Χάζεψα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 36

Thread: Χάζεψα

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Δεν με αφήνουνε οι γονείς μου.
    Γιατί δεν θες να απεξαρτηθείς από τους γονείς σου?

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Γιατί δεν θες να απεξαρτηθείς από τους γονείς σου?
    Εγώ θέλω αυτοί δεν με αφήνουνε.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Εγώ θέλω αυτοί δεν με αφήνουνε.
    Και?
    Μωρό παιδί είσαι?

Senior Member
    Ναι αλλά παιδιά δεν έχω εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μου καθόλου αν αποτύχω θα πάθω κακομπλόκο και θα πέσω σε χειρότερη κατάθλιψη εδώ σε καμιά δουλειά δεν τα κατάφερα.
    Αυτό τα λέει όλα. Άρα δεν είναι ότι οι γονείς δεν σε αφήνουν (δηλαδή σου λένε ότι δεν είσαι σε θέση να τα καταφέρεις), αλλά το πιστεύεις και συ η ίδια μέσα σου. Αλλιώς θα τους έγραφες στα παλιά σου τα παπούτσια και θα έκανες ό,τι πρέπει.

Δεν πρόκειται να σε συμβουλέψω να πας Αγγλία ή οπουδήποτε αλλού. Εξάλλου εγώ πήγα Αγγλία και παρόλο που πήρα το πτυχία έγινα ΠΟΛΥ χειρότερα απ'ότι ήμουν πρώτα (δεν είχα τον ψυχολόγο να με βοηθάει). Και να φανταστείς πήγα όταν ήμουν στα χάι μου και σε ανοδική πορεία πιστεύοντας ότι θα τα καταφέρω 100%.

Η συμβουλή μου είναι: αν είναι να κάνεις κάποιο μεγάλο βήμα όπως Αγγλία κτλ, γράψε σε ένα χαρτί ότι ενδεχόμενη αποτυχία δεν σημαίνει καταστροφή αλλά ότι προσπάθησες και δεν τα κατάφερες. Και αυτό το χαρτί να το υπογράψεις και να το διαβάζεις κάθε μέρα. Μόνο αν μάθεις να βλέπεις την ενδεχόμενη αποτυχία έτσι, να πας. Αλλιώς κάτσε εκεί που είσαι.

Senior Member
    Να σας πω αυτό με τον γκόμενο της φίλης μου το είπα σε μία από τει και μου έριξε μια κατσάδα και μου έκλεισε το τηλέφωνο όταν την έπαιρνα Ρε παιδιά καταστράφηκα με αυτό που έκανα ..... έκανα μεγάλο κακό στον εαυτό μου.
    Last edited by δελφίνι; 26-11-2016 at 15:51.

Senior Member
    Τωρα της το ειπες???
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    Τωρα της το ειπες???
    Όχι Μάρα μου τότε στα τει αλλά το θυμάμαι γιατί μου φέρθηκε πολύ απαίσια μέχρι και τώρα. Κακώς μου συνέβη εμένα αυτό. Δεν έπρεπε να κάνω κάτι τέτοιο εγώ όλοι τρέχουνε να φύγουνε μακριά μου. Άσε που εγώ έχω καταρρεύσει. Έχω χάσει όλους τους φίλους μου όλοι με παρατήσανε. Μεγάλο κακό έπαθα. Πώς θα γίνω καλά να γίνω φυσιολογικός άνθρωπος και να ασχοληθώ με την ζωή μου???? Να πάω μπροστά??? Κουράστηκα εξαντλήθηκα να βλέπω τους άλλους να έχουνε φτάσει στο φεγγάρι και εγώ να έχω μείνει τόσο πίσω.

Senior Member
    Δελφινακι σε ολους πολλα κακως μας εχουν συμβει αλλα hellooooooooooooo κοιταμε το μελλον, το τωρα!!!
    Δεν βρισκεις καμια δουλιτσα στην πολη σου??
    και μη μου πεις παλι οτι σε διωχνουν... φροντισε να μην σε διωξουν αυτη τη φορα!
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    Δελφινακι σε ολους πολλα κακως μας εχουν συμβει αλλα hellooooooooooooo κοιταμε το μελλον, το τωρα!!!
    Δεν βρισκεις καμια δουλιτσα στην πολη σου??
    και μη μου πεις παλι οτι σε διωχνουν... φροντισε να μην σε διωξουν αυτη τη φορα!
    Ναι σωστά δεν είμαι εγώ για Αγγλία με τόσα προβλήματα.

Senior Member
    Εσύ όμως Μάρα μου δεν έκανες κανένα κακό να σε τρώει.... έπρεπε να το αποφύγω αυτό. Πώς έπεσα σε τέτοια παγίδα .....τρελάθηκα εντελώς και θα καταντήσω ένα ούφο από τα ψυχολογικά να μην κάνω τίποτα. Ήθελα να ήμουνα πιο σεμνό παιδάκι και να μην ζούσα όλα αυτά.

Senior Member
    έπρεπε να το αποφύγω αυτό. Πώς έπεσα σε τέτοια παγίδα .....τρελάθηκα εντελώς και θα καταντήσω ένα ούφο από τα ψυχολογικά να μην κάνω τίποτα. Ήθελα να ήμουνα πιο σεμνό παιδάκι και να μην ζούσα όλα αυτά.
    σε ποιοΝ εκανες κακο ρε Δελφινι?
    στο γκομενο? αφου αυτος στα εριξε, περασατε καλα, και τελος.
    στη φιλη? αφου αυτη ειχε αλλους 3? εχω χασει το μετρημα ή 2?, και μετα τους παρατησε ολους, βρηκε αλλον ασχετο, τον παντρευτηκε και εκανε και παιδια μαζι του.

να σε πω, νομιζες οτι στο παλαιο το ηξεραν ολοι οτι πηγες με το γκομενο και σε κοροιδευαν? και οτι γελανε πισω απο την πλατη σου? οτι σε εβλεπαν στην εκκλησια και ελεγαν πωπω κοιτα αυτην που το εκανε με το γκομενο της φιλης της? οποτε εσυ τα πηρες στο κρανιο και τους εβρισες ολους??

αυτα ομως ειναι τα συμπτωματακια της ψυχωσης...
    αν σου πω οτι κανεις δεν ηξερε ή και να ηξεραν χεστηκαν για το τι εκανες? μη νιωθεις το επικεντρο του παλαιου για να υποχρεωνεσαι μετα να λογοδοτεις για το τι κανεις !!
    οκ στενοχωρηθηκες πολυ για την πατατα που εγινε, τρομοκρατηθηκες, ενοχοποιηθηκες, νομισες οτι ολοι ειναι εναντιον σου και το μυαλο κλικαρε προς τη λαθος κατευθυνση...

εδω ψυχωσικες μαναδες πλακωνουν στο ξυλο 5χρονα γιατι νομιζουν οτι ειναι οι λυσσαρες που καθονται σε οποιον τυχει μπροστα τους... η δικη σου περιπτωση ειναι light..εσυ την εχεις δραματοποιησει τη φαση με το γκομενο λες και σκοτωσες ανθρωπο...
    Τελειωσες το τει σου, τα αγγλικα σου, μια χαρα γονεις εχεις, θα βρεις αυτο που σου ταιριαζει. Αντι να γκρινιαζεις, δοκιμασε εμπειριες, βολτες, κανε το γυμναστηριο που το πληρωσες, κανενα χορο....

Senior Member
    Ναι βρε παιδιά έτσι είναι. Μου δημιουργήθηκε πρόβλημα. Τρελάθηκα εντελώς αλλά η κοινωνία μας είναι έτσι η ελληνική που τρελαίνει άνθρωπο. Και εγώ δεν είχα τύχη καθόλου. Άλλες κάνουνε εκτρώσεις που είναι χειρότερο από αυτό που έκανα εγώ. Και ήμουνα μια καλλονή κανένας δεν γύρισε να με κοιτάξει για να με παντρευτεί τι ατυχία άφησα τα χρόνια να περάσουνε κόλλησα στους παλαιοημερολογίτες και στην τρέλα τους και άφησα την ζωή μου. Και σε καμία δουλειά δεν μπόρεσα να στεριώσω. Ελπίζω όλα να πάνε καλά από εδώ και πέρα και δεν καταντήσω ένα ούφο κολλημένο σε 4 τοίχους. Οι παλαιοημερολογίτες ήτανε πολύ τρελοί άνθρωποι και μου δημιουργήσανε πολλά ψυχολογικά προβλήματα. Γενικά ήμουνα το επίκεντρο στο παλαιό είχα καταφέρει για κάποιο λόγο εκεί να ήμουνα η πρώτη. Δεν ξέρω και εγώ πως έγινε αυτό αλλά με ήθελα πολλοί από εκεί μέσα. Και μετά όλοι η ζήλια τους και ο ανταγωνισμός τους έπεσε πάνω μου γιατί εκεί μέσα οι άνθρωποι είναι θεόμουρλοι. Έκανα λάθος επιλογές όπως να θέλω άτομα που δεν με θέλανε και να πάω με τον γκόμενο της φίλης μου που δεν ξέρω πως έγινε αυτό από τρέλα. Κακό μπορεί να μην έκανα σε κανέναν αλλά έκανα στον εαυτό μου γιατί άνοιξε η γη να με καταπιεί. Πώς δεν πέθανα κιόλας. Εκεί μέσα δουλειά δεν έχουνε ασχολούνται με τις ζωές των άλλων και τους πολεμούνε συνέχεια είναι βλαμμένοι οι άνθρωποι.
    Last edited by δελφίνι; 27-11-2016 at 11:12.

Senior Member
    Δεν μου αρέσουνε οι πουτάνες είμαι εγώ *******?

Senior Member
    δελφίνι νομιζω θα καταλαβαίνεις και εσυ οτι οταν καποιος επαναλαμβάνει συνεχεια το ιδιο και το ιδιο γινεται κουραστικος για τους ανθρωπους γύρω του. Και οι άνθρωποι δυστυχώς δεν συνηθίζουν να μπαίνουν στη θεση του άλλου για να τον κατανοήσουν καλυτερα....
    και θα επαναλάβω
    .η αναγνωριση των λάθων που καναμε στο παρελθόν είναι αυτό που βοηθάει να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι. Και ουδείς αλάθητος παρά μόνο ο πάπας...
    το να αυτομαστιγωνεσαι οτι δεν ησουν ηθικη επειδή έκλεψες το γκόμενο της φίλης σου που τα ειχε παράλληλα με άλλους 3 πιστευω οτι ειναι υπερβολή.

Senior Member
    Γενικά ήμουνα το επίκεντρο στο παλαιό είχα καταφέρει για κάποιο λόγο εκεί να ήμουνα η πρώτη. Δεν ξέρω και εγώ πως έγινε αυτό αλλά με ήθελα πολλοί από εκεί μέσα. Και μετά όλοι η ζήλια τους και ο ανταγωνισμός τους έπεσε πάνω μου γιατί εκεί μέσα οι άνθρωποι είναι θεόμουρλοι. Έκανα λάθος επιλογές όπως να θέλω άτομα που δεν με θέλανε και να πάω με τον γκόμενο της φίλης μου που δεν ξέρω πως έγινε αυτό από τρέλα. Κακό μπορεί να μην έκανα σε κανέναν αλλά έκανα στον εαυτό μου γιατί άνοιξε η γη να με καταπιεί. Πώς δεν πέθανα κιόλας. Εκεί μέσα δουλειά δεν έχουνε ασχολούνται με τις ζωές των άλλων και τους πολεμούνε συνέχεια είναι βλαμμένοι οι άνθρωποι.
    Δελφινι σε μεγαλη πολη ζεις! μπορουσες να αδιαφορησεις και να πας σε αλλες παρεες! αλλα οοοοοχι ηθελες να εισαι στο παλαιο και το επικεντρο...
    αν σου πω οτι δεν ησουν στο επικεντρο? οτι γραμμενη σε εχουν? οτι οπως εκαναν χαβαλε με σενα ετσι κανουν με ολους?
    αν σου πω επισης οτι χρησιμοποιεις το παλαιο και την πατατα με το γκομενο για να δικαιολογησεις την αδρανεια σου? οκ αρρωστησες, πηρες φαρμακα που επιβραδυνουν τη λειτουργια του οργανισμου αλλα ενα τει το τελειωσες, τα αγγλικα σου τα εμαθες, τωρα ενα γυμναστηριο το ξεκινησες, μια χαρα κοπελα εισαι, μυαλο εχεις - αν ξεκολλησεις απο τα κολληματα σου θα εισαι μια χαρα!
    Μπορεις να ζησεις μια ζωη δημιουργικη και παραγωγικη. Δεν ειναι ολες για γαμο, σπιτι και παιδια, να τρεχουν σαν τις παλαβες απο το πρωι ως το βραδυ. Εσυ με τα προβληματα που ειχες, αν ειχες παντρευτει και γεννοβολησει 2-3 παιδια, θα μπορουσες να τα ειχες μεγαλωσει?? για σκεψου λιγο... Ουτε οι σχεσεις ειναι πετυχημενες, ολοι-ες κανουν τους συμβιβασμους και τις υποχωρησεις τους.
    Τα εχουμε ξαναματαεπαναλαβει χιλιαδες φορες....
    Κανε το γυμναστηριο να φτιαξεις κορμι, να ανεβει η αυτοπεποιθηση σου, μια γλωσσα, εθελοντισμο, κατι να ασχολεισαι... μεχρι να δυναμωσεις και να σταθεις στα ποδια σου!! Βρες και εναν καλο γιατρο να σε ρυθμιζει γιατι νομιζω τους ψυχιατρους τους εχεις σιχαθει... Και ασε τις προκλησεις και τα ρισκα για αργοτερα...

Προσωπικη μου αποψη!!

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast