Results 1 to 15 of 22
-
29-12-2016, 20:13 #1
Αδύναμη... Και πάλι...και συνέχεια
Ναι οκ...δε μου αρέσει όλο αυτό που λέμε ζωή γιατί δεν είναι ζωή.Δεν αντεχω καθόλου τους γονεις μου,δε μπορώ να βρω μια δουλειά καλη,λογω των σκαμπανεβασματων στη διαθεση μου οι φίλοι χανονται.
Απο τη μια θελω να ειμαι μονη,μου αρεσει και από την αλλη βαζω τα κλαματα,ξαπλωνω με τις ωρες στο κρεβατι και δεν αντεχω που ειμαι μονη.Ποναει το κορμι μου οταν ξαπλωνω,ποναει και ζαλιζομαι οταν σηκώνομαι,νιωθω αδυναμη.
Και μεγαλωνω και δεν έχω καταφερει τιποτα...το βλεπω στα ματια τους,στα λογια τους (γονεις και φιλοι)
Ωρες ωρες σκεφτομαι πως αν ηταν νομιμη η ευθανασία για καταστάσεις σαν τη δικη μου θα το εκανα
Ξερω δε με χτυπησε καποια αρρωστια,ειμαι αχάριστη,αλλα δεν αντεχω...
- 29-12-2016, 21:38 #2
Κοπελιά συνελθε γενικά έχουν δυσκολέψει πολύ τα πράγματα στην αγορά εργασίας πρώτον κ δεύτερον φίλους θα βρεις αν έχουν κάτι να κερδίσουν και τρίτον κάνε μία προσευχή το βράδυ κ πεσ ευχαριστώ που είσαι υγιής
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
29-12-2016, 22:03 #3
Κι εγώ έτσι ήμουν. Δουλειά δεν έχω βρει ακόμη, αλλά τουλάχιστον δεν κοιμάμαι όλη μέρα. Ξυπνάω, μαγειρεύω, πηγαίνω για ψώνια με τη μητέρα μου, κάνω δουλειές στο σπίτι, πηγαίνω βόλτες με μια-δύο φίλες και παραμένω αισιόδοξη για το μέλλον.. Σιγά σιγά θα στρώσουν τα πράγματα. Δεν είναι καλό να κάνουμε διαρκώς μαύρες σκέψεις. Αυτό μας ρίχνει κυρίως. Γράφεις ότι κάποιες φορές θέλεις να έισαι μόνη κι άλλες όχι... Είναι απολύτως λογικό αυτό που συμβαίνει. Χρειάζεται να περνάμε στιγμές με παρέα και κάποιες μόνοι μας. Προσπάθησε να δεις τη ζωή με άλλο μάτι και να βρεις ασχολίες. Εμένα π.χ. μου προέκυψαν ιδιαίτερα μαθήματα και μου φτιάχνουν τη διάθεση.. Φυσικά δεν μπορώ να πω ότι έχει στρώσει η ζωή μου, αλλά πιστεύω, όπως προείπα, ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν προς το καλύτερο. Το ίδιο να σκέφτεσαι κι εσύ.
29-12-2016, 23:51 #4
Ακουσε με, καλη μου. Ολοι εχουμε προβληματα και μαλιστα τα ιδια με εσενα. Γονεις που ειναι απογοητευμενοι και φοβισμενοι για το μελλον σου, δυσκολια να βρουμε μια δουλεια της προκοπης και οσο για τους φιλους, δεν το συζητω. Κανε πραγματα που σε ευχαριστουν, βγες εξω οσο μπορεις, κανε γυμναστικη (βοηθαει στην καλυτερη διαθεση και στην αυτοεκτιμηση) και βρες λογο να ξυπνησεις την επομενη μερα. Ισως ενας ερωτικος συντροφος να προσθετε λιγο χρωμα στη ζωη σου, αλλα και να συμβει μην εναποθεσεις σε αυτο ολες σου τις ελπιδες, γιατι αυτα κρατουν λιγο. Σου τα ειπα οπως εχουν. Επισης, μη δυστασεις να παρεις καποια αντικαταθλιπτικα μεχρι να φυγουν οι κακες σκεψεις.
30-12-2016, 23:37 #5
02-01-2017, 10:15 #6
Να συνέλθω ναι...αλλά πως;Αν σου λένε κάθε μέρα πως εσύ φταις,πως σε μεγάλωσαν με τις καλύτερες ανέσεις και πως δεν είσαι ικανός.Καθε μερα επι χρονια να το ακους.Λογικο δεν ειναι να το πιστευεις;
02-01-2017, 11:42 #7
Οι γονείς λένε και μαλακιεσ αλλάξανε οι εποχές τώρα είναι δύσκολα τα πράγματα οι γονείς έχουν μείνει τότε που και οι τεμπέληδες δούλευαν πρέπει να καταλάβεις ότι παλιά έμπαινες σε μια καφετέρια και για να πιεις ένα καφέ είχε τρία άτομα τώρα έχει ένα με δύο πρέπει να ξέρεις την αγορά για να καταλάβεις ότι τώρα είναι πολύ διαφορετικά
02-01-2017, 12:07 #8
μην ακους τι λενε οι γονεις.και εμενα μου λενε διαφορα και αλλα προσπαθω να αποδειξω πρωτα σε εμενα οτι δεν ειναι ετσι τα πραγματα.θελει προσπαθεια πολυ ομως.
βρες να κανεις δρασηριοτητες να σηκωνεσαι απο το κρεβατι κι ετσι θα γνωρισεις και κοσμο
τωρα για δουλεια μην ψαχνεις να βρεις την καλυτερη.στις μερες μας δουλεια να ειναι και οτι ναναι.ξεκινα απο χαμηλα και θα ανεβεις σιγα σιγα σε καλυτερες δουλειεςείμαι ςοδοπανα ανθρωπος
02-01-2017, 14:39 #9
δεν χρειαζεται να χαλας την καρδουλα σου με οποιο προβλημα αντιμετωπιζεις την δεδομενη στιγμη...λυσε τα ενα-ενα και σιγα-σιγα...
[I]Love...[/I]
02-01-2017, 19:27 #10
02-01-2017, 21:35 #11
Παντα θα υπάρχει η κόρη του γειτονα που τελειωσε καλυτερη σχολή,η κόρη του ξαδέρφου που έχει κάνει παιδί και οικογένεια,μια κόρη φίλου που εχει καλή δουλειά.Καποιοι ανθρωποι δεν επιδέχονται συζητηση.Ειναι κολλημένοι στο '80 και συνεχώς σε αντιμετωπιζουν σαν το ατομο που αναγκαστικα τρεφουν,τους εχει γινει βραχνας.Σε σπουδασα,σε βοηθησα και εσυ τωρα τι κάνεις?Πάω να μιλησω κ δεν ακουγομαι ρε παιδια.Εσυ πως ξερεις?εχεις ταισει ποτε οικογένεια?είχες ποτε ευθυνες?και πως γινεται καθε θεμα να καταληγει εκει...πως γινεται...ή ειμαι παρα πολυ αχρηστη ή τι να πω...χασμα γενεων?εχει θεματα ναρκισσισμου?δεν ξερω...εντωμεταξυ,με συγχωρειτε που εγραψα σε λαθος θεματολογία το θεμα μου...ξεμεινα εκει γιατι διαβαζα μηπως μπορω να βοηθηθω...φοβαμαι να κανω οποιοδηποτε βημα γιατι νιώθω άχρηστη...μονη μου δεν τα βγαζω περα με τη δουλεια μου πλεον.Αναγκαστηκα να γυρισω.Υποφερω ομως...δεν αντεχεται...γιατι μας κανανε ετσι...κι ελεγα πως ποτε δε θα κακομοιριαζω...και να μαι τωρα,μιζερη,να σας πρηζω με την χαλια κατασταση μου
02-01-2017, 21:41 #12
Έτσι είμαι κι εγώ έχασα το χαμόγελο μου το χιούμορ μου όλα γιατί δεν έχω Φράγκο στη τσέπη έχω κ πρόβλημα αλλά η φτώχεια τα κάνει όλα χειρότερα μία χαρά είσαι έτσι την περνάω κι εγώ
02-01-2017, 21:47 #13
αυτό λεγεται αντγωνισμος αλλα δεν είναι απαραίτητα κακο....το να μην αποδεχτείς αυτό π εισαι είναι κακο.....τωρα το να σ λενε οι αλλοι διαφορα αυτό είναι πρόβλημα τους....
επειδή δεν εχω καταλαβει από αυτά που λες ποιο είναι ακριβως το πρόβλημα σ ...το γραφεις συνοπτικα :p
απλα καταλαβα ότι οι γονεις σ σε κραζουνε γενικα
02-01-2017, 21:48 #14
Οι γονείς μας ζήσαν το πασοκικο όνειρο δουλειές για όλους μεγάλους μισθούς εφορία μηδέν ξέρεις πόσο ήταν η εφορία το ενενήντα οχτώ τις εκατό ΦΠΑ δώδεκα φοροαπαλλαγές δεκάδες επιδόματα υπερωρίες όλα πληρωμένα κι επιπλέον τι να λέμε
02-01-2017, 21:51 #15