσει. Εγώ δεν αισθάνομαι όμως έτσι.

Νομίζω (ή θέλω να νομίζω) ότι τον ψιλοπείραξε που θα φύγω εκδρομή με τον πρώην. Είπε ότι αν ξαναμπλέξω μαζί του θα μας κόψει την \"φιλική\" επικοινωνία.

Οδυσσέα, ούτε θυμό νοιώθω. Εκτός αν είναι κρυφός θυμός που δεν τον αντιλαμβάνομαι.

Γενικά νοιώθω καλύτερα.
    Χθές βράδυ κοιμήθηκα χωρίς χάπια, δεν είδα εφιάλτες και ξύπνησα στην ώρα μου με το ξυπνητήρι (είχα πεθάνει απο τις αϋπνίες παρά τα χάπια που έπαιρνα).

Το μόνο που παραμένει είναι η άρνησή μου για τροφή. (που μάλλον ψυχολογική πρέπει να είναι)
    Δεν πεινάω κι ανακατεύομαι όταν σκεφτώ οποιοδήποτε φαγητό. Τις τελευταίες μέρες έχω καταφέρει να τρώω μόνο ένα μήλο την ημέρα ή ένα χυμό πορτοκάλι χωρίς να τα βγάλω.
    Βέβαια, αυτό δεν με χαλάει γιατί χάνω 600-800 γραμμάρια την ημέρα.
    Απο την ημέρα που ξεκίνησε αυτή η ιστορία, έχω χάσει αρκετά κιλά, τόσα που φαίνονται και χθές που τον συνάντησα πάλι με κοίταζε καλά-καλά και δεν το πίστευε!!
    Ουσιαστικά, δεν είμαι τρομερά χοντρή. Με ύψος 1,66, ήμουν 78 κιλά στα μέσα Φεβρουαρίου που ξεκίνησε το κακό και χθές ήμουν 69.
    Στο μυαλό του ήταν το κόλημα γιατί του αρέσουν οι κοκκαλιάρες.
    Θέλω να χάσω καμμιά 15ρια-20 ακόμα και θα είμαι ΟΚ.

Ελπίζω αυτό να κρατήσει μέχρι να φτάσω τα κιλά που θέλω και μετά να περάσει...:cool:

Πάντως αρχίζω να πιστεύω ότι όλο αυτό ήταν δικό μου λάθος.
    Επρεπε να είχα καταλάβει πόσο λίγος και πόσο ανασφαλής ήταν απο τότε που τον γνώρισα.
    Ενας άντρας 42 χρονών που βάφει τα μαλλιά του (είναι κάτασπρα) για να μοιάζει νεώτερος δεν πάει καλά!

Senior Member
    Originally posted by moreira
    .........
    Νομίζω (ή θέλω να νομίζω) ότι τον ψιλοπείραξε που θα φύγω εκδρομή με τον πρώην. Είπε ότι αν ξαναμπλέξω μαζί του θα μας κόψει την \"φιλική\" επικοινωνία.

Οδυσσέα, ούτε θυμό νοιώθω. Εκτός αν είναι κρυφός θυμός που δεν τον αντιλαμβάνομαι.

Γενικά νοιώθω καλύτερα.
    Χθές βράδυ κοιμήθηκα χωρίς χάπια, δεν είδα εφιάλτες και ξύπνησα στην ώρα μου με το ξυπνητήρι (είχα πεθάνει απο τις αϋπνίες παρά τα χάπια που έπαιρνα).

Το μόνο που παραμένει είναι η άρνησή μου για τροφή. (που μάλλον ψυχολογική πρέπει να είναι)
    Δεν πεινάω κι ανακατεύομαι όταν σκεφτώ οποιοδήποτε φαγητό. Τις τελευταίες μέρες έχω καταφέρει να τρώω μόνο ένα μήλο την ημέρα ή ένα χυμό πορτοκάλι χωρίς να τα βγάλω.
    Βέβαια, αυτό δεν με χαλάει γιατί χάνω 600-800 γραμμάρια την ημέρα.
    Απο την ημέρα που ξεκίνησε αυτή η ιστορία, έχω χάσει αρκετά κιλά, τόσα που φαίνονται και χθές που τον συνάντησα πάλι με κοίταζε καλά-καλά και δεν το πίστευε!!Ουσιαστικά, δεν είμαι τρομερά χοντρή. Με ύψος 1,66, ήμουν 78 κιλά στα μέσα Φεβρουαρίου που ξεκίνησε το κακό και χθές ήμουν 69.
    Στο μυαλό του ήταν το κόλημα γιατί του αρέσουν οι κοκκαλιάρες.
    Θέλω να χάσω καμμιά 15ρια-20 ακόμα και θα είμαι ΟΚ.
    Ελπίζω αυτό να κρατήσει μέχρι να φτάσω τα κιλά που θέλω και μετά να περάσει...:cool:

Πάντως αρχίζω να πιστεύω ότι όλο αυτό ήταν δικό μου λάθος.
    Επρεπε να είχα καταλάβει πόσο λίγος και πόσο ανασφαλής ήταν απο τότε που τον γνώρισα.
    Ενας άντρας 42 χρονών που βάφει τα μαλλιά του (είναι κάτασπρα) για να μοιάζει νεώτερος δεν πάει καλά!
    δηλαδη τωρα αυτος ο ανθρωπος σου ειναι περιπου αδιαφορος?
    δεν το βλεπεις οτι ολη σου η ζωη κι ολες σου οι κινησεις ειναι γυρω απο αυτον, τις αποψεις και τις επιθυμιες του?
    δεν νομιζες οτι εισαι παχια κι ομως προσπαθουσες να αδυνατισεις γιατι το νομιζε αυτος.
    δεν προλαβες να αδυνατισεις οσο θα θελε αυτος, κι εκοψες εντελως το φαι για να του αποδειξεις οτι μπορεις να γινεις οσο κοκκαλιαρα θελει.
    δειχνει η ελπιζεις οτι δειχνει να ζηλευει τον πρωην σου κι ασχολεισαι με το να του ερεθισεις αυτη την σκεψη...

ολα αυτα γιατι τα κανεις νομιζεις? γιατι τον θεωρεις λιγο και τον ξεπερασες?
    (για το μαλλι, μεγαλη αηδια, δεν το συζητω, ελπιζω να μη τα χανει κιολας και βαλει περουκινι)

το λεω για τελευταια φορα κι ας ξερω οτι δεν θα το κανεις..
    στον βαθμο συναισθηματικης εξαρτησης που εχεις φτασει μαυτον τον ανθρωπο το μονο που θα σε σωσει ειναι να τον βγαλεις με οποιο κοστος απ την ζωη σου.
    διαφορετικα, οσο σου αφηνει το περιθωριο θα κινεισαι σε μια τροχια γυρω του παριστανοντας τον νεροκουβαλητη του.
    και καλα τωρα, που σ εχει αναγκη γιατι δεν του καθεται οπως θα θελε η γκομενα...
    κι αν του κατσει? αυτη η καποια αλλη?
    κι αν αυτη αξιωσει να κοπουν οι πολυ κολλητες φιλες και σου πει μια ωραια μερα, \"εωχαριστω για την βοηθεια, χαιρετε\"?
    η κι αν ο ιδιος δεν νοιωθει πια την αναγκη να σε σερνει πισω του γιατι θα εχει καλυφθει απο μια γκομενα?
    σκεφτεσαι ποσο πιο δυσκολο θα ειναι να πρεπει να φυγεις αφου φας και την τελικη απορριψη?
    να περιμενεις να το κανει αυτος και παλι, αντι να φυγεις τωρα που εχεις την επιλογη, με το κεφαλι ψηλα?

Senior Member
    ΑΠΛΑ ρωτησα γιατι ειμαι απο λιβαδεια!!!να ξερεις οτι δεν ειναι πολλες πιστες ανοιχτες λογω καλοκαιριας παει το χιονακι..Αλλα αυτο δεν εχει καμια απολυτως σημασια...
    Βλεπω πως ασχολεισαι με πολλα πραγματα και αυτο θα σου κανει μεγαλο καλο στο να τον ξεχασεις γρηγορα και ανωδυνα πανω απο ολα!!Και οπως ειπε ο ρεμεντι απο πανω καλυτερα να φυγεις με το κεφαλι ψηλα πριν γινεις ενα κουρελι ψυχοσωματικα...

Πρεπει ομως να συζητησουμε και αλλο εν θεμα που σε βαραινει.....το οτι δεν τρως...Θα σου πω τα κλασσικα....ΔΕΝ σου κανει καλο,αυτα που χανεις τωρα δεν ειναι λιπος αλλα πολυτιμα συστατικα του οργανισμου σου..Σιγα σιγα ξεκινα παλι να τρως μικρες ποσοτητες που θα τις αυξανεις εως εκει που πρεπει μιας και που ακολουθεις και ενα διαιτολογιο...κανεις δεν ζει με χυμο κ ενα μηλο.Ποσο διαστημα το εχεις παθει αυτο???γιατι αν πραγματικα δυσκολευεσαι να φας για μεγαλο διαστημα ισως να αποτελει ενα σοβαρο προβλημα(τοσα βλεπουμε με την νευρικη ανορεξια)

ΑΑΑΑ και μην αγχωνεσαι υπαρχουν πολλοι αντρες πουυ γουσταρουν τρελα τα πιασιματακια και απεχθανονται τις κοκκαλιαρες............

Member
    Παιδιά, έχετε απόλυτο δίκιο.
    Πρέπει να ξεκολήσω.
    Αυτοπαραμυθιάζομαι λέγοντας στον εαυτό μου ότι μου είναι πλέον αδιάφορος.
    Πρέπει να το κόψω μαχαίρι.

pennoula_v το ξέρω ότι πολλές πίστες είναι κλειστές (οι καλύτερες γμτ), έχω κοιτάξει απο το snowreport.gr.
    Αλλά είπαν ότι θα χιονίσει Πέμπτη & Παρασκευή. Ελπίζω.
    Θα είμαστε κοντά λοιπόν το τριήμερο.
    Τα βράδυα του τριημέρου θα τα περάσω στην Αγ. Παρασκευή, σε κάτι γλέντια που έχουν εκεί. Εχω πολλούς γνωστούς σ\' αυτό το χωριό.

Senior Member
    Είσαι 1.66, 69 κιλά, 46 χρονών και θέλεις να χάσεις άλλα 15-20 κιλά; Είσαι τρελή; (οκ, το ξέρω ότι δεν είσαι τρελή αλλά αυτό ήταν το πρώτο που είπα με το που διάβασα το ποστ). Δεν είναι φυσιολογικό να είσαι σε κιλά 16χρονης (που και πάλι κοκαλιάρα θα είναι με αυτά, όχι απλά αδύνατη). Θέλεις να καταστρέψεις την υγεία σου, το σώμα σου και το πρόσωπό σου;
    Έκανα κάτι αντίστοιχο στα 17 μου για έναν άντρα και κατέληξα να με λένε σκελετό, να χάσω το στήθος μου, τα πάντα πάνω μου.
    Τώρα είμαι 30, λίγο κάτω από το ύψος σου, με αρκετά παραπάνω κιλά και το ιδανικό που θα ήθελα να φτάσω σύμφωνα με το σωματότυπό μου, το μεταβολισμό μου και την ηλικία μου είναι γύρω στα 55-58. Παρακάτω θα μου δημιουργήσει προβλήματα.
    ʼρχισε να σκέφτεσαι γιατί θέλεις να πετύχεις τέτοια μεγάλη απώλεια κιλών.

Senior Member
    Originally posted by Aphelia
    Είσαι 1.66, 69 κιλά, 46 χρονών .....
    πάντως το Body Mass Index (Δείκτης Σωματικής Μάζας) σου είναι : 25
    με τιμές Κανονικού Δείκτη :24,7
    Δηλαδή έχεις Ε-Ν-Α (!) ΜΟΛΙΣ κιλό περισσότερο ....

Ελεοοοος ! δηλαδή !! :) :) :)

---------------------------------------------
    :emoticonΠουΛέειΤοκΤοκΤοκΕίνα� �ΤρελοίΑυτοίΟι...Ρωμαίοι:

Senior Member
    psychangel πώς υπολογίζουμε τον δείκτη σωματικής μάζας?

Senior Member
    Ο Δ.Σ.Μ. είναι ένας μαθηματικός υπολογισμός.

Υπολογίζεται εάν διαιρέσουμε το σωματικό βάρος του ατόμου σε κιλά διά του ύψους του σε μέτρα στο τετράγωνο.

Δηλαδή: Δ.Σ.Μ.= Μάζα Σώματος (kgr) / Ύψος (m)².

Π.χ. : Ένα άτομο με ύψος 1,70m και βάρος 65 κιλά θα έχει Δ.Σ.Μ.= 65/ 1,70 X 1,70 = 65/ 2,89 = 22,49.

Ο Δ.Σ.Μ. είναι δηλαδή 22,49.

Ανάλογα με τις τιμές που παίρνει ο Δ.Σ.Μ. το κάθε άτομο ταξινομείται στις παρακάτω κατηγορίες,

Ελλειποβαρής: <18.5
    Φυσιολογικός: 18.5- 24.9
    Υπέρβαρος: 25- 29.9
    Παχύσαρκος τύπου Ι: 30- 34.9
    Παχύσαρκος τύπου ΙΙ: 35- 39.9
    Εξαιρετικά παχύσαρκος: >40

-------------------------------
    ( ʼσχετο : ... Am I off-topic ...? :D :p )

Member
    Originally posted by psychangel
    Originally posted by Aphelia
    Είσαι 1.66, 69 κιλά, 46 χρονών .....
    πάντως το Body Mass Index (Δείκτης Σωματικής Μάζας) σου είναι : 25
    με τιμές Κανονικού Δείκτη :24,7
    Δηλαδή έχεις Ε-Ν-Α (!) ΜΟΛΙΣ κιλό περισσότερο ....

Ελεοοοος ! δηλαδή !! :) :) :)

---------------------------------------------
    :emoticonΠουΛέειΤοκΤοκΤοκΕίνα� �ΤρελοίΑυτοίΟι...Ρωμαίοι:
    Θέλω να φτάσω πάλι τα κιλά που είχα πρίν 10 χρόνια.
    Ημουν 48 κιλά και μάλιστα είχα ήδη κι ένα παιδί. Αρα δεν είναι εφηβικό το βάρος που θέλω να φτάσω. Ας γίνω έστω 55 κιλά!

Δεν μου αρέσει η εικόνα μου στον καθρέφτη. Για μένα και μόνο θέλω να αδυνατίσω.
    Τη δίαιτα την είχα ξεκινήσει πρίν τον γνωρίσω. Τουλάχιστον 1 χρόνο πρίν (γιατί με κάτι άλλα ψυχολογικά που πέρασα γύρω στα 35 μου, απο 48 είχα γίνει 98 κιλά!!!)

Εχω ηλεκτρονική ζυγαριά που κάνει λιπομέτρηση και υγρασία και έδειχνε σήμερα το πρωί:
    ΔΣΜ 28,8 και υγρασία 51,8

Ξέρω ότι για να είμαι καλά πρέπει να φτάσω το ΔΣΜ κάτω απο 25 διατηρώντας την υγρασία πάνω απο 50.

Σωστά;

Senior Member
    καλε τι λες εισαι με τα καλα σου????48 κιλα?????με 1,66?????αν τοσο θες να αδυνατισεις νομιζω οτι μεχρι τα 62-65 κιλα θα εισαι σουπερ...η μητερα μου ειναι στο υψος σου και στην ηληκια σου.....συνελθε βρε,μην σου γινεται εμμονη οδεα...καταφερες τοσα πολλα με το βαρος σου...α και τη ζυγαρια μην την εμπιστευεσαι και τοσο.......Η πραξη ειναι αρκετα εγκυρη....επιτρεπεται να δωσω ενα λινκ να το κανει και η ιδια μονη της??

Συγνώμη που πάλι θα γίνω κακιά, αλλά καλή μου, βάλε το μυαλό σου λίγο να δουλέψει.
    Αν σε αγαπούσε αυτός ο άνθρωπος, αλλά θα ήθελε να ήσουν πιο αδύνατη, (γιατί αυτό το σεξουαλικό πρότυπο είχε στο μυαλό του) να είσαι σίγουρη ότι θα έβρισκε τρόπο να στο φέρει διακριτικά και να σε βοηθήσει. Τα έχουμε κάνει όλοι αυτά με ανθρώπους που αγαπάμε και μας αγαπούν και τους θέλουμε καλύτερους. Μη βάζεις τον εαυτό σου στη διαδικασία να λιμοκτονήσεις για να σε δει διαφορετικά. Θα είναι εντελώς πλασματικό και πέρα από δυο-τρία π@δ@ματα δεν θα σου προσφέρει τίποτε άλλο.
    Μετά θα είσαι ακόμη χειρότερα.
    Σκέψου ότι όλο αυτό που περνάς είναι δικό σου δημιούργημα και φρόντισε την επόμενη φορά να μην παραδίδεις άνευ όρων το εαυτό σου στον κάθε προβληματικό.

Senior Member
    Ουφ!Και δεν τα πήγαινα ποτέ καλά στα μαθηματικά.
    Thanks πάντως psychangel.

Member
    Μόλις με πήρε τηλέφωνο για μια ακόμη φορά (πρίν πάει στην άλλη).

Του είπα ότι αυτό που του είπα χθές το βράδυ το εννοώ.
    Δεν θέλω να με ξαναενοχλήσει. Δεν θέλω να μαθαίνω νέα του. Δεν θέλω να μαθαίνει νέα μου.
    Οι δρόμοι μας χώρισαν και δεν εξυπηρετεί κανένα σκοπό αυτή η κατάσταση.
    Η επικοινωνία και η φιλία μου ήταν πακέτο με όλη τη σχέση.
    Δεν μπορώ να δίνω ένα κομμάτι του πάζλ στον ένα κι άλλο στον άλλο.
    Δεν δέχομαι να παίρνω ένα κομμάτι του πάζλ και τα υπόλοιπα να τα μοιράζει σε άλλη.
    Αυτά.

Είπε ότι θα του λείψω γιατί αυτή την επικοινωνία σαν τη δική μας, δεν την έχει ούτε με τον καλύτερό του φίλο, αλλά θα σεβαστεί την απόφασή μου.

Νοιώθω χάλια.

Senior Member
    Originally posted by moreira
    ...... Είπε ότι θα του λείψω γιατί αυτή την επικοινωνία σαν τη δική μας, δεν την έχει ούτε με τον καλύτερό του φίλο, αλλά θα σεβαστεί την απόφασή μου.
    Νοιώθω χάλια.
    ... αν περίμενε να έχει με τον καλύτερό του φίλο \"τέτοια\" επικοινωνία θα τα είχε φτιάξει μαζί του .....

... μή μασάς και μη νοιώθεις καθόλου χάλια ...
    Αν πραγματικά εκτιμούσε -τουλάχιστον όσο έλεγε- την επικοινωνία σας αυτή, εκείνος πρώτος θα φρόντιζε να μη σε προσβάλλει με τη συμπεριφορά του και ως εκ τούτου να σε ωθήσει να θέλεις να τη διακόψετε .....

Senior Member
    Αγαπητη, ρωτησες σε καποιο σημειο στην αρχη πως μπορεις να παψεις να κανεις αυτο που εκανες λαθος σε ολες σου τις σχεσεις, πως μπορεις να αγαπησεις τον εαυτο σου..
    Και παρακατω γραφεις:
    Το θέμα είναι τώρα το πώς ξεκολάω?
    Με πονάει αυτή η κατάσταση.
    Είχε γίνει κομμάτι της ζωής και της καθημερινότητάς μου και τώρα νοιώθω σαν ακρωτηριασμένη. Σαν να μου λείπει ένα κομμάτι απο το σώμα μου.

Για να αγαπησεις λοιπον τον εαυτο σου, πρεπει πρωτα, να τον ανακαλυψεις. Και καμια φορα, οταν δεν εχουμε αγγιξει, μυρισει, γευτει, τα δικα μας εδαφη, ο αλλος μπορει να μπει εμποδιο αναμεσα στο εσωτερικο μας αυτο ψαξιμο, στην συναντηση με τον εαυτο. Οταν ανακαλυπτεις σε βαθος ολα σου τα κομματια, ακομα και τα \"ακρωτηριασμενα\", μπορει να σταματησεις να ψαχνεις για τεχνητα μελη εξω απο εσενα, σε καποιον συντροφο, αποδεχομενη το οποιο κοστος, προκειμενου να καλυψεις τα οποια κενα σου.
    Ποσο ετοιμη εισαι για μια βαθια σχεση με τον αλλο, τον ερωτικο συντροφο, οταν αγαπας και εκτιμας τοσο λιγο, οταν γνωριζεις τοσο λιγο εσενα? Νομιζω οτι το ραντεβου με τον εαυτο σου προηγειται. Εξαλλου, πιστευω οτι δεν μπορουμε να επιτρεψουμε σε καποιον αλλον να μας αγαπα περισσοτερο απο οτι εμεις οι ιδιοι τον εαυτο μας... με εναν ισως εμμεσο τροπο, θα του \"ζητησουμε\" να μας τυραννησει, ισως και να τον παρατουσαμε αν μας λατρευε, πηγαινουμε γυρευοντας δηλαδη.
    Καλη τυχη σου ευχομαι. Οσο για το θεμα των κιλων, εχεις κι ενα παιδι, ανελαβε πληρως την ευθυνη της επιπολαιοτητας σου πανω στο θεμα αυτο. Η καντο σωστα ή αστο, ετσι λεω.
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast