Tσιγκουνιά
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 34
    Senior Member

Tσιγκουνιά

Καλησπέρα σε όλους!

Όπως λεει και ο τίτλος, θα αναφερθώ στην τσιγκουνιά και συγκεκριμένα στη σχέση μου μέσα. Αρχικά θα ήθελα να ξεκαθαρίσω πως δεν επιδιώκω να με κερνούν και ούτε το θεωρώ σωστό να επωμίζεται ο άλλος όλα τα έξοδα της σχέσης. Αν θελει να το κάνει από μόνος του, δικαίωμά του.

Όσον αφορά τη σχέση μου, εδώ και τρεις μήνες βγαίνω με ένα παιδί. Στο πρώτο μας ραντεβού με κέρασε και εκτοτε τα πληρώνουμε σχεδόν από μισά κάθε φορά. Πολύ συχνά κοιμόμαστε σπίτι μου και του μαγειρεύω να φάει κλπ. Αυτό που με στεναχώρησε ήταν οτι τις προάλλες που έτυχε να μου κλέψουν το πορτοφόλι (με λεφτά, κάρτες και ταυτότητα) δεν έκανε την κίνηση ούτε καν να με ρωτήσει αν ήθελα να μου δανείσει κάποιο χρηματικό ποσό, μέχρι να μπορέσω να βγάλω χρήματα από την τράπεζα. Αρχικά μου έλεγε να βγούμε και όταν του έλεγα για νιοστή φορά ότι με έκλεψαν και ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΕΦΤΑ μου έλεγε οκ ας κάτσουμε μέσα... Βρεθήκαμε, και φυσικά δεν κέρασε τίποτα απολύτως και με ρωτούσε τι έχει να πιούμε κλπ... (Υπόψιν πως εγώ είμαι άνεργη και παίρνω επίδομα κι αυτός κάνει δύο δουλειές.) Έχουν γίνει και σκηνικά όπου δίνω περισσότερα στις ταβέρνες και δεν κάνει κίνηση να μου δώσει τα ρέστα μου (5 ευρώ π.χ) ή τα βάζει όλα τα ρέστα στην τσέπη του.. Μικροπράγματα ίσως, αλλά απορώ καμιά φορά αν μπορείς να στηριχθείς σε ανθρώπους με τέτοια συμπεριφορά... Διότι μου ζήτησε και συγκατοικηση... Και εκεί φαντάζεστε τι θα γινόταν. Το πιο πιθανό να μέναμε στα σκοτάδια και χωρίς νερό, απλά για να τα κάνει μασουρια!

Κάθε άποψη δεκτή....

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by girl1988 View Post
    Καλησπέρα σε όλους!

Όπως λεει και ο τίτλος, θα αναφερθώ στην τσιγκουνιά και συγκεκριμένα στη σχέση μου μέσα. Αρχικά θα ήθελα να ξεκαθαρίσω πως δεν επιδιώκω να με κερνούν και ούτε το θεωρώ σωστό να επωμίζεται ο άλλος όλα τα έξοδα της σχέσης. Αν θελει να το κάνει από μόνος του, δικαίωμά του.

Όσον αφορά τη σχέση μου, εδώ και τρεις μήνες βγαίνω με ένα παιδί. Στο πρώτο μας ραντεβού με κέρασε και εκτοτε τα πληρώνουμε σχεδόν από μισά κάθε φορά. Πολύ συχνά κοιμόμαστε σπίτι μου και του μαγειρεύω να φάει κλπ. Αυτό που με στεναχώρησε ήταν οτι τις προάλλες που έτυχε να μου κλέψουν το πορτοφόλι (με λεφτά, κάρτες και ταυτότητα) δεν έκανε την κίνηση ούτε καν να με ρωτήσει αν ήθελα να μου δανείσει κάποιο χρηματικό ποσό, μέχρι να μπορέσω να βγάλω χρήματα από την τράπεζα. Αρχικά μου έλεγε να βγούμε και όταν του έλεγα για νιοστή φορά ότι με έκλεψαν και ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΕΦΤΑ μου έλεγε οκ ας κάτσουμε μέσα... Βρεθήκαμε, και φυσικά δεν κέρασε τίποτα απολύτως και με ρωτούσε τι έχει να πιούμε κλπ... (Υπόψιν πως εγώ είμαι άνεργη και παίρνω επίδομα κι αυτός κάνει δύο δουλειές.) Έχουν γίνει και σκηνικά όπου δίνω περισσότερα στις ταβέρνες και δεν κάνει κίνηση να μου δώσει τα ρέστα μου (5 ευρώ π.χ) ή τα βάζει όλα τα ρέστα στην τσέπη του.. Μικροπράγματα ίσως, αλλά απορώ καμιά φορά αν μπορείς να στηριχθείς σε ανθρώπους με τέτοια συμπεριφορά... Διότι μου ζήτησε και συγκατοικηση... Και εκεί φαντάζεστε τι θα γινόταν. Το πιο πιθανό να μέναμε στα σκοτάδια και χωρίς νερό, απλά για να τα κάνει μασουρια!

Κάθε άποψη δεκτή....
    Περίεργα πράγματα.
    Αν το συνεχίσει,καλύτερα να τον σουτάρεις!

Banned
    μαλλον θα πρεπει να του διευκρινησεις οτι με τον τροπο συμπεριφορας του σε κανει να ζοριζεσαι οικονομικα και σε πληγωνει...απο εκει και περα δεν ξερω για πιο λογο ειναι τοσο σφιχτοχερεις για τα χρηματα που ξοδευει...μπορει απλα να μαζευει λεφτα για καποιο σκοπο π.χ. να παρει αμαξι αυτο δεν το ξερω...αλλα το πιο συνηθες ειναι αυτος που εχει τα περισσοτερα λεφτα να δινει μεγαλυτερο μερος των εξοδων που κανετε απο κοινου...χωρις αυτο να σημαινει οτι πρεπει να σε πληρωνει παντα και το δικο σου ποτο ή φαγητο ή οτιδηποτε ειναι αυτο!!! αλλα τις περισσοτερες φορες πρεπει να το κανει!! Απο εκει και περα δεν ξερω αν αυτος ο ανθρωπος αξιζει να ειναι σε μια σχεση μαζι σου!!!

Senior Member
    Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας... Περνάει λίγο τις μαύρες του αυτό το διάστημα, μετά σκέφτομαι να την κάνω με ελαφρά.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας... Περνάει λίγο τις μαύρες του αυτό το διάστημα, μετά σκέφτομαι να την κάνω με ελαφρά.
    Το ότι περνάει τις μαύρες του,δεν νομίζω πως είναι καλή δικαιολογία για να μην σε καταλαβαίνει και εσένα.

Banned
    Noμίζω ότι η τσιγκουνιά είναι στον άνθρωπο και δεν αλλάζει με τίποτα, μπορείς άνετα να βάζεις όρια, να ζητάς αν θέλεις τα 5 σου ευρώ ή για συγκατοίκηση κλπ αυτός πάντα θα κοιτάει να τα κάνει μασούρια και να τσεπώνει ότι περισσεύει......

Senior Member
    Μακρια απο τετοιους ανθρωπους .........μονο δυστυχισμενη θα σε κανουν ......

Senior Member
    Ξεχασα κι ένα περιστατικό να γράψω... Μια φορα έφερε στο σπίτι πατατάκια και χυμό τα οποία τα πήρε μαζί του φεύγοντας το πρωί για τη δουλειά (ό,τι περίσσεψε)

Senior Member
    Ξεχασα κι ένα περιστατικό να γράψω... Μια φορα έφερε στο σπίτι πατατάκια και χυμό τα οποία τα πήρε μαζί του φεύγοντας το πρωί για τη δουλειά (ό,τι περίσσεψε)
    τωρα κανεις πλακα? τα πηρε μαζι τ? τοσο γυφτος?

και εγω πρωτα ραντεβου κερναω συνηθως στις κοπελες..και μετα μισα μισα ,εκτος απο κανα κερασμα στο που και που....αλλα οχι να παιρνω και τα ρεστα τους ...ξεφτιλα ο τυπος μεγαλη...αλλα εγω ειμαι φοιτητης αυτος π δουλευει θα επρεπε να ειναι ποιο λαρτζ....

νιωθεις συναισθηματα γι αυτον?

Senior Member
    Το κακό με τους τσιγκούνηδες είναι οτι η τσιγκουνιά δεν περιορίζεται μόνο στα λεφτά... αυτό ίσως και να το άντεχε κάποιος. Τα υπόλοιπα είναι που δεν αντέχονται!

Senior Member
    Aχ μην συνεχισεις με αυτο το γυφτακι... σωσε τον εαυτο σου!!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Και ακόμη είσαι μαζί του?

Banned
    ντάξει..απίστευτη ξεφτίλα..το ότι περνάει τις μαύρες του δεν έχει να κάνει με την εν γένει τσιγκουνιά του

Senior Member
    Όλοι πλούσιοι είστε εδώ μέσα μου φαίνεται
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Η τσιγκουνιά δεν έχει να κάνει με την οικονομική άνεση. Μπορεί κάποιος να είναι large στα πλαίσια των δυνατοτήτων του.

π.χ. στη συγκεκριμένη περίπτωση, να αφήσει τα πατατάκια ή ακόμα καλύτερα να πάρει 2 σακουλάκια και να αφήσει ένα ολόκληρο για άλλη φορά, για αυτήν.

Ή να της πάει δώρο ένα μπουκάλι να πιούνε όταν την κλέψανε.

Η τσιγκουνιά είναι άσχημο ελάττωμα και πολύ συχνά δείχνει άνθρωπο μίζερο και καθόλου giver και στα αισθήματά του.

Πιστεύω πως πρέπει να του το πεις πόσο σε ενοχλεί, πριν φύγεις.

Page 1 of 3 123 LastLast