Results 31 to 45 of 50
Thread: Σχέσεις;;;...μοναξιά μάλλον
-
27-11-2016, 20:13 #31
Δεν το λέω για σένα έτσι ελπίζω να καταλαβεσ
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
- 27-11-2016, 21:02 #32
27-11-2016, 21:21 #33
Εγω στα 55 , προτιμω τομονος , ( αλο μονος , αλλο μοναξια ) , απο μιαχλιαρη σχεση , δεν υπαρχει χειροτερη μοναξια απο μια εμπλοκη σε κακη σχεση , καλυτερα μονος ........φιλοι παντα θαυπαρχουν , αλλα ο καλυτερος φιλοςειναι ο εαυτος σου .....ποτε δεν βασιζομαι σε αλλους , αυτο μεχει διδαξει η ζωη ...........
27-11-2016, 21:24 #34
27-11-2016, 21:43 #35
ναι!!! σαφως!!!!
πχ σε μια εκδρομη με παρεα.... πας στο καφε που η πλειοψηφια θελει, τρως εκει που η πλειοψηφια προτεινει, αν προτεινουν ρεφενε συμμετεχεις, το βραδυ θα βγεις και θα πατε ολοιιιιιιιιιιι μαζι... αν θες χρονο για μια βολτα εσυ με τον εαυτο σου εισαι ο εκκεντρικος, ο περιεργος, ο ακοινωνητος...
Δεν το απορριπτω, αλλα ειναι αλλη φαση το μονος αλλη φαση με παρεα, και πρεπει να εχεις την καταλληλη διαθεση.
Και με τσαντιζουν επισης τα ζευγαρια που κυκλοφορουν σαν σιαμαια, λες και δεν ειναι 2 ανθρωποι ξεχωριστοι, αλλα ενα πλασμα... Ό,τι χειροτερο να σου τυχει σε παρεα...Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
27-11-2016, 22:40 #36
Ξέρεις Mara εκεί στα 16 περίπου νομίζω ανέπτυξα τους πρώτους ουσιαστικους δεσμους με δυο φιλες μου.Συζητουσαμε για τα οικογενειακα μας θεματα,κ.α.Πιο σοβαρα δηλαδη απο χαχαχα και καφεδες.Νομιζα πως θα κρατουσε.Ωραια,δεν κρατησε (για ολους τους λογους που ανεφερες,γαμος,παιδια,κτλ.). Αλλα τοτε αυτο λειτουργουσε σαν ψυχοθεραπεια,σαν μεγαλη συναισθηματικη στηριξη.Και αναρωτιεμαι...ειναι τοσο δυσκολο να ξαναδημιουργηθουν τετοιες σχεσεις;Γιατι το να βγεις εναν καφε,να πεις μονο μια βλακεια,ωραια μπορεις να το εχεις,μπορεις σε καποιο σημειο να το χρειάζεσαι,αλλά δε θα έχει νόημα.Απο την αλλη απ'οτι καταλαβα απο τη συζητηση πρεπει να ειναι πολυ ικανοποιημενος με τον εαυτο του καποιος για να μη του λειπει μια παρεα...Κι εγω αυτο δεν το εχω.Δηλαδη πρεπει να στραφω σε μενα,αντι να"ψαχνω"φιλίες;Αλλου ειναι το προβλημα;
27-11-2016, 22:45 #37
27-11-2016, 23:51 #38
στα 16 ημασταν σε αλλη φαση ομως... ψαχνομασταν πιο διανοουμενιστικα/φιλοσοφικα/πνευματικα...μιλαω κυριως για μενα, οποτε αυτο το ψαξιμο περνουσε και στις φιλες και στους φιλους...
Μετα στη σχολη εχεις αλλους προβληματισμους, οταν ξεκινας να δουλευεις αλλους και παει λεγοντας...
Μη σου πω κιολας οτι αμα εχεις περασει διανοουμενιστικη εφηβεια με φιλοσοφικους προβληματισμους, στα 30 περνας την τρελιαρικη φαση με τα μπαρ, τα ποτα και τα ξενυχτια...
Εσυ τωρα ακριβως τι ψαχνεις? παρεα για καφε? φιλη γνησια? ή συναισθηματικη υποστηριξη? με μπερδεψες...Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
27-11-2016, 23:59 #39
28-11-2016, 00:01 #40
θα σου απαντησω για μενα, επειδη με εκφραζει επισης αυτο που λεει ο Macgyver.
Δε νιωθεις πικρια γιατι ο εαυτος σου δεν προκειται να σε απογοητευσει.
Απο μια φαση και μετα ο καθενας κοιταει τον εαυτο του.... μακαρι να μην ηταν ετσι, μακαρι να βρουμε αυτο που μας εκφραζει αλλα απο τα βιωματα μας μεχρι στιγμης ο παρτακισμος παιρνει την 1η θεση...
Αν τα βρεις με τον εαυτο σου πιστευω, θα εχεις και τις ασχολιες που αγαπας, και θα ικανοποιεισαι. Η δουλεια σου αρεσει? ή την κανεις τυπικα για τα λεφτα?Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
28-11-2016, 00:09 #41
28-11-2016, 07:05 #42
Με εχει καλυψει η Μαρα , εχω παντα φιλους-ες , αμα εισαι επικοινωνιακος και δειχνεις ενδιαφερον για αλλους , ποτε δεν θα μεινεις μονος , εκτος εαν το θελεις , αγαπω τον εαυτο μου , αγαπω να κανω πραματα ( οσο μου επιτρεπει η κτθλψη ) , εχω τον παιδιοθεν κολλητο μου , εχω τα ενδιαφεροντα μου , και μια καλη σχεση δεν θα με χαλαγε διολου , αλλα θελω και την ανεξαρτησια μου , δεν μαρεσουν τα κολλητηλικια , ετσι ημουν απο νεωτερος ......................ισως και γι αυτο τον λογο ειχα καποια επιτυχια στο αλλο φυλο, κανεις δεν θελει εξαρτωμενα ατομα ( η ' τσιμπουρια ' ) , θελει ανθρωπους που μπορουν να σταθουν στα ποδια τους , ωστε κι οι ιδιοι να μπορουν να βασιστουν σε μενα ............ειναι και ποση πιστη εχεις στον εαυτο σου ......
πικρια δεν εχω λογο να νιωσω , επιλογη μου ειναι η σταση μου .......καταπιεση αισθανομαι συχνα .....
αυτο δεν σημαινει οτι δεν αγαπω τους ανθρωπους , τουναντιον , αλλα δεν βασιζομαι σε αυτους ..........ο σημαντικοτερος ανθρωπος στην ζωη μου , ειμαι εγω.....
και δεν μπορω νανεχτω τον ευνουχισμο που ( προσπαθουν ) να επιβαλλουν πολλες σημερινες γυναικες , οπως κι εγω τους δινω την πληρη ελευθερια τους , απαιτω κι εγω την δικη μου , οχι για μια ΄ελευθερη ' η ' σχεδον ' σχεση , αλλα πρεπει ναχει ο καθενας την ανεξαρτησια του ..............δεν υπαρχει για μενα αυτο που αποκαλουν ' ετερον ημισυ΄' , ειναι μια νοσηρη , η κατ ευφημισμον εκφραση .......ουτε θελω φιλους να μου τα πρηζουν ....Last edited by Macgyver; 28-11-2016 at 07:44.
28-11-2016, 10:44 #43
Οσο μεγαλωνεις τα πραγματα γινονται πιο δυσκολα σε επιπεδο σχεσεων οιοδηποτε φυσης ειναι αυτες. Εντωμεταξυ λες και ο χρονος συρικνωνεται. Οι ημερες περνουν σαν αστραπη και εσυ εισαι βουτηγμενος σε μια καθημερινη ρουτινα , να τρεχεις να τα προλαβεις ολα , να βγαλεις τα αναγκαια εν μεσω οικονομικης κρισης , να πληρωσεις λογαριασμους , να δουλευεις , και χιλια δυο αλλα καθημερινα. Και οι αντιστοιχοι συνομηλικοι σου στο ιδιο τριπακι ο καθενας με τα τρεξιματα του και τις υποχρεωσεις του.
Το αλλο ειναι οτι ο κοσμος μεταμορφωνεται γυρω σου. Μια εικοσαετια πριν η ζωη δεν ειναι οπως ειναι τωρα, και εσυ οφειλεις να προσαρμοστεις οπως μπορεις στις δεδομενες συνθηκες.
Καποιες δραστηριοτητες , οπως κοινα χομπυ με ομαδες ανθρωπων μπορουν να "γεμισουν" ισως λιγο τις μπαταριες, αλλα πολλες φορες αισθανεσαι παλι μονος και οτι ολα ειναι επιφανειακα, για να περασει η ημερα με καποιο ενδιαφερον.
Γεννηθηκαμε μες την κοινωνια , οποτε αναγκαστικα γιναμε κοινωνικα οντα και μαλλον το αισθημα της μοναξιας ειναι το τιμημα που πληρωνουμε.
Δεν εχω απαντησεις , ακομα το παλευω προσωπικα. Γιατι αν και ειμαι μοναχικος τυπος , πολλες φορες αισθανομαι αυτο το αισθημα, λιγο αλατοπιπερο στη ζωη παντα χρειαζεται.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
28-11-2016, 11:16 #44
Ειμαι σε ιδια κ χειροτερη κατασταση αλλα θα προσπαθησω να το αλλαξω
Δραση γνωριμιες βολτες
28-11-2016, 12:00 #45
καταλαβαινω τι λες... αλλα και παλι δυσκολακι!
Διοτι η ζωη με τα χρονια σε γειωνει. Δεν εχουμε ολοι τα ιδια βιωματα, αρα και παρομοιες προσλαμβανουσες. Δεν εχουμε παρομοιες κοσμοθεωριες.
Στην ηλικια μας μετραει και το χρημα, ενω πχ στα 16 δεν καταλαβαιναμε τι εστι χρημα.
Οι ρυθμοι ειναι παρα πολυ γρηγοροι... Το αναλωσιμο κυριαρχει σε ολα...
Αν βρεις 1-2 φιλες που να λενε αληθειες, να ειναι ειλικρινεις απεναντι σου, εισαι οκ.
Εγω πχ 2 τετοιες φιλες εχω, δεν μενουμε στην ιδια πολη αλλα οποτε μιλησουμε, ειναι σα να μην χαθηκαμε ποτε. Και οποτε ημουν στριμωγμενη απο καταστασεις, μου εδωσαν απιστευτη ωθηση με τα λογια τους. Τωρα να μαζευομαστε πχ για καφε και να λεμε τα ψυχολογικα μας, δεν παιζει... γιατι αλλα εχουν περασει αυτες, αλλα εγω...
Θελω να πω οτι η υποστηριξη που λες μπορει να ειναι και μια ατακα, δεν χρειαζεται ολοκληρη αναλυση. Και μπορει να προκυψει απο το πιο ασχετο ατομο. Συνηθως στα δυσκολα οι ασχετοι και οι καπως αγνωστοι βοηθανε ενω οι συγγενεις και οι κοντινοι ειναι οι πρωτοι που θα κατακρινουν...Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!