Brain fog...Ομιχλη στο μυαλο
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 9 of 9
    Senior Member

Brain fog...Ομιχλη στο μυαλο

το χετε ποτε βιωσει??? το ειχα κ κατα την εναρξη του στρες..αλλα τωρα με το αντικαταθλιπτικο, στις 11 μερες που το παιρνω...εχει γινει χειροτερο.
    Δεν ξερω πως να το περιγραψω με λογια...σαν να εχεις μια ομιχλη στο μυαλο που σε κανει να μην μπορεις να συγκεντρωθεις..
    σαν ο εγκεφαλος να μην μπορει να σκεφτει καθαρα..κατι τετοιο..κ νιωθεις καπως χαζεμενος.
    το χετε νιωσει ποτε?
    δεν ειναι η πρωτη φορα που το παθαινω κ γι αυτο ειμαι ψυχραιμη..απλα απο περιεργια ρωταω, το εχετε νιωσει ποτε?
    διαβασα αρκετα ξενα sites και πολλοι το ονομαζουν "brain fog", αλλοι το λενε θολουρα..
    κ γενικα ειναι απ οτι βλεπω αρκετα συνηθισμενο..

Senior Member
    Δυστυχώς είναι αρκετά συνηθισμένο...
    Και εγώ το είχα παλιά λόγω στρες και τώρα το έχω λόγω χαπιών...
    Οπότε το έχω συνηθίσει...

Σε μεγαλύτερες δόσεις είναι πιο έντονο, επίσης όταν ήμουν στα νευροντίν ήταν χειρότερο...

Δυστυχώς εμένα μου το έκαναν όλα τα αντικαταθληπτικά πλην του εφφεξόρ που όμως με έκανε πολύ πολύ νευρικό...

Την παλεύω με λίγο ginkgo biloba 1-2 χάπια την μέρα ίσα για να συγκεντρώνομαι πιο εύκολα αλλιώς πραγματικά αλλού πατάω και αλλού βρίσκομαι...

Φτάνω σε σημεία να ξεχνιέμαι στο στυλ γιατί ήρθα εδώ; τι ήθελα;
    Η και χειρότερα να μη θυμάμαι τι έφαγα χθες ή ακόμα και τι έκανα χθες...
    Αργή απόκριση... Αργή ανάκληση αναμνήσεων... Φτωχή συγκέντρωση...

Ginkgo με αρκετό κουρκουμά επίσης που θεωρητικά είναι νευροπροστατευτικό να σώσουμε κανα νευρικό κύτταρο γιατί δε βλέπω να μένει κανένα...

Senior Member
    Αυτο ειναι το θεμα ΜΟΥ.... εγω! εγω! εγω!
    προ αντικαταθλιπτικων ομως...

δηλαδη τωρα με το αντικαταθλιπτικο νιωθετε μυαλο θολωμενο??
    εγω παλι νιωθω οτι το μυαλο μου μπαινει σε μια σειρα, αλλα ευκολα κουραζεται, δεν εχει ακομα τις αντοχες που ειχα παλιοτερα....
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    διαβασα αρκετα ξενα sites και πολλοι το ονομαζουν "brain fog", αλλοι το λενε θολουρα..
    κ γενικα ειναι απ οτι βλεπω αρκετα συνηθισμενο..
    Αnxious, μην το ψαχνεις, λογω του αυτοανοσου ειναι, αλλα οι γιατροι και ερευνες ειναι πολυ πισω σε αυτα...
    οποτε αρκουμαστε σε συμπληρωματα, διατροφη και αντικαταθλιπτικα...
    Εσυ που δεν τρως κρεας, εχεις ενα λογο παραπανω... εδω ολα τα πρωτοκολλα διατροφης για αυτοανοσα συνιστουν κρεας...
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    μμ..εγω το παθαινω κατα την εναρξη του στρες κ περναει μολις δρασει το αντικαταθλιπτικο.
    υπαρχει κανονικοτητα οταν δρασει.
    τωρα που ειμαι ετσι περναει μολις μπουκωσω ζαναξακι..απλα μεχρι να πιασει το αντικαταθλιπτικο, νιωθω πως γινεται χειροτερο..
    ομιψλη κανονικη..αλλου πατω κ αλλου βρισκομαι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    Αnxious, μην το ψαχνεις, λογω του αυτοανοσου ειναι, αλλα οι γιατροι και ερευνες ειναι πολυ πισω σε αυτα...
    οποτε αρκουμαστε σε συμπληρωματα, διατροφη και αντικαταθλιπτικα...
    Εσυ που δεν τρως κρεας, εχεις ενα λογο παραπανω... εδω ολα τα πρωτοκολλα διατροφης για αυτοανοσα συνιστουν κρεας...
    μαναρι μου τι να με πιασει το αντικαθλιπτικο απο τωρα?10 μερες το παιρνω..τωρα βιωνω παρενεργειες..απλα το ειχα κατα την εναρξη του αγχους χωρις αντικαταθλιπτικο κ με το αντικαταθλιπτικο τωρα εχει γινει χειροτερο..
    μολις πιω το αντικαταθλιπτικο μου το πρωι γινεται χειροτερα μετα απο καμια ωρα..οποτε μπουκωνω 0.5 αγιο ζαναξ κ συνερχομαι..
    το χω ξαναβιωσει παλαιοτερα ναι ..ξερω τι ειναι...ειναι ενοχλητικο κ νομιζεις πως θα σταματησει, η θα χασεις ή θα πεθανει το μυαλο σου..κατι τετοιο..
    εχω πολυ καιρο ακομα μπροστα μου για να νιωσω κανονικα το ξερω...τουλαχιστον για κανα μηνα ακομα θα ειμαι μες στη θολουρα..
    ειμαι μονο με 10 μερες λαντοζ..δεν περιμενω τιποτα..

Banned
    brain fog= ομιχλη μυαλου!!! Καλα δεν παιζονται οι Αγγλοι...ναι σαφως και ειναι ενα ''συμπτωμα'' του μυαλου... μπορει να συμβαινει λογο φαρμακων που προκαλουν καταστολη, αλλα δεν ειναι και μονο αυτο... παιζει ρολο η ποιοτητα του υπνου και σαφως η ψυχολογικη διαθεση... το αντιθετο ειναι η διαυγεια, που βοηθαει ενας καφες για να το πετυχεις αυτο, βιταμινες, και αλλα σκευασματα φυσικα και τεχνητα!!!

Senior Member
    κοιμαμαι σα βοδι..........

Banned
    μου θυμιζει ενα ονειρο που εβλεπα παλιοτερα οτι περπαταγα σε ενα σκοτεινο τοπιο χωρις να εβλεπα καλα...