Δεν επιβιώνω - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 72
    Banned
    Quote Originally Posted by always sad View Post
    Admforall οι γυναίκες τα έχουν όλα, γι'αυτό. Ξέρετε πως θα σας κάνουν τις δουλειές, πως θα τις κάνετε ότι θέλετε και άλλα πολλά και θέλετε απλά μία να τα ανέχεται αυτά και να μη γκρινιάζει, με συγχωρείς πολύ αλλά έτσι είναι. Οι γυναίκες (όχι όλες) αξίζουν πιο πολλά και γι'αυτό θέλουμε και πιο πολλά, αλλά αυτό δεν σημαίνει και ότι τα βρίσκουμε και δεν μιλάω για λεφτά.
    Kαι ποιες είναι αυτές κατά την προσωπική σου άποψη που δεν αξίζουν?
    Απο εκει και πέρα μέσα σε μια σχέση πρέπει να λειτουργούν και οι 2 ισότιμα.Αν πχ ο άντρας δουλεύει απο το πρωι μέχρι το απόγευμα και η γυναίκα είναι άνεργη λογικό είναι να κάνει περισσότερες δουλειές στο σπίτι.Περισσότερες όχι όλες,το τονίζω αυτό.Αν δουλεύουν και οι 2 τότε θα μοιραστούν και τις δουλειές.Αν τώρα δουλεύει μόνο η γυναίκα και ο άντρας την βγάζει με τα πόδια στον καναπέ και στο καφενείο και μετά περιμένει και την γυναίκα του να γυρίσει για να πλύνει,μαγειρέψει,σκουπίσε ι κτλ και η γυναίκα το δέχεται αυτό είναι θύμα με την θέληση της κατά την γνώμη μου.

Banned
    Admforall χαίρομαι γιατί μιλάω με λογικό άτομο. Αυτές που δεν αξίζουν είναι οι φαλλοκράτισσες χαχαα που υποστηρίζουν όλο τους άντρες ότι και αν γίνεται. Αυτές για μένα δεν αξίζουν γιατί δεν σέβονται τις γυναίκες όπως κάνει το 99% των αντρών.
    Σε αυτά που λες δεν έχεις άδικο συμφωνώ και μάλιστα αν ο άντρας δουλεύει πολλές ώρες δεν πειράζει να κάνει η γυναίκα όλες τις δουλειές εκτός και αν έχουνε παιδιά οπότε τότε ισχύει αυτό που λες. Στο τελευταίο που λες δεν συμφωνώ και πολύ, είναι δύσκολο να μην είσαι θύμα όταν οι περισσότεροι άντρες σκέφτονται εγωιστικά, δηλαδή να το θέσω με παράδειγμα, και εγώ μπορεί να θέλω να μην κάνω δουλειές αλλά να ερωτευτώ κάποιον που είναι κάφρος, άξεστος όπως λέει και ένα μέλος εδώ (Έρις) και να με κάνει ότι θέλει χωρίς να είχα σκοπό εγώ να το κάνω αυτό.

Senior Member
    Φοβάμαι πλέον, πως εαν πεθανουν οι γονεις μου, παρολο π εχω σπιτι (λόγω φόρων κ λοιπών εξόδων) θα μείνω αστεγη μια μέρα.. Ειλικρινά δεν ξέρω τι θα απογίνω με το φτωχό μου το μυαλό και κανείς δεν θ μπορει να βοηθήσει..

Banned
    Girl1988 να βρεις έναν άντρα να βάλει αυτός το εισόδημα και εσύ το σπίτι, να το συμφωνήσετε και οι δύο μόλις πάτε να παντρευτείτε.

Senior Member
    Admforall οι γυναίκες τα έχουν όλα, γι'αυτό. Ξέρετε πως θα σας κάνουν τις δουλειές, πως θα τις κάνετε ότι θέλετε και άλλα πολλά και θέλετε απλά μία να τα ανέχεται αυτά και να μη γκρινιάζει, με συγχωρείς πολύ αλλά έτσι είναι. Οι γυναίκες (όχι όλες) αξίζουν πιο πολλά και γι'αυτό θέλουμε και πιο πολλά
    Έχω μία ξεκάθαρη άποψη πάνω σε αυτό το θέμα παρότι δεν έχω συζήσει ποτέ με γυναίκα.Εγώ τις περισσότερες μέρες,κλείνω στις 21.00 το μαγαζί.Είναι λογικό με τόση ορθοστασία να κουράζομαι.Στην περίπτωση που η γυναίκα είναι άνεργη,είναι αυτονόητο πως θα συνεισφέρει στις δουλειές του σπιτιού κατά το μεγαλύτερο ποσοστό.Στην περίπτωση που εργάζεται η γυναίκα θα πρέπει να γίνει λογικός καταμερισμός των δουλειών.

Αλλά υπάρχει μια μεγάλη διαφορά.Πως όταν εγώ εργάζομαι,τα λεφτά τα βάζω στην τσέπη μου.Όταν η γυναίκα κάνει δουλειές του σπιτιού,ποιος την πληρώνει???Οι δουλειές του σπιτιού δεν θα έχουν άμεσο αποδέκτη και εμένα?Αν δηλαδή βάλει πλυντήριο,τα δικά μου ρούχα δεν θα είναι καθαρά?Αν καθαρίσει το σπίτι,το δικό μας σπίτι δεν θα είναι καθαρό??

Άρα λοιπόν εγώ είμαι της άποψης,ιδίως στην περίπτωση που η γυναίκα είναι άνεργη,πως το πορτοφόλι θα πρέπει να είναι κοινό στο ζευγάρι.Αυτός που έχει το εισόδημα το μεγαλύτερο θα πρέπει να συνεισφέρει και στα έξοδα του σπιτιού αλλά και στα προσωπικά έξοδα της κοπέλας/γυναίκας του.Και αυτό να το κάνει με ευχαρίστηση,όχι με μίρλα.Διαφορετικά καλύτερα να μην συζήσει καθόλου και ακόμα περισσότερο να μην παντρευτεί ποτέ του.Ας κάτσει μόνος του.

Banned
    Quote Originally Posted by STAVROS View Post
    Έχω μία ξεκάθαρη άποψη πάνω σε αυτό το θέμα παρότι δεν έχω συζήσει ποτέ με γυναίκα.Εγώ τις περισσότερες μέρες,κλείνω στις 21.00 το μαγαζί.Είναι λογικό με τόση ορθοστασία να κουράζομαι.Στην περίπτωση που η γυναίκα είναι άνεργη,είναι αυτονόητο πως θα συνεισφέρει στις δουλειές του σπιτιού κατά το μεγαλύτερο ποσοστό.Στην περίπτωση που εργάζεται η γυναίκα θα πρέπει να γίνει λογικός καταμερισμός των δουλειών.

Αλλά υπάρχει μια μεγάλη διαφορά.Πως όταν εγώ εργάζομαι,τα λεφτά τα βάζω στην τσέπη μου.Όταν η γυναίκα κάνει δουλειές του σπιτιού,ποιος την πληρώνει???Οι δουλειές του σπιτιού δεν θα έχουν άμεσο αποδέκτη και εμένα?Αν δηλαδή βάλει πλυντήριο,τα δικά μου ρούχα δεν θα είναι καθαρά?Αν καθαρίσει το σπίτι,το δικό μας σπίτι δεν θα είναι καθαρό??

Άρα λοιπόν εγώ είμαι της άποψης,ιδίως στην περίπτωση που η γυναίκα είναι άνεργη,πως το πορτοφόλι θα πρέπει να είναι κοινό στο ζευγάρι.Αυτός που έχει το εισόδημα το μεγαλύτερο θα πρέπει να συνεισφέρει και στα έξοδα του σπιτιού αλλά και στα προσωπικά έξοδα της κοπέλας/γυναίκας του.Και αυτό να το κάνει με ευχαρίστηση,όχι με μίρλα.Διαφορετικά καλύτερα να μην συζήσει καθόλου και ακόμα περισσότερο να μην παντρευτεί ποτέ του.Ας κάτσει μόνος του.
    Συμφωνώ απόλυτα!!!!

Junior Member
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    Και ουσιαστικά είσαι νέο παιδί και αντί να ανοίξεις τα φτέρα σου να κάνεις κάτι δικό σου,κάθεσαι και ζεις την ζωή των γονιών σου.Οκ όπως βολεύεται ο καθένας..Εγώ πάντως θα το θεωρούσα ντροπή για μένα σχεδόν 40 χρονών άνθρωπος να ζω απο τους γονείς μου.Και αυτό με ανάγκασαν να το μάθω με το hard way στα 18 μου αλλά τώρα πια χαίρομαι που δεν τους έχω ανάγκη.
    Δεν ζω από τους γονείς μου και όσο μπορώ συνεισφέρω στα έξοδα. Δεν είμαι όμως σε οικονομική θέση να καλύψω ανάγκες ενοικίου με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Δεν το θεωρώ καθόλου ντροπή, ειδικά όταν από τα 19 μου (όντας φοιτητής) και μέχρι τώρα -δόξα τῷ Θεῷ- εργάζομαι και δεν τους έχω επιβαρύνει. Γενικά η λέξη ντροπή σηκώνει μεγάλη συζήτηση, αφού πρέπει σε κάθε περίπτωση να ερευνηθεί υποκειμενικά. Επίσης έχω μάθει και κάτι ακόμη. Ποτέ δεν λέω ότι δεν έχω ανάγκη κάποιον.

