To μεγάλο δίλημμα της σχέσης με έναν ασεξουαλικό σύντροφο - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 55
    Senior Member
    Quote Originally Posted by silverstar View Post
    Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Remedy, ναι, φυσικά και τα έχω σκεφτεί όλα αυτά. Από όλες τις απαντήσεις γενικά συμπεραίνω ότι θα μπορούσε να υπάρχει ελπίδα λοιπόν για την περίπτωσή του, και να μην είναι τόσο απόλυτα και τραγικά τα πράγματα. Το κακό απλά είναι ότι αυτό θα αποτελεί ένα μεγάλο ρίσκο, που μπορεί και να αποδειχτεί ότι δεν άξιζε, και θα θέλει και μεγάλη υπομονή εκ μέρους μου, που δεν ξέρω αν θα την έχω, γιατί έχω περάσει κι εγώ πολλά και ήθελα έναν σύντροφο τουλάχιστον υγιή στα σεξουαλικά. Και αν είναι όντως ασέξουαλ, τότε δεν υπάρχει περίπτωση να απολαύσει ποτέ το σεξ, αφού αυτό δεν είναι κάτι που αλλάζει, αλλά μία μόνιμη κατάσταση. Και σ'αυτήν την περίπτωση θα είμαστε όπως τώρα, που του αρκούν τα προκαταρκτικά και μετά θα κάθεται σαν άγαλμα για να κάνω εγώ ό,τι θέλω, χωρίς να συμμετέχει και να το χαίρεται ποτέ. Από την άλλη το δίλημμα του να χάσεις έναν άνθρωπο που κατά τα άλλα είναι και καλός και σε αγαπάει και σε νοιάζεται, ειδικά αν είσαι κάποιος τόσο μόνος στη ζωή όπως εγώ, είναι μεγάλο.
    κανα τριημερο οι δυο σας δεν μπορεις να κανονισεις?

Junior Member
    Σόρρυ Nick, τι εννοείς, δεν κατάλαβα ακριβώς την ερώτηση! Το να είμαστε μαζί συνεχόμενα κάποιες μέρες; Αυτό έχει γίνει στις άδειές μου, το πιο πολύ συνεχόμενο που ήμασταν μαζί ήταν δύο βδομάδες, και μάλιστα όχι μόνο μία φορά. Και πάντα τα ίδια.

Senior Member
    Σόρρυ Nick, τι εννοείς, δεν κατάλαβα ακριβώς την ερώτηση! Το να είμαστε μαζί συνεχόμενα κάποιες μέρες; Αυτό έχει γίνει στις άδειές μου, το πιο πολύ συνεχόμενο που ήμασταν μαζί ήταν δύο βδομάδες, και μάλιστα όχι μόνο μία φορά. Και πάντα τα ίδια.
    αυτο ενοουσα....

εφοσον δεν γινεται τιποτα γιατι δεν παιρνεις και ενα λυπαντικο? δεν στο λεω ειρωνικα.....αλλα μπορει να πιασει και να μην ποναει .......

θα σ εκανα και ποιο προσωπικες ερωτησεις....αλλα καλυτερα να μην τις κανω :p

Junior Member
    A, oκ! Ναι, το ξέρω ότι δεν μου το λες ειρωνικά, και ομολογώ ότι δεν το έχω δοκιμάσει, ίσως το έκανα, αν συνεχίσουμε τελικά. Εμένα δεν με πειράζουν οι πιο προσωπικές ερωτήσεις, αρκεί να μην απαγορεύονται στο φόρουμ :p Η ίσως με πμ.

Senior Member
    A, oκ! Ναι, το ξέρω ότι δεν μου το λες ειρωνικά, και ομολογώ ότι δεν το έχω δοκιμάσει, ίσως το έκανα, αν συνεχίσουμε τελικά. Εμένα δεν με πειράζουν οι πιο προσωπικές ερωτήσεις, αρκεί να μην απαγορεύονται στο φόρουμ :p Η ίσως με πμ.
    με πμ δεν γινεται γτ πρεπει να εχεις συμπληρωσει τα 50 μηνυματα..

για εφοσον σ αρεσει ο χαρακτηρας προσπαθησε λιγο ακομα...

ωραια αφου δεν σ πειραζουν οι ποιο προσωπικες ερωτησεις θα σ κανω μερικες...
    τα χαπια τα εχει κοψει αυτος?
    Το αιδιο σ οταν παει να γινει το σεξ ειναι υγρο?
    επισης εχει καποια δυσμορφια? η εχει τριχες π μπορει να τον ξενερωνουν?
    και οταν λες οτι δεν εχει γινει διεισδυση τι ενοεις? δεν εχει μπει καν μεσα? ποτε ποναει και δεν νιωθει τιποτα αυτος δλδ?

Junior Member
    A, δεν το ήξερα αυτό για τα πμ! Να σου απαντήσω, τα χάπια συνεχίζει και τα παίρνει εδω και χρόνια, παίρνει ένα συγκεκριμένο αντικαταθλιπτικό. Εγώ ανησυχούσα και γι'αυτό, γιατί το παίρνει απλά από συνήθεια, χωρίς καν να ξέρει αν βοηθάει σε τίποτα ή όχι. Απλά επειδή έχει μόνιμη μελαγχολία, ειδικά τώρα με την ανεργία, πηγαίνει που και που σε έναν γιατρό που απλά του λέει να το συνεχίσει. Εγώ προσωπικά είμαι εντελώς κατά της αποκλειστικής φαρμακευτικής αγωγής για τέτοια ψυχολογικά, χωρίς το συνδυασμό με ψυχοθεραπεία, αλλά τι να του κάνεις, δεν ακούει...όχι που θα είχε λεφτά κιόλας βέβαια να τρέχει σε Ψυχολόγους άνεργος άνθρωπος. Όσο για τα άλλα που ρώτησες, είναι κανονικό, δεν έχει καμία δυσμορφία ή πρόβλημα, ούτε τρίχες, πριν από αυτόν μία χαρά γινόταν το σεξ με τον άλλον, πριν αποδειχτεί ένα βίαιο τέρας. Όσο για υγρασία, αυτό είναι κάτι που με προβληματίζει και μένα, γιατί όντως δεν έχει πολύ, και πώς να υπάρξει όταν ο σύντροφος δεν κάνει τίποτα για να σε βοηθήσει; Γιατί περνιέται και για συντηρητικός γενικά, είναι και άπειρος, κι αν και ο ίδιος απολαμβάνει το να του κάνουν στοματικό, δεν καταδέχεται να κάνει το ίδιο, αλλά και χέρι με το ζόρι βάζει και λίγο. Γι'αυτό λέω ότι θέλει μεγάλη υπομονή σαν να έχεις να κάνεις με πεντάχρονο.

Senior Member
    A, δεν το ήξερα αυτό για τα πμ! Να σου απαντήσω, τα χάπια συνεχίζει και τα παίρνει εδω και χρόνια, παίρνει ένα συγκεκριμένο αντικαταθλιπτικό. Εγώ ανησυχούσα και γι'αυτό, γιατί το παίρνει απλά από συνήθεια, χωρίς καν να ξέρει αν βοηθάει σε τίποτα ή όχι. Απλά επειδή έχει μόνιμη μελαγχολία, ειδικά τώρα με την ανεργία, πηγαίνει που και που σε έναν γιατρό που απλά του λέει να το συνεχίσει. Εγώ προσωπικά είμαι εντελώς κατά της αποκλειστικής φαρμακευτικής αγωγής για τέτοια ψυχολογικά, χωρίς το συνδυασμό με ψυχοθεραπεία, αλλά τι να του κάνεις, δεν ακούει...όχι που θα είχε λεφτά κιόλας βέβαια να τρέχει σε Ψυχολόγους άνεργος άνθρωπος. Όσο για τα άλλα που ρώτησες, είναι κανονικό, δεν έχει καμία δυσμορφία ή πρόβλημα, ούτε τρίχες, πριν από αυτόν μία χαρά γινόταν το σεξ με τον άλλον, πριν αποδειχτεί ένα βίαιο τέρας. Όσο για υγρασία, αυτό είναι κάτι που με προβληματίζει και μένα, γιατί όντως δεν έχει πολύ, και πώς να υπάρξει όταν ο σύντροφος δεν κάνει τίποτα για να σε βοηθήσει; Γιατί περνιέται και για συντηρητικός γενικά, είναι και άπειρος, κι αν και ο ίδιος απολαμβάνει το να του κάνουν στοματικό, δεν καταδέχεται να κάνει το ίδιο, αλλά και χέρι με το ζόρι βάζει και λίγο. Γι'αυτό λέω ότι θέλει μεγάλη υπομονή σαν να έχεις να κάνεις με πεντάχρονο.
    ο τυπος κανει σαν 15χρονος....
    επισης εαν δεν εχει λεφτα μπορει να παει σε ενα ΚΨΥ που ειναι δωρεαν η ψυχολογικη υποστηριξη...
    εαν δεν εχεις υγρασια πολυ ,ριξτου κανα σαλακι η παρε λυπαντικο... :p
    ισως να φταινε και τα χαπια δεν ξερω.....εγω παντως οταν επερνα αντικαταθλιπτηκα μια χαρα σεξ εκανα...τωρα δεν ξερω σ αλλους μπορει να δρουν αλλιως..
    επισης δεν μ απαντησες για την διεισδυση ...εχει γινει η οχι? δεν εχω καταλαβει ακομα?

Γενικα ξεκαθαρισε του την θεση σου..πες τ θα προσπαθησεις να μ ικανοποιησεις η οχι? να ξερω και τι να κανω...
    αυτος ετσι οπως μ τα λες εχει βολευτει μια χαρα....και δεν τον νιάζει τιποτα...

Junior Member
    Διείσδυση έχει γίνει αλλά όχι πλήρης, μόνο επιφανειακά, ίσως κάπου το μισό. Δεν προσπάθησα παραπάνω, αφού κάθεται ακίνητος και υποφέρει, κι έτσι ξενερώνω κι εγώ. Για να δικαιολογηθεί μου λέει ότι είμαι ελεύθερη να κάνω ό,τι θέλω, κι αν θέλω ας το προχωρήσω, αλλά δεν λέει να καταλάβει που του λέω ότι το σεξ θέλει δύο, δεν είμαι γιατρός που του κάνει εγχείριση! Λες και θα άντεχε άλλωστε αν το προχωρούσα, αφού ο ίδιος μετά από λίγο μου έχει πει ότι πονάει. Και πάντα εγώ να τα κάνω όλα, γενικά εκτός από φιλιά, χάδια, και πιασίματα, απλά δεν έχει ενδιαφέρον να κάνει τίποτα άλλο. Πολύ σωστά το είπες πάντως Nick ότι έχει βολευτεί με αυτήν την κατάσταση, αυτά του αρκούν, καθώς και να ευχαριστιέται με το στοματικό, το οποίο έτσι κι αλλιώς είχα αποφασίσει να του το κόψω αν δεν συμβάλλει κι αυτός, δεν είμαι ηλίθια μόνο να δίνω και να μην παίρνω τίποτα. Γι'αυτό σου λέω Nick ότι το έψαξα πολύ και κατέληξα στο ότι μάλλον είναι ασέξουαλ, δεν είναι απλά το ότι έχει άγχος επειδή ως πρωτάρης θέλει το χρόνο του, είναι ότι δεν έχει κανένα ενδιαφέρον για το ίδιο το σεξ, και τον ενοχλεί κιόλας.

Senior Member
    Διείσδυση έχει γίνει αλλά όχι πλήρης, μόνο επιφανειακά, ίσως κάπου το μισό. Δεν προσπάθησα παραπάνω, αφού κάθεται ακίνητος και υποφέρει, κι έτσι ξενερώνω κι εγώ. Για να δικαιολογηθεί μου λέει ότι είμαι ελεύθερη να κάνω ό,τι θέλω, κι αν θέλω ας το προχωρήσω, αλλά δεν λέει να καταλάβει που του λέω ότι το σεξ θέλει δύο, δεν είμαι γιατρός που του κάνει εγχείριση! Λες και θα άντεχε άλλωστε αν το προχωρούσα, αφού ο ίδιος μετά από λίγο μου έχει πει ότι πονάει. Και πάντα εγώ να τα κάνω όλα, γενικά εκτός από φιλιά, χάδια, και πιασίματα, απλά δεν έχει ενδιαφέρον να κάνει τίποτα άλλο. Πολύ σωστά το είπες πάντως Nick ότι έχει βολευτεί με αυτήν την κατάσταση, αυτά του αρκούν, καθώς και να ευχαριστιέται με το στοματικό, το οποίο έτσι κι αλλιώς είχα αποφασίσει να του το κόψω αν δεν συμβάλλει κι αυτός, δεν είμαι ηλίθια μόνο να δίνω και να μην παίρνω τίποτα. Γι'αυτό σου λέω Nick ότι το έψαξα πολύ και κατέληξα στο ότι μάλλον είναι ασέξουαλ, δεν είναι απλά το ότι έχει άγχος επειδή ως πρωτάρης θέλει το χρόνο του, είναι ότι δεν έχει κανένα ενδιαφέρον για το ίδιο το σεξ, και τον ενοχλεί κιόλας.
    δεν ξερω, παρε λιπαντικο και προσπαθησε μια τελευταια φορα μπας και γινει τιποτα.....
    αλλιως τι να πω.....τελειωσε το αμα δεν αντεχεις

Senior Member
    Βρε κοπέλα μου...

μήπως θέλεις πάρα πολύ να βρεις έναν ήσυχο καλό άνθρωπο να γίνετε ζευγάρι και να κάνετε οικογένεια, που αποδίδεις σ αυτόν που βρήκες χαρακτηριστικά που δεν έχει?

Διαβάζω για έναν άνθρωπο που δε θέλει -ή δεν μπορεί- να προσπαθήσει, δεν αποδέχεται καν το πρόβλημά του (λέει πως απλώς δεν είναι θερμός!!!), που δεν προσπαθεί έστω με άλλους τρόπους να σ ευχαριστήσει (δεν ανταποδίδει το στοματικό), που έχει ψυχ διαταραχές που τον καθιστούν μη λειτουργικό και του χαλάνε τη ζωή του (εκτος απο το ότι δεν κάνει σεξ, δεν βγαίνει απ το σπίτι τα βράδια). Έχει χάσει το ενδιαφέρον του για όλα, όπως μας γράφεις, και όταν πηγαίνετε για καφέ σκυλοβαριέσαι.

Είναι αυτό που θέλεις? (χωρίς να προσμετρήσω το "μακροχρόνια άνεργος").

Senior Member
    Είσαι σίγουρη οτι ο ασέξουαλ που λες, έχει ερωτική επιθυμία αλλά απλά δεν προχωράει στην πράξη; Χωρίς να είμαι σίγουρη, νόμιζα οτι ασέξουαλ είναι αυτός που δεν έχει καθόλου ερωτική επιθυμία ενώ ο φίλος σου λες οτι σου μιλάει ερωτικά όταν είστε μακριά, σου λέει όλα αυτά που θέλει να κάνει.

Όποια κι αν είναι η ταμπέλα πάντως, είναι φανερό ότι ο άνθρωπος έχει πρόβλημα. Και μόνο το γεγονός οτι είναι 30 και όπως είπες και είναι παρθένος, δημιουργεί ένα θέμα έτσι κι αλλιώς. Άλλο να δοκιμάζεις πρώτη φορά στα 18 ή στα 20 κι άλλο στα 30! Φαντάζομαι οτι πολλαπλασιάζονται οι ανασφάλειες, οι φόβοι κτλ και προφανώς η αυτοπεποίθηση του μέχρι τότε έχει φτάσει στα τάρταρα. Κι από οτι λες ο φίλος σου έχει γενικώς κι άλλα ψυχολογικά θέματα. Δεν μου φαίνεται καθόλου παράλογο που αντιδρά έτσι. Το παράξενο θα ταν, αν με όλα αυτά τα θέματα που έχει, είχατε αμέσως μια καταπληκτική ερωτική ζωή!

Δεν ξέρω να σου πω αν είναι ασέξουαλ όπως λες και θα είναι πάντα έτσι, εμένα μου δίνει την αίσθηση οτι είναι ένας άνθρωπος με προβλήματα που θα θέλει τον χρόνο του και πολλή υπομονή από την άλλη πλευρά για να μπορέσει κάποια στιγμή να λειτουργήσει φυσιολογικά.

Το τι θα κάνεις φυσικά και αν μπορείς να κάνεις αυτή την υπομονή είναι δικό σου θέμα αφού όπως λες βρίσκεις πολλά καλά στοιχεία σε αυτόν τον άνθρωπο και γενικά ταιριάζετε. Πάντως εύκολη περίπτωση δεν φαίνεται, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένη γιατί πέρα από το σεξ, όπως λες έχει κι άλλα θέματα που σας περιορίζουν σαν ζευγάρι όπως το να βγείτε μαζί ένα βράδυ κτλ.

Είστε καιρό μαζί;
    Επίσης το ενδεχόμενο να επισκεφτεί έναν ψυχολόγο για να πάρει βοήθεια, το έχει αποκλείσει;
    Θα μπορούσες ίσως κι εσύ να ρωτήσεις κάποιο ψυχολόγο για το πως μπορείς να φερθείς αν σε ενδιαφέρει ο άνθρωπος φυσικά. Πάντως αν είναι έτσι όπως τα λέω, το να του λες ή να του δείχνεις πόσο δυσαρεστημένη είσαι με το θέμα, σίγουρα δεν βοηθάει, αντίθετα θα αυξάνει το άγχος του.

Senior Member
    Πολυ εύστοχα στα λέει η ελιζαμπετ πιο πάνω, παντως υπάρχουν τρόποι αν θέλεις να το παλέψεις, να το πάτε πολυ σιγά, με διάφορες ασκήσεις ας πουμε και μπορεί να υπάρξει αποτέλεσμα.

Junior Member
    Quote Originally Posted by imagine View Post
    Βρε κοπέλα μου...

μήπως θέλεις πάρα πολύ να βρεις έναν ήσυχο καλό άνθρωπο να γίνετε ζευγάρι και να κάνετε οικογένεια, που αποδίδεις σ αυτόν που βρήκες χαρακτηριστικά που δεν έχει?

...Είναι αυτό που θέλεις? (χωρίς να προσμετρήσω το "μακροχρόνια άνεργος").
    Τι να σου πω imagine, μπορεί να έχεις και δίκιο. Αν έχεις βγει από μία πολύ έντονη και βίαιη σχέση, η αλήθεια είναι ότι οτιδήποτε άλλο σου φαίνεται παράδεισος...

Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Είσαι σίγουρη οτι ο ασέξουαλ που λες, έχει ερωτική επιθυμία αλλά απλά δεν προχωράει στην πράξη; Χωρίς να είμαι σίγουρη, νόμιζα οτι ασέξουαλ είναι αυτός που δεν έχει καθόλου ερωτική επιθυμία ενώ ο φίλος σου λες οτι σου μιλάει ερωτικά όταν είστε μακριά, σου λέει όλα αυτά που θέλει να κάνει.

Όποια κι αν είναι η ταμπέλα πάντως, είναι φανερό ότι ο άνθρωπος έχει πρόβλημα. Και μόνο το γεγονός οτι είναι 30 και όπως είπες και είναι παρθένος, δημιουργεί ένα θέμα έτσι κι αλλιώς. Άλλο να δοκιμάζεις πρώτη φορά στα 18 ή στα 20 κι άλλο στα 30! Φαντάζομαι οτι πολλαπλασιάζονται οι ανασφάλειες, οι φόβοι κτλ και προφανώς η αυτοπεποίθηση του μέχρι τότε έχει φτάσει στα τάρταρα. Κι από οτι λες ο φίλος σου έχει γενικώς κι άλλα ψυχολογικά θέματα. Δεν μου φαίνεται καθόλου παράλογο που αντιδρά έτσι. Το παράξενο θα ταν, αν με όλα αυτά τα θέματα που έχει, είχατε αμέσως μια καταπληκτική ερωτική ζωή!

...Είστε καιρό μαζί;
    Επίσης το ενδεχόμενο να επισκεφτεί έναν ψυχολόγο για να πάρει βοήθεια, το έχει αποκλείσει;
    Θα μπορούσες ίσως κι εσύ να ρωτήσεις κάποιο ψυχολόγο για το πως μπορείς να φερθείς αν σε ενδιαφέρει ο άνθρωπος φυσικά. Πάντως αν είναι έτσι όπως τα λέω, το να του λες ή να του δείχνεις πόσο δυσαρεστημένη είσαι με το θέμα, σίγουρα δεν βοηθάει, αντίθετα θα αυξάνει το άγχος του.
    Εlisabet ναι, όπως εξήγησα και πιο πριν, η ασεξουαλικότητα είναι ένα πολύπλοκο θέμα και έχει πολλά είδη. Μπορεί κάποιος ακόμα και να ανάβει και να λειτουργεί φυσιολογικά σε όλα τα υπόλοιπα, εκτός από το ίδιο το σεξ. Μπορεί να υπάρχουν και οργανικοί παράγοντες που παίζουν ρόλο σ'αυτό και δεν είναι ακόμα γνωστοί (π.χ ίσως η μορφολογία του οργάνου που δεν του επιτρέπει να νιώσει την ηδονή). Είμαστε ένα χρόνο μαζί. Τον ψυχολόγο που λες τον έχουμε σκεφτεί, αλλά είναι κυρίως το οικονομικό θέμα, αφού είναι άνεργος. Και δεν ικανοποιείται κι εύκολα, είμαι σίγουρη ότι αν έβρισκε κάτι δωρέαν δεν θα τον ικανοποιούσε, γιατί δυστυχώς λίγο πολύ και η Ψυχολογία είναι ό,τι πληρώνεις παίρνεις...Έπειτα και η Ψυχολογία χρειάζεται και τη συνεργασία του ατόμου που να πάρει, κι αυτός είναι τόσο ξεροκέφαλος. Πόσες φορές έχω προσπαθήσει και η ίδια να του ανεβάσω την αυτοεκτίμηση, κι από το ένα αυτί του μπαίνει από το άλλο του βγαίνει. Άμα όμως λέμε τα προβλήματά μας και ακούσει αρνητικά για τον εαυτό του, εκεί αμέσως ξεχνάει τη χαμηλή αυτοεκτίμηση και υπεραμύνεται. Είναι το ότι δεν αντέχει καθόλου την κριτική, με όσο όμορφο τρόπο και να του την κάνει κανείς. Νομίζω ότι θα βρω τη δύναμη να τον χωρίσω, από έναν τέτοιο άντρα, καλύτερα να μη γνωρίσω ξανά και κανέναν. Αυτός έχει ανάγκη πιο πολύ για νοσοκόμα παρά για σύντροφο, κι εγώ είχα μία πολύ δύσκολη ζωή που δεν αντέχω πια να κάνω τόση υπομονή.

Senior Member
    Μην βάζεις ταμπέλες χωρίς να ξέρεις. Σε οδηγούν σε λάθος μονοπάτια.

Ας πούμε εγώ έχω διαβάσει για τους ασέξουαλς ότι δεν τους ενδιαφέρει το σεξ καν. Αλλά στην περίπτωση του φίλου σου, αυτό δεν συνάδει με το γεγονός ότι του αρέσει μια χαρά το στοματικό!

Κατά τα άλλα, να επιβεβαιώσω εδώ ότι τα αντικαταθλιπτικά μπορεί να σου γμσουν κυριολεκτικά την libido. Πχ εγώ όταν έπαιρνα Effexor συγκεκριμένα, δεν μπορούσα να νιώσω τίποτα. Άλλες παρενέργειες μπορεί να είναι: ανοργασμία, ανικανότητα (να μην σου σηκώνεται δηλ) κτλ. Δες εδώ:
    https://en.wikipedia.org/wiki/List_o...of_venlafaxine

Μπορείς να ψάξεις στην wikipedia για το αντίστοιχο φάρμακο που παίρνει ο φίλος σου.

Senior Member
    Αποφάσισα να το ψάξω μόνη μου να δω τι συμβαίνει, και έψαξα, διάβασα, μέχρι που κατάλαβα ότι απλά ο σύντροφός μου ήταν ένας asexual! Δεν ήξερα πριν τι ακριβώς σημαίνει αυτός ο όρος,
    Asexual υποτίθεται (γράφω υποτίθεται γιατί δεν μ' άρέσουν οι ταμπέλες) είναι αυτός που δεν νιώθει ερωτική έλξη, συνεπώς δεν έχει στύση.
    Κάπου νομίζω διάβασα ότι λες ότι πονάει. Βαριέμαι τώρα να διαβάζω όλα τα κείμενα για να το βρω. Αν πράγματι πονάει, αυτό θα σου πρότεινα να ψάξεις.
    It's hard to speak the truth, in a world full of people that don't realize they 're living a lie.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast