Results 16 to 30 of 34
Thread: Tσιγκουνιά
-
20-11-2016, 21:27 #16
Aκριβώς αυτό.Άλλο η φτώχεια και άλλο η μιζέρια και η τσιγκουνιά.Και αυτό που κάνει ο σύντροφος της κοπέλας δείχνει μιζέρια και τσιγκουνιά και όχι φτώχεια.
- 20-11-2016, 21:46 #17
Συνηθως παντως η οικονομικη ανεση παει πακετο με την τσιγκουνια . Αυτοι που εχουν τα κανουν μασουρια και δεν χεζουν για να μην ξενηστικωσουν!
22-11-2016, 14:16 #18
Έλα ρε συ,καλά πήρε και τα πατατάκια μαζί του???Χα χα χα!
Έχω γνωρίσει φίλους πολλούς και ξέρω πολύ καλά από την πάθηση που ονομάζεται τσιγκουνιά.Διοτί περί πάθησης μιλάμε.
Όσον αφορά την προσωπική μου γνώμη στο θέμα σου,είμαι λίγο απόλυτος και ίσως χαρακτηριστώ και οπισθοδρομικός.
Δεν μπορώ με τίποτα να βάζει χέρι η κοπέλα στο πορτοφόλι της όταν είμαστε μαζί.Σε καφέ πχ ή έξοδο ή φαγητό ή σινεμά ή οπουδήποτε αλλού.Σε 3-4 φορές που έχει γίνει αυτό το πράγμα (να πληρώσει η κοπέλα εννοώ),της είχα πει:Oκ εντάξει να κεράσεις εσύ σήμερα αφού το θέλεις τόσο,αλλά τουλάχιστον δώσε μου τα λεφτά να πληρώσω εγώ μη γίνουμε ρεζίλι!Χα χα!
Γενικώς δεν αισθάνομαι καλά σε τέτοιες στιγμές.Τρελή αμηχανία.Στις 2-3 πρώτες φορές,αφήνω να πληρώσει τα δικά της για να μην αισθανθεί άσχημα.Μετά όμως,αυτό αλλάζει.Αλλάζει από την στιγμή που τελικά συνάψουμε σχέση.
Σαφώς σε επιλεγμένες περιπτώσεις όπως προανέφερα θα δεχτώ κι εγώ ένα κέρασμα αλλά η αναλογία σε γενικές γραμμές είναι 95% - 5%.
Girl1988 Στην περίπτωση την δική σου,θα σου έλεγα να του δώσεις μία ευκαιρία ακόμα.Αλλά δυστυχώς αυτό δεν είναι κάτι που αλλάζει εύκολα.
Kαι ακόμα και να καταφέρεις να το αλλάξεις,θα είναι συνεχώς μουτρωμένος.
22-11-2016, 15:41 #19
22-11-2016, 22:17 #20
Ο τύπος είναι απίστευτος! Ακούς εκεί πήρε τα πατατάκια χαχαχαχαχαχαχαχα!!! Σόρυ κιόλας που γελάω με τον πόνο σου αλλά μου φάνηκε αστείο! Παράτησε τον ρε κούκλα να βρεις την υγειά σου! Μια δυσκολία ήδη είχες στη ζωή σου κι αυτός δεν σου συμπαραστάθηκε καν! Απορώ τι κάθεσαι και το ψάχνεις παραπέρα!
Ούτε εμάς μας περισσεύουν αλλά την κοπέλα μας θα την κεράσουμε και την πρώτη και τη δεύτερη και την νιοστή φορά. Κι αν δεν έχουμε να την κεράσουμε θα προτιμήσουμε να αράξουμε σπίτι μαζί της να δούμε καμιά ταινία αγκαλίτσα παρά να της ζητήσουμε να πληρώσει (εκτός αν το θέλει και το ζητήσει η ίδια, εννοείται κ δεν είναι κακό). Η συμπεριφορά του δεν δείχνει τσιγκούνη αλλά όπως είπαν κι άλλοι δείχνει μίζερο άνθρωπο...
22-11-2016, 23:25 #21
Γιατι δεν τον τεσταρεις??πατε μια μερα εξω κ οταν ερθει η ωρα να πληρωσετε πες του....ωχ ξεχασα το πορτοφολι μου...μπορεις να πληρωσεις αγαπη μου κ θα στα δωσω????ή μπορεις οταν βγειτε την επομενη φορα κ δωσεις το μεριδιο που σου αναλογει να δωσεις περισσοτερα χρηματα για να δεις αν σου δωσει τα ρεστα αν οχι πες του με ναζι...θα ηθελα σε παρακαλω να μου δωσεις τα ρεστα,ξερεις ειμαι ανεργη κ δεν δουλευω,τα εχω αναγκη να πληρωσω τον λογαριασμο....μπορεις αν θελεις να του ανοιξεις μια συζητηση του στυλ ασε εχω μια φιλη που τα εχει με καποιον που ειναι ολιγον τσιγγουνης....και πες του απ εξω απ εξω καποια περιστατικα που να θυμιζουν την δικη του συμπεριφορα.ρωτησε τον σαν ανδρας πως το βλεπεις αυτο???θα φεροσουν εσυ ετσι??για να δεις πως θα αντιδρασει...νομιζω οτι 3 ειναι τα τινα...ειναι τσιγγουνης....δεν καταλαβαινει το λαθος του το κανει ασυναισθητα απερισκεπτα χωρις να το σκεφτεται κ πολυ ή ειναι αγενης κ δεν ξερει πως να φερθει σε μια κοπελα...
22-11-2016, 23:35 #22
Ο.τι και να είναι δεν είναι αντρική συμπεριφορά αυτή....γυφτιά είναι!
Το καλύτερο είναι να απομακρυνθείς γιατί το μέλλον θα είναι δυσοίωνο!
23-11-2016, 00:37 #23
23-11-2016, 21:21 #24
Η τσιγκουνια , ειναι ασθενεια, με προεκτασεις στην προσωπικη σου ζωη .........................
24-11-2016, 01:41 #25
24-11-2016, 05:57 #26
24-11-2016, 05:58 #27
24-11-2016, 08:15 #28
Σταύρο εσύ παλικάρι μου δεν είσαι οπισθοδρομικός κάτι άλλο είσαι αλλά αν το πω θα με παρεξηγήσεις !!! Δεν έχει καμία απολύτως λογική να πληρωνεις την κοπέλα σε ποσοστό 95%. Απορω τι είδους κοπέλα δέχεται κάτι τέτοιο. Όσο άσχημα νιώθεις εσύ όταν σε κερναει μία κοπέλα άλλο τόσο άσχημα θα έπρεπε να νιώθει και η κοπέλα.
Γενικότερα οι χαριστικές πράξεις προς τους συντρόφους μας θα ήταν καλό να πηγάζουν από τον σεβασμό και την αγάπη στο πρόσωπο τους και όχι επειδή υπάρχει κάποιο στερεότυπο οτι ο άντρας πρέπει να βγάζει και να πληρώνει !!! Έχω γνωρίσει κοπέλες που απαιτούν να τις κερνανε και άντρες που απαιτούν να πληρώνουν τα πάντα οι ίδιοι τους. Σε όλα χρειάζεται ένα μέτρο και όταν οι σχέσεις κάνουν τον πρώτο τους κύκλο, τότε δεν υπάρχουν δικά μου λεφτά και δικά της λεφτά, ο ένας θα πληρώσει το σούπερ, ο άλλος θα πληρώσει την βενζίνη, ο ένας θα πληρώσει τους καφέδες, ο άλλος θα πληρώσει το σινεμά, ο ένας θα πληρώσει τον ΟΤΕ, ο άλλος θα πληρώσει την ΔΕΗ,κτλ κτλ !!! Ένας κοινός κουμπαρας όπως κοινή είναι και η ζωή τους !!!
24-11-2016, 08:44 #29
Συμφωνω κι εγω , μουχει τυχει γιατρεσσα , με 2.000 εισοδημα , που δεν εβγαλε ποτε της να πληρωσει , και μαλιστα σεμια κουβεντα σχετικη που ειχαμε ,δηλωσε οτι ο αντρας που θα της κανει παρατηρηση ( εφερα το παραδειγμα ενος φιλου , αφραγκου ) για το αν παραγγελνει φαγητα , και δεν τα τρωει , ειναι αιτια χωρισμου !!!!! μαλιστα , υπαρχουν τετοια φρουτα τη σημερον ημερα , και μεπαιρνε στιο κινητο μου , και μουλεγε ' παρε με ' ( για να μην πληρωνει !!!! ) ..........την σιχαθηκα συντομα , πολυ συντομα , και εληξε αδοξα η σχεση , δεν εδωσα εξηγησεις καν , μου την ειχε δωσει .......
24-11-2016, 13:29 #30
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια