Results 1 to 15 of 22
Thread: Χαζοσυναισθηματικές απορίες
-
22-11-2016, 18:38 #1
Χαζοσυναισθηματικές απορίες
Καλησπέρα και απο μένα.Ήμουν με κάποιον 2.5 χρόνια.Πολύ έντονη σχέση,με πολλούς καβγάδες αλλά και πολύ πάθος και αγάπη.Πολλοί χωρισμοί και επανασυνδέσεις και πολύ έντονη θέληση και απο τους 2 αλλά κυρίως απο αυτόν.Εγώ πάντα στις σχέσεις μου φοβόμουν να ανοιχτώ για να μην ξαναπληγωθώ όπως στο παρελθόν αλλά και με αυτόν όταν συνέβη κάποια στιγμή έριξα τις δυνάμεις μου και του ανοίχτηκα ολοκληρωτικά..Απο το καλοκαίρι είχαμε πολλά θέματα αλλά πάντα ξαναγύριζε ο ένας στον άλλο κι εγώ άρχισα να δένομαι πολύ και να μην θέλω να χωρίσουμε..Μέχρι το σεπτέμβρη που αποφασίσαμε οτι δε παει άλλο και κάναμε να μιλήσουμε ένα μήνα.Εγω ήμουν καλά και ήρεμη αν και μου έλειπε πολύ αλλά δε με επηρέαζε στη καθημερινότητα μου.Φυσικά αυτός ξαναπήρε τηλέφωνο τρελαμένος και εγώ παρά τις αρχικές μου αντιρρήσεις τον ξαναβρήκα και περάσαμε ένα τέλειο τριήμερο αφού μένουμε σε διαφορετικές πόλεις.Ένιωσα πολύ ερωτευμένη αλλά κράτησε λίγο καθώς 2 μέρες μετά από απόσταση ξανατσακωθήκαμε για τους ίδιους χάλια λόγους.Είπαμε και οι 2 βαριές κουβέντες τις οποίες εγώ μετάνιωσα κατευθείαν αλλά στα τηλεφωνήματα μου μετα ήταν επιθετικός και πολύ αντίθετος.Με τα χίλια ζόρια τον έπεισα να βρεθούμε όπου και ήταν μια περίεργη κατάσταση που δεν ήθελε ουτε να ακούσει για σχέση αλλά κατα κάποιο περίεργο τρόπο καταλήξαμε να κάνουμε σεξ πολύ ωμό και χωρίς συναίσθημα που με χάλασε πολύ γιατί δεν ήθελα έτσι..2 μέρες έπαιρνε τηλ και μηνύματα αλλά ήμουν πολύ χάλια και κάναμε 2 βδομάδες να μιλήσουμε όταν έστειλα εγώ αλλά πάλι καταλήξαμε να με βρίζει πολύ,να μου λέει τέρμα οτι δε με σκέφτεται καν και οτι η ζωή του είναι τέλεια χωρίς εμένα..Έπαθα σοκ με κρίσεις άγχους και μεγάλη στενοχώρια και μαθαίνω απο ένα φίλο του οτι κάτι έκανε με κάποια άλλη κι εκει κατέρρευσα.Του έστειλα οτι το ξέρω και οτι τέλειωσαν όλα και κατέληξε να μου στέλνει απανωτά μηνύματα και τηέφωνα όπου δεν απάντησα οτι όντως έκανε κάτι με κάποια μια φορά και τέλος,οτι με αγάπησε περισσότερο απο οτιδήποτε,οτι μου έλεγε ψέματα οτι δε με σκέφτεται για να φύγω γιατι δε μπορεί να με ξαναδεί και άλλα τέτοια.Δεν απάντησα παρά μόνο μετά απο μέρες πτι δεν ήθελα να μισηθούμε και να χαθούν οι όμορφες στιγμές παίρνοντας ένα τυπικό μήνυμα να σαι καλά όλα τα άλλα δεν εχουν νόημα..Είμαι πολύ χάλια και δε ξέρω πως να το αντιμετωπίσω..Ξεχνιούνται τόσο εύκολα τα πάντα;Είναι όντως καλύτερα μακρία μου;Τόσο καλό του έκανε ένα σεξ με ένα χαζό πιτσιρίκι;Μου καίει το μυαλό το ότι με ξέχασε και δε με σκέφτεται καν..Συγνώμμη για το μεγάλο κείμενο αλλά έχω τρελαθεί απο τη στενοχώρια μου..
- 22-11-2016, 19:00 #2
Ρε κούκλα ο έρωτας περνάει μετά από τρία χρόνια το πολύ τι ψαχνεισ τώρα κάποτε θα λες ευτυχώς που το ζησα δεν το ζουν όλοι
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
22-11-2016, 19:00 #3
Καλησπέρα. Θέλω να σε ρωτήσω συνοπτικά να πεις ποιοι είναι οι κύριοι λόγοι που σας οδηγούσαν σε ολες αυτές τις εντάσεις και τελικά στην απομάκρυνση; Δηλαδη για ποια θέματα τακωνόσασταν; γιατι χωρίσατε; Θα σου πω και περαιτέρω απλα σε ρωτάω κάποια πράγματα αρχικά για μια καλύτερη εικόνα.
22-11-2016, 19:08 #4
Ζήλευε πολύ και ήταν γενικά πιεστικός και ανασφαλής αλλά εγώ του τα συγχωρούσα γιατί τον γνώρισα σε πολύ άσχημη περίοδο για μένα και με έκανε να δεθώ μαζί του.Αλλά απο κάποια στιγμή και μετά λόγω έντασης και κούρασης οι τσακωμοί μας ήταν για ασήμαντους λόγους αλλά πάντα ξαναγυρνάγαμε και δε ξέρω κι εγώ γιατί και ήταν πάντα σαν να μην είχε γίνει τίποτα..Δε μπορώ να δεχθώ ότι αυτός δε με σκέφτεται καν και οτι ένα σεξ με ένα πιτσιρίκι τον έκανε να γίνει έτσι και να μου συμπεριφέρεται έτσι ένα μήνα μετά απο κείνο το 3ήμερο που ήταν απο τα πιο τέλεια που έχουμε περάσει και φαινόμασταν και οι 2 πολύ ερωτευμένοι..έχω τρελαθεί..
22-11-2016, 19:22 #5
Είσαστε φίλοι στο facebook;
22-11-2016, 19:24 #6
Δεν έχει κανένας απο μας facebook.Το απεχθανόμαστε και οι 2.Γιατί;
22-11-2016, 19:32 #7
Για να δουμε αν υπάρχει κάποιος τρόπος να μαθαίνει νέα ο ένας για τον αλλον. Aν είχες δηλαδη θα σου λεγα να μη σβήσεις τον αλλον απο φίλο. Μπορεί να βρεθείτε κάπου έξω στο δρόμο, σε κάποιο χώρο; κοινοί γνωστοί υπάρχουν; Γενικότερα θα σου λεγα να μη στείλεις ακομα τίποτα, ουτε στο κινητό ουτε ηλεκτρονικά κλπ. Να περιμένεις κάποιες μέρες και αν τον δεις τυχαία κάπου ή κάποιος φίλος μεταφέρει κάποια νέα να πουν οτι είσαι οκ. Δηλαδη και συ αν τον δεις μίλα του κανονικά και μη του λες για την κατάσταση. Για την ώρα ομως πρεπει να συγκρατηθείς και να μη στείλεις κατι.
22-11-2016, 19:37 #8
Δε θέλω να στείλω κάτι και ούτε ρωτάω κανέναν γι'αυτόν.Αυτός είχε ρωτήσει ένα κοινό μας φίλο τι κάνω αλλά μέχρι εκεί.Δε με απασχολεί η επικοινωνία ξέρω οτι ουτε αυτός ουτε εγώ θα στείλουμε κάτι.Εμένα με έχει τρελάνει η ιδέα του να μη με σκέφτεται καν και να με έχει διαγράψει τη στιγμή που εγώ είμαι τόσο χάλια..Και η ιδέα του να βρίσκεται με την άλλη με έχει πληγώσει πολύ αλλά ξέρω για αυτό δε μπορώ να κάνω κάτι..Γίνεται να διαγράψεις κάποιον και μια τέτοια σχέση τόσο εύκολα και απλά και να μην το σκέφτεσαι κάν;Μόνο εμένα μου φαίνεται τόσο δύσκολο;
22-11-2016, 20:06 #9
Σιγουρα οσες εντάσεις και αν υπήρξαν δεν σημαίνει οτι σβήνονται ολα. Αλλωστε στο είπε και ο ιδιος οτι ψέμματα σου ειπε οτι δεν σε σκεφτόταν και το πε ετσι για να στη σπάσει ας πουμε. Και τα 2,5 χρόνια δεν τα λες και λίγα. Εγω πιστεύω οτι χρειάζεται λίγος χρόνος να ηρεμήσουν τα πνεύματα, γι αυτο σου λέω μη στέλνεις κατι για την ώρα. Επίσης πρεπει να σκεφτείς και τα λάθη σου πολυ καλά, να συγκρατείς τον εαυτο σου, να μη βρίζεις τοσο πολυ, να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις κλπ.
22-11-2016, 20:16 #10
Τα λάθη μου τα έχω σκεφτεί και μετανιώσει όσο τίποτα..Απλά μπαίνω σε διαδικασίες σκέψης πολύ στενάχωρες και αυτό με τρελαίνει..Δε θέλω να στείλω κάτι απλά να ξέρω αν υπάρχω στο μυαλό του και στη σκέψη του κι οχι να με διέγραψε τελείως απο τη μια στιγμή στην άλλη εξαιτίας μιας πιτσιρίκας..σε ευχαριστώ πολύ που μου απάντησες με έκανες κάπως καλύτερα γιατί οι συζητήσεις με φίλους δε με βοηθάνε πάντα λόγω συναισθηματικής φόρτισης..να'σαι καλά!
22-11-2016, 20:21 #11
Eμένα κατι μου λέει οτι θα σου στείλει. Ετσι πιστεύω.
22-11-2016, 20:31 #12
Δυστυχώς εγώ δεν το πιστεύω αλλά δε πειράζει..και οχι τίποτα άλλο αλλά αυτη η τύπισσα που πήγε μόνο να την έβλεπες,ενα τελευταίο πιτσιρίκι ξέκωλο απο αυτές που κορόιδευε και αυτό με έχει τσακίσει..λες και έψαχνε κατι τελείως διαφορετικό απο μένα για να νιώσει καλύτερα..ξέρω κάνω σαν κατίνα αλλά με πόνεσε ο βλάκας με αυτη τη συμπεριφορά..
22-11-2016, 21:09 #13
Απ' ότι κατάλαβα δεν σε πείραξε τόσο ο χωρισμός όσο η σκέψη ότι μπορεί να σε ξέχασε τόσο γρήγορα και το γεγονός ότι σε κεράτωσε με μια πιτσιρίκα. Με λίγα λόγια πιο πολύ πληγώθηκε ο εγωισμός σου παρά τα συναισθήματα σου. Μήπως θα έπρεπε να σκεφτείς καλύτερα την προοπτική της σχέσης σας όταν δεν θα είσαι εν θερμώ; Τσακωμοί συνέχεια, χωρισμοί και επανασυνδέσεις, όλα αυτά δείχνουν απλώς ότι έχεις μπει σε έναν φαύλο κύκλο που δεν σε οδηγεί πουθενά. Και όταν λες απόσταση; Πόση απόσταση σας χωρίζει πχ; Γιατί κι αυτός είναι ένας σημαντικός παράγοντας. Παρεμπιπτόντως, ποιες είναι οι ηλικίες σας;
22-11-2016, 21:12 #14
22-11-2016, 21:27 #15
Δε θέλω να σε πληγωσω αλλά τα ξεκολα κυβερνούν τον κόσμο πλέον τι ψαχνεισ τώρα να βρέισ γίνονται αυτά κ κακώς στο είπαν αυτόν τον πρόδωσε ο φίλος του κι εσένα αυτοσ καλωσ ή κακώς τα ξεκολα κάνουν διαπλανητικο κρεβάτι κ όλοι την πατάμε οπότε ξεπέρασε το που λενε κ στο χωριό μου
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))