Banned
    Kαι εγώ δε μπορώ να πω ότι δεν έχω ανάγκη κανέναν το αντίθετο θα έλεγα αλλά η ζωή με έχει μάθει να προσπαθώ να μην εξαρτιέμαι απο αυτούς τους ανθρώπους που νιώθω ανεπιθύμητος ή ότι δεν θέλουν να εξαρτιέμαι απο αυτούς.Και οι γονείς μου ανήκουν σε αυτή την κατηγορία.

Banned
    Συμφωνώ απόλυτα!!!!
    Και εγώ συμφωνώ σε αυτό 100%

Junior Member
    Kαι εγώ δε μπορώ να πω ότι δεν έχω ανάγκη κανέναν το αντίθετο θα έλεγα αλλά η ζωή με έχει μάθει να προσπαθώ να μην εξαρτιέμαι απο αυτούς τους ανθρώπους που νιώθω ανεπιθύμητος ή ότι δεν θέλουν να εξαρτιέμαι απο αυτούς.Και οι γονείς μου ανήκουν σε αυτή την κατηγορία.
    Δυστυχώς δεν μπορώ να σου στείλω προσωπικό μήνυμα και δεν μπορώ να μετατρέψω το θέμα της κοπέλας σε προσωπική συζήτηση :-)

Banned
    Και εγώ συμφωνώ σε αυτό 100%
    Κοίτα κύριος δεν σε δούλεψα αν θέλεις να επικοινωνούμε αλλιώς γ...α το.

Banned
    ok αν θες στείλε μου μαιλ στο μαιλ που έχω για δημόσια φορουμ κτλ και είναι το [email protected] να συζητήσουμε ότι θες

Banned
    Κοίτα κύριος δεν σε δούλεψα αν θέλεις να επικοινωνούμε αλλιώς γ...α το.
    ώπα...συμφώνησα με αυτό που λες.τι κακό είπα και μου την λες?

Senior Member
    Quote Originally Posted by STAVROS View Post

εγω θα σας το χαλασω γιατι διαφωνω...
    Stavros να σου πω.... αν απλα συζειτε η κοπελα μπορει να ερχεται στο μαγαζι και να της δινεις καποια χρηματα οπως θα εδινες πχ σε υπαλληλο. Αν κανετε παιδια και ειναι φορτωμενη με το μεγαλωμα τους, οκ να σε βοηθαει λιγοτερο.
    Αλλα μονο εσυ μαγαζι και μονο αυτη σπιτι, θεωρω ειναι ολεθριο λαθος! το νοικοκυριο δεν ειναι βαρυ καθε μερα. Το κανεις 2-3 φορες τη βδομαδα, πλυσιματα, πλυντηρια κλπ. Τι θα κανει τις αλλες ωρες? θα βλεπει τηλεοραση? σιριαλ? θα γεμισει το μυαλο της με αρλουμπες... Μη σου πω οτι αν ειναι καμια αμυαλη, θα τρωει τα λεφτα σου και θα δηλωνει μετα παραμελημενη....μηπως βγει και στη γυρα να βρει γκομενο....

Τip: να βρεις μια κοπελα σε παρομοια θεση με σενα! αν και αυτη εχει δικο της μαγαζι ειναι το ιδεατο! στη χειροτερη να εχει μια καποια δουλεια με ωραριο. Αλλα οχι ανεργη ή τυπισσα που δεν εχει δουλεψει ποτε, θα σου κανει τη ζωη πατινι!!!
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Banned
    ώπα...συμφώνησα με αυτό που λες.τι κακό είπα και μου την λες?
    Συγγνώμη σου τη λέω στην περίπτωση που με δουλεύεις. Αν το λες σοβαρά απλά αγνόησε το σχόλιό μου. Απλώς μου φάνηκε περίεργο να λες ότι συμφωνείς στα δικά σου λόγια that's all. :P

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast