Πεθερά με διπολική διαταραχή - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 85
    Senior Member
    Συμφωνώ με remedy που σου λέει οτι είναι θέμα απόψεων για τους ρόλους που έχετε ως ζευγαρι. Η φροντιδα της μάνας του δεν είναι υποχρέωση σου, το κανεις μονο ΑΝ θες.
    Προφανώς εσύ για αυτό πιεζεσαι τόσο. Ο άντρας σου στο παρουσιάζει σα να είναι δική σου ευθύνη.

Εξακολουθώ να πιστεύω όμως οτι σου κανει κακό να μπαινεις στη διαδικασία να σκέφτεσαι τι σου είπε, πως φέρθηκε η πεθερά κτλ. Δεν είναι όλα συμπτώματα ασθένειας ναι, αλλά η γυναικα είναι έτσι. Μην χαλιεσαι άδικα και μη παίρνεις τίποτα προσωπικά. Το ίδιο θα σου έλεγα κι αν δεν ηταν άρρωστη.

Member
    Εγώ δεν τα ρίχνω στην αρρώστια αλλα το γαμώτο είναι να σου λέει ο άντρας σου είναι έρρωστη και ειναι άρρωστη και του εξήγησα εάν με όλη αυτή την κατάσταση αρρώσταινα και εγώ θα σ' ένοιαζε;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Flower16 View Post
    Εγώ δεν τα ρίχνω στην αρρώστια αλλα το γαμώτο είναι να σου λέει ο άντρας σου είναι έρρωστη και ειναι άρρωστη και του εξήγησα εάν με όλη αυτή την κατάσταση αρρώσταινα και εγώ θα σ' ένοιαζε;
    oμως η πεθερα γινεται αφορμη για συγκρουση μεταξυ σας...
    Μηπως ηταν καλυτερα να προτεινεις λυσεις που βολευουν ολους? πχ να μεινει σπιτι της, να την επισκεπτεται ο αντρας σου μια φορα την εβδομαδα, τηλεφωνο καθε μερα να μη νιωθει μονη της, οτι εχει συνηθισει το σπιτι της και που να μετακομιζει μερες γιορτινες, οτι ο αερας του χωριου ειναι καλυτερος κλπ ?
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Member
    Του το είπα και εκείνη θέλει να τσακώνομαι με τον άντρα μου. Εκείνος δεν μπορεί ή δεν θέλει να καταλάβει ότι αυτή η γυναίκα άρρωστη ξεάρρωστη δεν νιώθει αυτό που λέμε οικογενειακό περιβάλλον γιορτινό έστω. Αυτή όπως συμπεριφέρεται καταλαβαίνω ότι το βλέπει πάω να φάω να περάσω καλά να κάνω και το κομμάτι μου και να πάω άπλυτη γυρνάω και απαντάω Flower δεν πρέπει να είμαστε και σχολαστικοί με την καθαριότητα γιατί δεν κανουμε αντισώματα! ΝΑΙ! ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!

Senior Member
    Του το είπα και εκείνη θέλει να τσακώνομαι με τον άντρα μου. Εκείνος δεν μπορεί ή δεν θέλει να καταλάβει ότι αυτή η γυναίκα άρρωστη ξεάρρωστη δεν νιώθει αυτό που λέμε οικογενειακό περιβάλλον γιορτινό έστω. Αυτή όπως συμπεριφέρεται καταλαβαίνω ότι το βλέπει πάω να φάω να περάσω καλά να κάνω και το κομμάτι μου και να πάω άπλυτη γυρνάω και απαντάω Flower δεν πρέπει να είμαστε και σχολαστικοί με την καθαριότητα γιατί δεν κανουμε αντισώματα! ΝΑΙ! ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!
    και τα καταφερνει μια χαρα, προς το παρον.

θα πρεπει να σε προβληματισει αυτο.
    κατι δεν κανετε καλα, οταν αντι να ρυθμισετε την κατασταση οπως ειναι το καλυτερο για σας πρωτα και μετα και για κεινην, εχετε φτασει να μαλωνετε.

Senior Member
    αν πεις οτι δεν της επιτρεπει η υγεια της να ερθει Αθηνα? κανει παρα πολυ κρυο ενω στο χωριο και στο σπιτι της θα ειναι καλυτερα??
    καποια δικαιολογια πρεπει να βρεις που να πιασει τοπο και να κλεισει τα στοματα...
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Member
    ..... προσπάθησα έχει σόμπα εκεί και δεν την ανάβει γιατί λέει δεν έχει προθυμία και όρεξη έχει καλοριφερ δεν έβαλε πετρέλειο γιατί αυτά που θα τα έδινε εκεί τα έδωσε στον **κουνιάδο μου** και ο άντρας μου αγόρασε το καλοκαίρι ένα κλιματιστικό να βάλουνε και είπε του κουνιάδου μου εγώ έβαλα το κλιματιστικό εσύ βάλε την εγκατάσταση. Όσο το είδατε εσείς άλλο τόσο το είδα και εγώ.

Senior Member
    δεν υπαρχει καμια συνεννοηση στα αδερφια, περα απο ολα τα αλλα προβληματα.
    ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΕΞ ΑΡΧΗΣ να παρει ο ενας το κλιματισιτκο κι ο αλλος να το τοποθετησει, η το πηρε ο ανδρας σου με το ετσι θελω και ειπε στον αλλον "τωρα βαλτο εσυ"?
    εχει μεγαλη διαφορα το ενα με το αλλο.
    ελπιζω να το καταλαβαινεις.

Member
    Δεν το επέβαλε κανένας να κάνει την τοποθέτηση. Του είπε θα την κάνεις ή να φέρω μάστορα και λέει όχι θα φέρω τον αδελφό της γυναίκας μου. Ε! 2,5 μήνες πέρασαν. Άστα δεν αξίζει να συζητάμε πάλι τι κάνουν και τί δεν κάνουν το αποτέλεσμα είναι θα την φέρει ε εμένα και εγώ επιδή ξέρω αξ αρχής τι θα γίνει θα πάω στους δικούς μ γιατί λίγο μετά αφού θα μπεί μέσα στο σπίτι θα κοιτάξει τι στραβό θα βρεί.

Senior Member
    εμενα η βρωμα θα με ενοχλουσε περισσοτερο απο το τι θα βρει στραβο.
    σηκω και φυγε. κανε γιορτες στους δικους σου.

Member
    θα συμφωνησω με την melissa εκει που λεει οτι δεν αποδιδονται ολα στην παθηση που εχει σιγουρα ειναι κ ο χαρακτηρας της περιεργος.Ζορικες καταστασεις..πιστευω οτι ισως ειναι λιγο χειριστικη κ σαν ανθρωπος..μηπως ο ανδρας σου ειναι ευαισθητος σαν χαρακτηρας κ αυτη πονταρει εκει??μπορει να την λυπαται..καλα τοσα φαρμακα περνει δεν την πιανουν??να σε ρωτησω κ κατι αλλο?τωρα το σκεφτηκα..στο χωριο μονη της μενει??τι τρωει ποιος την προσεχει??μηπως ρε συ θα επρεπε να την κλεισουν σε καποια κλινικη..υπαρχουν κ αξιοπρεπεις κλινικες...δεν το λεω κακοπροαιρετα για να την ξεφορτωθειτε προς θεου αλλα απο οτι καταλαβα αυτη ισως ειναι κ επικινδυνη για τον εαυτο της..μπορει να μην το θελει η γυναικα αλλα μηπως ειναι η αληθεια??νομιζω οτι αυτη θελει 24η ωρη παρακολουθηση...

Member
    συγνωμη κ κατι αλλο...ταπεινη μου γνωμη ο αντρας σου καλο θα ηταν να επισκεφτει καποιον ψυχολογο, σαν συμβουλευτικη πως να φερεται στην μανα του κ στην γυναικα του...απο οτι καταλαβα περασε δυσκολα παιδικα χρονια...δεν ειναι κακο να μιλησει με εναν ειδικο...τι λες???

Member
    Αρχικά ναι είναι χειριστική εκμεταλεύεται οτιδήποτε ο άντρας μου την λυπάται και μου το έχει πεί. Λοιπόν αυτό με την κλινική το έχω πεί και εγώ και τσακώθηκα. Στο χωριό ζεί μόνη της πλέον του είχα πεί να βάλουμε μία γυναίκα να της μαγειρεύει να κάνει κανά σιδέρωμα και τέτοια αυτή αρνείται πεισματικά είναι η βοήθεια που λέω ότι δεν δέχεται. Πάει συνέχεια σε μια θεία της που μένει δίπλα και σε μιά γειτόνισσα η οποία έχει κάτι παρόμοιο με αυτή. Μια φορά το μήνα πάει ο άντρας μου και της ψωνίζει ή ο αδερφός του αραιά και πού γιατί πέρνει και τα χρήματα. Την τελευταία φορά που πήγα και εγώ της είπαμε τι θες από το σούπερ μαρκετ και λέει όλα είναι γεμάτα. Μου λέει ο άντρας μου πάμε εμείς για καλό και για κακό να της πάρουμε τίποτα να της πάμε. Κάναμε 100 ευρώ ψώνια δεν το λέω για το ποσό αλλά να εξηγήσω οτι πήραμε πολλά πράγματα κρεατικά, αλλαντικά, γαλακτοκομικά καθαριστικά, ζυμαρικά όταν λέω τα πάντα τα πάντα. Φτάνουμε εκεί έρχεται πάνω από το πορτ παγκαζ τα βλέπει και λεει παιδιά δεν χωράνε όλα αυτά στο ψυγείο. Πάμε να βάλουμε τα πρώτα και τί να δούμε άδειο το ψυγείο 5-6 μπουκάλια νερό και αν είχε και μερικές φέτες ψωμί του τοστ. Το ντουλάπι με τα μακαρόνια άδειο. Άρχισε κ φώναζε ο άντρας μου που δεν χωράνε; Σας λέω δεν θέλουμε να είναι παρατημένη αλλά δεν βοηθάει και αυτή. Επίσης έχω εξηγήσει του άντρα μου ότι λόγω της περίπτωσης της και των φαρμάκων που λαμβάνει πρέπει να μην πίνει καφεϊνη εκείνη ήρθε στην Αθήνα την άλλη φορά και είχα το μεσαίο κουτί νες καφε στο ντουλάπι εμείς δεν πίνουμε το έχω αν έρθει κανείς και θέλει καφέ σε 3 μέρες το κουτί άδειασε. Τελείωνε τον έναν άρχιζε τον άλλον στο καπάκι χωρίς διάλειμμα.

Member
    Quote Originally Posted by REDC View Post
    συγνωμη κ κατι αλλο...ταπεινη μου γνωμη ο αντρας σου καλο θα ηταν να επισκεφτει καποιον ψυχολογο, σαν συμβουλευτικη πως να φερεται στην μανα του κ στην γυναικα του...απο οτι καταλαβα περασε δυσκολα παιδικα χρονια...δεν ειναι κακο να μιλησει με εναν ειδικο...τι λες???
    Πώς να του το πώ δεν θα το δεχτεί;

Member
    καταλαβα την κατασταση της πεθερας σου...εισαι σε δυσκολη θεση κοριτσι μου....πες του καποια στιγμη που θα ειστε ηρεμοι κ οι δυο οτι σκεφτεσαι να πας σε εναν ψυχολογο, για συμβουλευτικη για το πως να φερεσαι στην πεθερα σου,γιατι θελεις να την βοηθησεις πραγματικα (πες το κ ας μην το εννοεις) δεν ειναι κακο...ρωτησε το αν θελει ν ερθει κ αυτος...για καλο θα πατε...πες του να πατε κ αν αισθανθει ασχημα ή αβολα θα φυγετε...νομιζω οτι , το εχω γραψει κ πιο πανω,οτι οταν παντρευομαστε ,ειναι σαν να παντρευομαστε κ τους συγγενεις του αλλου,θεωρητικα σως ειναι αληθεια αλλα το ζευγαρι ειναι μια αλλη οικογενεια που μπορει να μην εχει καμια σχεση με την οικογενεια του ζευγαριου.πρεπει να γινονται υποχωρησεις κ απο τους δυο αλλα να μπαινουν κ ορια.στο κατω κατω μητερα του ειναι...με το να αρνειται οτι εχει προβλημα η μητερα του,λογικο ειναι ισως κ αυτος να στεναχωριεται που βλεπει την μανα του σ αυτην την κατασταση αλλα το προβλημα εξακολουθει να υπαρχει.θα μου πεις αν παμε σε ψυχολογο θα γινει καλα η πεθερα μου??οχι δεν λεω αυτο αλλα ισως να καταλαβει κ ο ανδρας σου κ την δικη σου θεση...δεν ειναι κατι κακο να πατε κ εγω εχω παει σε ψυχολογο συμβουλευτικα ξερεις πως βοηθαει....

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast