Results 1 to 6 of 6
-
03-12-2016, 20:43 #1
Ερωτική εξομολόγηση-Ανεκπληρωτος Ερωτας
Το έχει η οικογένεια μου...Ενας αδερφός μου αγαπούσε μια κοπελα η οποία ήταν Ελληνίδα Καθολική(οι γονείς της καταγόταν από Τήνο και Συρί ή Νάξο και στα τρια αυτά νησιά όπως και άλλα νησιά Αιγαίου/Ιονίου οι Καθολικοί αποτελούν είτε πλειοψηφία είτε μεγάλο μέρος του πλυθησμού κ;ι υπάρχουν εξ ολοκλήρου καθολικές πόλεις και χωριά) αλλα σπουδαζε Αθηνα οπου επισης υοαρχουν πολλοι Καθολικοι αλλά αυτή ηταν πολύ θρήσκη(οι Ελληνες Καθολικοί είναι πάρα πολύ θρήσκοι πάνε συνέχεια εκκλησία και έχουν προσκόλληση στην Θρησκεία τους κτλ ίσως γιατί είναι μειονότητα κι ετσι διατηρούν τη συνοχή τους) και ήθελε να γίνει Καθολικός για να συνεχίσουν και τελείωσε! Εγώ είμαι μικρότερος ενώ ο αδερφός μου που είχε αυτο το πρόβλημα σπουδάζει εγώ πάω Γ Λυκείου φέτος και μου αρέσει μια κοπέλα της έκανα ερωτική εξομολόγηση την Παρασκευή τελευταία ώρα κι αυτή δεν απαντησε ξεκάθαρα και είπε ότι της ήρθε απότομο και ζήτησε το κινητό μου.Εγώ στην εξομολόγηση της είπα ότι μπορεί να μου κάνει ότι θέλει αυτή και να με χαστούκισε ακόμα και της ήρθε απότομο αλλά ήταν πολύ ευγενική. Είμαι ψηλός ωραίος αλλά είπε μόλις βγήκε από σχέση και διαβάζει για πανελλήνιες (εγώ τεχω παρασυρθεί από τον έρωτα μου για αυτή). Τελικά έφαγα απόρριψη η όχι; Στην αρχή σκεπτόμενος ότι δέχτηκε ουσιαστικά χαιρομουν αλλά μετά στεναχωρεθηκα σκεπτόμενος ότι ίσως να ήθελε να με απορρίψει ευγενικά.. Είμαι χαλια ψυχολογικά...Επένδυσαν τα πάντα σε αυτή την εξομολόγηση έδωσα και την ψυχή μου δε διστασα να ταπεινωσω την υπερηφάνια μου αν μου πει ναι τότε θα είμαι ο πιο ευτυχισμένο άνθρωπος του κόσμου! Αν μου πει όχι σκεπτόμενος μόνο το ενδεχόμενο καταρεω ψυχολογικά είμαι ράκος!Θα έχει νόημα η ζωή μου;
- 03-12-2016, 21:13 #2Miliva21Guest
Της έκανες ερωτικη εξομολόγηση τη παρασκευη δλδ εχθές ?..και δν σ έχει απαντήσει ακόμα ...λογικο μου ακούγεται.Μην προϊδεάζεσαι αρνητικά ...νωρίς είναι ακόμα αστη να το επεξεργαστεί και θα σ απαντήσει..δώσε λίγο χρονο. Η απάντηση της μια χαρά μου φάνηκε...δεν νμζ ότι έφαγες χυλόπιτα.. απλά σ είπε ότι της ήρθε απότομα και ότι γενικώς είναι και λίγο δύσκολη χρονιά φέτος γτ έχετε πανελλήνιες..λογικο λογικοτατο μου ακουγεται ....περιμένε λίγο και θα μάθεις άμεσα τι θέλει από σενα εχε υπομονη και μην τη πιεσείς παραπανω αφησε την ελευθερη τωρα..το εκανες το βημα σου απλα περιμενεις...και άμα τλκ δεν θέλει δεν εγινε κ τπτ....όλοι φάγαμε χυλοπίτες από άτομα που μας άρεσαν ...αλλά επιβίωσαμε
03-12-2016, 23:33 #3
Λες δηλαδή ότι δεν έφαγα χυλοπιτα;Μακάρι Θεέ μου να μου απαντήσει θετικά! Γι αυτή την εξομολόγηση εδωσα όλη μου τη ζωή! Ητανε η αρχή και το τέλος! Δέχτηκα και εριξα την υπόληψη μου της είπα να με κάνει ότι θέλει! Ομως αν δε δεχτεί; Θα καταρευσω συναισθηματικα!
04-12-2016, 00:12 #4Miliva21GuestΟκ..προφανώς και σε έχει πιάσει άγχος επδ είσαι σε μια κατάσταση αναμονής έκανες το βήμα.. της είπες ότι σου αρέσει και τώρα περιμένεις ν δεις τι θα κάνει ....στο μυαλό της δεν είμαι για να σου πω τί σκέφτεται όμως αν είσαι τόσο ανυπόμονος κ έχεις τόσο άγχος σε βλέπω να την πιεζεις και να τη τρομαζεις και είναι πολύ πιθανό να φας χυλόπιτα...χαλάρωσε πλιζ....άσε να σκεφτεί. ούτε και εκεινη ξέρει τι θέλει..θα το βρει και θα σου δείξει τη στάση της τις επόμενες μέρες όμως πρέπει να μείνεις ψύχραιμος ....εγω πάντως θετικό το βλέπω ότι ζήτησε το κινητό σου....αν κάποιος μ έκανε εξομολόγηση και ήθελα να τον ξεφορτωθώ δεν θα του ζητούσα το κινητό του....
04-12-2016, 00:18 #5
Θα περιμένω λοιπόν...
04-12-2016, 12:35 #6
Να περιμένεις λίγο σωστής χρόνο!