Results 1 to 4 of 4
Thread: καταθλιψη + φαγουρα στο δερμα
-
01-12-2016, 11:29 #1
καταθλιψη + φαγουρα στο δερμα
καλημερα σε ολους!!! θα ηθελα τη βοηθεια σας σε ενα θεμα λιγο περιεργο...πως μπορει να συνδεεται η καταθλιψη με την φαγουρα στο δερμα,?και αν υπαρχει καποιος-α με αναλογο προβλημα και τη εκανε...?( εχω εδω και 3εβδομαδες εντονη φαγουρα στην πλατη - μεση και μονο, καποια μικρη κοκκινιλα οχι τιποτα ιδιεταιρο, πηρα ζιρτεκ ,χοzal, αλλα τιποτα) ... το φαρμακο που λαμβανω καποια χρονια ειναι,seroxat 20 ενα τη μερα... ο doctoras ... λεει θα περασει δεν ειναι τιποτα αλλα εγω ξύνομαι... οχι αυτος ,thanks εκ τον προτερων για την κατανοησει..
- 01-12-2016, 15:04 #2
το εχει ο αντρας μου, λεγεται νευροδερματιτιδα κ εχουμε παει σε 100 γιατρους κ ολοι του λενε οτι ειναι στρες, δεν παιρνει καμια θεραπεια..υποφερει...το εχει απειρα χρονια κ συνεχομενα.το μονο που καναμε μια φορα κ ανακουφιστηκε , ηταν ομοιοπαθητικη στον Λεφα(κορυφαιος κ πανακριβος) , εκανε 1 χρονο κ ηρεμησε..
ολοι οι αλλοι γιατροι του ειπαν ή μαθαινεις να ζεις με αυτο..η ξεκινας αγχολυτικο.
το δερμα ειναι το μεγαλυτερο οργανο του σωματος κ πολλα ψυχωσωματικα ξεσπανε σε αυτο.
+ το νευρικο συστημα που υπαρχει στον εγκεφαλο , οταν ειναι στρεσαρισμενο, επηρρεαζει ολα τα οργανα μας ..
το σεροξατ ειναι πολυ παλιο κ αρχαιο φαρμακο, κανει εθισμο κ απορω ακομα γιατι το δινονυν.
υπαρχουν καλυτερα αντικταθλιπτικα νεας γενιας ..
εχουν γραφτει αρθρα για το σεροξατ οτι θα αποσυρθει λογω του οτι προκαλει εθισμο.
μηπως να αλλαζες γιατρο επισης?
+ θα σου προτεινα να κανεις κ μια εξεταση για τρανσαμινασες συκωτιου να δεις αν ειναι αυξημενες.
οταν αυτες αυξανονται στο συκωτι μας, το δερμα κανει αλλεργιες κ φαγουρες.
01-12-2016, 22:24 #3
ευχαριστω .... πολυ anxious4ever , εξετασεις το εχω στο μυαλο μου να κανω γιατι ουτως η αλλως κοιταζω παντα τρανσαμινασεις.... αν υπαρχει μια διευθυνση απ τον ομοιοπαθητικο θα το εκτημουσα..παρα πολυ
02-12-2016, 12:00 #4
κανε γενικες αιματος, τρανσαμινασες κ θυρεοειδη κ μετα προχωρα στον ομοιπαθητικο.μη πας ετσι σκετος.οκ?
γιατι θα σε ρωτησει για ολα τα θεματα υγειας.πρεπει να εχει ολικη εικονα.