προσωπικη ιστορια.δεν ειδα αποτελεσμα με τα χαπια
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
    Banned

προσωπικη ιστορια.δεν ειδα αποτελεσμα με τα χαπια

πραγματικα δεν ξερω ποια εχω χασει καθε ελπιδα.επαιρνα 2 λαντοζ ειχα παει και στα 5 μετα μ τα εκοβε και μ δωσε κ αναφρανιλ το οποιο δεν πηρα πολυ γενικα θελω νατα καταφερνω μονη μου ,εχω ιδεοληψιες ακομα και σε αυτο να μν παιρνω φαρμακα αλλα τα επαιρνα και ειχα την αναστατωση απον τις ιδεοληψιες μ και δεν με βοηθησαν .μετα τα κοψα μονη μου και δεν βλεπω διαφορα τα ιδαι τιποτα καμια βλετιωση τι να κανω;;;.πεθανε προσφατα κ ο μπαμπας μου πριν τεσσερα χρονια ειχα χασει τη μαμα μ απο καρκινο του μαστου.αλλα με τον μπαμπα μ ειχα μεγαλυτερη σχεση ομως παραμενω απραγη εχω συνηδητοποιησει οτι ετσι ειναι η ζωη και δυστυχως δν ποω να κανω τιποτα κ απλα δεν σκεφτομαι τιποτα ουτε για τον μπαμπα μου πια γτ παει χαθηκε το ηξερα οτι θα συμβει κ ειμαι ευγνομων που δεν συνεβη πιο νωρις γτ τοτε αισθανομουν περισσοτερο και θα με εκανε κομματια τωρα απλα δεν το ζω γενικα εχω τοσα προβληματα στη ζωηγ μου ,που απλα δεν εχω σταματησει να παλευω.και να στεναχωριεμαι γτ ξερω οτι ολα ειναι σκατα στη ζωη μου δν με στεναχωρει κατι πια.ηδη αν και αυτο ηταν το χειροτερο μου παλια ν πεθανει ο μπαμπας μου.τωρα που το επαθα....μετα απο χρονια ...δν μπορω να πω οτι ειμαι σε θεση να νιωσω γτ απο τις ιδεοληψιες μου εω σταματησε να ειμαι εγω δεν μπορω καν να μιλησω σε ανθρωπο να ειμαι ο εαυτος μ κ αυτο ως τιμωρια στις ιδεοληψιες που δεν εκανα .και νιωθω να χανομαι μεσα σ αυτο το πραγμα που δεν μπορω να πολεμησω γτ αν πολεμησω μετα παλι δεν θα ξεω πως νατ ο διαχειριστω ειμαι τη μια ετσι την αλλη αλλιως κ επειτα τελος τα λεφτα π εχει αφησει ο μπαμπς μου ειναι γ να τελειωσω τις σπουδες μου κ δν το βρισκω καλη ιδεα να τα χαλασω σε ψυχιατρους π αμφιβαλλω αν ειναι ι καταλληλοι η ακομα κ αν ειναι αν μπορουν να με βγαλουν απο αυτο που χρονια ειμαι βυθισμενη !αμφιβαλλω αν θεραπευεται δυστυχως εχω αποδεχτει πως δεν θεραπευονται ολα σε αυτον τον κοσμο κ ισως η δικη μ ασθενεια ειναι ενα απο αυτα αφου ειμαι πολυ καταναγκαστικη κανω οτι μ λεει το κεφαλι μου δν ακουω κανεναν κ θελω να τιμωρουμαι οταν δν καταφερωνω οτι εχω βαλει σκοπο .κ επιτα αν καποιος μπορει να με βοηθησει πιστευω οτι δν ειναι καιρος να χαλαω τα λεφτα εκει γτ δν ξερω ποσο μπορει να με παρει χρονικα...υπαρχουν περιπτωσεις που πηραν χρονια κχρονι ανα θεραπευτουν....αυτο δεν θα με συνεφερε προς το παρον σκεφτομαι να παω σ ενα κεντρο ψυχικης υγειας εδω που ειναι δωρεαν .και βλεπουμε...δεν ξερω πια κ επισης επδ λογω ιδεοληψιων δν μπορω να ειμαι ο εαυτος μ δν θελω να πηγαινω στη σχολη μ να γνωριζω ατομα να μ συμπαθουν αυτα τα ατομα δεν θελω τιποτα μεχρι να αναδιαβασω κ να φτασω σε ενα επιπεδο κ ερωταω πως θα συνεχισω εγω σ αυτην την ζωη ;ειμαι κλεισμενη σπιτι μ αν κ τοσο κοινωνικο ατομο καταβθαος π ωρες ωρες πνιγομαι π οιιδεοληψιες μου με εχουν καθηλωσει εδω.γτ θα μ πειτε να παω κοντρα αν παω θα εχω να παλεψω με ιδεοληψιες συνεχως με κακες ιδεες π θα μ ρχονται γ αυτους π θα προσπαθουν να μ βαλουν στον νορμαλ κοσμο και να περασω καλα θα μ ρχεται εσωτερικα κατι καο γ αυτορυς π δν αντεχω να ειμαι ετσι να σκεφτομαι οτι σκεφτοαμαι ασχημα γφ αλλους αυτα αφιερωστε λιγο χρονο κ βοηθηστε με πλιζζ

Senior Member
    Νομιζω οτι στην φαση που εισαι , θα σε βοηθησει ενα φαρμακο , ανκαι δεν ειμαι υπερ των αντικαταθλιπτικων , αλλα πρεπει να βρεις αυτο που σου ταιριαζει , και για να το βρει;ς, μονο με δοκιμες το λαντοζ προφανως δεν σου ' παει' , το αναφρανιλ αστο , παλαιας γενιας τρικυκλικο, οπωσδηποτε πρεπει να δεις εναν γιατρο , θα μπορουσα να σου προτεινω καποια φαρμακα,, αλλα δεν ειναι σωστο............

Στο κέντρο ψυχικής υγείας (που όπως λες ειναι δωρεάν) ψάξε για ένα καλό ψυχολόγο, ιδίως της γνωσιακής-συμπεριφορικής μεθόδου. Εχεις πάει καθολου σε ψυχολογο?
    Ειχα γραψει πολύ παλια στην ενοτητα ΙΨΔ για τη μεθοδο της εσωτερικης παρατηρησης, την οποια εμαθα απο ψυχολογο της κατευθυνσης που προειπα. Την μεθοδο αυτη την δοκιμασα και θεωρω πολύ καταλληλη για καταναγκασμούς, ιδεοληψίες, φοβιες. Πιστευω θα σε βοηθουσε. Εχεις τελειωσει τις σπουδες σου? Επίσης, απομονωση πάντα δυστυχως λειτουργει εις βαρος μας.
    γιάννης

Senior Member
    Μπορείς να πας σε γιατρό μόνο για φάρμακα πρώτον δεύτερον βρεσ δουλειά τα λεφτά τελειώνουν τρίτον μαζί με τις σπουδές άρχισε να δουλευεισ θα τα ξεχάσεις όλα ότι κ να σου πω άλλο είναι βλακεία πρέπει να επιβιωσεισ κάπως
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Quote Originally Posted by elis View Post
    μαζί με τις σπουδές άρχισε να δουλευεισ θα τα ξεχάσεις όλα ότι κ να σου πω άλλο είναι βλακεία πρέπει να επιβιωσεισ κάπως
    Συμφωνώ!
    Πρώτον θα χεις λεφτα για το προς το ζην και δευτερον δεν θα χάσεις τις σπουδες σου (ειδικά για το τελευταίο αν τις χάσεις κάποτε θα το μετανιώσεις).
    γιάννης

Member
    Και εγω τραβιέμαι το ίδιο με καταθλιψη ανγχος φόβο ιδέες σκέψεις επίμονες που με τρελαίνουν, δοκίμασα τόσα φαρμακα χειρότερα εγινα, θελω να δοκιμάσω τωρα ομοιοπαθητικη εχω χασει ελπίδες μυαλό ολα καθε μέρα κόλαση αστα να πανε καλη δύναμη!!

Banned
    Μπορείς να πας σε γιατρό μόνο για φάρμακα πρώτον δεύτερον βρεσ δουλειά τα λεφτά τελειώνουν τρίτον μαζί με τις σπουδές άρχισε να δουλευεισ θα τα ξεχάσεις όλα ότι κ να σου πω άλλο είναι βλακεία πρέπει να επιβιωσεισ κάπως
    .μα εχω λεφτα για 2-3 χρονια ακομα .και καλα τα λεταε δουλεια νομιζετε οτι πρωτον μπορω να δουλεψω μετα ψυχικα μ; και δευτερον θα με παρει κανεις αν ειμαι ακοινωνητη κ δν μπορω να επικοινωνησω; εεε;;;

Banned
    . ΘΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΩ ΟΛΑ;;; ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙς ΑΧΑΑΧΑ δν μπορει να εχεις θεμα εσυ...σου λεω δεν μπορω να επικοινωνησω με ανθρωπο θα βρω και δουλεια; και θα μ περαουν κ ολα ετσι απλα νομιζεις ειναι τα πραγμτα ;;; μακαρι να ηταν ετσι απλα.

Nefeli28
    Guest
    Θα σε βοηθήσει ο συμπεριφορισμος.
    Όσοι δεν ξέρουν δεν έχουν ιδέα τι περνάμε. ...Έχω ΙΔΨ και σε νιώθω.

Banned
    ν γραψω και κατι ακομα που θα ηθελα..ολαελεγε ενας ακριβος κ γνωστος κ μεγαλης ηλικιας ψυχιατρος ειναι ειναι θεμα χαπιων.εγω διαφωνω καθετα ειναι συνδυασμος νομιζω!και των δυο αρχικα το πιστευα κ εγω αλλα τρ καταλαβαινω οτι αν κατι εχει παγιωθει στο μυαλο σ κ εχεις μαθει να λειτουργεις λαθος ενα χαπι οσο καλο κ αν σ κανει δν μπορει να σ αλλαξει τον τροπο σκεψης σου τον λανθασμενο/.αν εχεις τετοιο σοβαρο προβλημα οσο εχω εγω δλδ αν εχεις ισως θεματα προσωπικοτητας κ συμπεριφορας κ αντιληψης των πραγματων γυρω σου προβληματικη.

Senior Member
    Να ξερεις οτι θεραπευεται .Θεραπευεται δυσκολα αν το κανεις μονη σου . Θεραπευεται ευκολοτερα αν το κανεις με την βοηθεια ειδικου . Το μονο δυσκολο βημα απο μερια σου ειναι να κανεις το προτο βημα και να ζητησεις να μηλησεις σε εναν ανθρωπο που μπορει να σε βοηθησει.
    Ισως κατα βαθος να νιωθεις οτι σου αξιζει να τα περασεις ολα αυτα μονη σου ,γιατι απλα εισαι ατυχη ,γιατι αυτο ειναι η δοκιμασια σου , γιατι ετσι ειναι η ζωη. Αλλα δεν δεν ειναι ετσι .Δεν σου αξιζει τετοια ζωη ,σε κανενα δεν αξιζει.
    Πηγενε να μιλησεις σε καποιον στο Κεντρ Ψ Υ . Μην δεσμευεις το μυαλο σου οτι θα θεραπευτεις με το "ζορι".Θα ειναι ενας διαλογος με καποιον που αν μη τι αλλο σε καταλαβενει .Μετα θα ειναι δικια σου αποφαση τι θα κανεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by joanna22 View Post
    ν γραψω και κατι ακομα που θα ηθελα..ολαελεγε ενας ακριβος κ γνωστος κ μεγαλης ηλικιας ψυχιατρος ειναι ειναι θεμα χαπιων.εγω διαφωνω καθετα ειναι συνδυασμος νομιζω!και των δυο αρχικα το πιστευα κ εγω αλλα τρ καταλαβαινω οτι αν κατι εχει παγιωθει στο μυαλο σ κ εχεις μαθει να λειτουργεις λαθος ενα χαπι οσο καλο κ αν σ κανει δν μπορει να σ αλλαξει τον τροπο σκεψης σου τον λανθασμενο/.αν εχεις τετοιο σοβαρο προβλημα οσο εχω εγω δλδ αν εχεις ισως θεματα προσωπικοτητας κ συμπεριφορας κ αντιληψης των πραγματων γυρω σου προβληματικη.
    Αν καθε μερα καποιος σε χτυπαει στο κεφαλι φυσικο ειναι οτι θα ποναει καθε μερα. Αν καθε μερα περνεις ασπιρινες ,ο πονος θα περναει .Οταν ομως σταματας την ασπιρινη ,φυσικο ειναι και παλι να ποναει το κεφαλι σε καθε χτυπημα.
    Ετσι ειναι και τα φαρμακα για το μυαλο. Οσο υπαρχουν τα εσωτερικα βαθυτερα θεματα ,τα χαπια απλα θα το καλυπτουν .Τα ΙΔΨ ειναι συνηθως απορια ψυχικων τραυματων .Καλο ειναι να αντιμετωπιζονται .

Nefeli28
    Guest
    Με ποιο τροπο;

Senior Member
    Διολου παραξενο που δε βοηθησαν τα φαρμακα γιατι δεν ειναι αποτελεσματικα

Senior Member
    Σου απαντησα με ποιον τροπο στο προηγουμενο μυνημα. Κανοντας το πρωτο βημα να ζητησεις βοηθεια

Page 1 of 2 12 LastLast