Results 31 to 45 of 72
Thread: Δεν επιβιώνω
-
15-12-2016, 14:53 #31
Kαι ποιες είναι αυτές κατά την προσωπική σου άποψη που δεν αξίζουν?
Απο εκει και πέρα μέσα σε μια σχέση πρέπει να λειτουργούν και οι 2 ισότιμα.Αν πχ ο άντρας δουλεύει απο το πρωι μέχρι το απόγευμα και η γυναίκα είναι άνεργη λογικό είναι να κάνει περισσότερες δουλειές στο σπίτι.Περισσότερες όχι όλες,το τονίζω αυτό.Αν δουλεύουν και οι 2 τότε θα μοιραστούν και τις δουλειές.Αν τώρα δουλεύει μόνο η γυναίκα και ο άντρας την βγάζει με τα πόδια στον καναπέ και στο καφενείο και μετά περιμένει και την γυναίκα του να γυρίσει για να πλύνει,μαγειρέψει,σκουπίσε ι κτλ και η γυναίκα το δέχεται αυτό είναι θύμα με την θέληση της κατά την γνώμη μου.
- 15-12-2016, 14:58 #32
Admforall χαίρομαι γιατί μιλάω με λογικό άτομο. Αυτές που δεν αξίζουν είναι οι φαλλοκράτισσες χαχαα που υποστηρίζουν όλο τους άντρες ότι και αν γίνεται. Αυτές για μένα δεν αξίζουν γιατί δεν σέβονται τις γυναίκες όπως κάνει το 99% των αντρών.
Σε αυτά που λες δεν έχεις άδικο συμφωνώ και μάλιστα αν ο άντρας δουλεύει πολλές ώρες δεν πειράζει να κάνει η γυναίκα όλες τις δουλειές εκτός και αν έχουνε παιδιά οπότε τότε ισχύει αυτό που λες. Στο τελευταίο που λες δεν συμφωνώ και πολύ, είναι δύσκολο να μην είσαι θύμα όταν οι περισσότεροι άντρες σκέφτονται εγωιστικά, δηλαδή να το θέσω με παράδειγμα, και εγώ μπορεί να θέλω να μην κάνω δουλειές αλλά να ερωτευτώ κάποιον που είναι κάφρος, άξεστος όπως λέει και ένα μέλος εδώ (Έρις) και να με κάνει ότι θέλει χωρίς να είχα σκοπό εγώ να το κάνω αυτό.
15-12-2016, 14:59 #33
Φοβάμαι πλέον, πως εαν πεθανουν οι γονεις μου, παρολο π εχω σπιτι (λόγω φόρων κ λοιπών εξόδων) θα μείνω αστεγη μια μέρα.. Ειλικρινά δεν ξέρω τι θα απογίνω με το φτωχό μου το μυαλό και κανείς δεν θ μπορει να βοηθήσει..
15-12-2016, 15:06 #34
Girl1988 να βρεις έναν άντρα να βάλει αυτός το εισόδημα και εσύ το σπίτι, να το συμφωνήσετε και οι δύο μόλις πάτε να παντρευτείτε.
15-12-2016, 15:37 #35
Έχω μία ξεκάθαρη άποψη πάνω σε αυτό το θέμα παρότι δεν έχω συζήσει ποτέ με γυναίκα.Εγώ τις περισσότερες μέρες,κλείνω στις 21.00 το μαγαζί.Είναι λογικό με τόση ορθοστασία να κουράζομαι.Στην περίπτωση που η γυναίκα είναι άνεργη,είναι αυτονόητο πως θα συνεισφέρει στις δουλειές του σπιτιού κατά το μεγαλύτερο ποσοστό.Στην περίπτωση που εργάζεται η γυναίκα θα πρέπει να γίνει λογικός καταμερισμός των δουλειών.
Αλλά υπάρχει μια μεγάλη διαφορά.Πως όταν εγώ εργάζομαι,τα λεφτά τα βάζω στην τσέπη μου.Όταν η γυναίκα κάνει δουλειές του σπιτιού,ποιος την πληρώνει???Οι δουλειές του σπιτιού δεν θα έχουν άμεσο αποδέκτη και εμένα?Αν δηλαδή βάλει πλυντήριο,τα δικά μου ρούχα δεν θα είναι καθαρά?Αν καθαρίσει το σπίτι,το δικό μας σπίτι δεν θα είναι καθαρό??
Άρα λοιπόν εγώ είμαι της άποψης,ιδίως στην περίπτωση που η γυναίκα είναι άνεργη,πως το πορτοφόλι θα πρέπει να είναι κοινό στο ζευγάρι.Αυτός που έχει το εισόδημα το μεγαλύτερο θα πρέπει να συνεισφέρει και στα έξοδα του σπιτιού αλλά και στα προσωπικά έξοδα της κοπέλας/γυναίκας του.Και αυτό να το κάνει με ευχαρίστηση,όχι με μίρλα.Διαφορετικά καλύτερα να μην συζήσει καθόλου και ακόμα περισσότερο να μην παντρευτεί ποτέ του.Ας κάτσει μόνος του.
15-12-2016, 15:49 #36
15-12-2016, 22:30 #37
Δεν ζω από τους γονείς μου και όσο μπορώ συνεισφέρω στα έξοδα. Δεν είμαι όμως σε οικονομική θέση να καλύψω ανάγκες ενοικίου με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Δεν το θεωρώ καθόλου ντροπή, ειδικά όταν από τα 19 μου (όντας φοιτητής) και μέχρι τώρα -δόξα τῷ Θεῷ- εργάζομαι και δεν τους έχω επιβαρύνει. Γενικά η λέξη ντροπή σηκώνει μεγάλη συζήτηση, αφού πρέπει σε κάθε περίπτωση να ερευνηθεί υποκειμενικά. Επίσης έχω μάθει και κάτι ακόμη. Ποτέ δεν λέω ότι δεν έχω ανάγκη κάποιον.
15-12-2016, 23:25 #38
Kαι εγώ δε μπορώ να πω ότι δεν έχω ανάγκη κανέναν το αντίθετο θα έλεγα αλλά η ζωή με έχει μάθει να προσπαθώ να μην εξαρτιέμαι απο αυτούς τους ανθρώπους που νιώθω ανεπιθύμητος ή ότι δεν θέλουν να εξαρτιέμαι απο αυτούς.Και οι γονείς μου ανήκουν σε αυτή την κατηγορία.
15-12-2016, 23:27 #39
15-12-2016, 23:32 #40
15-12-2016, 23:33 #41
15-12-2016, 23:34 #42
ok αν θες στείλε μου μαιλ στο μαιλ που έχω για δημόσια φορουμ κτλ και είναι το [email protected] να συζητήσουμε ότι θες
15-12-2016, 23:35 #43
15-12-2016, 23:37 #44
εγω θα σας το χαλασω γιατι διαφωνω...
Stavros να σου πω.... αν απλα συζειτε η κοπελα μπορει να ερχεται στο μαγαζι και να της δινεις καποια χρηματα οπως θα εδινες πχ σε υπαλληλο. Αν κανετε παιδια και ειναι φορτωμενη με το μεγαλωμα τους, οκ να σε βοηθαει λιγοτερο.
Αλλα μονο εσυ μαγαζι και μονο αυτη σπιτι, θεωρω ειναι ολεθριο λαθος! το νοικοκυριο δεν ειναι βαρυ καθε μερα. Το κανεις 2-3 φορες τη βδομαδα, πλυσιματα, πλυντηρια κλπ. Τι θα κανει τις αλλες ωρες? θα βλεπει τηλεοραση? σιριαλ? θα γεμισει το μυαλο της με αρλουμπες... Μη σου πω οτι αν ειναι καμια αμυαλη, θα τρωει τα λεφτα σου και θα δηλωνει μετα παραμελημενη....μηπως βγει και στη γυρα να βρει γκομενο....
Τip: να βρεις μια κοπελα σε παρομοια θεση με σενα! αν και αυτη εχει δικο της μαγαζι ειναι το ιδεατο! στη χειροτερη να εχει μια καποια δουλεια με ωραριο. Αλλα οχι ανεργη ή τυπισσα που δεν εχει δουλεψει ποτε, θα σου κανει τη ζωη πατινι!!!Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
15-12-2016, 23:38 #45