Ποτε κινδυνευω με εθισμο απο το xanax? - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 130
    Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    δεν συμφωνω μαζι σου στο τελευταιο..η ΓΑΔ κανει καταθλιψαρες αν μεινει χωρις θεραπειες...κ κανει κ μειζονα καταθλιπτικα...αλλωστε εγω εχω παρει μικτη διαγνωση.
    γαδ κ μειζονα καταθλιπτικα.
    Σιγουρα ξερεις καλυτερα ...............δεν εχω ΓΑΔ ..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    Μacgyver, ο τελευταιος γιατρος που πηγα ειπε οτι εχω αγχος και ειμαι ψυχαναγκαστικη προσωπικοτητα. Τωρα εσεις τι καταλαβαινετε??
    Καταλαβαινω οτι εχεις ψυχαναγκασμο ιδιοσυγκρασιακα , δλδ στον χαρακτηρα σου , οχι παθολογικα , και φυσικα ο ψυχαναγκασμος επιφερει αγχος ...................

Senior Member
    εσυ μακ..τι συμτπωματα εχεις?θελω να πω οτι μειζον καταθλιπτικο δεν εχεις...οποτε εχεις καταθλιψη ηπια?
    δλδ...τι νιωθεις ακριβως?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ξερω ανξιους ποσο φοβερη ειναι η ΓΑΔ , ειχα τακτικη επαφη μενα μελος , με ΓΑΔ ,το 13- 14 , που το βοηθουσα , και μου περιεγραφε πως αισθανοταν , αυτο που αποκομισα ειναι 1) ειναι μια φρικη και 2) τωρα που μου στελνει κανα πμ , το μελος , εχει συνελθει , , τον παρακολουθουσαν 3 γιατροι, δοκιμασε πολλα φαρμακα , εκανε και ψυχοθεραπεια συγχρονως , επασχε απο το 08 , τωρα ειναι αρκετα καλα , αρα θεραπευεται η ΓΑΔ .........
    ναι η ΓΑΔ θεραπευεται με αντικαταθλιπτικο κ ψυχοθεραπεια...μονο με αυτα τα δυο.
    επειδη ειναι κ η προσωπικοτητα μου αγχωτικη γενικα , ηταν πολυ πιθανο για μενα να κανω γαδ.
    το αντικαταθλιπτικο με μεταμορφωνει σε κουλ ατομο..αφηνω δλδ να πεσει κ κατι κατω.
    στην γαδ το μυαλο ειναι ανησυχο, τα κοσκινιζεις ολα..φοβιες, ανησυχια, γιατι αυτο? γιατι εκεινο? κ αν αυτο κ αν εκεινο? κ αρχιζεις κ τρεμεις κ βαρας κοκκινα...κ εκει ερχεται η φρικη κ ο τρομος.
    σημερα ξυπνησα απο νωρις κ μπουκωσα το ζαναξ μου 0,5 κ με επιασε πριν φυγω απο το σπιτι κ οδηγησα κανονικα χωρις φρικη.
    κ ηρθα δουλεια χωρις αυτην την φρικαρα στον εγκεφαλο.. ανυπομονω να παισει το λαντοζ...ειμαι στην 23η μερα.αν δεν πιασει την μαμησα...
    θα παει για αυηξηση κ παλι ξανα μανα παρενεργειες...πφφ..
    προσευχηθειτε να πιασει ρε παιδια..παντως παρατηρω οτι οσο περναει ο καιρος το ζαναξ δεν μου φερνει υπνηλια οπως καποιο καιρο πριν, παρα μονο ηρεμια, αρα ο οργανισμος εχει συνηθισει το 0.5 ..αλλα δεν παιρνω παραπανω....το βραδι τωρα ξανα.0.25.

Senior Member
    επισης μαρα το οτι εισαι ψυχαναγκαστικη προσωπικοτητα σημαινει οτι τρως αγχος με το να ολοκληρωσεις πραγματα στην ωρα τους, αν δεν τα ολοκληρωσεις σε πιανει αγχος.
    το θολωμα που ειχες κ η αφηρημαδα ηταν συμπτωματα ηπιου στρες.
    Γαδ σιγουρα δεν εκανες..γιατι αν ειχες κανει ΓΑΔ θα ανοιγες εδω θεμα με τιτλο "βοηθεια παιδια τρελλαινομαι"...χααχαχ

Senior Member
    Anxious Επειδή και εγώ έχω συνέχεια άγχος εμένα δεν με πιάνει και πολλές φορές το θα τρελαθώ αλλα το θα πεθανω
    παντα μετα την βροχη βγαινει το ουρανιο τοξο!

Senior Member
    δυο πραγματα ειναι οι φοβιες των αγωτικων..μηπως τρελλαθουν ή μηπως πεθανουν...αλλοι τα εχουν κ τα δυο..αλλοι μονο το ενα απο τα δυο..διαλεγεις κ παιρνεις φοβια..
    εγω μια ζωη απο μμικρη φοβηθηκα αυτο κ τελος μου μεινε κολλημα.
    δεν φοβαμαι οτι θα πεθανω απο αυτο...πως να πεθανω απο αυτο?πως γινεται? να πεθανει καποιος απο το στρες?κ καρδιακη προσβολη να παθω..μια χαρα...και? τι εγινε? ισα ισα..μπαμ κ κατω κ τελος..λυτρωθηκες.
    ο θανατος ο φυσικος ειναι πολυ πιο ανακουφιστικος απο τον ψυχικο θανατο.

Senior Member
    εσυ μακ..τι συμτπωματα εχεις?θελω να πω οτι μειζον καταθλιπτικο δεν εχεις...οποτε εχεις καταθλιψη ηπια?
    δλδ...τι νιωθεις ακριβως?
    Επειδη τραβολογιεμαι 10 και πλεον χρονια , δεν ειναι ηπια κτθλψη , μειζον ειναι , αυτη ειναι η διαγνωση , ειχα να βγω με ανθρωπο εστω για εναν καφε απο το 06 εως το τελος 2014 , που εκανα εναν δεσμο , μεσα απο το φορουμ , αφου δεν ειχα επαφημε τον εξω κοσμο , δυσκολευομουν να παω εστω και στο σμαρκετ , ειχα εμμονες ιδεες , δεν μπορουσα να παρω τηνπαραμικρη αποφαση , ειχα ακινητοποιηθει εντελως , καθολου λειτουργικος , για δουλεια , ουτε συζητηση , δεν μπορουσα καλα καλα να βγω για μια βολτα ..................εκανα να βγω εστω για μια βολτα με γυναικα απο το 04 , εως τον δεσμο του 14 , που με βοηθησε πολυ , καταλαβα οτι η κτθλψη δεν ειναι ανικητη με τον δεσμο αυτον , οσο κρατησε τσπαντων , και εκτοτε ειμαι σε καλυτερη κατασταση , αλλα εχω ακομη κοινωνικη αποσυρση , και ανηδονια σε οτιδηποτε , και αδυναμια συγκεντρωσης ...........ο λογος που φαινεται ηπια η κτθλψη μου , ειναι οτι την αντιμετωπιζω με σθενος , δεν εχω κλαφτει ποτε , σε κανενα αποτα 150 θρεντ πουχω ανοιξει , γενικα , εχω περασει μεγαλες μπορες στην ζωη μου ,και λογω δυσκολης δουλειας , και λογω ηλικιας , και αντιμετωπιζω τις αντιξοοτητες με πιο μεγαλη αντοχη ..................η καρδουλα μου ξερει μονον τι εχω τραβηξει !!!!
    και παντα εκλογικευω τις καταστασεις ,δεν αφηνω τον εαυτο μου να σκεφτει αρνητικα .........

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Επειδη τραβολογιεμαι 10 και πλεον χρονια , δεν ειναι ηπια κτθλψη , μειζον ειναι , αυτη ειναι η διαγνωση , ειχα να βγω με ανθρωπο εστω για εναν καφε απο το 06 εως το τελος 2014 , που εκανα εναν δεσμο , μεσα απο το φορουμ , αφου δεν ειχα επαφημε τον εξω κοσμο , δυσκολευομουν να παω εστω και στο σμαρκετ , ειχα εμμονες ιδεες , δεν μπορουσα να παρω τηνπαραμικρη αποφαση , ειχα ακινητοποιηθει εντελως , καθολου λειτουργικος , για δουλεια , ουτε συζητηση , δεν μπορουσα καλα καλα να βγω για μια βολτα ..................εκανα να βγω εστω για μια βολτα με γυναικα απο το 04 , εως τον δεσμο του 14 , που με βοηθησε πολυ , καταλαβα οτι η κτθλψη δεν ειναι ανικητη με τον δεσμο αυτον , οσο κρατησε τσπαντων , και εκτοτε ειμαι σε καλυτερη κατασταση , αλλα εχω ακομη κοινωνικη αποσυρση , και ανηδονια σε οτιδηποτε , και αδυναμια συγκεντρωσης ...........ο λογος που φαινεται ηπια η κτθλψη μου , ειναι οτι την αντιμετωπιζω με σθενος , δεν εχω κλαφτει ποτε , σε κανενα αποτα 150 θρεντ πουχω ανοιξει , γενικα , εχω περασει μεγαλες μπορες στην ζωη μου ,και λογω δυσκολης δουλειας , και λογω ηλικιας , και αντιμετωπιζω τις αντιξοοτητες με πιο μεγαλη αντοχη ..................η καρδουλα μου ξερει μονον τι εχω τραβηξει !!!!
    και παντα εκλογικευω τις καταστασεις ,δεν αφηνω τον εαυτο μου να σκεφτει αρνητικα .........
    μαλιστα..πακετο δλδ...
    κ πως εχει γινει τοσο ανθεκτικη η καταθλιψη σου στα φαρμακα???
    με γιατρο μιλας??γιατι εχει γινει τελος παντων τοσο ανθεκιτκη η καταθλιψη σου?

Senior Member
    επισης μαρα το οτι εισαι ψυχαναγκαστικη προσωπικοτητα σημαινει οτι τρως αγχος με το να ολοκληρωσεις πραγματα στην ωρα τους, αν δεν τα ολοκληρωσεις σε πιανει αγχος.
    το θολωμα που ειχες κ η αφηρημαδα ηταν συμπτωματα ηπιου στρες.
    Γαδ σιγουρα δεν εκανες..γιατι αν ειχες κανει ΓΑΔ θα ανοιγες εδω θεμα με τιτλο "βοηθεια παιδια τρελλαινομαι"...χααχαχ
    ναι εχεις δικιο........
    Anxious οχι δεν μπορω να πω οτι εχω νιωσει ποτε να τρελαινομαι... τον Ιουνιο φετος ενιωσα τοσο εντονα για 1η φορα οτι βομβαρδιζεται το κεφαλι μου, λες και μαινεται αγριος πολεμος. Θυμαμαι ειχα βαλει μουσικη με κατι κυματα αλφα ή κατι τετοιο, με ακουστικα, ξαπλωμενη, και να μην μπορω να ηρεμησω με την καμια. Δεν εκανα τιποτα κι ομως ενιωθα διαλυμενη. Το γυμναστηριο χαλαρωνε το σωμα αλλα το κεφαλι μου το τσιτωνε πιο πολυ...
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    δυο πραγματα ειναι οι φοβιες των αγωτικων..μηπως τρελλαθουν ή μηπως πεθανουν...αλλοι τα εχουν κ τα δυο..αλλοι μονο το ενα απο τα δυο..διαλεγεις κ παιρνεις φοβια..
    εγω μια ζωη απο μμικρη φοβηθηκα αυτο κ τελος μου μεινε κολλημα.
    δεν φοβαμαι οτι θα πεθανω απο αυτο...πως να πεθανω απο αυτο?πως γινεται? να πεθανει καποιος απο το στρες?κ καρδιακη προσβολη να παθω..μια χαρα...και? τι εγινε? ισα ισα..μπαμ κ κατω κ τελος..λυτρωθηκες.
    ο θανατος ο φυσικος ειναι πολυ πιο ανακουφιστικος απο τον ψυχικο θανατο.

μπα μη το λες.... εγω φοβαμαι οτι δεν θα εχω αποτελεσμα σε ό,τι κανω...
    το να αποτυχω σε μια προσπαθεια ειναι Η ΤΡΕΛΑ για μενα, το να κανω τον κοπο να ανεβω το βουνο, να ιδρωσω, να ματωσω, να φτασω στην κορυφη, να δω την πηγη με το νερό, και να μην πιω νερο!! ειναι η απολυτη κολαση για μενα!
    ... διαολιζομαι και μονο που το σκεφτομαι !
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    μπα μη το λες.... εγω φοβαμαι οτι δεν θα εχω αποτελεσμα σε ό,τι κανω...
    το να αποτυχω σε μια προσπαθεια ειναι Η ΤΡΕΛΑ για μενα, το να κανω τον κοπο να ανεβω το βουνο, να ιδρωσω, να ματωσω, να φτασω στην κορυφη, να δω την πηγη με το νερό, και να μην πιω νερο!! ειναι η απολυτη κολαση για μενα!
    ... διαολιζομαι και μονο που το σκεφτομαι !
    απιστευτο...αυτο ειναι εντελως ψυχαναγκαστικο..αρα καλη διαγνωση σου εβγαλε..
    εμενα πχ η αποτυχια δεν με φοβιζει.την θεωρω κανονα της ζωης, ναι συμβαινει καποιες φορες, το αποδεχομαι οτι αποτυγχανω..δεν με φοβιζει η αποτυχια..
    απλα την ξεχναω..κ τονιζω τα καλα μου σημεια.
    δλδ μολις παει να με παρει κατω μια αποτυχια, αμεσως σκεφτομαι τις επιτυχιες μου κ τελος.

Senior Member
    ναι εχεις δικιο........
    Anxious οχι δεν μπορω να πω οτι εχω νιωσει ποτε να τρελαινομαι... τον Ιουνιο φετος ενιωσα τοσο εντονα για 1η φορα οτι βομβαρδιζεται το κεφαλι μου, λες και μαινεται αγριος πολεμος. Θυμαμαι ειχα βαλει μουσικη με κατι κυματα αλφα ή κατι τετοιο, με ακουστικα, ξαπλωμενη, και να μην μπορω να ηρεμησω με την καμια. Δεν εκανα τιποτα κι ομως ενιωθα διαλυμενη. Το γυμναστηριο χαλαρωνε το σωμα αλλα το κεφαλι μου το τσιτωνε πιο πολυ...
    εγω κανω κυματα delta και alpha με αναπνοες κ με πιανει.
    αυτη τη στιγμη νιωθω το κεφαλι μου τσιτα κ πνιγμενο..
    ποτε θα τελειωσει αυτο το πραμα..ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΛΑΝΤΟΟΟΟΟΟΟΟΖΖΖ! ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥΟΥΥΥΥ! ΤΙ Θ ΑΠΟΓΙΝΩ??? ΜΠΟΥΑΑΑΑΑΑ!

Senior Member
    απιστευτο...αυτο ειναι εντελως ψυχαναγκαστικο..αρα καλη διαγνωση σου εβγαλε..
    εμενα πχ η αποτυχια δεν με φοβιζει.την θεωρω κανονα της ζωης, ναι συμβαινει καποιες φορες, το αποδεχομαι οτι αποτυγχανω..δεν με φοβιζει η αποτυχια..
    απλα την ξεχναω..κ τονιζω τα καλα μου σημεια.
    δλδ μολις παει να με παρει κατω μια αποτυχια, αμεσως σκεφτομαι τις επιτυχιες μου κ τελος.
    εχω τετραδιο που γραφω τις επιτυχιες μου για να τις θυμιζω στον εαυτο μου...
    αλλα δεν πολυδουλεψε στην περιπτωση μου...

να δω τωρα πως θα δουλεψω τον ψυχαναγκασμο μου...

Anxious θα σε πιασει το λαντοζ μην ανησυχεις!!!!!!

Senior Member
    αν δεν με πιασει το 20αρι που ειναι η χαμηλοτερη δοση κ δεν εχω παρει κ στη ζωη μου κ τιποτα παραπανω, θα μου το κανει 30 λογικα...αλλα παλι θα υποστω παρενεργειες απο αυξηση...δεεεεεν θεεεεεελωωωωω....
    μπουαααααααα
    θεε μου κανε να με πιασει το λαντοζ...

Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast