Results 46 to 50 of 50
Thread: Σχέσεις;;;...μοναξιά μάλλον
-
28-11-2016, 15:17 #46
Mάρα καλησπέρα.Ασχετο με το θέμα αλλά πρώτον κρίνεις με αυτά που γράφω στο φόρουμ και όχι με αυτά που ζω στην καθημερινότητά μου.Δεύτερον ΔΕΠ-Υ δεν σημαίνει χαζός με iq ραδικιού φάση..Μην ψάχνεις μόνο τα αρνητικά πράγματα στους ανθρώπους.Ολοι οι άνθρωποι έχουμε και θετικά στοιχεία και κάποια πράγματα στα οποία έχουμε ιδιαίτερη κλίση σε σχέση με άλλα.Επίσης με τις ισόβιες διαταραχές τύπου ΥΛΑ/Αsperger,ΔΕΠ-Υ τα άτομα μαθαίνουν με τα χρόνια και ανάλογα το περιβάλλον που θα βρεθούν να βελτιώσουν ή να χειροτερέψουν τα στοιχεία τους.Εμένα μετά τα 22,μου "εκατσε" καλά ας πούμε η φάση και βρήκα κάτι που να μου αρέσει να κάνω και περιβάλλον όπου με βοήθησε να αναπτύξω σε πολύ μεγάλο βαθμό τα θετικά μου στοιχεία.Αν δεν βαριέσαι θα σου πω να διαβάσεις λίγο αυτή την σελίδα http://www.adhdhellas.org/2013-09-04...efalou-me-depy
εξηγεί αρκετά πράγματα σχετικά με την διαταραχή.Ενα tip της όλης περιγραφής είναι αυτό και με περιγράφει απόλυτα ".Δεν είναι ότι αδυνατούν να προσέξουν. Προσέχουν τα πάντα. Μπορεί να τρέχουν στο μυαλό τους πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Το σήμα κατατεθέν ενός εγκεφάλου με ΔΕΠΥ δεν είναι η ελλειμματική προσοχή αλλά η ασυνεπής προσοχή."
offtopic τέλος..
- 28-11-2016, 17:06 #47
Οσο πιο δυσκολα κανεις φιλιες με τα χρονια, τοσο πιο δυσκολα κανεις και σχεσεις. Γιατι εχουμε πληγωθει, δεν βρισκουμε κατι καλο, εχουμε βαρεθει να ψαχνουμε κτλ κτλ. Και επαναπαυομαστε στη μοναξια μας και περιμενουμε αυτο το κατι 'καλο΄ να μας χτυπησει την πορτα. Αλλα δεν γινεται ετσι, και πληγωθηκαμε και θα ξανα πληγωθουμε. Ετσι ειναι η ζωη. Αμα δεν προσπαθησεις και εσυ ομως δεν θα ερθει απο μονο του.
Αν δεν εκδηλώνεις όσα βρίσκονται μέσα σου, αυτά που δεν εκδηλώνεις θα σε καταστρέψουν
28-11-2016, 19:51 #48
Αν από πάντα έχει κάποιος θέμα στην κοινωνικοποίηση,όσο μεγαλώνει γίνεται ακόμη πιο δύσκολο
30-11-2016, 18:41 #49
Και δεν ξέρω αν είναι θέμα εγωισμού...εύχομαι να μην είμαι άνθρωπος με μεγάλο εγώ,αλλά πιστεύω πως όσο περνάνε τα χρόνια και συναστρεφομαι με άλλους ανθρώπους, μου φαίνονται πιο πολλοί οι πονηροι,οι παρτακηδες,αυτοί που θέλουν να σε εκμεταλλευτουν.Δυσκολο να προκύψει νεα φιλιά,αλλα και δυσκολο να βρεις άτομα με ανθρωπιά.Αυτο συμβαινει ή βαλτωσα τόσο και τα βλέπω όλα μαύρα?λογικό δεν είναι να κλειστεις αν ο ενας πχ θελει απο σενα μονο βοηθεια στη δουλειά,ο άλλος ακομη και τη δουλειά του να κανει (πχ ψυχολογος) να δειχνει οτι σε βλεπει σαν χρημα κ σαν "χαμενη υποθεση".Αδερφια που οπως αναφέρθηκε μαλωνουν πχ για περιουσιακα,δηλαδη το συμφερον πανω απο ολα.Φιλοι μου...αδιεξοδο...
30-11-2016, 18:44 #50
Καθ μερικοί μας λένε τρελλουσ εμένα δηλαδή γι αυτό εβγαλα ψύχωση τι νομίζεις πολύ θέλει ;
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))