Τι σας ξενερωνει?και τις σας ελκυει? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 61
    WhyAlwaysMe?
    Guest
    Ο ναρκισσισμός και η ωραιοπάθεια είναι ξενέρωτα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Για εμένα λες??....είπα μηπως....... Β) (χαχα συνεχίζω γτ βλέπω να τρώω ντομάτα σε μορφή πουμαρό)
    Ωραία θέματα συζητάτε εδώ...λοιποοοον...

Το να πω χαρακτηριστικά όπως (ψηλός,κοινωνικός κτλ ) είναι λγ ανούσιο γτ μπορεί κάποια στιγμή ν είμαι μ κάποιον και ν μν έχει 1 ή παραπάνω απ αυτα τα χαρακτηριστικά..(ανάλογα τί σ βγάζει ο καθένας..) μπορώ ν πω τι με κάνει να ξενερώνω στους ανθρώπους γενικώς..είτε αντρας είτε γυναίκα...ΤΑ ΨΩΝΙΑ...τουπέ κ ύφος λες κ είναι ουρανοκατέβατα κελεπούρια...παιδιά ο εγκεφαλός μ πατάει κατευθείαν DELETE Χ σ αυτά τα άτομα..απλά δν μπορώ ν συννενοηθώ μαζί τους..δν μ φαίνονται σοβαροί..κ αν είναι κάποιος όμορφος,έξυπνος κ κοινωνικός? τότε δικαιολογείται ν είναι ψώνιο...έχει αυτογνωσία των θετικών του..ΛΑΘΟΣ!!...αυτογνωσία είναι ν έχω επίγνωση των θετικών τ αλλά να μη στέκεται μονο σε αυτά κ καβαλάει τ καλάμι..να ξέρει ότι μπορεί ν γίνει καλύτερος κ ν προσπαθει γ αυτό...το να είσαι ΠΡΟΣΓΕΙΩΜΕΝΟΣ είναι κτ παραπάνω από ΕΞΥΠΝΑΔΑ είναι ΣΟΦΙΑ ...έιναι σοφία ν έχεις επίγνωση της μικρότητας σ κ ν μν το παίζεις ΘΕΟΣ....
    Έτσι, κάποιον π ίσως να είχε όλους τους λόγους να είναι ψωνισμένος και είναι όντως καβαλημένο καλάμι κ επιδειξίας...τον διαγράφω αυτόματα..ένας άνθρωπός π είναι προσγειωμένος μπορεί ν ανέβει πλ στα μάτια μου..Αυτό κ η ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ είναι πλ ελκυστική επίσης κ δύσκολη ν κατακτηθεί...
    εσενα "φωτογραφιζα" οταν τα εγραφα αυτα :p περα απο την πλακα εαν εχεις τα παραπανω ,θα εισαι πολυ ελκυστικη κοπελα

Senior Member
    Με ξενερώνει η βλακεία.

Με εξιτάρει η ευστροφία και η αντισυμβατικότητα.

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    εσενα "φωτογραφιζα" οταν τα εγραφα αυτα :p περα απο την πλακα εαν εχεις τα παραπανω ,θα εισαι πολυ ελκυστικη κοπελα
    Χαχαχααχα Περιμένεις να σ πω ότι ναι είμαι έτσι..??..γτ έλεγα κτ για ψώνια πριν...:p χαχαχαχα....μερικά νμμζ μ ταιριάζουν..κάποια τα έχω ακούσει από αλλους γ μένα αλλά δν έχει σημασία ...το ποιός είναι ελκυστικός είναι εντελώς υποκειμενικό γ αυτό εξάλλου γραφουμε ο καθένας τι μας αρέσει....

Senior Member
    Χαχαχααχα Περιμένεις να σ πω ότι ναι είμαι έτσι..??..γτ έλεγα κτ για ψώνια πριν...:p χαχαχαχα....μερικά νμμζ μ ταιριάζουν..κάποια τα έχω ακούσει από αλλους γ μένα αλλά δν έχει σημασία ...το ποιός είναι ελκυστικός είναι εντελώς υποκειμενικό γ αυτό εξάλλου γραφουμε ο καθένας τι μας αρέσει....
    εαν εισαι ναι περιμενω να μ το πεις :p
    αλλο το ψωνιο ομως αλλο εχω αυτογνωσια...
    και αυτο π λες ειναι λιγο ψωνιστικο τα εχω τα μισα και τα αλλα μ εχουν πει οτι τα εχω χαχαχαχα ελα πλακιτσα... φενεσαι καλη κοπελα
    συμφωνω οτι ειναι υποκειμενικο

Miliva21
    Guest
    αλλο το ψωνιο ομως αλλο εχω αυτογνωσια...
    και αυτο π λες ειναι λιγο ψωνιστικο τα εχω τα μισα και τα αλλα μ εχουν πει οτι τα εχω χαχαχαχα ελα πλακιτσα... φενεσαι καλη κοπελα
    Όχι δν είναι ψωνιστικο..πάει ανάλογα με το ποια χαρακτηριστικα ταυτιστηκα .......με το προσχαρη κ τ τρυφερή ....για ρα υπόλοιπα ένας θεός ξέρει :p

Banned
    αλλο το ψωνιο ομως αλλο εχω αυτογνωσια..
    Δεν έχει να κάνει, ψώνιο είναι ο επιδειξίας με αυτογνωσία ή όχι.....και μετριόφρων είναι αυτός που δεν επιδεικνύεται αλλά έχει αυτογνωσία για τις αρετές του, τα κατορθώματά του κλπ ....αν δεν έχει επίγνωση και νομίζει ότι είναι χειρότερος από αυτό που είναι, δεν είναι μετριόφρων...... απλώς δεν έχει αυτογνωσία, αυτοεκτίμηση κλπ .....

Και μια ατάκα σχετική με αυτά (και παντελώς άσχετη με το thread :p) λέει
    Ταπεινοφροσύνη είναι η ντροπή που νιώθεις όταν λες στους άλλους πόσο υπέροχος είσαι :p

Senior Member
    Μια αλλη ατακα ειναι οτι δεν υπαρχει χειροτερη μορφη επαρσης απο την ταπεινοφροσυνη ..............( μιλαμε για λαικους ανθρωπους , οχι ασκητες ) ......

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Μια αλλη ατακα ειναι οτι δεν υπαρχει χειροτερη μορφη επαρσης απο την ταπεινοφροσυνη ..............( μιλαμε για λαικους ανθρωπους , οχι ασκητες ) ......
    Πσσσσσ....τι μαθαίνουμε εδώ πέρα

Senior Member
    Πσσσσσ....τι μαθαίνουμε εδώ πέρα
    Πσσσσσσσσσ.......και που εισαι ακομη ......

Senior Member
    η τσιγκουνια μου προκαλει εμετο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Soulfly View Post
    ηθελα να ξερα ποσες απο τις κοπελες που μιλαμε εδω μεσα δεν εχουν περριτα κιλα(λογω χαπιων λογικα)ή νιωθουν τοσο καλα ωστε να ειναι συνεχως στη τριχα, παω στοιχημα πως ειναι λιγες....
    αυτο σκεφτομουν και εγω...
    επιπλεον να κανω μια ρητορικη επισημανση..... λεμε ολοι για κιλα, εμφανιση, κλπ αντι να λεμε για χαρακτηρα, προσωπικοτητα, αν εχει κανει ο αλλος δουλεια με τον εαυτο του και τα παθη του, ιδιοσυγκρασια, τι lifestyle εχει, τι αγαπαει, ονειρα, στοχους κλπ.
    Και λεμε, με ελκυει καποιος, οχι πανχοντρος αλλα οχι και οδοντογλυφιδα, λες και ο ανθρωπος ειναι τα κιλα του. Λες και δεν εχει δικαιωμα σημερα να παρει 20 κιλα γιατι ετσι, λογω υγειας, λογω διαθεσης, γουστο του και καπελο του. Και αυριο, μεθαυριο, να τα χασει. Ο ανθρωπος δεν ειναι τα κιλα του ουτε σημερα ουτε αυριο.
    Αυτη η νοοτροπια ειναι τελειως καταναλωτικη, λες και παραγγελλουμε απορρυπαντικα απο το ραφι, με το σωρο.
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Member
    Παλιοτερα με ξενερωναν η αγενεια, εγωπαθεια, τα (πολλα ) κιλα, η τσιγκουνια,να μην μ αρεσει το στυλ ντυσιματος του αλλου , οι σνομπ,η καθε ειδους επιδειξη ( εχω κ κοτερο ...). Σημερα μετα απο αποκτηση εμπειριων, συνειδητοποιω..... οτι ακομα αυτα με ξενερωνουν ;)

Senior Member
    Όχι δν είναι ψωνιστικο..πάει ανάλογα με το ποια χαρακτηριστικα ταυτιστηκα .......με το προσχαρη κ τ τρυφερή ....για ρα υπόλοιπα ένας θεός ξέρει :p
    ελα ελα μην τα παιρνεις πισω χαχαχα/.....πλακα σ εκανα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    αυτο σκεφτομουν και εγω...
    επιπλεον να κανω μια ρητορικη επισημανση..... λεμε ολοι για κιλα, εμφανιση, κλπ αντι να λεμε για χαρακτηρα, προσωπικοτητα, αν εχει κανει ο αλλος δουλεια με τον εαυτο του και τα παθη του, ιδιοσυγκρασια, τι lifestyle εχει, τι αγαπαει, ονειρα, στοχους κλπ.
    Και λεμε, με ελκυει καποιος, οχι πανχοντρος αλλα οχι και οδοντογλυφιδα, λες και ο ανθρωπος ειναι τα κιλα του. Λες και δεν εχει δικαιωμα σημερα να παρει 20 κιλα γιατι ετσι, λογω υγειας, λογω διαθεσης, γουστο του και καπελο του. Και αυριο, μεθαυριο, να τα χασει. Ο ανθρωπος δεν ειναι τα κιλα του ουτε σημερα ουτε αυριο.
    Αυτη η νοοτροπια ειναι τελειως καταναλωτικη, λες και παραγγελλουμε απορρυπαντικα απο το ραφι, με το σωρο.
    ρε μαρα εμεις λεμε απλα πραγματα...
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    ο καθενας εχει τα στανταρντσ τ.......
    Last edited by Aeon; 22-11-2016 at 18:19.

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast