ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΑΛΛΟ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 8 of 8
    Junior Member

ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΑΛΛΟ

Μπορεί να υποφέρω αλλά είπα τέλος.
    ενάμισυ χρόνο δεσμός. τον πρώτο χρόνο, ερχόταν από το σπίτι μου, με έπαιρνε πηγαίναμε για ποτό, πλήρωνε και το ποτό μου και τέτοια. Φέτος, μου το γύρισε. Θέλει να πηγαίνω μόνο εγώ στο σπίτι του, και αρχίζει και μου ζητάει λεφτά, είτε για χαρτζιλίκι της κόρης του, είτε να του πάρω από το μανάβικο ντομάτες κλπ, και δεν πληρώνει ούτε το ποτό μου όταν πάμε σ κλαμπ. Για να πάμε κάπου έξω τελευταία πρέπει να πληρώσω τα δικά μου.
    Εν τω μεταξύ αρχίζει και λέει γλυκόλογα μόνο όταν πίνει. Και πίνει ένα μπουκάλι κρασί κάθε βράδυ. Κάνει δύο ώρες να φάει και πρέπει να κάθομαι δύο ώρες να του κάνω παρέα. Και θέλω να ρωτήσω ανοίγεται μόνον όταν πίνει. όταν δεν πίνει με το ζόρι του βγάζεις λέξη, και είναι και πολύ νευρικός. Οταν πίνει μάλιστα κάνει σαν μπέμπης. Μήπως έχει ψυχολογικό πρόβλημα τελικά?

Senior Member
    Originally posted by kallia
    ενάμισυ χρόνο δεσμός. τον πρώτο χρόνο, ερχόταν από το σπίτι μου, με έπαιρνε πηγαίναμε για ποτό, πλήρωνε και το ποτό μου και τέτοια. Φέτος, μου το γύρισε. Θέλει να πηγαίνω μόνο εγώ στο σπίτι του, και αρχίζει και μου ζητάει λεφτά, είτε για χαρτζιλίκι της κόρης του, είτε να του πάρω από το μανάβικο ντομάτες κλπ, και δεν πληρώνει ούτε το ποτό μου όταν πάμε σ κλαμπ. Για να πάμε κάπου έξω τελευταία πρέπει να πληρώσω τα δικά μου.
    Εν τω μεταξύ αρχίζει και λέει γλυκόλογα μόνο όταν πίνει. Και πίνει ένα μπουκάλι κρασί κάθε βράδυ. Κάνει δύο ώρες να φάει και πρέπει να κάθομαι δύο ώρες να του κάνω παρέα. Και θέλω να ρωτήσω ανοίγεται μόνον όταν πίνει. όταν δεν πίνει με το ζόρι του βγάζεις λέξη, και είναι και πολύ νευρικός. Οταν πίνει μάλιστα κάνει σαν μπέμπης. Μήπως έχει ψυχολογικό πρόβλημα τελικά?
    αυτο δεν μου φαινεται σαν συντροφια βρε καλλια μου, σαν καταναγκαστικα εργα μου φαινεται...
    δλδ...τρωει και εισαι αναγκασμενη παρα την θεληση σου να του κανεις παρεα??????
    και στην δουλεια να πηγαινες, καλυτερα θα περνουσες!

δεν ξερω τι ειναι ολες αυτες οι μιζεριες με τα λεφτα που μου φαινονται αθλιες και να γινονται και να τις συζηταμε, αυτο που ξερω ειναι οτι εχεις λογους να εισαι με εναν ανθρωπο οταν περνας καλα μαζι του και υπαρχει και επικοινωνια...με τα λιγα που μας ειπες δεν βλεπω να υπαρχει τπτ απ τα δυο.....εκτος αν παρελειψες τα καλα...
    ισως δε, κι ο ιδιος να μην περναει καλα μαζι σου....ποιος ξερει...εσυ ισως....

Member
    Originally posted by kallia
    ενάμισυ χρόνο δεσμός. τον πρώτο χρόνο, ερχόταν από το σπίτι μου, με έπαιρνε πηγαίναμε για ποτό, πλήρωνε και το ποτό μου και τέτοια. Φέτος, μου το γύρισε...... αρχίζει και μου ζητάει λεφτά, είτε για χαρτζιλίκι της κόρης του, είτε να του πάρω από το μανάβικο ντομάτες κλπ, και δεν πληρώνει ούτε το ποτό μου όταν πάμε σ κλαμπ. Για να πάμε κάπου έξω τελευταία πρέπει να πληρώσω τα δικά μου.....
    Δεν κατάλαβα αρκετά γιατί υποφέρεις? Πες μας και άλλα παραδείγματα.... αυτά που είπες είναι λίγα... Μόνο για λεφτά μας μιλάς ουσιαστικά... εσύ δουλεύεις? Βγάζεις τα δικά σου χρήματα?
    Δεν μου <αρέσει καθόλου το επιχείρημα \"Για να πάμε κάπου έξω τελευταία πρέπει να πληρώσω τα δικά μου\"... Δεν μπορείς να διασκεδάσεις αν ο άλλος δεν στα πληρώνει διαρκώς μάλλον, ε? \"Εν τω μεταξύ αρχίζει και λέει γλυκόλογα μόνο όταν πίνει.\" Ολόκληρο το ανθρώπινο είδος μιλάει ουσιαστικά και αληθινά, όταν πίνει... είναι \"αρρώστια\" των ανθρώπων αυτή... να ντρέπεται χωρίς το ποτό του για ασπίδα.... \"Κάνει δύο ώρες να φάει και πρέπει να κάθομαι δύο ώρες να του κάνω παρέα.\" Πές του το αυτό.... δικό σου είναι το πρόβλημα που σε ενοχλεί, αυτός δεν το έχει καταλάβει, οπότε πες του το να το αντιληφτεί...\"Μήπως έχει ψυχολογικό πρόβλημα τελικά?\" Μάλλον εσύ έχεις το πρόβλημα... και απλά δεν τον γουστάρεις πια και έχεις αρχίσει να εστιάζεις μόνο στα αρνητικά του που αν τον γούσταρες πολύ, δεν θα σε ένοιαζαν αυτά... Θα ήθελα να ξέρω, μεθυσμένο τον γνώρισες? Τον πρώτο καιρό που είσασταν μαζί πόση ώρα έκανε να φάει? Πως σου μιλούσε? Και στην τελική, λεφτά δικά σου δεν έχεις?

Junior Member
    λοιπόν. Ως προς τα λεφτά που ρωτάς άν έχω δικά μου, βεβαίως έχω. Και δίνω αρκετά στη σχέση. Να πάω σπίτι του πάντα με γεμάτα χέρια. είτε μπριζόλες, είτε ψωμί, είτε ντομάτες κλπ. ακόμα για να φτιάξω καφέ στο σπίτι του το πρωί έφερνα και το καφέ μου, γιατί όλο μου έλεγε είχε ξεχάσει να πάρει από το σούπερμακετ καφέ.

Οαον αφορά το ποτό που αναφέρω, θα περίμενα να κερνάει ενα ποτό ως ένδειξη χειρονομίας που συγκινεί κάθε γυναίκα, ή ως ένδειξη αντρισμού. Στις αρχές το έκανε και όταν έβγαζα χρήματα να πληρώσω το ποτό μου, μου έλεγε δεν έχω διανοηθεί από γυναίκα να πάρω χρήματα. Θέλω να πω δηλαδή με το ποτό που αναφέρω μία αλλαγή 360 μοιρών. Σε ένα κέντρο π.χ. χορό ενός συλλόγου, εγω πλήρωσα 50 ευρώ και εκείνος 40, και το έκανα επειδή ήταν πολλά τα χρήματα για να διευκολυνθούμε. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με αυτό να προσφέρω. αλλά ένα ποτό 10 ευρώ τώρα για να μου δείξει κάτι και αυτός είναι ένα θέμα νομίζω.

Οσον αφορά αυτό που με ρωτάς ότι έτρωγε δυο ώρες και έπρεπε να τον κοιτάω, το έκανε από τότε που το γνώρισα. Αρχισα να με ενοχλεί αυτό και δεν άντεχα άλλο. Οταν άρχισα να πηγαίνω λίγο στο σαλόνι, και τον άφηνα να συνεχίζει το φαί και το κρασί μονος του, άρχισε να θυμώνει και να μην μιλιέται. Σηκωνόταν το πρωί και του έλεγα τι έχεις, και μου έλεγε ότι τον πείραξε γιατί δεν καθόμουν εκεί στο τραπέζι.
    Γι αυτό που με ρωτάς αν τον γνώρισα μεθυσμένο, ναι, είχε πιεί αρκετά, σε ένα πάρτυ τον γνώρισα πέρυσι σε έναν χορό που είχε διοργανωθεί σε ένα σπίτι.

Το μόνο που άρχισε να τον ενδιαφέρει ήταν μόνο το σεξ και εφόσον πηγαίνω εγώ στο σπίτι του. Εκείνος έλεγε δεν έχει να παρκάρει αν έρθει στο σπίτι μου, και όταν μια φορά το έβαλε σε πάρκινγκ, μου είπε για να έρχομαι θα πρέπει να μου πληρώνεις το πάρκινγκ.

Και αυτό που δεν άντεξα περισσότερο απ όσα αναφέρω είναι ένα περίεργο που το διαπίστωσα εδώ και τρείς μήνες. Τον έπαιρνε μπροστά μου μια γυναίκα, της οποίας της έδινε όλο συμβουλές, να προσέχεις της έλεγε, κοιμήσου τώρα, ξεκουράσου, τα λεμε αύριο, ματάκια μου και τέτοια.

Στην αρχή μου είπε ότι ήταν η γυναίκα ενός φίλου του, που είχε προβλήματα με τον άντρα της καιτης συμπαραστεκόταν. Μου φάνηκε περίεργο, γιατί αυτή τη γυναίκα την είχα γνωρίσει, είχαμε βγει και όλοι μαζί και μια χαρά ήταν με τον άντρα της. Οταν του είπα δεν το πιστεύω αυτό, πρέπει να μου πεις την αλήθεια μου είπε τελικά ότι αυτή η γυναίκα είναι μία γυναίκα στη τηλεόραση, που έβγαινε και έλεγε διάφορα, όχι τίποτα καλλιτέχνης και τέτοια, αλλά μία γυναίκα που δεν μπορώ να πω το ονομά της γιατί ίσως δεν πρέπει μήπως και βρω το μπελα μου, περί προσωπικών δεδομένων.

Γι αυτή τη γυναίκα λοιπόν, συνέχιζε να μου λέει ότι την συμβουλεύει και τίποτα παραπάνω, γι αυτό και τον παίρνει γιατί δεν έχει κανέναν. Δύο φορές που είχε πιεί μου είπε ότι έχει κάνει και σεξ μαζί της, και το αναίρεσε την άλλη μέρα, λέγοντάς μου ότι ψέματα μου είπε. Οταν συνέχιζε αυτή και τύχαινε και τον έπαιρνε μπροστά μου, μου έκανε νοήματα να μην μιλήσω καθόλου και χωνόταν στο μπάνιο να της μιλήσει.
    Οταν ξαναέπινε κανα ποτηράκι, μου έλεγε κιαλλα, ότι διατηρεί σχέση μαζί της φιλική με την έννοια των συμβουλών, γιατί τον πληρώνει γι αυτό. Του λέω είναι δυνατόν μία γυναίκα για να της δώσεις μία συμβουλή να πληρώνει και 15.000 ευρώ όπως μου έλεγε? είναι δυνατόν? δεν τον πιστεύω και κανένας δεν μπορεί να το πιστέψει αυτό. Μου έλεγε κιομως αυτή το κάνει. Μέχρι που μου έλεγε να γράφω σε dvd τις εμφανίσεις της στην tv όταν αυτός δεν ήταν σπίτι και έπρεπε να το γράψω εγώ. Αρχισα να αντιδρώ και του είπα εγώ δεν πρόκειται να παίξω πια αυτό το ρόλο. Εχω και άλλες δουλειές. Τελευταία λοιπόν μου λέει ότι τελικά αυτή τον αγαπάει και τον θέλει και αυτός έλεγε όταν του έλεγα τι σκοπεύεις εσύ να κάνεις? μου έλεγε θα δείξει. Δεν μου έλεγε ότι δεν τρέχει τίποτε όπως έλεγε ότι μόνο φιλικά επικοινωνούσε. Οταν είπα τότε εγώ δεν χρειάζομαι, μου έλεγε δεν τρέχει τίποτα, εγώ εσένα θέλω. Και όσα σου λέω γι αυτήν, σε δουλεύω, έτσι σου τα λέω και εσύ τσιμπάς.

αυτά προς το παρόν, κουράστηκα όμως, θα συνεχίσω σε κάποια άλλη στιγμή, σε τυχόν απορίες.

Senior Member
    συγγνωμη κ γιατι το συζητας ακομα????αστον να απει στην ευχη του θεου κοπελα μου...

Member
    κάλλια,

διάβασα όλο το τελευταίο σου μήνυμα...λοιπόν...σε αυτό που θα ήθελα να διαφωνίσω εντελώς είναι το οτι θεωρείς οτι το να σε κερνάει κάποιος το ποτό σου είναί ένδειξη ανδρισμού...αυτό ήταν μούφα που έγραψες και πρέπει να το αντιληφτείς...
    Κατα τα άλλα, πιστεύω οτι ο φίλος σου δεν σε θέλει τωρα πια... με καμμία περίπτωση δεν πρέπει να ανεχτείς άλλο αυτή την κατάσταση με την τύπισσα... σου το τρίβει στη μάπα και εσύ κάθεσαι? εννοω, οτι το να μιλάει κάποιος στο τηλέφωνο με κάποιον πρωην δεν τρέχει τίποτα... αλλά!...το να φεύγει και να κλειδώνεται στο μπάνιο και τα πολλά γλυκόλογα και σιγά - σιγά αποκαλύψεις του τύπου κάναμε σεξ παλιά, με αγαπάει κ.τ.λ , πρέπει να κοπούν και να σταματήσεις να τα ανέχεσαι! Εγώ αυτό θα έκανα....είναι κάτι που δεν πρέπει να ανεχτείς πια....!

Καλή τύχη

Κάλια
    Έχεις καμιά αμφιβολία, ότι αν μη τι άλλο, αυτός ο άνθρωπος δεν σε σέβεται πια?
    Έπρεπε να τον στείλεις από τότε που σου είπε ότι για να έρθει σπίτι σου θα του πληρώνεις το πάρκινγκ!
    Καλά, γιατί έχει χαθεί τόσο η αξιοπρέπεια απ\' τις γυναίκες?

Junior Member
    ευχαριστώ παιδιά όλους σας. Απλώς τον κράταγα για μία συντροφιά. Δίκιο έχετε. Λόγω αξιοπρέπειας δεν διατηρούσα τέτοιες καταστάσεις. Αυτή τη φορά έχασα την αξιοπρέπειά μου λόγω μοναξιάς. ευχαριστώ πάντως.