Χάζεψα - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 36 of 36

Thread: Χάζεψα

Senior Member
    Ναι όντως μπορεί να έχεις δίκαιο να κάνανε το χαβαλέ τους. Πλάκα σπάμε με ένα βλαμμένο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Πλάκα σπάμε με ένα βλαμμένο.
    χθες ησουν εσυ, σημερα αλλος, αυριο καποιος αλλος...
    ο οχλος ετσι λειτουργει...
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    χθες ησουν εσυ, σημερα αλλος, αυριο καποιος αλλος...
    ο οχλος ετσι λειτουργει...
    Ναι αλλά έπαθα πάρα πολλά κόντεψα να τρελαθώ συνήθως χτυπάνε τον πιο αδύναμο και πάνε να τον σκοτώσουνε. Τώρα ο Δεσπότης κάνει κάτι πολύ ενοχλητικό στέλνει συνεχώς χαιρετίσματα και άλλα τέτοια και όλο λέει ότι με αγαπάει πολύ πονηρός είναι γιατί το κάνει? Τον πήρα να τον πω χρόνια πολλά που γιόρταζε αλλά κάτι τρέχει με αυτόν πολύ άσχημο που δεν μου αρέσει καθόλου μου δείχνει αδυναμία και αυτό δεν μου αρέσει καθόλου. Δεν λυπούνται και τα παιδιά τα προβληματικά τα χτυπάνε στο δόξα πατρί και τα σκοτώνουνε έτσι είναι η κοινωνία για αυτό πρέπει να γίνω καλά για να μην με σκοτώσουνε. Δεν χωνεύω καθόλου τους παπάδες.

Senior Member
    Για λογους κοινωνικης αβροτητας το κανει ρε Δελφινι...
    Για ολους το λεει αυτο.
    Ειναι λογια που λεγονται παντα... πως λεμε καλημερα, γεια σου τι κανεις? κλπ
    εσυ μην του δινεις σημασια...

γυμναστηριο πας??
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Με περάσανε μάλλον για κακιά εκεί για αυτό με πολέμησανε ε? και για βλαμμένη ίσως..... αχ βρε Μάρα δεν θα γίνω καλά έπαθα μεγάλο κακό Θα χάσω την ζωή μέσα από τα χέρια μου.

Senior Member
    Είναι πολύ σπάνια περίπτωση αυτό με τον γκόμενο της φίλης μου γιατί μου συνέβη δεν έπρεπε να το κάνω εγώ αυτό. Είμαι εντελώς ηλίθιο.

Page 3 of 3 FirstFirst 123