Όλα μαύρα... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19
    Junior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    να σταθεις δυνατη σε ολο αυτο γι αυτη τη μανουλα! αξιζει! να δει το παιδακι της να ειναι χαρουμενο...αυτη η μανα δεν θελησε ποτε το παιδι της να παρει πτυχια! να κανει μεταπτυχιακα κ να γινει ΚΑΤΙ...
    κ αν δεν γινεις κατι...θα γινεις κατι αλλο καλη μου, δεν εχω πτυχια...κανω αυτο που θελω..κανω μια δουλεια που ειναι μετρια κ νιωθω σαν φυλακισμενη, αλλα σχολωντας γινομαι αυτο που θελω...αλλα ας αφησουμε εμενα, μας εχουν μαθει στη ζωη οτι οσοι εχουν πτυχια κ γινονται "κατι", αξιζουν .....μπουρδες λεω εγω..σαν την ηρεμια της ψυχης δεν εχει..
    η μανουλα αυτη θελει να δει το παιδι της να χαμογελαει..τιποτα αλλο.
    χεσε τα πτυχια κ τις σχολες..
    προσπαθησε με οποιονδηποτε τροπο να βρεις ψχυικη ηρεμια, ειτε με ψυχοθεραπεια, ειτε με καποιοα φαρμακακι...δεν ειναι ντροπη..ξεκινα πρωτα να θεραπευσεις εσενα κ μονο εσενα...κ ασε τα αλλα..
    οταν νιωσεις καλα κ παρεις μπρος θα μπορεσεις να κανεις ο.τι εσυ θελησεις.
    το οτι παρατησες δυο σχολες....δεν εγινε κ τιποτα...αξιζει να πολεμησεις για τη ζωη σου κ μονο κ για κανενα πανεπιστημιο .....
    δεν ειναι μονο οι σπουδες ευτυχια παιδια...ουτε το να γινουμε κατι.
    παντα ειμαστε "κατι"... το να εισαι ηρεμος ψυχικα κ να εχεςι υγεια πρεπει να ειναι ο μονος στοχος σου απο δω κ περα!
    εισαι δυνατη κ θα τα καταφερεις...γι αυτη τη μανουλα κ για σενα πανω απ ολα! κανε κατι δρασε..μη μενεις απραγη...δες εναν γιατρο...πηγαινε σε κεντρο ψυχικης υγειας κ αφεσου να σε φροντισουν...βαλε προτεραιοτητες! η προτεραιοτητα σου αυτη τη στιγμη πρεπει να ειναι η ψυχικη σου υγεια, βαλε παρενθεση που λενε! δες οπωσδηποτε εναν ειδικο! μη περιμενεις αλλο, φτανει..
    Ευχαριστω πολυ, με συγκινήσατε. Ναι θα δω άμεσα εναν ειδικό. Θα προχωρήσω. Θα προσπαθήσω. Δε θα το βάλω κατω. Η μανα μου ειναι η ζωη μου ολη. Την λατρεύω.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    οι μακρινες σπουδες, ειναι η καλυτερη ευκαιρια για να απομακρυνθεις απ τον πατερα σου. γιατι δεν το επεδιωξες? κι αφου δεν μπορεις να συγκεντρωθεις, πως περασες σε 2 πανεπιστημιακες σχολες και σκεφτεσαι τωρα για τριτη?
    στην θεση σου θα δραστηριοποιουσα ξανα τις μακρυνες σπουδες για να φυγω απο αυτο το περιβαλλον. μαλλον αυτο σε ριχνει τοσο κι ας θελεις να βλεπεις την μαμα σου.
    η μαμα σου εκει θα ειναι, δεν φευγει. θα πηγαινεις να την βλεπεις.

πανω απ ολα, προτεινω να ζητησεις βοηθεια απο ειδικο.

Ναι, άμεσα θα ζητήσω βοηθεια απο εναν ειδικό.
    Πάλεψα πολυ με τον εαυτο μου για να καταφέρω να περάσω στις σχολές γιατι ειχα παντα συο μυαλο μου οτι αν μπω στο πανεπιστήμιο θα εχω μια διέξοδο να φεύγω απο τη ρουτίνα.

Senior Member
    Κούκλα εγώ θα σου πω κάτι κι ότι καταλάβεις λέει λοιπόν το ρητό που δεν ξέρω κ ακριβώς πως πάει αλλά το νόημα είναι αυτό αν δεν δουλέψεις στα είκοσι δε θα έχεις να φας στα τριάντα κι αν δεν δουλέψεις στα τριάντα δε θα έχεις να φας στα σαράντα κάπως έτσι πάει αυτό κι ελπίζω να ξυπνήσεις κάποτε μία χαρά είσαι κατά τα άλλα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Junior Member
    Θα παω σύντομα σε κάποιον ειδικό. Ευχαριστω
    Last edited by Me Ni; 25-11-2016 at 23:56.

Page 2 of 2 FirstFirst 12