Forum Υποστήριξης

Χαζοσυναισθηματικές απορίες

Θέμα: Χαζοσυναισθηματικές απορίες

Ετικέτες: χωρισμός
  1. konstantina m said:
    Με πλήγωσε και η συμπεριφορά του και η ιδέα που μου έχει καρφωθεί οτι τα διέγραψε όλα και δεν με σκέφτεται καν..μου φαίνεται πολύ δύσκολο για μένα τόσο γρήγορα και τόσο απότομα ο άλλος να μην έχει σκέψεις και να μην νοιάζεται ανεξαρτήτως της πιτσιρίκας ή οχι..ήταν και για μένα και για αυτόν πολύ δυνατό και αυτή του η αντίδραση με τσάκισε και με μπέρδεψε πολύ..

2. Aris83 said:
    Είναι λογικό να αισθάνεσαι έτσι αλλά τόσο γρήγορα και τόσο απότομα δεν το λες.... προηγήθηκαν 2,5 χρόνια και αρκετοί τσακωμοί - χωρισμοί. Προφανώς το γυαλί είχε ραγίσει εδώ και καιρό κ απλά τώρα έσπασε. Το θέμα είναι εσύ τι θέλεις από δω κ πέρα. Το έχεις ξεκαθαρίσει μέσα σου; Θέλεις να είστε και πάλι μαζί; Θέλεις να τα ξεχάσεις όλα και να προχωρήσεις παραπέρα;

3. konstantina m said:
    Γρήγορα και απότομα λέω γιατί πριν απο λιγότερο ένα μήνα ήμασταν τέλεια και αυτός ήθελε πολύ να είμαστε μαζί και το έδειχνε και πριν μια βδομάδα με έπαιρνε τηλ μέσα στο βράδυ αλλά τι να πούμε δεν μπόρεσα να το σηκώσω δείλιασα..Εγω είμαι πολύ πληγωμένη και ήθελα πολύ να είμαστε μαζί αλλά τώρα το μόνο που θέλω είναι να τον ξεχάσω και να μη με νοιάζει και να μην με πληγώνει άλλο..ο εγωισμός μου με πιάνει και θέλω να ξέρω αν με σκέφτεται κι αυτός και οι καλές στιγμές που μου έρχονται στο μυαλό και στενοχωριέμαι..αλλά το έχω ξαναζήσει και ξέρω θα περάσει αλλά όσο περισσότερο πληγώνομαι τόσο τα βάζω με μένα..

4. Aris83 said:
    Το να ξεχάσεις και να μη σε νοιάζει άλλο είναι θέμα χρόνου. Δεν μπορείς ούτε να καταπιέσεις ούτε να θάψεις τα συναισθήματα σου. Μετά από έναν χωρισμό όλοι περνάμε από αυτήν τη φάση πένθους. Είναι μια λογικότατη εξέλιξη. Επομένως άστο να ξεθυμάνει μόνο του.

Από κει και πέρα προσπάθησε να ξεγελάς τον εαυτό σου και κυρίως τη σκέψη σου. Από τη στιγμή που πήρες απόφαση να χωρίσεις δεν χρειάζεται να ξέρεις αν σε σκέφτεται ή όχι. Δεν έχει κανένα νόημα και καμιά ουσία. Η λογική πάντως λέει ότι σε σκέφτεται. Ακόμα κι αν στην ακραία περίπτωση να ερωτεύτηκε κάποια άλλη αποκλείεται να ξέχασε τόσο γρήγορα όλα όσα περάσατε μαζί. Όσες πάντως κι αν ήταν οι καλές στιγμές το θέμα είναι ότι άλλες τόσες πληγώθηκες κι εσύ. Οπότε αυτό να σκέφτεσαι. Ότι τελικά όλα για κάποιο λόγο γίνονται.

Να βγαίνεις έξω, να περνάς καλά, να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και που ξέρεις... ο έρωτας με έρωτα περνά λένε:)

5. konstantina m said:
    Σ'ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου,να'σαι καλά.Ναι,ξέρω πως πάνε αυτά τα έχω ξαναζήσει αλλά ξέρεις κάθε φορά νιώθεις στενοχωρημένος και απογοητευμένος και ψάχνεις κάτι να πιαστείς..Μου δίνω πολύ χρόνο και υπομονή και σκέφτομαι εμένα και φροντίζω τη δική μου ψυχολογία κι αν κάποιες φορές λυγίζω ξέρω πως είναι κάπως λογικό και το ξεπερνάω..Το ρητό το πιστεύω και ισχύει απλά είναι κάτι το οποίο δε με απασχολεί αυτη τη στιγμή..Καλό βράδυ!

6. Aris83 said:
    Ένα ακόμα καλό με το ρητό αυτό είναι ότι έρχεται ακριβώς τη στιγμή που δεν σε απασχολεί:) Οπότε κοίτα να συνέλθεις γρήγορα. Όλα τα άλλα έρχονται και φεύγουν. Καλό βράδυ και σε σένα

7. Αλαφροίσκιωτος said:
    Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από konstantina m Εμφάνιση Μηνύματος
    Δυστυχώς εγώ δεν το πιστεύω αλλά δε πειράζει..και οχι τίποτα άλλο αλλά αυτη η τύπισσα που πήγε μόνο να την έβλεπες,ενα τελευταίο πιτσιρίκι ξέκωλο απο αυτές που κορόιδευε και αυτό με έχει τσακίσει..λες και έψαχνε κατι τελείως διαφορετικό απο μένα για να νιώσει καλύτερα..ξέρω κάνω σαν κατίνα αλλά με πόνεσε ο βλάκας με αυτη τη συμπεριφορά..
    Καλα,μια ξεπετα ηθελε να κανει,ποια θες να βρισκε,την Ελενη Γλυκατζη-Αρβελερ?