Νεολαία είναι άχρηστοι ή είναι ιδέα μου; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 111
    Senior Member
    Ναι καποιοι, οχι ολοι , ζουσαν με διακοποδανεια , μπουζουκοδανεια κτλ ! Οχι ολοι.. Το αν βρεθηκαμε ολοι χρεωμενοι ειναι μια μεγαλη ιστορια διαφορετικη! Εγω δεν ασπαζομαι το δογμα "μαζι τα φαγαμε" , να πανε να τα πληρωσουν αυτοι που τα εφαγαν και αυτοι που τα ελαβαν ... και ακομα τρωνε!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    Και εγω.... αλλα στη σημερινη κριση ειναι τελειως αδυνατο...
    Προσπαθησα να το κανω και απετυχα παταγωδως, για αυτο το λεω.
    ι...
    Κι αυτο ειναι αληθεια , αν θες να προκοψεις , μονο εξωτερικο, αλλα γιατι να ευημερουν ειδικοι τεχνιτες , οπως υδραυλικοι , ηλεκτρολογοι , και ολοι οι μαστόροι , στο εξωτερικο , δεν ειναι ντροπη να εισαι ειδικος τεχνιτης , εδω θεωρειται καταντια , ποσο λαθος ..............οι Γερμανοι , και οι Αμερικανοι , ( επειδη εχω παρε-δωσε με αυτους ) ειναι υπερηφανοι αν ειναι σερβιτοροι η υπαλληλοι σενα εργοστασιο , πρεπει ναλλαξουμε νοοτροπια , περι του τι θεωρειται επιτυχημενος ..............εδω , αμα δεν μπεις σε ΑΕΙ η ΤΕΙ , εισαι αποτυχημενος .........λαθος νοοτροπια ......

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio is back View Post
    Ναι καποιοι, οχι ολοι , ζουσαν με διακοποδανεια , μπουζουκοδανεια κτλ ! Οχι ολοι.. Το αν βρεθηκαμε ολοι χρεωμενοι ειναι μια μεγαλη ιστορια διαφορετικη! Εγω δεν ασπαζομαι το δογμα "μαζι τα φαγαμε" , να πανε να τα πληρωσουν αυτοι που τα εφαγαν και αυτοι που τα ελαβαν ... και ακομα τρωνε!
    Συμφωνω απολυτα ....................γιατι να πληρωνω υπερογκους φορους , αφου ποτε μου δεν πηρα δανειο , καλα κανουν πολλοι και την κοπανανε για Ελβετια ........κι εγω σκεφτομαι να μετοικησω , αντι να με τσακιζουν στους φορους , ενας κολλητος μου , ηδη μετοικησε στην Ελβετια ........

Senior Member
    Αυτά τα παραμύθια ότι τους χαντακωσαμε εμείς δεν ξέρω ποιος τα βγάζει άλλα είναι παραμύθια όλα τα αφεντικα θέλουν ένα υπάλληλο δεκαοχτώ χρονών που να δουλεύει πολύ και να μην πληρώνεται και αν ήταν άξιοι θα μας έπαιρναν τις δουλειές βασικά αν ήταν άξιοι δε θα είχαμε οικονομική κρίση σε δέκα χρόνια θα έχουμε καταστραφεί με αυτούς εδώ τέλος πάντων ασ κάνουν ότι θέλουν
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Η νεολαια ειναι καθρεφτης των γονιων της.Παραπονιεστε ολοι οτι κανεις δε δουλευει χειρωνακτικα αλλα παω στοιχημα πως το πολυ 1/10 απο εσας δουλευουν οι ιδιοι χειρωνακτικα και θελουν να κανουν και τα παιδια τους μαστορες.
    Απλως θελετε να ειναι χειρωνακτες τα παιδια των αλλων,και σεις να ειστε στην γραφειαρα σας.

Παρομοιως για την χλιδα,την τεμπελια κλπ

Αυτην την υποκρισια δεν μπορω.

Senior Member
    Δεν είναι υποκρισία φίλε είναι απορία γιατί ενώ έχουμε κρίση δε πάνε να δουλέψουν για να γίνεις μάστορας πάντως πρέπει να έχεις μυαλό αν δεν έχεις δε γίνεται αυτο πρέπει να το ξέρεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Δεν είναι υποκρισία φίλε είναι απορία γιατί ενώ έχουμε κρίση δε πάνε να δουλέψουν για να γίνεις μάστορας πάντως πρέπει να έχεις μυαλό αν δεν έχεις δε γίνεται αυτο πρέπει να το ξέρεις
    Elis σκεψου και την κριση στις οικοδομες... στα ακινητα.
    και μαστορας να πας, δυσκολο να βρεθουν δουλειες...
    το πιο απλο, είναι ή αγροτης με δικα σου χωραφια ή κτηνοτροφος αν αντεχεις τη δουλεια ή αν εχεις καποιο μικρο κεφαλαιο ανοιγεις ενα καφε ή ενα μινιμαρκετ...Για επαρχια μιλαω, αυτα βλεπω.
    Στον δικο μου τον τομεα δεν υπαρχει δουλεια, στις υπηρεσιες δηλαδη. Τιποτααααα !!

Τα 20χρονα νομιζουν οτι μολις βγουν στην αγορα, τα λεφτα θα τα περιμενουν... εμενα αυτο με τσαντιζει...
    Εχω συμμαθητες-τριες στην ηλικια μου που ακομα δεν εχουν τακτοποιηθει επαγγελματικα...οπως και εγω... και καβαντζωσαμε τα 35...
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Το ξερω αυτο,δεν υποτιμω αυτες τις δουλειες,την υποκρισια σχολιαζω.
    Ολοι θελουν τα παιδια τους να γινουν και να παντρευτουν επιστημονες,και μετα γκρινιαζουν που δεν γινεται κανεις τεχνιτης.

Senior Member
    Κοίτα μαρα επειδή κι εγώ δουλεύω από τα δεκαοχτώ τότε κ πεντακόσια ευρώ να παίρνανε κάναμε ζωή κ σιγά τη δουλειά που κάναμε τωρα κάνουμε δέκα πράγματα παραπανω κ πάλι λεφτά δεν έχει λόγω κρίσης ποτέ θα γίνουμε νοικοκύρηδες εμείς ιδέα δεν έχω εγώ προσωπικά το βλέπω στα πενήντα άμα ζήσω μέχρι τότε αν δε με βρει κάτι άλλο τέλος πάντων πονάει αυτό

Senior Member
    Κοίτα μαρα επειδή κι εγώ δουλεύω από τα δεκαοχτώ τότε κ πεντακόσια ευρώ να παίρνανε κάναμε ζωή κ σιγά τη δουλειά που κάναμε τωρα κάνουμε δέκα πράγματα παραπανω κ πάλι λεφτά δεν έχει λόγω κρίσης ποτέ θα γίνουμε νοικοκύρηδες εμείς ιδέα δεν έχω εγώ προσωπικά το βλέπω στα πενήντα άμα ζήσω μέχρι τότε αν δε με βρει κάτι άλλο τέλος πάντων πονάει αυτό
    Καναμε ζωη γιατι ημασταν πιο μικροι, οχι επειδη παιρναμε πχ 500 ευρω...
    εγω τωρα κανω πραγματα που πριν 10 χρονια ουτε καν σαν ιδεα γιατι δουλευα απο το πρωι ως το βραδυ συν τα διαβασματα...

Αν εχεις ενα σπιτι δικο σου, και ενα χωραφακι να βγαζεις τα προς το ζην, εισαι νοικοκυρης!
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Εγώ μαρα μου ή χρυσή δεκαετία μου ήταν από τα δεκαπέντε μου μέχρι τα εικοσιπέντε μου σχολείο βασιλιάς φοιτητής μετά και βοηθός σε δουλειές δηλαδή μεροκάματο εικοσι ευρώ αλλα εξάωρο με το που τελειωνα γυμναστήριο κι έξω γυρνούσαν τρεις το λιγότερο δύο τρεις ώρες ύπνο κ μετά πάλι αλλά τι να με νοιαξει έβραζε το αίμα τώρα δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου ξενυχταω μία μέρα κ την άλλη μέρα έχω πονοκέφαλο

Senior Member
    Τι σκατά κάνει ή νεολαία κι είναι τόσο άχρηστοι όλοι τους είναι ιδέα μου;
    Σε λίγα χρόνια δε θα υπάρχει μάστορας έλληνας δεν ασχολείται κανεισ αυτοί όλοι πως θα ζήσουν μπορεί να μου εξηγήσει κανεισ απορία το έχω εγώ νομίζω καταστραφηκαμε άμα είναι να βασιστούμε σε αυτούς καυκαμε ακούω γνώμες έχω μεγάλη απορία αν ισχύει ή εγώ το βλέπω έτσι

ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΙΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ...... ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ!!! :Ρ :Ρ :Ρ :Ρ
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Εγώ πρωσοπικα χεστηκα τι θα κάνετε σε δέκα χρόνια θα χτυπατε τα κεφάλια σασ στο λέω εγώ από τώρα

Senior Member
    κοιτα. Δυστηχως η σημερινη νεολαια οντως δεν παει καλα. Ακουνε ηλιθιοτητες, λενε ακομα μεγαλυτερες ηλιθιοτητες και κανουν τις χειροτερες ηλιθιότητες ever!!!

Αυτο που με τρομαζει ειναι η αμεσως επόμενη γενια!!!!!!!!!
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Τα δεκαχρονα ;τα δεκαχρονα στη γειτονιά μου είναι ταλιμπαν πάντως κ πολύ χαίρομαι

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast