Τι???Είμαι χλωμή?????
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 23
    Member

Τι???Είμαι χλωμή?????

Συνάντησα το πρωί τυχαία μια γνωστή μου που είχα να την δω καιρό. "Τι κάνεις, χαθήκαμε, πώς είσαι, αα γιατί είσαι χλωμή?".. Αυτό ήταν.. Γιατί είμαι χλωμή???Είμαι χλωμή???Ξαφνικά όλα άλλαξαν, εκεί που ήμουν καλά ξαφνικά άρχισα να νιώθω άρρωστη. Χωρίς υπερβολές.. Με έπιασε μια ζαλάδα, ένα τρέμουλο. Σ'αυτήν βέβαια δεν έδειξα κάτι. Της λέω όχι μια χαρά είμαι. Αλλά από κείνη την ώρα και μετά το έχω συνέχεια στο μυαλό μου αυτό. Τι έχω? Να το δεν είμαι καλά,κάτι έχω. Σαν να κόβονται τα πόδια μου, αδυναμία. Θέλω να πάω να εξεταστώ σε όλα, αίμα,καρδιά. Και πάνω που είχα ηρεμίσει από όλα αυτά, γιατί πάλι? Ουφφφ! Πώς γίνεται να επηρεάζομαι τόσο εύκολα?

Senior Member
    Κι εγώ χλωμή σε βλέπω ������
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    χαχαχαχα συγγνώμη που γελάω... αλλα μου έχει συμβεί το ίδιο να με ρωτήσουνε γιατί είσαι χλομός? και λέω τι είμαι χλομός? πάω σπίτι και από τότε ρώταγα παντού είμαι χλομός? μα τι έχω... μέχρι που έφτασα στο σημείο να κοροϊδεύω τον ευατό μου.. :P

εδώ μέχρι και πυρετό έχω κάνει από άγχος...

Member
    χαχαχα κι εγώ σήμερα έχω ρωτήσει τουλάχιστον 4-5 άτομα αν τους φαίνομαι χλωμή. Και με κοιτάζουν με απορία.

Member
    Κι εγώ από τη μια κοροιδεύω τον εαυτό μου αλλά από την άλλη σκεφτομαι και τι μπορεί να έχω.. Για γέλια και για κλάμματα.

Senior Member
    ε ενταξει φοβασαι πολυ δεν ειναι τπτ....
    αυτο πηγαζει συνηθως απο τις ανασφαλειες π εχουμε μεσα μας...και σε καιρους που δεν νιωθουμε αγαπη

Member
    Ναι από ανασφάλειες είμαι φουλ. Απλά προσπαθώ να τις "θάβω" μέσα μου αλλά με την πρώτη ευκαιρία εμφανίζονται πάλι.

Senior Member
    αμα δεν αντιμετωπισεις τις ανασφαλειες παντα μπτοστα σ θα τις εχεις
    εχεις καποια ψυχ διατταραχη ?η μονο αυτο π φοβηθηκες?

Member
    έχω αγχώδη διαταραχή. Εχω περάσει και κρίσεις πανικού,αγοραφοβία αλλά ευτυχώς πλέον αυτά συμβαίνουν σπάνια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Inna_1 View Post
    έχω αγχώδη διαταραχή. Εχω περάσει και κρίσεις πανικού,αγοραφοβία αλλά ευτυχώς πλέον αυτά συμβαίνουν σπάνια.
    και εγω ειχα ΓΑΔ και κρισεις και κοινωνικη φοβια αλλα μ φυγανε ευτυχως...απλα τωρα αγχωνομαι λιγο ποιο ευκολα απο οτι οι νορμαλ ανθρωποι....
    επερνες καποια αγωγη?εχεις παει σ καποιον ειδικο?

Senior Member
    Εχω παθει το ιδιο!Κοιταζομουν στον καθρεφτη συνεχεια να δω αβ ειμαι χλωμη!Γενικα εχω λιποθυμησει απο αγχος,εχω φτασει ενα βημα πριν τη νευρωση στομαχου και τη νευρικη ανορεξια γιατι νομιζα οτι αν καταπιω θα πνιγω,εχω ανεβασει πυρετο,εχουν πρηστει χερια και ποδια,εχω παθει ουλιτιδα τοσο μεγαλη ωστε να κουνιουνται ολα τα δοντια και πολλα αλλα.Και τελικα δεν ημουν χλωμη..Μην ασχολεισαι!Απλα μην ασχολεισαι!Ειναι δυσκολο το ξερω!Η αρρωστια φαινεται και δεν κρυβεται να ξερεις!Κανει μπαμ!Και δεν εχει τη χλωμαδα ως συμπτωμα!

Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    και εγω ειχα ΓΑΔ και κρισεις και κοινωνικη φοβια αλλα μ φυγανε ευτυχως...απλα τωρα αγχωνομαι λιγο ποιο ευκολα απο οτι οι νορμαλ ανθρωποι....
    επερνες καποια αγωγη?εχεις παει σ καποιον ειδικο?

Ναι παίρνω φάρμακα. Εχω κάνει και ψυχοθεραπεία. Με βοήθησαν και τα δύο μπορώ να πω. Κι εγώ τώρα έτσι όπως λες αγχώνομαι πιο εύκολα από ότι θα έπρεπε, αλλα τουλάχιστον σε γενικές γραμμές είμαι οκ. Και σε σχέση με το τι έχω περάσει δηλαδή με πανικούς καθημερινούς κλπ τώρα είμαι καλά.
    Εσένα πώς σου έφυγαν? Πήρες φάρμακα?Ψυχοθεραπεία?

Member
    Quote Originally Posted by its_me View Post
    Εχω παθει το ιδιο!Κοιταζομουν στον καθρεφτη συνεχεια να δω αβ ειμαι χλωμη!Γενικα εχω λιποθυμησει απο αγχος,εχω φτασει ενα βημα πριν τη νευρωση στομαχου και τη νευρικη ανορεξια γιατι νομιζα οτι αν καταπιω θα πνιγω,εχω ανεβασει πυρετο,εχουν πρηστει χερια και ποδια,εχω παθει ουλιτιδα τοσο μεγαλη ωστε να κουνιουνται ολα τα δοντια και πολλα αλλα.Και τελικα δεν ημουν χλωμη..Μην ασχολεισαι!Απλα μην ασχολεισαι!Ειναι δυσκολο το ξερω!Η αρρωστια φαινεται και δεν κρυβεται να ξερεις!Κανει μπαμ!Και δεν εχει τη χλωμαδα ως συμπτωμα!

Πόσα πράγματα τελικά μπορούμε να πάθουμε από το καταραμένο άγχος... Κι εγώ ένα σωρό έχω πάθει και για μεγάλο χρονικό διάστημα είχα καθημερινά συμπτώματα,διάφορα. Και ψαχνόμουν συνεχώς τι έχω. Τώρα είμαι πιο ήρεμη αλλά να όπως βλέπεις δεν θέλω και πολύ για να ξαναρχίσω. Αλλά όχι, έχεις δίκιο, δεν πρέπει να με πάει πίσω μια χαζομάρα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Inna_1 View Post
    Ναι παίρνω φάρμακα. Εχω κάνει και ψυχοθεραπεία. Με βοήθησαν και τα δύο μπορώ να πω. Κι εγώ τώρα έτσι όπως λες αγχώνομαι πιο εύκολα από ότι θα έπρεπε, αλλα τουλάχιστον σε γενικές γραμμές είμαι οκ. Και σε σχέση με το τι έχω περάσει δηλαδή με πανικούς καθημερινούς κλπ τώρα είμαι καλά.
    Εσένα πώς σου έφυγαν? Πήρες φάρμακα?Ψυχοθεραπεία?
    ναι ειχα και καταθλιψη εγω και αρρωστοφοβια...πηρα φαρμακα και ψυχοθεραπεια...και μ περασαν τελειως ολα.....αμα μπορουσα να εξαλειψω και το αγχος τελείως θα ημουν τελεια...
    ε αφου σου περασαν τα χοντρα εισαι οκ...
    εμενα παντως σε ολα αυτα με βοηθησε και η ασκηση...(κολυμβητηριο και γυμνατησριο) στο προτεινω και αυτο
    παιρνεις ακομα φαρμακα?

Member
    Γυμναστήριο έχω αρχίσει κι εγώ εδώ και ένα χρόνο και όντως βοηθάει πολύ. Στην αρχή πήγα από αγγαρεία και δεν μπορούσα, τα φτυνα στο δεκάλεπτο. Και άιντε να τρέχω στον καρδιολόγο και να του λέω κάτι έχω γι'αυτό κουράζομαι αμέσως κλπ. Αλλά τώρα πάω κανονικά βγάζω το πρόγραμμα και με ανεβάζει αρκετά αυτό.

Page 1 of 2 12 LastLast