Τι σας ξενερωνει?και τις σας ελκυει? - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 61
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    H ηλιθιοτητα η χαζομαρα .....................με οτι αυτη συνεπαγεται .....και η κρυψινοια πολυ την συνηθιζει η νεα γενια .......
    Μιλα καλυτερα για την δικια σου γενεια του 1821 και ασε την νεα γενεια ειναι κατι που δεν το κατεχεις

Senior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
    Last edited by Aeon; 22-11-2016 at 18:34.

Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    Καλο ποστ! και αληθινο! εντος πραγματικοτητας.
    Δεν συμφωνω στο τελευταιο γιατι εφοσον δουλευει και τα βγαζει, δικαιωμα της και να τα καψει ακομα!
    Δεν μου πεφτει λογος,ειδικα απο τη στιγμη που δεν εχουμε κοινο λογαριασμο,αλλα μου κανει κακη εντυπωση να ειναι πολυ καταναλωτικη και να ψωνιζει ολο τσαντες και ρουχα.

Στα υπολοιπα, επειδη ολοι-ες τα βλεπουμε καθημερινα, νομιζω οτι φταινε και οι γονεις και το περιβαλλον στο οποιο μεγαλωσαν αυτες οι τυπισσες. Οταν απο τα 13-14 μερικοι γονεις αφηνουν τα κοριτσακια να βαφουν το μαλλι κιτρινο και το θεωρουν κατορθωμα να κανουν σεξ πριν τα 15...μη σου πω οτι τα παροτρυνουν κιολας γιατι το θεωρουν μαγκια, πως να μην καταληξουν αυτα τα κοριτσια πο@@@τσοδουλες που λες κι εσυ? αφου οι γονεις τα διαολιζουν...ενταξει να μην ειμαι απολυτη στις περισσοτερες περιπτωσεις... Κι ομως απο την εμπειρια μου αυτες ειναι που παντρευονται απο τα 20-25, κανουν 3-4 παιδια και το παιζουν κυριες και μαναδες στα 35.
    Λες υπαρχουν γονεις που σπρωχνουν τα κοριτσια σε τετοιες καταστασεις δηλαδη?

Αυτο που λες να ειναι προσκολλημενη στους γονεις της εχει να κανει με τους γονεις και τη σειρα που δινουν στα παιδια. Οταν η αλλη μενει με τους γονεις της, δεν εχει ανεξαρτητοποιηθει οικονομικα, θαυματα δεν γινονται...
    Ειναι και η συναισθηματικη προσκολληση ομως,που ειναι το χειροτερο.Αλλο να εξαρτασαι οικονομικα απο τους γονεις σου,και αλλο να τους δινεις αναφορα για την παραμικρη σχεση/φαση που κανεις.

Το εμπειρη ή παρθενα επισης εχει να κανει με το περιβαλλον. Υπαρχουν περιβαλλοντα που αν ειχες 1-2 σχεσεις που δεν κατεληξαν σε γαμο, σε λενε πουτ@ν@ και αλλα περιβαλλοντα που με τις ιδιες σχεσεις σε λενε αγαμητη και ανεραστη..
    Συμφωνω!

Ολες, αντε να σου πω οι περισσοτερες, γραφουν τις φιλες για το γκομενο. Ακομη και για καφε να βγουν με τη φιλη, παλι για το γκομενο θα λενε. Μη σου πω οτι αν εισαι single, οι ζευγαρωμενες σε αποκλειουν απο παρεα και κανουν παρεα μονο με ζευγαρια...
    Τραγικο αυτο μου βγαζει γυναικουλα που ολη η ζωη της ειναι πως θα τυλιξει εναν αντρουλη να κανουν παιδακια μπλιαχ.Και ειναι οντως πολυ συνηθισμενο,ειναι λες και τις εχουν για καβατζες τις φιλες.

Senior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
    Last edited by Aeon; 22-11-2016 at 18:35.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post

Λες υπαρχουν γονεις που σπρωχνουν τα κοριτσια σε τετοιες καταστασεις δηλαδη?
    και τα κοριτσια και τα αγορια! σαφως!εχω κολλητη φιλη δασκαλα και πολυ καλο φιλο δασκαλο - το τι βλεπουν, ενταξει εγω μενω αφωνη... δεν ειναι θεμα συντηρητισμου, ειναι οτι τα πραγματα εχουν ξεφυγει τελειως και φταινε οι γονεις... το παιδι δεν ξερει, στα 8 ή στα 10 ή στα 12...
    Πρωτα οι γονεις (με τη δικαιολογια οτι τα μπαζουν στη ζωη) και μετα το Lifestyle της τηλεορασης...
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Banned
    και τα κοριτσια και τα αγορια! σαφως!εχω κολλητη φιλη δασκαλα και πολυ καλο φιλο δασκαλο - το τι βλεπουν, ενταξει εγω μενω αφωνη... δεν ειναι θεμα συντηρητισμου, ειναι οτι τα πραγματα εχουν ξεφυγει τελειως και φταινε οι γονεις... το παιδι δεν ξερει, στα 8 ή στα 10 ή στα 12...
    Πρωτα οι γονεις (με τη δικαιολογια οτι τα μπαζουν στη ζωη) και μετα το Lifestyle της τηλεορασης...
    Μα τι εννοείτε τα σπρώχνουν? εγώ πιστεύω αυτό προκύπτει από την αδιαφορία των γονιών , δεν νομίζω να τα σπρώξει κανείς .....άντε να σε σπρώχνουν για κάνα γάμο αν είσαι από χωριό.........

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Ειναι και η συναισθηματικη προσκολληση ομως,που ειναι το χειροτερο.Αλλο να εξαρτασαι οικονομικα απο τους γονεις σου,και αλλο να τους δινεις αναφορα για την παραμικρη σχεση/φαση που κανεις.
    Επειδη αυτο το θεμα το ψαχνω παρα πολυ και με ενδιαφερει, σαφως ειναι δυσκολο, αλλα δεν ειναι τοσο απλο οσο λεγεται... Εσυ το λες σαν παρατηρητης και καλα κανεις, δεν ξερω αν το εχεις βιωσει...
    Εγω που το εχω βιωσει, ειναι τοσο δυσκολο να ανεξαρτητοποιηθεις, νιωθεις τετοιες ενοχες που ειναι πολυ δυσκολο να το διαχειριστεις. Γιατι ετσι σε εχουν προγραμματισει, δεν ειναι επιλογη σου. Ετσι σε εχουν μαθει.
    Πρεπει να το συνειδητοποιησεις, να βαλεις ορια, σιγα σιγα να το ξεμαθεις, και σιγα σιγα να επαναπρογραμματιστεις, αυτο μπορει να διαρκεσει χρονια ατελειωτα...
    Οταν εισαι μικρος ευκολα εξαρτασαι λογω αδυναμιας. Αφου εχει εδραιωθει αυτη η κατασταση κανεις την επανασταση σου και φευγεις. Μετα οι γονεις, μεγαλοι ανθρωποι, αρρωσταινουν, νοσηλευονται, δυσκολευονται στη ζωη τους οποτε και παλι η εξαρτηση/προσκολληση ανακυκλωνεται...
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Μα τι εννοείτε τα σπρώχνουν? εγώ πιστεύω αυτό προκύπτει από την αδιαφορία των γονιών , δεν νομίζω να τα σπρώξει κανείς .....άντε να σε σπρώχνουν για κάνα γάμο αν είσαι από χωριό.........
    μπααα... στα χωρια ειναι που εχουν σαλταρει τελειως και εχουν γινει βασιλικοτεροι του βασιλεως...
    Τα σπρωχνουν, δηλαδη τους βαζουν λογια, τα διαολιζουν, με συγκρισεις κλπ, με τι μουτρα θα βγω εγω η μανα στην κοινωνια που ειμαι η μονη μανα που η κορη της ειναι ακομα παρθενα ή ο γιος ακομα δεν βρηκε γκομενα? ανωμαλος ειναι? εγω στην ηλικια του 2 ειχα.
    Το γκομενικο στα σχολεια ειναι σαν τα φιρματα ρουχα ή τα ακριβα κινητα, υποτιθεται οτι περνας σε αλλο status...

Banned
    μπααα... στα χωρια ειναι που εχουν σαλταρει τελειως και εχουν γινει βασιλικοτεροι του βασιλεως...
    Τα σπρωχνουν, δηλαδη τους βαζουν λογια, τα διαολιζουν, με συγκρισεις κλπ, με τι μουτρα θα βγω εγω η μανα στην κοινωνια που ειμαι η μονη μανα που η κορη της ειναι ακομα παρθενα ή ο γιος ακομα δεν βρηκε γκομενα? ανωμαλος ειναι? εγω στην ηλικια του 2 ειχα.
    Το γκομενικο στα σχολεια ειναι σαν τα φιρματα ρουχα ή τα ακριβα κινητα, υποτιθεται οτι περνας σε αλλο status...
    Εντάξει για το αγόρι ίσως, τώρα για το κορίτσι περίεργο φαίνεται αυτό που λες για μια 15χρονη....Τι να πεις, υπάρχουν και χωριά που είναι παραδοσιακά ακόμα πάντως......

Banned
    Νικ καλό μπαν ρε συ αχχαχαχχαχαχαχαχαχαχχα

Senior Member
    Εχω ξενερωσει στο πι και φι , οταν η ' νεοαποκτηθεισα ' κοπελα μου , δηλωσε οτι της αρεσει ο Σφακιανακης .................

Senior Member
    Εντάξει για το αγόρι ίσως, τώρα για το κορίτσι περίεργο φαίνεται αυτό που λες για μια 15χρονη....Τι να πεις, υπάρχουν και χωριά που είναι παραδοσιακά ακόμα πάντως......
    εννοειται πως εχεις δικιο σιγα μη θελει η μανα απο χωριο να της π...ται η κορη απο τα 15 ουτε καν:

Banned
    Quote Originally Posted by maria eleni View Post
    εννοειται πως εχεις δικιο σιγα μη θελει η μανα απο χωριο να της π...ται η κορη απο τα 15 ουτε καν:
    ναι είναι κάπως, εκτός αν θέλει να την παντρέψει στα 20 πχ οπότε με αυτή την λογική στα 15, 17 πρέπει να χει ''γκόμενο'' ξέρω γω.......

Senior Member
    ναι είναι κάπως, εκτός αν θέλει να την παντρέψει στα 20 πχ οπότε με αυτή την λογική στα 15, 17 πρέπει να χει ''γκόμενο'' ξέρω γω.......
    εγω μεγαλωσα σε χωριο να θελουν να τις παντεψουν καποιες ισχυει αλλα οχι να ειναι απο εδω κ απο εκει σε τετοια ηλικια αν ειναι δυνατον

Senior Member
    Με ξενερωνει η ασχημη συμπεριφορά των περισσότερων κ η αδιαφορια για τον αλλον

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast