αρνητικα ή κατι αλλο?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 12 of 12
    Senior Member

αρνητικα ή κατι αλλο?

καλημερα σε ολους

θα μπω κατευθειαν στο θεμα.θα μιλησω για τα επεισοδια του τελευταιου χρονου.
    νοεμβρη του '15 εως αρχες Φλεβαρη του '16, 3 μηνες δηλαδη, ημουν σε πολυ βαρυ καταθλιπτικο επεισοδιο.μετα ηρεμησα με το remeron και για 15 μερες ημουν καλα και μετα 15 Φλεβαρη περιπου ξεκινησε το ψυχωτικο επεισοδιο.βαρυ κι αυτο.κρατησε ως 22 Σεπτεμβρη τωρα.απο εκει και μετα ειχα μια φορα για 4 ημερες ψυχωτικα μετα ηρεμα παλι και τωρα πριν 15 μερες παλι ψυχωτικα για 1 εβδομαδα.αυξησαμε το solian για να γλιτωσω τυχον νεο ψυχωτικο επεισοδιο, και τωρα ειμαι σχεδον καλα απο ψυχωτικα.πολυ λιγα πραγματα.

εχω ορεξη να βγω εξω, να συναναστραφω με ανθρωπους, να γελασω κλπ καλα πραγματα.αυτο που με ενοχλει ειναι οτι ενω ειμαι ασπρο μαυρο τωρα με το πως ημουν και παρολο την καλη μου διαθεση, με πιανει μια ματαιοτητα για ολα, σκεψεις θανατου, ενα καταθλιπτικο συναισθημα, ελλειψη συγκεντρωσης, θελω να κοιμαμαι ολη μερα.εχω θλιψη αλλα παραλληλα ορεξη να κανω πραγματα.δε ξερω να το εξηγησω καλυτερα.ειμαι και πανω και κατω ταυτοχρονα.

τι ειναι αυτο?ειναι αρνητικα της ψυχωσης ή κατι αλλο?συμβαινει και σε αλλους αυτο μετα απο καποιο ψυχωτικο επεισοδιο?

σκεφτομαι να ζητουσα της γιατρου κανα αντικαταθλιπτικο αλλα απο την αλλη δε θελω να φορτωθω και με αλλο ενα ακομα φαρμακο.κι απο την αλλη αν δε με δει στα πατωματα δε νομιζω οτι θα μου εγραφε κιολας καποιο.

εχω τρομαξει τοσο πολυ με τα επεισοδια γενικα ψυχωτικα και καταθλιπτικα και φοβαμαι μηπως αυτη η κατασταση προοιωνιζει καποιο καινουριο.

εχει περασει κανεις κατι αντιστοιχο?προσπαθω να μη δινω βαση οσο μπορω αλλα ειναι σαν να γελαω και μεσα μου να βραζω..
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Μετα απο καθε υποτροπη περναγα ακριβως το ιδιο ενιωθα απαθεια δεν ηθελα να κανω τιποτα ολη μερα αραλικι εχανα το νοημα κλπ το χω περασει πολλες φορες αλλα η φαση ειναι οτι ενω η γιατρος μου λεει οτι ειναι τα αρνητικα κατα μια συμπτωση εγω ολο αυυο το περναγα οταν ξεκιναγα τα φαρμακα η επερνα μεγαλυτερες δοσεις και εσυ νομιζω ειπες οτι σου αυξησε το σολιαν...δεν ξερω εγω μετα απο καιρο συνηθισα το ρισπερνταλ και τωρα εχω ενεργεια χωρις να περνω καποιο ανυικαταθληπτικο η σταθεροποιητη αν και μου δωσε ντεπακιν δεν το περνω...θα λεγα να δωσεις χρονο στα φαρμακα να συνηθισεις τις δοσολογιες

Senior Member
    αυτα τα συναισθηματα/σκεψεις τις ειχα και πριν αυξησουμε το solian.τις ειχα απο τελη Σεπτεμβρη που σταματησε το μεγαλο ψυχωτικο.το solian το αυξησα πριν 2 εβδομαδες μονο
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Τοτε ειναι αρνητικα και εγω οταν περασα την συγκεκριμενη φαση μου προτινε να παρω σταθεροποιητη αλλα αρνηθηκα κατηγορηματικα καθως για τα συναισθηματα βοηθιεμαι απο ομαδες αυυοβοηθειας για τις σκεψεις περνω αγωγη....θα σου προτινα αν ζεις αθηνα η θεσσαλονικη να βρεις και εσυ ομαδες υπαρχουν για ατομα που ακουνε φωνες καθως και για καταθληπτικους εγω κανω ομαδες για τον εθισμο και με βοηθανε να χω σταθερο συναισθημα

Senior Member
    πηγαινα σε ομαδες αυτοβοηθειας οταν ημουν Αθηνα.τωρα ειμαι επαρχια.παιρνω και σταθεροποιητη lamictal
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Δεν σε βοηθουσαν οι ομαδες? Ειναι καλη φαση ηρεμουν το συναισθημα εγω τις εχω αναγκη για να μενω καθαρος αλλα βαζουν και το μυαλο μου στη θεση του

Senior Member
    Ρε μπασ κι έχεις καμιά διπολική μεικτό επεισόδιο για ψαξτο λίγο
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    ετσι ενιωθα μετα το δικο μου επεισοδιο και πιο πολυ οταν επερνα 6mg ρισπερνταλ και δε πηγαινε καλα η ζωη μου

Senior Member
    μιλησα με τη γιατρο πριν λιγο.καταθλιψη λεει.δεν την ρωτησα αν ειναι απο τα αρνητικα ή αν ειναι ξεκαρφωτο επεισοδιο.μου ειπε να παρω remeron 30mg..για να δουμε
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    @μπου σε νιωθω.. εχω περασει και γω βαθιες καταθλιψεις..
    περαστικα να ειναι

Senior Member
    ευχαριστω εσωτερικη μου!
    ελπιζω να μη βυθιστω πολυ αυτη τη φορα
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    μπας και φταιει το remeron ;

τα φαρμκα ολα εχουν χιλιες δυο παρενεργειες και επειδη λεγεται 'αντικαταθλιπτικο' δε παει να πει οτι διχνει και τη θλιψη ενω πολλα φαρμακα δημιουργουν κ αρνητικες σκεψεις.

το καλυτερο ειναι οσο το δυνατον λιγοτερα φαρμακα και να κανουμε γυμανστικη, να ειμαστε στα κιλα μας οσο μπορουμε κ να χαλαρωνουμε στον φρεσκο αερα.

γιατι ολα τα ψυχοφαρμακα εχουν χιλιες δυο παρενεργειες αρα οτι μπορεις να κανεις μονος σου για να εισαι καλα ειναι θετικο..
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.