Με μισω - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 34 of 34

Thread: Με μισω

Senior Member
    Σημερα ειναι απο τις μερες που ειμαι πιο χαλια απο ποτε..ολα με αγχωνον ολα με πιεζουν θελω να κανω κακο στον εαυτο μου.δεν βλεπω φως ππουθενα.νιωθω ενα τιποτα και μια αιωνιοτητα στη φαση μου και ουτε θελω να κανω κατι με βοηθησω γιατι και η προγενεστερη κατασταση μου δεν με ευχαριστουσε

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Ντιπ φίλε αν έχεις μείζων κατάθλιψη ούτε τα φάρμακα φτάνουν γι αυτό άμα πάρεις κάνε κ γυμναστική κ διατροφή μπασ κ σωθείς αν περιμένεις από τα φάρμακα μόνο προκοπή δε θα δεις δεν κάνουν θαύματα
    Δεν διάβασες όλο το ποστ μου Έλις. Δεν έχω τώρα μείζων και εννοείται πως δεν περιμένει κανείς ΜΟΝΟ από τα φάρμακα. Παρεπιπτόντως κοπέλα είμαι

Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Εγω με τα χαπια δεν ειδα κανενα αοοτελεσμα ,και τα πηρα ΟΛΑ .........οτι καταφερα , ιδιαις δυναμεις .....
    Εσύ. Πώς είσαι σίγουρος πως αυτό θα συμβεί και με την Μελίνα; Είναι σαν να της λες ειδικά στην φάση που είναι "Αν είσαι αδύναμη δεν θα βγεις ποτέ από αυτό". Δεν είσαι κακοπροαίρετος, το ξέρω πως δεν λες αυτό αλλά όταν είσαι άρρωστος είναι λογικό να νιώθεις πως δεν μπορείς να βοηθήσεις τον εαυτό σου, και όντως να μην μπορείς. Όταν είσαι άρρωστος είσαι και αδύναμος. Δεν σε καθορίζει αυτό, αλλά σίγουρα σε επηρρεάζει πάρα πολύ. Αν πάρεις μια έξτρα βοήθεια αρχίζεις να παίρνεις μπρος και ανεβαίνει και η αυτοπεποίθηση, λογικό δεν είναι; Αλλιώς δεν θα δοκίμαζες ούτε εσύ κανένα φάρμακο, θα προσπαθούσες απ' την αρχή τελείως μόνος. Δεν είναι έτσι όμως. Ιδίως όταν νιώθεις πως θες να κάνεις κακό στον εαυτό σου, όπως μας γράφει η Μελίνα.

Πήγαινε σε έναν ειδικό βρε κορίτσι μου. Έστω ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ. Ακόμη κι' αν δεν το θες. Είναι λογικό να μην το θες και να μην βλέπεις πουθενά φως τώρα. Ξεκινά και θα δεις. Οι κουβέντες και οι συμβουλές μπορεί να είναι προσωρινά ανακουφιστικές. Και αν. Μετά όμως τι γίνεται; Να ξέρεις πως αν το αντιμετωπίσεις δεν θα βλέπεις ίδια την ζωή σου. Θα είσαι πιο δυνατή και αποφασισμένη για να την βελτιώσεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by melina20 View Post
    Σημερα ειναι απο τις μερες που ειμαι πιο χαλια απο ποτε..ολα με αγχωνον ολα με πιεζουν θελω να κανω κακο στον εαυτο μου.δεν βλεπω φως ππουθενα.νιωθω ενα τιποτα και μια αιωνιοτητα στη φαση μου και ουτε θελω να κανω κατι με βοηθησω γιατι και η προγενεστερη κατασταση μου δεν με ευχαριστουσε
    Κ γω τελευταία θελω να κανω κακο στον εαυτο μου αλλα δεν το καμνω θα ρθουν κ καλυτερα

Senior Member
    Ντιπ εγώ αυτό που λέω είναι ότι δε με νοιάζει τι έχεις ούτε αν παίρνεις φάρμακα ή δεν παίρνεις αλλά κάτι πρέπει να κανεισ για να επιβιωσεισ οι γονείς δεν είναι για πάντα και δεύτερον δέ θά νοιαστει κανεισ οπότε σφιξε τα δόντια κ προχωρά γιατί ή κατάθλιψη θεραπεύεται άποψη μου είναι ότι όλα θεραπεύονται
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Page 3 of 3 FirstFirst 123