ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 43
    Member
    οχι τιποτα!!απλα χωνεται γενικα.γενικα ειμαι δυναμικη χωρις ομως να ειμαι αγενης.τον γιο της του εχω συμπαρασταθει παρα πολυ αλλα αυτη δεν αναγνωριζει τιποτα.εχω φτασει σε σημειο πολλες φορες ναα χτυπαει το κουδουνι κ να μην ανοιγω, συγνωμη που το λεω αλλα οταν μπαινει μεσα στο σπιτι ολο φωναζει,προσβαλλει κ κανει παρατηρησεις....τι να πω δεν το περιμενα ποτε οτι θα βρεθω σ αυτην την θεση...γενικα ειμαι αγαπητο ατομο κ ολοι λενε τα καλυτερα για μενα .για τον χαρακτηρα μου κ την εργατικοτητα μου...ειμαι σοβαρη,μετρημενη...

Senior Member
    Quote Originally Posted by REDC View Post
    οχι τιποτα!!απλα χωνεται γενικα.γενικα ειμαι δυναμικη χωρις ομως να ειμαι αγενης.τον γιο της του εχω συμπαρασταθει παρα πολυ αλλα αυτη δεν αναγνωριζει τιποτα.εχω φτασει σε σημειο πολλες φορες ναα χτυπαει το κουδουνι κ να μην ανοιγω, συγνωμη που το λεω αλλα οταν μπαινει μεσα στο σπιτι ολο φωναζει,προσβαλλει κ κανει παρατηρησεις....τι να πω δεν το περιμενα ποτε οτι θα βρεθω σ αυτην την θεση...γενικα ειμαι αγαπητο ατομο κ ολοι λενε τα καλυτερα για μενα .για τον χαρακτηρα μου κ την εργατικοτητα μου...ειμαι σοβαρη,μετρημενη...
    ε θα ειναι βλημα στο μυαλο.....η θα φοβαται μην τις παρεις τον γιο της...

αυτος ειναι απογαλακτισμενος?

Member
    στεναχωριεμαι γιατι να σας πω την αληθεια,παντα φοβομουνα οτι το γεγονος οτι δεν εχω πατερα , θα το εβλεπαν σαν αδυναμια καποιοι.δεν ειναι ωραιο να σε λενε ορφανη...μου λεει μια μερα εμεις εχουμε περιουσια ,να σεβεσαι το σπιτι αυτο....τι να την πεις τωρα????

Senior Member
    Quote Originally Posted by REDC View Post
    στεναχωριεμαι γιατι να σας πω την αληθεια,παντα φοβομουνα οτι το γεγονος οτι δεν εχω πατερα , θα το εβλεπαν σαν αδυναμια καποιοι.δεν ειναι ωραιο να σε λενε ορφανη...μου λεει μια μερα εμεις εχουμε περιουσια ,να σεβεσαι το σπιτι αυτο....τι να την πεις τωρα????
    ε καλα ολα τα παιδια καποτε ορφανα μενουν.....αυτονοητο νομιζω...

Member
    ναι δεν εχει καμια σχεση με την μανα του...ειναι πολυ δυσκολο οταν εισαι εντελως μονη σου σε μια πολη μακρυα απο τους δικους σου...ωρες ωρες δεν θελω να γυρισω σπιτι αλλα δεν εχω που να παω....

Member
    ουτε στο πατρικο μου θελω να πηγαινω γιατι οταν παω κυριως γιορτες μαζι με τον φιλο μου κανουν λες κ δεν συμβαινει τιποτα..εδω μια μερα επαιρνα την μανα μου της ελεγα οτι δεν μπορω να μεινω μου εχουν σπασει τα νευρα κ μου λεει αχ αρχισες παλι σε παρακαλω με ποναει το κεφαλι μου κ μου το κλεισε.....

Member
    Γενικα ειναι αδιαφορη η μανα μου.καποια στιγμη εκανα χειρουργειο.φυσικα οχι στην αθηνα.ποιος θα με φροντιζε??πηρα το αεροπλανο κ εφυγα γιατι επρεπε να μπω αμεσα στο χειρουργειο.παιδια καθησα 4ημερες.οταν γυρισα σπιτι ειχα ραμματα επρεπε καποιος να μου φροντιζει το τραυμα κ να μου μαγειρευει.οταν γυρισαμε σπιτι λεει α συγνωμη αλλα εγω εχω κλεισει σε ξενοδοχειο 5ημερες διακοπες δεν μπορω να το ακυρωσω και εφυγε.τα ιδια κ η αδερφη μου.αφαντες....ευτυχως ειχε ερθει ο φιλος μου απο την αθηνα κ με φροντιζε...

Member
    Γεια σας παιδια κ παλι...συγνωμη σας ζαλιζω αλλα δεν εχω που να απευθυνθώ...ισως γραφω κ εδώ για να ανακουφιστω...η ''πεθερα'' εχει ξεφυγει...πιστευω ότι εχει ψυχολογικο πρόβλημα σοβαρο...σημερα την ακουσα που φωναζε ...να φυγει η π....α από το σπιτι....να φυγουν κ οι δυο...αφου δεν μας μιλανε...αχ ρε παιδια τι είναι αυτά???

Member
    εχει τυχει να την δω κατω στην εισοδο να την χαιρετησω κ δεν μου απαντησε....μια άλλη φορα ηταν μεσα στο αυτοκινητο της παρκαρισμενη εξω από την πολυκατοικια κ εμεις μπαιναμε μεσα στο σπιτι...την χαιρετησα ουτε που μας χαιρετησε...

Πολλές φορές τηνοικογένεια που θα θέλαμε την βρίσκουμε αλλου. Εφόσον η μαμά και τα αδέρφια σου είναι αδιάφορα και έχουν υιοθετήσει την αποψη ότι μεγάλωσες πρέπει να παλεψεις μόνη σου, θεωρώ ότι είναι ψυχοφθόρο να αναζητάς στηριξη εκεί που ξερεις ότι δεν θα την πάρεις και θα στενοχωρηθείς χειρότερα. Ασε στην ακρη την οικογένεια σου. Εφόσον δεν αντέχεις αυτή την κατάσταση θεωρώ πως πρέπει να νοικιάσεις μόνη σου. Υπάρχουν σπιτι (οχι βέβαια και στις καλυτερες περιοχές) αλλά τουλάχιστον κέντρο που έχουν νοίκι ακόμη και 100 ευρώ. Πάλεψε το έτσι κατά την γνώμη μου, γιατί την τρελή την πεθερά δεν μπορείς να την αλλάξεις και αντί να καταστρέφει εσένα και τη σχέση σας ζορίσου μεν αλλα βρες την ησυχία και την ανεξαρτησία σου.

Member
    Σ ευχαριστω για την απαντηση...εχεις δικιο...που να παω ομως με μισθο 650 ευρω κ να πληρωνω κ το Τεβε μου.βλεπεις ειμαι με μπλοκακι οποτε πληρωνω μονη την ασφαλιση μου....πως θα πληρωνω λογαριασμους τι θα τρωω...για αυτο ηθελα οικονομικη βοηθεια απο τους δικους μου...

Member
    ασε οικογενειες για τα πανηγυρια...η εννοια της μανας μου ειναι η αδερφη μου...βλεπεις ειναι σε ηλικια γαμου μορφωμενη με πτυχια κ δουλεια δημοσιου υπαλληλου με μισθο γυρω στα 1200ευρω διοτι ειναι κ προισταμενη..την θεωρει κελεπουρι...παρολο που κ αυτη εχει φυγει απο το σπιτι ,βεβαια ειναι στην ιδια πολη η εννοια της ειναι τι φαγητο
    να της κανει γιατι ερχεται καθε μερα κ περνει φαγητο..

Member
    εχει τυχει να εχω μεινει 2μηνες απληρωτη...κ οταν της το ειπα στο τηλ.δεν ειπε τιποτα...ουτε 5ευρω να στειλει...η αλλη η αδερφη μου οταν της το ειπα τι γυριζει κ μου λεει??πω πω χαρα στο κουραγιο σου βρε παιδι μου...τι να σου πω....υπομονη....

Senior Member
    Νομικα μετα τον θανατο του πατερα σου ,δικαιουσαι μερος της περιουσιας του . Δηλαδη ασχετα με το αν εχεις εν ζωη την μητερα σου ,μετα την ενηλικιωση ,δικαιουσαι αμεσα μερος της περιουσας του πατερα
    διαβασε εδω αναλυτικα http://www.klironomiko-dikaio.com/
    Θα σου προτεινα να απευθυνθεις σε δικηγορο

Member
    ο πατερας μου πεθανε το 1995...εχει γινει αποδοχη κληρονομιας....ξερω τι μου ανηκει....πριν να κατεβω Αθηνα πιανω την αδερφη μου κ της λεω κοιτα εγω θα φυγω θα παω να μεινω Αθηνα γνωρισα ενα παιδι...(εχουμε το πατρικο του πατερα μου σε χωριο,το οποιο ειναι κληρονομια,δεν αξιζει πολλα μην φανταστεις , εχουμε να πατησουμε στο χωριο απο το 1995 απο το θανατο του πατερα μου)κ της λεω με το σκεπτικο οτι υπαρχει περιπτωση να φτιαξω εκει οικογενεια να πουλησουμε το σπιτι στο χωριο κ να μου δωσετε το μεριδιο μου ,πως θα ξεκινησω την ζωη μου...αρχισε να φωναζει κ να λεει τι ειναι αυτα που λες κτλ.οταν εφυγα για Αθηνα ουτε 5 ευρω δεν μου δωσανε ουτε για τα εισιτηρια που λεει ο λογος....καποια στιγμη που ζοριζομουνα πολυ ψυχολογικα περνω τηλ την μανα μου κ της λεω ξανα κοιτα να πουλησουμε το σπιτι στο χωριο κ να παρουμε ενα μικρο δισμερισμα , με το σκεπτικο να γυρισω πισω , καπου να μενουμε στην αρχη κ ας ειναι γραμμενο στην μανα μου,δεν με νοιαζουν αυτα...κ να βρουμε δουλειες στην πολη μου ή στην τελικη δωσε μου το μεριδιο μου το εχω αναγκη...αρχισε να φωναζει...μετα απο λιγο με πηρε η αδερφη μου τηλ κ μου φωναζε τι ειναι αυτα που κανεις κτλ....θα σου πω κ κατι αλλο...ο πατερας μου ηταν στρστιωτικος κ ενα μερος της συνταξης ερχεται στο ονομα μου ,ως αγαμης θυγατερας.καποια στιγμη γυριζει η θεια μου κ λεει στην μανα μου,τα χρηματα αυτα θα τα δινει στην κορη σου αφου ερχεται στο ονομα της,πως θα παντρευτει...της λεει η μανα μου...κ εγω πως θα περναω τι ναι αυτα που λες....καταλαβες??

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast