Tσιγκουνιά - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 34 of 34
    Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Μην το λες , πολλες φορες , το σπιτι σου , οι δικοι σου , ειναι παραδειγμα προς αποφυγην .....
    Ε αυτό είπα! Με όποιον δάσκαλο καθίσεις................

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Ε αυτό είπα! Με όποιον δάσκαλο καθίσεις................
    Μα ο πατερας μου ειναι τσιγκουνης, εγω δεν ειμαι , αλλαεχω μαθει ναμαι οικονομος , οχι μιζερος , οτι παρω για μενα, θα το παρω και για την συντροφο μου , δικαια πραματα , αλλα κι οπατρας μου , μιζερος και στον εαυτο ειναι ..........ισως επειδη μια ζωη δουλευε , ταβγαλε δυσκολα τα χρηματα του , με αιμα , οπως χαρακτηριστικα λεει ο ιδιος , και τα ποναει πολυ , αλλα γι αυτον , το χρημα ειναι αυτοσκοπος , οχι μεσον ......................δεν τα χαιρεται κανεις τα χρηματα αυτα .........ναι θα τα χαρω εγω , αλλα ειμαιηδη 55 , βεβαια να πω οτι μου λειπει καποιο υλικο αγαθο , θα πω ψεμματα , αλλα οτι πηρα , το πηρα με δικα μου χρηματα .........μ,πορει με την μανα μου να πλακωθουν για ενα 50αρικο .......

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Μα ο πατερας μου ειναι τσιγκουνης, εγω δεν ειμαι , αλλαεχω μαθει ναμαι οικονομος , οχι μιζερος , οτι παρω για μενα, θα το παρω και για την συντροφο μου , δικαια πραματα , αλλα κι οπατρας μου , μιζερος και στον εαυτο ειναι ..........ισως επειδη μια ζωη δουλευε , ταβγαλε δυσκολα τα χρηματα του , με αιμα , οπως χαρακτηριστικα λεει ο ιδιος , και τα ποναει πολυ , αλλα γι αυτον , το χρημα ειναι αυτοσκοπος , οχι μεσον ......................δεν τα χαιρεται κανεις τα χρηματα αυτα .........ναι θα τα χαρω εγω , αλλα ειμαιηδη 55 , βεβαια να πω οτι μου λειπει καποιο υλικο αγαθο , θα πω ψεμματα , αλλα οτι πηρα , το πηρα με δικα μου χρηματα .........μ,πορει με την μανα μου να πλακωθουν για ενα 50αρικο .......
    Α καλά .........ότι να ναι ......συμφώνησα ενώ είπα το αντίθετο.......το καψα φαίνεται....ε εντάξει, μην πούμε κάτι αμέσως να μας διαψεύσεις εσύ !! :p εντάξει δεν είπα ότι είναι και ο κανόνας, πάντως αν οι γονείς είναι γύφτοι, ζουν εις βάρος των άλλων , δέχονται κεράσματα και τραπέζια αλλά δεν ανταποδίδουν βγαίνουν και τα παιδιά έτσι καμιά φορά.......

Senior Member
    Μπα , εμενα που οι γονεις ηταν καταπιεστικοι, η μανα μου δλδ , εγω παραδειγματιστηκα , κι ειμαι εντελως ταντιθετο .......

Page 3 of 3 FirstFirst 123