Πλούσιοι και φτωχοί
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 24
    Senior Member

Πλούσιοι και φτωχοί

Σύμφωνα με όσα βλέπω εδώ μέσα τελικά μάλλον είστε όλοι πλούσιοι και απορώ και πως έχετε πρόβλημα μια και πηγή των πιο πολλών προβλημάτων είναι τα λεφτά πάντως έχετε δεν έχετε πρόβλημα άμα έχετε λεφτά όλα είναι καλά γιατί ως γνωστόν χωρίς λεφτά δεν είσαι τίποτα αυτά έχω να πω εγώ υγεία σε όλους μας
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Εγώ θυμήθηκα ατάκα κάποιου για τα λεφτά:
    Money is a strange business. People who haven't got it aim it strongly. People who have are full of troubles.

Senior Member
    Αν δεν έχεις λεφτά, ΕΙΝΑΙ πρόβλημα.

Αν έχεις λεφτά, ένα πρόβλημα λιγότερο.

Έχεις άλλα όμως.

Senior Member
    Σασ πλησιάζουν όλοι για να βολευτουν ενώ εμένα με έχουν χεσμενο αυτή είναι ή αλήθεια

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Σύμφωνα με όσα βλέπω εδώ μέσα τελικά μάλλον είστε όλοι πλούσιοι και απορώ και πως έχετε πρόβλημα μια και πηγή των πιο πολλών προβλημάτων είναι τα λεφτά πάντως έχετε δεν έχετε πρόβλημα άμα έχετε λεφτά όλα είναι καλά γιατί ως γνωστόν χωρίς λεφτά δεν είσαι τίποτα αυτά έχω να πω εγώ υγεία σε όλους μας
    δεν εχω δεκαρα!!!! αν ειχα μπορει να ειχα γινει καλα!! το προβλημα δεν ειναι τα λεφτα, αλλα η ευτυχια...μα που εχει παει αυτην που εχει κρυφτει? Ευτυχια γυρνα πισω!!!!! Οχι ρε γαμωτο η Ζωη ειναι ωραια αλλα τα εχει με αλλον!!!!

Senior Member
    δεν είσαι μόνος σου στις αφραγκίες...

Senior Member
    Εγώ άμα είχα σίγουρα θα ήμουν καλά...λαικ στη φωτογραφία

Junior Member
    Το χρήμα δεν φέρνει την ευτυχία, αλλά χωρίς χρήμα δεν γίνεται τίποτα σήμερα, δυστυχώς.

Senior Member
    Το χρημα απλως κανει τη ζωη πιο ευκολη, τις συνθηκες πιο βατες.
    Αυτο και τιποτα αλλο. Πιστεψτε με.
    Αντι να πας με τα ποδια, πληρωνεις και σε πανε, καπως ετσι.

Αλλα το χρημα δεν αγοραζει την καλη διαθεση, τη χαρα, την ειλικρινεια, την υγεια...
    Και οι τσιγγανοι ζουν σε τσαντηρια αλλα μηπως ειναι λιγοτερο ευτυχισμενοι απο εμας που ζουμε στα σπιτια ?
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Elis μην πιστευεις οσα ακους, οπου ακους πολλα κερασια κρατα μικρο καλαθι. Συνηθως αυτοι που εχουν δεν το φωναζουν, φαινεται απο μονο του...
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Banned
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    Το χρημα απλως κανει τη ζωη πιο ευκολη, τις συνθηκες πιο βατες.
    Αυτο και τιποτα αλλο. Πιστεψτε με.
    Αντι να πας με τα ποδια, πληρωνεις και σε πανε, καπως ετσι.

Αλλα το χρημα δεν αγοραζει την καλη διαθεση, τη χαρα, την ειλικρινεια, την υγεια...
    Και οι τσιγγανοι ζουν σε τσαντηρια αλλα μηπως ειναι λιγοτερο ευτυχισμενοι απο εμας που ζουμε στα σπιτια ?
    Το πολύ χρήμα......το λίγο σε ακινητοποιεί .....

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Το πολύ χρήμα......το λίγο σε ακινητοποιεί .....
    στο λιγο πρεπει να εισαι πολυ καπατσος και πολυμηχανος για να αναπληρωσεις το κενο... και παλι δυσκολο ειναι και εξαντλει.

Member
    Δεν πάνε τα ψυχολογικά ανάλογα με την οικονομική κατάσταση του καθενός. Ξέρω άτομα που είναι ευκατάστατα κι όμως έχουν ψυχικές διαταραχές και το χρήμα απλά βοηθάει στο να πηγαίνουν σε ακριβούς ψυχιάτρους (που δεν σημαίνει ότι είναι και καλύτεροι).
    Και άλλωστε πολλοί από μας έχουμε ψυχολογικά προβλήματα πολλά χρόνια, πριν δυσκολέψουν τόσο τα οικονομικά, όταν ακόμα ήμασταν πιο άνετα.

Banned
    Τα χρήματα είναι το μέσο για να μπορεις να έχεις καταρχήν μια αξιοπρεπή διαβίωση και μετά να μπορείς να κάνεις πράγματα που θα σε βοηθήσουν να κάνεις και μια πιο άνετη ζωή.Σίγουρα τα ψυχολογικά δεν πάνε με την οικονομική κατάσταση του καθενός.Τα δικά μου πάντως μειώθηκαν κατά πολύ από τότε που κατάφερα να βγάζω τα δικά μου χρήματα και να ζω ανεξάρτητος.Βασικά δεν μειώθηκαν επειδή έβγαλα χρήματα αλλά επειδή είδα ότι μπορώ να δουλέψω και να βγάλω χρήματα.Οτι είμαι ικανός να κάνω κάτι.Γιατί πριν είχα πειστεί ότι δεν αξίζω για εντελώς τίποτε και είμαι ένα τίποτα που θα πεθάνει από ασιτεία γιατί δεν θα μπορώ να βρω τρόπο ούτε καν για να επιβιώσω.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Τα λεφτά δεν φέρνουν απαραίτητα την ευτυχία.
    Η έλλειψη τους όμως σίγουρα φέρνει τη δυστυχία.

Page 1 of 2 12 LastLast