Πλούσιοι και φτωχοί - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24
    Senior Member
    Καλυτερα να κλαις σενα γιωτ , παρα σενα λεωφορειο .........................................

Senior Member
    Προσωπικα για μενα δεν ισχυει το γεγονος αν ειχα λεφτα θα μουν καλα εχω περασει απο περιοδους που ειχα λεφτα και ημουν κενος προσωπικα εγω που ειμαι ιδιοσυγκρασια με πολυ εθισμο διακατεχομαι συνεχεια απο κενο και ανικανοποιηυο εχω προσπαθησει να γεμισω το κενο με σπαταλη χρηματων με σεξ με φαγητο με ανθρωπους με βια με λαραβατικη συμπεριφορα με ανδρεναλινη και με ναρκωτικα και τελικα κατεληξα να μην με γεμιζει τιποτα απο αυτα...εγω ειμαι το προβλημα οχι τα εξωτερικα πραγματα και ναι φαινεται περιεργο για τους περισσοτερους εδω μεσα που δεν αντιμετωπιζουν και τιποτα ιδιαιτερο αλλα αν με ακουσει καποιος εθισμενος με αδυναμια ελεγχου οποιασδηποτε ουσιας και δεν εννοω για ποτες που κανουν καταχρηση η σε παιδακια που πινουν τσιγαρα σιγουρα καταλαβαινουν τι εννοω... ειμαι πεπεισμενος οτι τιποτα απο τα παραπανω δεν θα με κανει καλα και τα χω δοκιμασει η φαση ειναι αλλη...νιωθω γεματος για μερικες στιγμες μονο οταν συμμετεχω σε ομαδες αυτοβοηθειας για τον εθισμο και κανοντας και αλλα σχετικα με την αναρρωση μου

Senior Member
    Quote Originally Posted by kavkaz View Post
    Προσωπικα για μενα δεν ισχυει το γεγονος αν ειχα λεφτα θα μουν καλα εχω περασει απο περιοδους που ειχα λεφτα και ημουν κενος προσωπικα εγω που ειμαι ιδιοσυγκρασια με πολυ εθισμο διακατεχομαι συνεχεια απο κενο και ανικανοποιηυο εχω προσπαθησει να γεμισω το κενο με σπαταλη χρηματων με σεξ με φαγητο με ανθρωπους με βια με λαραβατικη συμπεριφορα με ανδρεναλινη και με ναρκωτικα και τελικα κατεληξα να μην με γεμιζει τιποτα απο αυτα...εγω ειμαι το προβλημα οχι τα εξωτερικα πραγματα
    αυτο το θεμα με τον ΕΘΙΣΜΟ το εχεις ψαξει, με ψυχαναλυση, με ψυχοθεραπεια, με τι??
    Εσυ εχεις βρει τη ριζα ας πουμε του κακού?
    Με ενδιαφερει το θεμα, εννοειται δεν σου κανω ανακριση...
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Μπορω να σου εξηγησω οτι θελεις σχετικα με τον εθισμο αρκει να μην διακρινω καμια ειρωνια η κριτικη και ναι υο ψαχνω και θα το ψαχνω για μια ζωη οχι για λογους περιεργειας αλλα για λογου αναγκης περα απο αυτο για να μαθεις καποια πραγματα πρεπει πρωτα να καταλαβεις οτι ειναι ασθενεια και οτι η ψυχολογια και η ιατρικη εχουν αποτυχει στην θεραπεια του...θα μου πεις τοτε δεν υπαρχει σωτηρια...εφοσον ειμ εδω και μιλαμε υπαρχει αλλα δεν μπορω να μιλησω γιαυτο ανοιχτα αρκει να σου πω οτι ειναι ενα προγραμμα που βοηθαμε ο ενας τον αλλον....αν συμφωνεις με τα παραπανω στειλε μ προσωπικο μηνυμα να σου εξηγησω τα παντα δεν θελω δημοσια γιατι ολο και καποιος θα πρι καμια κοτσανα σχετικα με τους εθισμενους και θα θυμωσω

Senior Member
    Ρε συ Καφκαζ , σου ζητω συγγνωμη για την συμπεριφορα μου , ειμαι λιγακι ευεξαπτος , αλλα κι εσυ δεν πας πισω , ευκολα θυμωνεις .....................θεωρω το θεμα ληξαν , φιλικα .......ευχομαι να βρεις την ακρη στο προβλημα σου ........

Senior Member
    Εγώ καβ να σου δώσω συγχαρητήρια γι αυτό που λες ότι είσαι υπεύθυνος για την αναρωση σου λίγοι το καταλαβαίνουν αυτό και να σου πω και κάτι ότι μην ξεχνάς ότι είσαι μόλις 26 χρόνων δηλαδή τώρα ωριμαζεισ μέχρι τα τριάντα τριάντα πέντε όπου θα καταλάβεις γιατι στο λέω αυτό γιατί εγώ ήμουν ερασιτέχνης αθλητής κ τωρα στα τριάντα πέντε δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου άλλοι στη ηλικία σου δεν έχουν βγει από το σπίτι εγώ σέβομαι ότι είσαι μικρός σε ηλικια δεν κοιτάζω τίποτα άλλο κ να σου πω ξανά για ψύχωση γυμναστική κ διατροφή από ουσίες δεν ξέρω τι γίνεται
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Magyver ζητω και εγω συγγνωμη μαρεσει να γυριζω το δαχτυλο σε μενα και να βλεπω τον εαυτο μου και το αποτελεσμα ειναι οτι μπηκα σε αυτο το φορουμ να ζητησω βοηθεια και κοντευω να φαω δευτερο μπαν κανεις δεν μου φταιει εγω εχω θεματα...

Ελις δεκτες οι συμβουλες και εχω ξαναπει νομιζω οτι συμφωνω μαυτα που λες περι διατροφης και γυμναστικης...

Senior Member
    Quote Originally Posted by imagine View Post
    Αν δεν έχεις λεφτά, ΕΙΝΑΙ πρόβλημα.

Αν έχεις λεφτά, ένα πρόβλημα λιγότερο.

Έχεις άλλα όμως.
    Tα λεφτα ειναι μια χαρα , αμα δεν την ψωνισεις ...............δεν δημιουργουν κανενα απολυτως προβλημα , αντιθετως λυνουν πολλα ........

Senior Member
    καλα ειναι τα λεφτα κανουν τη ζωη σου πιο ευκολη και μπορουν να σου λυσουν πολλα προβληματα και να παραγματοποιησουν υλικες επιθυμιες.αλλα αν δεν εχεις 1ον υγεια και 2ον ανθρωπους γυρω σου που να σε νοιαζονται τι να τα κανεις..γενικα τι να τα κανεις αν δε μπορεις να τα χαρεις?τι να την κανεις την porsche, τη βιλα, τα ταξιδια αν δεν εχεις ανθρωπους να μοιραστεις τη χαρα σου και υγεια?
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Page 2 of 2 FirstFirst 12