Στάση pause - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 29 of 29
    Banned
    Quote Originally Posted by Έρις View Post
    Δεν είναι για έναν άνδρα, ο άνδρας είναι η αφορμή όχι η αιτία... Ο άνδρας απλώς φρόντισε να κάνει την κατάσταση χειρότερη... Αυτός είναι ο λόγος, που σταμάτησα να πηγαίνω και στην ψυχολόγο... Μου έβαλε τις φωνές και μου είπε για έναν άνδρα; ...Είναι μία υπεραπλούστευση, αν δεν ήμουν καταθλιπτική θα διαχειριζόμουν αλλιώς την κατάσταση του χωρισμού. Ωστόσο, άνοιξαν όλες οι πληγές από το προηγούμενο επεισόδιο κατάθλιψης κι ακόμη περισσότερες, καθώς επίσης νίωθω τόσο ταπεινωμένη, που από την αυτολύπηση αποκόμισα κι ένα κοινωνικό άγχος... ούτε τους φίλους μου μπορώ να απολαύσω πλέον.. Δεν είναι το ασήκωτο βάρος μόνο ο χωρισμός, αλλά και όσαν συνέβησαν πριν.
    Έρις, εγώ μέχρι στιγμής από αυτά που έχεις γράψει κρίνω ότι είσαι ένα καταπληκτικό άτομο. Στηρίξου σε αυτό και ξέχνα όλα τα άλλα. Μην δίνεις αξία σε κανέναν.

Senior Member
    Θα συμφωνησω κι εγώ ωραία τα λες και το επίπεδο σου έχεις και την μόρφωση σου τι σκατά παθαινεισ και δεν μπορείς να τα καταφέρεις ξέρω πολύ καλά είναι ή αλήθεια γιατί κι εγώ έτσι είμαι στο χαρακτήρα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Ευχαριστώ παιδία! Ξέρω ότι εσείς καταλαβαίνετε! Εδώ μέσα λίγο πολύ όλοι έχουμε έναν σκελετό στην ντουλάπα μας και πρέπει να σταματήσουμε να τον φοβόμαστε και στην τελική να τον αντιμετωπίσουμε!

elis, συγγνώμη κιόλας αλλά αν όντως μοιάζουμε στο χαρακτήρα, σωθήκαμε! Σκατοχαρακτήρα έχουμε!

Senior Member
    Δεν έχεις γνωρίσει καλά τους άλλους γι αυτό νομίζεις ότι είμαστε σκατοχαρακτηρεσ όλοι έτσι είναι κ υπάρχουν κ χειρότερα ρώτα κ μένα που κυκλοφοραω όλη μέρα είκοσι χρόνια τι βλέπω μία χαρά είσαι στο λέω εγώ

Banned
    Έρις νομίζω μιλάει η κατάθλιψη για το σκατοχαρακτήρα που λες. Όσο για την απόλαυση που έχεις χάσει και από φίλους που λες, την έχω χάσει κι εγώ πολύ καιρό τώρα δικαιολογημένα όμως γιατί μου φέρονταν σκάρτα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Έρις View Post
    Δεν είναι για έναν άνδρα, ο άνδρας είναι η αφορμή όχι η αιτία... Ο άνδρας απλώς φρόντισε να κάνει την κατάσταση χειρότερη... Αυτός είναι ο λόγος, που σταμάτησα να πηγαίνω και στην ψυχολόγο... Μου έβαλε τις φωνές και μου είπε για έναν άνδρα; ...Είναι μία υπεραπλούστευση, αν δεν ήμουν καταθλιπτική θα διαχειριζόμουν αλλιώς την κατάσταση του χωρισμού. Ωστόσο, άνοιξαν όλες οι πληγές από το προηγούμενο επεισόδιο κατάθλιψης κι ακόμη περισσότερες, καθώς επίσης νίωθω τόσο ταπεινωμένη, που από την αυτολύπηση αποκόμισα κι ένα κοινωνικό άγχος... ούτε τους φίλους μου μπορώ να απολαύσω πλέον.. Δεν είναι το ασήκωτο βάρος μόνο ο χωρισμός, αλλά και όσαν συνέβησαν πριν.
    Ερις δεν καταλαβα τι εννοεις; δεν σε αφηνε να πας στον ψυχολογο; ζηλευε;

Senior Member
    Όχι εννοούσα ότι και η ψυχολόγος μου είπε το ίδιο, "για έναν άνδρα όλα αυτά;"... κι έπειτα μου έβαλε τις φωνές... Τίποτα δεν είναι τόσο απλό και επιφανειακό...

sad, μια χάρα είναι οι φίλοι μου, προσπαθούν όσο μπορούν να με καταλάβούν, αλλά δεν γίνεται και το καταλαναίνω... Απλώς αγχώνομαι ακόμη και μαζί τους πλέον. Ίσως είναι η κατάθλιψη που μιλάει, ίσως το ότι νίωθω πληγωμένη και μόνη... Ίσως ότι έχω κουραστεί τόσο πολύ...

Senior Member
    Α! αν και όταν είπα σκατοχαρακτήρα, εννούσα σκατοχαρακτήρα απέναντι στον εαυτό μας... π.χ. όταν δεν τον προσέχουμε αρκετά, ότι δεν τον προστατεύουμε κτλ.

Senior Member
    Α κατάλαβα ! Δεν έπρεπε να σου βάλει τις φωνές εκείνη είναι εκεί να σε αποδεικτεί εγω απλως σου λεω πως βιωνω και την οικονομική ανέχεια , την απομωνωση την γκρίνια και νιώθω πως ο ανδρας είναι το λιγότερο και φοβαμαι τωρα και σαν χωρα μην παμε στο γκρεμο θα ειναι αβαστακτο πια για μενα

Senior Member
    Καταλαβαίνω τι εννοείς take a break, σαφώς όταν έχεις να αντιμετωπίσεις τέτοιου είδους προβλήματα είναι πολυτέλεια να γίνεσαι αυτοκαστροφική για έναν άνδρα. Εγώ έχω ένα χρόνο να δουλέψω, γιατί διάβαζα... έχω ένα μικρό πεθώριο ακόμα να ανασυγκροτηθώ και να αρχίσω και πάλι δουλειά. Όσον αφορά τη χώρα, ίσως ο γκρεμός είναι η καλύτερη λύση... η κατάσταση δεν σώζεται από πουθενά... Άσε, που ταιριάζει και με τις αυτοκαταστροφικές μου τάσεις ο γκρεμός!

Senior Member
    Ερις φοβαμαι για εμας που παιρνουμε αντακαταθληπτικα με μια πτωχευση δεν ξερω τι θα γινει! Οτι δεν σωζεται δεν σωζεται , εμεις ομως θα ειμαστε τα πρωτα θυματα.

Senior Member
    Κορίτσια όταν αυτό που έχεις μέσα στο κεφάλι σου δηλαδή την κατάθλιψη το δεις κι έξω δεν παθαινεισ τίποτα πόλεμος γίνεται μέσα στο κεφάλι μας κ επιβιωνουμε είμαστε προετοιμασμένοι μη φοβάστε αρκεί να έχουμε να φάμε

Senior Member
    κοριτσια στο θεμα της πτωχευσης λεω για να ξορκισω τους φοβους μου οτι οκ δεν πειραζει... αν δεν τα καταφερω στη δουλεια μου, θα βρω ενα χωραφακι να φυτευω ντοματουλες και μαρουλακια, θα βγαλω μια αδεια και στη λαικη. Ενα πιατο φαι θα το εχω!
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Φαρμακα ρε παιδια θα χουμε αν γινουμε οπως στην Βενεζουελα καλα ενα πιατο φαι ολοι θα βρουμε και μετα νεοπτωχοι ειμαστε ολοι τι να φοβηθουμε μην χαθουν τα λεφτα η τα κοτερα αλλα τα φαρμακα;;

Page 2 of 2 FirstFirst 12