To μεγάλο δίλημμα της σχέσης με έναν ασεξουαλικό σύντροφο
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 55
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2016
    Posts
    17

    To μεγάλο δίλημμα της σχέσης με έναν ασεξουαλικό σύντροφο

    Γειά σας και καλώς σας βρήκα! Κανονικά δεν είμαι καινούργιο μέλος, αλλά πολύ παλιό, που όμως είχε καιρό να μπει και ξέχασε εντελώς τους προηγούμενους κωδικούς του! Αλλά μου αρέσει πολύ αυτό το φόρουμ, κι έτσι αποφάσισα να ξαναγραφτώ κανονικά. Θέλω να μοιραστώ μαζί σας ένα τεράστιο δίλημμα που αντιμετωπίζω για τον σύντροφό μου. Εξαρχής ήταν σχέση με απόσταση, και οι συνθήκες μας δεν το επιτρέπουν ακόμα για να είμαστε πιο κοντά, οπότε τα πράγματα ήταν από την αρχή κάπως δύσκολα. Υπήρχε όμως έρωτας, αγάπη και σεβασμός, και πραγματικά ένιωθα πολύ ερωτευμένη μαζί του, μάλιστα έκανα κι εγώ πολλές προσπάθειες για να τον κατακτήσω. Και ανυπομονούσα να βρεθούμε από κοντά, πιστεύοντας ότι θα είμαστε ένα κανονικό ζευγάρι. Έλα όμως που αυτός κρυβόταν και παρουσίαζε μία διαφορετική εικόνα προς τα έξω.

    Ενώ εγώ του τα είχα πει όλα για τη ζωή μου, αυτός για τα ερωτικά του δεν έλεγε σχεδόν τίποτα. Αφού τον ψάρεψα, μου είπε ότι "δεν είχε ποτέ ολοκληρωμένη σχέση". Μου φάνηκε περίεργο γιατί μιλάμε για άνθρωπο πάνω από τα 30, αλλά μετά λέω ποιός ξέρει, προφανώς δεν του πήγαν καλά οι προηγούμενες σχέσεις του και δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει. Επίσης ισχυριζόταν ότι ο λόγος που δεν πήγε ποτέ σε ιερόδουλες ήταν επειδή είναι σοβαρό παιδί, και θέλει να το κάνει με την κοπέλα που αγαπάει κτλ. Τα έχαψα γιατί ήμουν ερωτευμένη, κι έπειτα ο άτιμος από μακριά συμπεριφερόταν σαν ένας κανονικός άντρας, μιλούσαμε ερωτικά, κάποιες φορές και βρώμικα, και μου έταζε ότι θα κάναμε διάφορα όταν θα βρισκόμασταν από κοντά. Ήμουν κι εγώ άτομο πολύ ταλαιπωρημένο στη ζωή μου, καθώς είχα προηγουμένως χωρίσει από έναν πολύ βίαιο και επικίνδυνο σύντροφο, που το σεξ το είχαμε εγκαταλείψει από καιρό άλλωστε, κι έτσι όπως είναι φυσικό, ένιωθα πολύ την ανάγκη να ξαναερωτευτώ έναν σχετικά νορμαλ άντρα, και να με κάνει να νιώσω και πάλι από σκουπίδι γυναίκα.

    Μέχρι που πήγαμε να βρεθούμε πρώτη φορά σεξουαλικά με αυτόν, και εκεί ήρθε η πρώτη ψυχρολουσία, γιατί τον είδα ότι ενώ με ήθελε και κάναμε κανονικά όλα τα προκαταρκτικά, δεν προχωρούσε στο σεξ. Με ρωτούσε αν εγώ θέλω να κάνουμε, κι έβγαλε ένα προφυλακτικό ρωτώντας με αν ξέρω πως μπαίνει, και φαινόταν ότι του ήταν όλο μία αγγαρεία. Εγώ κόπηκα γιατί δεν είχα συνηθίσει έτσι, ο προηγούενός μου σύντροφος μπορεί να ήταν τρελός και βίαιος αλλά νορμαλ στα σεξουαλικά, και πρώτη φορά βρισκόμουν αντιμέτωπη με ένα εντελώς άβουλο και άπειρο ον. Με όλη αυτή τη σύγχυση του έφυγε κιόλας κι αυτουνού η διάθεση κι έτσι σεξ δεν έγινε εκείνη τη νύχτα. Αλλά και πάλι δεν το παρεξήγησα πολύ, γιατί είπα μάλλον είναι φυσικό, ο άνθρωπος είναι παρθένος και είναι η πρώτη του φορά, πρέπει να κάνω υπομονή. Κάθε φορά όμως που βρισκόμασταν, τα ίδια, τον έβλεπα να ανάβει κανονικά, να κάνουμε διάφορα, κι εκεί που ένα κανονικό ζευγάρι περνάει από τα προκαταρκτικά στο σεξ, εκείνος ξεφούσκωνε και απλά ξάπλωνε, κατέβαζε ρολά έτσι απότομα. Αυτό είναι πολύ άσχημη εμπειρία να το ζεις, είναι σαν να σε προετοιμάζουν και να σε κόβουν απότομα, και πάντα με έκανε να αισθάνομαι μισή και πολύ άσχημα. Έβρισκε δικαιολογίες του τύπου ότι αγχώνεται που είμαστε από απόσταση και πρέπει να λειτουργήσει με το ζόρι όταν βρισκόμαστε κτλ. Όμως κάθε φορά ήταν έτσι, και παρ'όλο που ψυχολογικά όντως παίζει κάποιο ρόλο αυτό που έλεγε, καταλάβαινα πλέον ότι εδώ το πρόβλημα ήταν πιο βαθύ κι ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

    Ανίκανος δεν ήταν πάντως, αυτό μπορούσα να το κρίνω άνετα, περισσότερο φαινόταν σαν κάτι ψυχολογικό απλά να τον κάνει να διστάζει και να φοβάται όταν ήταν για το ψητό. Μετά σιγά σιγά και μετά από δικό μου ψάρεμα πάλι, μου εκμυστηρεύτηκε ότι όχι απλά δεν είχε ολοκληρωμένη σχέση, αλλά ούτε είχε φιλήσει ποτέ γυναίκα πριν από μένα! Και δικαιολογούταν λέγοντας ότι έφαγε χυλόπιτα από κοπέλες που ήθελε, κι έτσι απογοητεύτηκε και το πήρε απόφαση. Ταυτόχρονα ήξερα ότι είναι υπερευαίσθητος και είχε πολλά θέματα με τη θλίψη και τη χαμηλή αυτοεκτίμηση, και έπαιρνε και χρόνια αντικαταθλιπτικά (τα οποία πάλι σκεφτόμουν ότι μήπως κι αυτά τον επηρεάζουν). Κατά τα άλλα ήμασταν πολύ καλά μεταξύ μας, και ο ίδιος είναι ένας πολύ ήρεμος χαρακτήρας που με σεβόταν, οπότε ειδικά αν έχεις φύγει από μία προηγούμενη σχέση θρίλερ, όλα αυτά σου φαίνονται πολύ όμορφα. Αλλά δεν αρκεί που να πάρει, αν ο άλλος δεν ολοκληρώνει, εγώ είμαι μία φυσιολογική γυναίκα στα σεξουαλικά, πώς να αντέξω κάτι τέτοιο;

    Έκανα τεράστια υπομονή, άρχισα να παίρνω εγώ πρωτοβουλίες για να ολοκληρώσουμε, και προσπάθησα πολύ να τον τονώσω και ψυχολογικά για να μην τον πάρει από κάτω. Τελικά με δική μου πρωτοβουλία, καταφέραμε μία δύο φορές να κάνουμε ένα κάπως επιφανειακό σεξ, έτσι απλά πρώτα για να δει κι εκείνος ως είναι. Δεν τόλμησα να τον πιέσω πιο πολύ γιατί έλεγε ότι πονούσε και καθόταν σαν ψόφιο κρέας δείχνοντας φανερά ότι υποφέρει, απλά άντεχε για μένα. Μετά ξενέρωνα κι εγώ και σταματούσα, το σεξ θέλει δύο, σου κόβεται η διάθεση αν βλέπεις ότι είναι σαν να βασανίζεις τον άλλον! Και ειδικά αν αυτός είναι ο άντρας, που υποτίθεται ότι είναι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού, τότε η κατάσταση είναι ακόμα πιο δραματική. Μετά από αυτές μας τις προσπάθειες, μου εξομολογήθηκε ότι όχι μόνο ενοχλείται, αλλά δεν νιώθει την παραμικρή ηδονή στο σεξ! Ότι μόνο με το στοματικό του έρχεται να εκσπερματώσει, κι ότι αν εκείνη τη στιγμή που νιώθει έτσι αρχίσουμε το σεξ, με τη διείσδυση ξενερώνει και του φεύγει ακόμα κι αυτή η διάθεση.

    Αποφάσισα να το ψάξω μόνη μου να δω τι συμβαίνει, και έψαξα, διάβασα, μέχρι που κατάλαβα ότι απλά ο σύντροφός μου ήταν ένας asexual! Δεν ήξερα πριν τι ακριβώς σημαίνει αυτός ο όρος, και έμαθα ότι είναι κάτι εκ γενετής, πολλοί άνθρωποι είναι έτσι αλλά δεν τολμούν να το ομολογήσουν γιατί φυσικά θεωρείται ταμπού αυτό το θέμα, κι ότι υπάρχουν πάρα πολλά διαφορετικά είδη ασεξουαλικών ανθρώπων. Γενικά στους ασεξουαλικούς δεν λέει κάτι το σεξ. Στην πιο ήπια τους μορφή, μπορεί κανονικά να έχουν ερωτικό πόθο για κάποιον, να φαντασιώνονται, να αυνανίζονται, να τη βρίσκουν με το στοματικό, αλλά να μη νιώθουν τίποτα στο καθεαυτό σεξ. Έτσι ήταν και ο σύντροφός μου, και πλέον όλα τα κομμάτια του παζλ είχαν συμπληρωθεί, έτσι εξηγούταν το γιατί άντεχε τόσα χρόνια παρθένος, έτσι εξηγούνταν όλα. Προσπάθησα να συζητήσω μαζί του το πρόβλημά μας, αλλά είναι σε άρνηση όσο λογικά κι αν προσπάθησα, κάθε συζήτηση κατέληγε σε καυγά και θεωρούσε ότι απλά δεν είναι πολύ θερμός, κι ότι εγώ έχω το πρόβλημα, λες κι εγώ του ζητούσα συνέχεια σεξ. Αλλά από το συνέχεια στο καθόλου υπάρχει μεγάλη διαφορά! Πόσες φορές είπε ότι με χωρίζει και κάναμε μέρες να μιλήσουμε, αλλά επειδή δεν μπορεί και νιώθει εξαρτημένος, πάντα μετά επέστρεφε ζητώντας συγνώμη, και μετά πάλι τα ίδια.

    Και τώρα σε τέτοια φάση είμαστε, και ξέρω καλά ότι μετά από λίγες μέρες θα με παρακαλάει, αλλά νομίζω ότι αυτή τη φορά είναι καιρός να βάλω ένα τέλος. Εκτός από το ίδιο το σεξουαλικό κομμάτι που με κάνει να αισθάνομαι μισή, είναι και πρακτικό το θέμα, γιατί είναι πολύ σημαντικό το τι θέλει στη ζωή του κάποιος, κι εγώ ξέρω πολύ καλά ότι θέλω πλέον οικογένεια, θέλω πολύ να κάνω έστω ένα παιδάκι και να μπορώ να έχω μία ήρεμη οικογενειακή ζωή, μετά από τις χίλιες μπόρες που έχω περάσει. Πώς όμως θα γίνει το παιδί χωρίς σεξ, και ειδικά αφού ο άντρας με τη διείσδυση ξενερώνει εντελώς; Ούτε είμαι διατεθειμένη να καταφύγω σε άλλους τρόπους γονιμοποίησης που είναι και πανάκριβοι και πολύ επώδυνοι για τη γυναίκα, σωματικά και ψυχολογικά. Άλλωστε είναι όλες οι συνθήκες μας δύσκολες, να πεις ότι όλα τα άλλα είναι στρωμένα και έχουμε μόνο αυτό το θέμα. Αυτός είναι ένας μακροχρόνια άνεργος που παλεύει εδώ και καιρό να βρει κάτι, αλλά που, ξέρουμε σε τι καιρούς ζούμε. Είμαστε κι από απόσταση, επίσης εκτός από την κατάθλιψη εκείνος έχει νυχτοφοβία, τον πιάνει φόβος όταν πέφτει το σκοτάδι, κι αυτό μας έχει κάνει να μην μπορούμε να βγαίνουμε τη νύχτα για κανένα ποτό σαν άνθρωποι, όπως θέλω εγώ, αλλά να περιοριζόμαστε κυρίως σε εξόδους για καφέ στο φως της μέρας, τις οποίες βαριέμαι απίστευτα! Ήταν που ήταν πάντα ευαίσθητος, η μακροχρόνια ανεργία τον έχει τσακίσει τελείως, και έχει χάσει το ενδιαφέρον του για όλα. Ενώ εγώ είμαι μία οικονομικά ανεξάρτητη εργαζόμενη γυναίκα, που έχει σταθεί δυνατή σε πολλές δυσκολίες βγάζοντάς τα πέρα μόνη της, και που είναι έτοιμη να κάνει κάτι σοβαρό στη ζωή της. Όλα λοιπόν θα ήταν έτσι κι αλλιώς πολύ δύσκολα για μας. Αλλά όλα θα τα ανεχόμουν για χάρη της αγάπης μας, αρκεί να ήταν τουλάχιστον ένας φυσιολογικός άντρας, αυτό όμως πάει πολύ.

    Ακόμα όμως το δίλημμά μου είναι πολύ μεγάλο, γιατί έχοντας υποφέρει και πολύ με τον προηγούμενο σύντροφο, έχω μεγάλη ανάγκη για έναν ήρεμο άνθρωπο που με σέβεται και με αγαπάει όπως αυτός, και φοβάμαι μήπως δεν καταφέρω να βρω άλλον τέτοιο. Ξέρω πολύ καλά κι ότι λόγω του χαρακτήρα του και φυσικά του προβλήματός του αυτός πολύ δύσκολα θα με απατούσε, θα τον είχα πάντα δικό μου, πιστό και αφοσιωμένο. Αλλά τι να το κάνεις αν έχει αυτό το θέμα, και δεν μπορείτε να απολαύσετε ούτε φυσιολογικό σεξ ούτε μέλλον για οικογένεια υπάρχει; Με έχει κάνει να αρχίζω να σκέφτομαι ότι καλύτερα μέχρι κι ένας γκομενιάρης άντρας που θα σε απατούσε, από κάποιον που δεν θέλει καθόλου σεξ. Κάθε συμβουλή σας είναι ευπρόσδεκτη, γιατί η σύγκρουση μεταξ καρδιάς και λογικής είναι πολύ ισχυρή.

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    Everywhere
    Posts
    4,864
    συγνωμη αλλα απο ολα αυτα εγω δεν καταλαβα αν εσυ τον αγαπας η αν απλα τον θελεις για να κανεις οικογενεια..?

    το επομενο που πρεπει να σου πω...ειναι οτι μαλλον ο ανθρωπος αυτος χρειαζεται εναν ψυχολογο/ψυχιατρο να τον βοηθησει.....να τον ξεκλειδωσει .....εχει πολλα θεματα οπως περιγραφεις

    το σεξ για μενα ειναι το σημαντικοτερο πραγμα σε μια σχεση χωρις αυτο ,δεν υπαρχει παραπερα....

    νομιζω επισης οτι τον εχει παρει απο κατω....τοσα χρονια του ειχε γινει συνηθεια να ζει χωρις σεξ...και τωρα λειτουργει ετσι.....πρεπει να βρει τον ρυθμο του...

    επισης αυτο π δεν καταλαβα ειναι οτι δεν τ σηκωνεται η απλα δεν τελειωνει?

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    ζουγκλοathens
    Posts
    789
    Απαπαπα ... φυγε μακρια καλη μου.
    Το θεμα του δεν ειναι το "παρθενιλικι" αυτο απο καποια στιγμη και μετα ξεπερνιεται . Ξεπερνιουνται οι αναστολες .
    Πραγματικα ο ανθρωπος δεν ειναι καλα , εγω τουλαχιστον αυτην την αισθηση εχω . Μην μπλεκεις με τα ακρα , δλδ απο τον βιαιο πηγες στον μιστερ διαταραχη επειδη εχεις αναγκη απο τρυφεροτητα και ειναι και πολυ λογικο . Μακρια!!

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2016
    Posts
    17
    Nick, ναι, τον αγαπάω κιόλας, δεν τον βλέπω απλά πρακτικά για οικογένεια αν εννοείς αυτό. Θέλω οικογένεια μαζί του ακριβώς επειδή τον αγαπάω και τον βλέπω κι έτσι ήρεμο και παιδί για σπίτι, πράγμα πολύ σημαντικό για μένα μετά από όλα αυτά που έχω περάσει. Του σηκώνεται κανονικά, γι'αυτό λέω ότι δεν είναι ανίκανος, απλά δεν του λέει κάτι το ίδιο το σεξ, έτσι είναι οι ασέξουαλς, με αποτέλεσμα να νιώθει απλά πόνο και ενόχληση και καμία ηδονή. Τελειώνει μόνο με το στοματικό ή με τα χάδια γενικά.

    Mnimonio, πιο διάνα δεν μπορούσες να πέσεις! Είδες, πράγματι από έναν φυσιολογικό σεξουαλικά αλλά βιαίο σύντροφο, έπεσα σε έναν ήρεμο κι αγαπησιάρικο ασέξουαλ! Το πρόβλημά του αυτό ήδη με έχει κάνει άλλωστε να ξενερώσω και να ψυχρανθώ μαζί του, ενώ κανονικά τον αγαπάω. Παραπονιέται και κλαίγεται γιατί έχω γίνει πιο ψυχρή και δεν μιλάω πια ερωτικά όταν είμαστε από μακριά, αλλά πώς να το κάνω όταν ξέρω ότι από κοντά δεν θα γίνει τίποτα, δίκιο δεν έχω; Αυτός δεν το έχει σε τίποτα να μιλάει έτσι για να ανάβει και να νιώθει καλά, από κοντά όμως μετά εγώ υποφέρω όταν τον βλέπω μετά τα προκαταρκτικά να κάθεται απλά στο κρεβάτι σαν να περιμένει το τρένο!

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    Everywhere
    Posts
    4,864
    Quote Originally Posted by silverstar View Post
    Nick, ναι, τον αγαπάω κιόλας, δεν τον βλέπω απλά πρακτικά για οικογένεια αν εννοείς αυτό. Θέλω οικογένεια μαζί του ακριβώς επειδή τον αγαπάω και τον βλέπω κι έτσι ήρεμο και παιδί για σπίτι, πράγμα πολύ σημαντικό για μένα μετά από όλα αυτά που έχω περάσει. Του σηκώνεται κανονικά, γι'αυτό λέω ότι δεν είναι ανίκανος, απλά δεν του λέει κάτι το ίδιο το σεξ, έτσι είναι οι ασέξουαλς, με αποτέλεσμα να νιώθει απλά πόνο και ενόχληση και καμία ηδονή. Τελειώνει μόνο με το στοματικό ή με τα χάδια γενικά.

    Mnimonio, πιο διάνα δεν μπορούσες να πέσεις! Είδες, πράγματι από έναν φυσιολογικό σεξουαλικά αλλά βιαίο σύντροφο, έπεσα σε έναν ήρεμο κι αγαπησιάρικο ασέξουαλ! Το πρόβλημά του αυτό ήδη με έχει κάνει άλλωστε να ξενερώσω και να ψυχρανθώ μαζί του, ενώ κανονικά τον αγαπάω. Παραπονιέται και κλαίγεται γιατί έχω γίνει πιο ψυχρή και δεν μιλάω πια ερωτικά όταν είμαστε από μακριά, αλλά πώς να το κάνω όταν ξέρω ότι από κοντά δεν θα γίνει τίποτα, δίκιο δεν έχω; Αυτός δεν το έχει σε τίποτα να μιλάει έτσι για να ανάβει και να νιώθει καλά, από κοντά όμως μετά εγώ υποφέρω όταν τον βλέπω μετά τα προκαταρκτικά να κάθεται απλά στο κρεβάτι σαν να περιμένει το τρένο!
    με προφυλακτικο κανεται σεξ?

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2016
    Posts
    17
    Όχι, αρχικά έτσι θέλαμε αλλά δεν γινόταν αφού μέχρι κι αυτό εγώ πρέπει να του το βάλω, και μέχρι να το κάνω αρκεί για να ξενερώσει, είναι πολύ αγχωμένος κι ανασφαλής. Γι'αυτό δοκιμάζαμε χωρίς, και όπως είπα το μόνο που νιώθει είναι ενόχληση. Δεν έχει καταφέρει όμως καν να μπει ποτέ πλήρως, το σεξ μας ήταν πιο επιφανειακό. Αρχικά νόμιζα ότι φταίει αυτό που δεν το απολαμβάνει, αλλά μετά τα λεγόμενά του και αυτά που διάβασα κι έμαθα, κατάλαβα ότι δεν έχει να κάνει. Είχε δίκιο όταν μου έλεγε ότι δεν θα υπάρξει διαφορά κι ότι δεν θα νιώσει κάτι ακόμα κι αν γίνει πιο ολοκληρωμένα.

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    Everywhere
    Posts
    4,864
    Quote Originally Posted by silverstar View Post
    Όχι, αρχικά έτσι θέλαμε αλλά δεν γινόταν αφού μέχρι κι αυτό εγώ πρέπει να του το βάλω, και μέχρι να το κάνω αρκεί για να ξενερώσει, είναι πολύ αγχωμένος κι ανασφαλής. Γι'αυτό δοκιμάζαμε χωρίς, και όπως είπα το μόνο που νιώθει είναι ενόχληση. Δεν έχει καταφέρει όμως καν να μπει ποτέ πλήρως, το σεξ μας ήταν πιο επιφανειακό. Αρχικά νόμιζα ότι φταίει αυτό που δεν το απολαμβάνει, αλλά μετά τα λεγόμενά του και αυτά που διάβασα κι έμαθα, κατάλαβα ότι δεν έχει να κάνει. Είχε δίκιο όταν μου έλεγε ότι δεν θα υπάρξει διαφορά κι ότι δεν θα νιώσει κάτι ακόμα κι αν γίνει πιο ολοκληρωμένα.
    ακουσε με...δεν ξερω αν ειναι ασεξουαλ..γτ δεν ξερω τι ειναι αυτο..........οποτε καλυτερα για αρχη μην του βαζεις ταμπελες....

    ωραια χωρις προφυλακτικο να προσπαθησεται να κανεται...
    παρε λυπαντικο της durex και πασαληψου ξερεις εσυ...και πες του να προσπαθησει...μην τον αγχωνεις την ωρα της πραξης......
    ο τυπος ειναι ακομα στα πρωτα του βηματα.....μπορει να μην εχει βρει ρυθμο.....η να τον εχει παρει απο κατω που δεν μπορεσε αρχικα....

    οταν λες δεν εχει καταφερει να μπει ποτε πληρως? ενοεις πως δεν εχει γινει διεισδυση ολικη?

  8. #8
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    ζουγκλοathens
    Posts
    789
    Eγω θα το επαναλαβω , απο αυτα που γραφεις θεωρω οτι εχει πολλα θεματακια ο ανθρωπος που πρεπει να τα λυσει . Δεν ειναι απλα μια συστολη για το σεξ ή την παρθενια του . Του φερθηκες ανθρωπινα πανω σε αυτο το κομματι και πραγματικα αργα ή γρηγορα θα επρεπε να ενδωσει . Περιγραφεις και αλλα πραγματα ομως ..
    Αν αναζητας πραγματικα μια φυσιολογικη σχεση , ερωτικη , συντροφικη .. Δεν νομιζω οτι μπορει να στην προσφερει.
    Αν θελει η διαχειριση ας σβησει το μιστερ διαταραγμενος που εγραψα . Βαρυς χαρακτηρισμος.

  9. #9
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    5,782
    Εφόσον είναι καλός χαρακτήρας εαν δεν αλλάξουν τα πράγματα, μπορείτε να μείνετε φίλοι. Δεν χρειάζονται δράματα. Εγω πιστεύω οτι είναι άπειρος και με ολα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει συν την απειρία και την ντροπαλοσύνη, δεν έχει εξελιχθεί στον ερωτικό τομέα. Πώς ομως γνωριστήκατε; πώς σε γοήτευσε; πώς σε ''έψησε;"

  10. #10
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2016
    Posts
    17
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    ακουσε με...δεν ξερω αν ειναι ασεξουαλ..γτ δεν ξερω τι ειναι αυτο..........οποτε καλυτερα για αρχη μην του βαζεις ταμπελες....

    ...ο τυπος ειναι ακομα στα πρωτα του βηματα.....μπορει να μην εχει βρει ρυθμο.....η να τον εχει παρει απο κατω που δεν μπορεσε αρχικα....

    οταν λες δεν εχει καταφερει να μπει ποτε πληρως? ενοεις πως δεν εχει γινει διεισδυση ολικη?
    Ναι, αυτό εννοώ. Μακάρι να ήταν τόσο εύκολα τα πράγματα Nick, τόση υπομονή έκανα σκεφτόμενη αυτά που λες, αλλά εδώ δεν μιλάμε για απλή απειρία, ο άνθρωπος δεν νιώθει κάτι πέρα από ενόχληση, είναι φυσιολογικό αυτό για έναν άντρα;

    Quote Originally Posted by mnimonio is back View Post
    Eγω θα το επαναλαβω , απο αυτα που γραφεις θεωρω οτι εχει πολλα θεματακια ο ανθρωπος που πρεπει να τα λυσει . Δεν ειναι απλα μια συστολη για το σεξ ή την παρθενια του . Του φερθηκες ανθρωπινα πανω σε αυτο το κομματι και πραγματικα αργα ή γρηγορα θα επρεπε να ενδωσει . Περιγραφεις και αλλα πραγματα ομως ..
    Αν αναζητας πραγματικα μια φυσιολογικη σχεση , ερωτικη , συντροφικη .. Δεν νομιζω οτι μπορει να στην προσφερει.
    Αν θελει η διαχειριση ας σβησει το μιστερ διαταραγμενος που εγραψα . Βαρυς χαρακτηρισμος.
    Εσύ μιλάς με τη φωνή της λογικής και έχεις δίκιο. Αυτό εύχομαι, να βάλω κι εγώ τη λογική μπροστά και να βρω τη δύναμη να χωρίσω.

    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    ... Πώς ομως γνωριστήκατε; πώς σε γοήτευσε; πώς σε ''έψησε;"
    Αρχικά ως φιλία ξεκίνησε, αλλά τον ερωτεύτηκα. Μου άρεσε πολύ και εμφανισιακά, γιατί γενικά είναι ωραίο παιδί, και μου άρεσε και σαν χαρακτήρας. Αλλά πλέον ξέρω ότι εμφάνιση και σεξουαλικότητα είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα, μπορεί να είναι ο άλλος τέρας αλλά σεξουαλικός, ή ωραίος και μούμια. Μετά όπως είπα, κρυβόταν κι αυτός και δεν μιλούσε για την προηγούμενη ζωή του, και επίσης ενώ δεν είχαμε ακόμα δοκιμάσει το σεξ στην πράξη, μιλούσε σεξουαλικά, έλεγε ότι ανυπομονεί να μου κάνει έρωτα, φερόταν σαν φυσιολογικός άνθρωπος. Έτσι με ξεγέλασε. Σιγά σιγά βγήκαν τα υπόλοιπα και κατάλαβα ότι ήταν μόνο λόγια.

  11. #11
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    5,782
    Tωρα σε τι φάση είσαστε;

  12. #12
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2016
    Posts
    17
    Σ'αυτήν που περιέγραψα στο αρχικό ποστ:
    Προσπάθησα να συζητήσω μαζί του το πρόβλημά μας, αλλά είναι σε άρνηση όσο λογικά κι αν προσπάθησα, κάθε συζήτηση κατέληγε σε καυγά και θεωρούσε ότι απλά δεν είναι πολύ θερμός, κι ότι εγώ έχω το πρόβλημα, λες κι εγώ του ζητούσα συνέχεια σεξ. Αλλά από το συνέχεια στο καθόλου υπάρχει μεγάλη διαφορά! Πόσες φορές είπε ότι με χωρίζει και κάναμε μέρες να μιλήσουμε, αλλά επειδή δεν μπορεί και νιώθει εξαρτημένος, πάντα μετά επέστρεφε ζητώντας συγνώμη, και μετά πάλι τα ίδια.
    Και τώρα σε τέτοια φάση είμαστε, και ξέρω καλά ότι μετά από λίγες μέρες θα με παρακαλάει, αλλά νομίζω ότι αυτή τη φορά είναι καιρός να βάλω ένα τέλος.
    Επίσης, θα με βοηθούσε πολύ να ακούσω εμπειρίες από άλλους άντρες, γιατί ως γυναίκα δεν ξέρω κιόλας, πώς ήταν βρε παιδιά οι πρώτες φορές που κάνατε σεξ, νιώσατε ευχαρίστηση; Είχατε κι αυτή τη σεξουαλική ορμή που σας έσπρωχνε να το κάνετε;

  13. #13
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    Everywhere
    Posts
    4,864
    Quote Originally Posted by silverstar View Post
    Σ'αυτήν που περιέγραψα στο αρχικό ποστ:


    Επίσης, θα με βοηθούσε πολύ να ακούσω εμπειρίες από άλλους άντρες, γιατί ως γυναίκα δεν ξέρω κιόλας, πώς ήταν βρε παιδιά οι πρώτες φορές που κάνατε σεξ, νιώσατε ευχαρίστηση; Είχατε κι αυτή τη σεξουαλική ορμή που σας έσπρωχνε να το κάνετε;
    εμενα η πρωτη μ φορα που εκανα σεξ δεν ηταν καλη....ημουν 17 χρονων και ειχα παει σε μια μαυρη.....ειχα φουλ σεξουαλικη ορμη ,καναμε κανονικο σεξ ,αλλα δεν ενιωθα τιποτα,απλως εμπενε εβγαινε, ,δεν καταφερα να τελειωσω.....απο την δευτερη και μετα ολα κομπλε ομως....

  14. #14
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Planet Love
    Posts
    24,141
    Quote Originally Posted by silverstar View Post
    ....Ταυτόχρονα ήξερα ότι είναι υπερευαίσθητος και είχε πολλά θέματα με τη θλίψη και τη χαμηλή αυτοεκτίμηση, και έπαιρνε και χρόνια αντικαταθλιπτικά (τα οποία πάλι σκεφτόμουν ότι μήπως κι αυτά τον επηρεάζουν).....
    τα αντικαταθλιπτικα ειναι
    σουπερ- αντικουκου φαρμακα, δεν το ξερεις? μπορει να παιρνει κι αλλα φαρμακα και να μην στο εχει πει.
    αν το συνδυασεις και με ψυχολογικα θεματα που μπορει να εχει εφοσον ειναι σε αγωγη, δεν θελει και πολυ..

  15. #15
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2016
    Posts
    17
    Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Remedy, ναι, φυσικά και τα έχω σκεφτεί όλα αυτά. Από όλες τις απαντήσεις γενικά συμπεραίνω ότι θα μπορούσε να υπάρχει ελπίδα λοιπόν για την περίπτωσή του, και να μην είναι τόσο απόλυτα και τραγικά τα πράγματα. Το κακό απλά είναι ότι αυτό θα αποτελεί ένα μεγάλο ρίσκο, που μπορεί και να αποδειχτεί ότι δεν άξιζε, και θα θέλει και μεγάλη υπομονή εκ μέρους μου, που δεν ξέρω αν θα την έχω, γιατί έχω περάσει κι εγώ πολλά και ήθελα έναν σύντροφο τουλάχιστον υγιή στα σεξουαλικά. Και αν είναι όντως ασέξουαλ, τότε δεν υπάρχει περίπτωση να απολαύσει ποτέ το σεξ, αφού αυτό δεν είναι κάτι που αλλάζει, αλλά μία μόνιμη κατάσταση. Και σ'αυτήν την περίπτωση θα είμαστε όπως τώρα, που του αρκούν τα προκαταρκτικά και μετά θα κάθεται σαν άγαλμα για να κάνω εγώ ό,τι θέλω, χωρίς να συμμετέχει και να το χαίρεται ποτέ. Από την άλλη το δίλημμα του να χάσεις έναν άνθρωπο που κατά τα άλλα είναι και καλός και σε αγαπάει και σε νοιάζεται, ειδικά αν είσαι κάποιος τόσο μόνος στη ζωή όπως εγώ, είναι μεγάλο.

Page 1 of 4 123 ... LastLast

Similar Threads

  1. Έχω πρόβλημα με τον σύντροφο μου :(
    By sasukekun in forum Σχέσεις και Επικοινωνία
    Replies: 1
    Last Post: 08-08-2015, 21:01
  2. μεγαλο διλημμα
    By μαρια1999 in forum Κατάθλιψη - Δυσθυμία
    Replies: 58
    Last Post: 08-02-2012, 21:24
  3. ΑΣΧΗΜΑ ΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΟΥ
    By void in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Replies: 43
    Last Post: 11-12-2011, 23:20
  4. Η κολλητή μου δε συμπαθεί το σύντροφό μου...
    By astimatnam in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Replies: 11
    Last Post: 18-06-2010, 17:39
  5. Με τι κριτήρια να επιλέξω τον σύντροφό μου?
    By πανος12345 in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Replies: 67
    Last Post: 25-07-2009, 19:57

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •