Ψυχολόγος, Ψυχίατρος ή μόνη; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 70
    Senior Member
    Eris
    τα φαρμακα που θα σου συνταγογραφησει ο ψυχιατρος, ΑΝ σου τα δωσει, θα σε βοηθησουν να διαβεις αυτο το μονοπατι πιο ευκολα... δεν θα σε επιβαρυνουν ουτε θα εθιστεις... οι δοσεις ειναι μετρημενες.
    Δηλαδη το αλκοολ το καταναλωνεις ενω τα φαρμακα τα φοβασαι??

Επειδη εισαι νεο κοριτσι, κανε πρωτα γυμναστηριο, εντονη ασκηση να δεις ποτε θα εχει φυγει μακρια η καταθλιψη.....
    Αν δεν φυγει με το γυμανστηριο, τοτε πηγαινε σε εναν ψυχιατρο και ακολουθησε τις οδηγιες του...
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Για να είμαι ειλικρινής, ποτέ δεν έχαιρα πλήρους αποδοχής γενικά στην οικογένεια μου... Πάντα κρεμόταν η λαιμητόμος της κρτικής πάνω από το κεφάλι μου. Φοβάμαι τα φάρμακα γιατί πιστεύω ότι θα έρχονται και θα ξανάρχονται στη ζωή μου. Το αλκοόλ είναι ένα γνώριμο μονοπάτι για μένα, που καλύπτει τα συμπτώματα της κατάθλιψης. Έχω δοκιμάσει να ασκηθώ, αλλά με την πρώτη απογοήτευση καταρέω και πάλι. Είμαι 28 και φοβάμαι ότι θα μου πάρει χρόνια να σταθώ στα πόδια μου... Φοβάμαι ότι έχασα χρόνια που δεν θα μπορέσω αναπληρώσω. Ευχαριστώ πάντως για τις συμβουλές. Προσπαθώ αλλά η προσπάθεία μου, ποτέ δεν είναι αρκετή!

Senior Member
    Το αλκοολ ειναι το γνωριμο μονοπατι ...προς τη ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ .

Senior Member
    ΟΤαν πηγα στον ψυχολογο για τις αυπνιες μου νομιζα οτι θα μου δωσει ενα υπιο ηρεμιστηκο για καμοια βδομαδα , Να "σπασει" αυτη η συνηθεια και μετα τερμα. Οταν ομως διαπιστωθηκαν τα εμφανη συμαδια ΙΔΨ μου εχει ξεκαθαρισει οτι σε λιγο καιρο θα ξεκινησω μακροχρονια θεραπεια .Με πειραξε πολυ.Ενιωσα σαν τρελος που πανε με το μαλακο να του φορεσουν το ζουρλομανδυα. Οτι θα τα τα ξεκινησω δηθεν για 1 χρονο και θα τα παιρνω μια ζωη . Οτι θα αποβλακωθω και δεν θα ειμαι ο εαυτος μου.Τωρα μαθαινω οτι δεν θα μου κανει και κουκου!
    Να σου πω κατι ; Ας γινει ! Ας τα παιρνω μια ζωη(που δεν παιζει αλλα λεμε τωρα)! Γιατι αυτη η ταλαιπωρια ,να ξυπναω καθε μερα κουρασμενος ,να σκεφτομαι αν μπορω να φαω μετα το μεσσημεριανο ενα γλυκακι ή να το αφησω για το βραδυ που θα ξυνησω, να φοβαμε αν θα "σκασει" και αλλη μπομπα μεσα στο μυαλο μου και μου βγει και αλλο συμπτωμα δεν τα αντεχω !
    ΚΑι μιλαω εγω με με μια τοση δα νυχτοφαγεια με ιχνη στεναχωρης συμπεριφορας . Λοιπον κρατησου ,σφιξε τα δοντια και κανε οτι θεωρεις εσυ σωστο,οχι η αρρωστεια σου και η απελπισια που σου πουλαει.

Senior Member
    Όντως το αλκοόλ δεν είναι καλός σύμβουλος, το ξέρω... και κρύβει και προκαλεί την κατάθλιψη. Απλώς δεν μπορώ να αντλήσω από πουθενά δυνάμη, δεν με ευχαριστεί τίποτα. Ότι όμορφο και θετικό είχα μέσα μου έχει πεθάνει, μόνο άσχημα πράγματα σκέφτομαι κι όταν υπάρχει λίγο φως φοβάμαι να το κοιτάξω γιατί μετά το σκοτάδι θα μου φαίνεται πυκνότερο. Δεν τη θέλω τη φαρμακευτική αγωγή, θα αισθάνομαι εκτός από αυτολύπηση, ανίκανοτητα και άρρωστη! Εσύ τελικά παίρνεις φαρμακευτική αγωγή;

Senior Member
    Ερις οι περισσοτεροι εδω μεσα παιρνουμε αν δεν παιρναμε δε θα βγαιναμε καν απο το σπιτι οσο δεν τα παιρνεις ζημια εχεις και γω επρεπε να χα παρει μεγαλυτερη δοση δεν θα ημουν τωρα σαν φαντασμα αχτενιστη, απεριποιητη φοβαμαι να βαψω και τα νυχια μου

Senior Member
    Απο βδομαδα θα ξεκινησω ,αλλα δεν φοβαμε.Εχω βαλει στοχο να λυσω το μεγαλο προβλημα. Τα μικροτερα και τις παρενεργειες θα τα δω στη πορεια βημα βημα. Ο στοχος μου για αυτοβελτιωση ειναι πολυ σαφης αυτη τη στιγμη .Οι θυσιες που απαιτει ειμαι ετοιμος να τις κανω αυτη τη στιγμη.Ανδρονομαι και κοιταω μπροστα.
    Αυτοληπηση ,αρρωστος και ανικανος να βοηθηθω αισθανομαι τωρα. Αν ηταν να παρω τα φαρμακα για να εχω τα ιδια, γιατι να τα παρω? Δηλ αν δεν βοηθουσαν τα φαρμακα σε αυτα ,γιατι θα τα περναμε ολοι εμεις?

Senior Member
    Ερις μακαρι να υπήρχε άλλος δρόμος πληκ των φαρμάκων ειλικρινά και μεις θα τον ακολουθόυσαμε πιστά τι να λέμε τωρα ποιος θέλει να παιρνει αντικαταθληπτικα; κανεις αλλα ρωτα και εναν διαβητικό πως περνά την μερα του αν θελει να κανει ινσουλίνη κτλ. Η εναν καρκινοπαθη αν θελει να κανει χειμοθεραπεια !

Senior Member
    Ερισ κούκλα αν δεν μπορείς να κανεισ τίποτα άλλο κάνε διατροφή βοηθαει κι αυτό
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Έχω προσπαθήσει να κάνω και διατροφή και γυμναστική, αλλά πάντα τα παρατάω! Το μόνο που προσπαθώ να κάνω τώρα είναι κρατηθώ από τη σχολή μου όσο μπορώ... ήταν το εφηβικό μου όνειρο να περάσω σ΄αυτή τη σχολή. Δεν νιώθω όμως ότι υπάρχει κάτι που με κάνει να νιώθω ασφάλεια, είτε που με γεμίζει συναισθηματικά.

Senior Member
    Δηλαδή εσύ ρε ερυ ή θα έχεις άντρα ή θα έχεις κατάθλιψη;κι εγώ έτσι είμαι αλλά δεν εξαρτιεμαι από κανένα εσύ γιατί έτσι μήπως έχεις κάποια λάθος ιδέα χαίρω πολύ όταν έχουμε σχέση είμαστε καλά άμα δεν έχουμε είμαστε σα γαμω το στανιο μου γουερ ιζ δε προμπλεμ;

Senior Member
    Πες τα μου! Είμαι ανοιχτή ακόμη και στο να μου πετάξεις ένα ρόπαλο στο κεφάλι. Εχώ τη λάθος ιδέα για τον εαυτό μου... Αν δεν με επιβεβαιώνει καποίος άλλος πέφτει κατευθείαν η αυτοπεποίθηση μου και κάνω κατάθλιψη. Ανασφάλεια που ψυχαναλυτικά πλησιάζει το φόβος του θανάτου.

Senior Member
    Δηλαδή εσύ θέλεις να συμφωνούν μαζί σου χαχαχα εγώ πάντα λέω το αντίθετο γι αυτό δε μου κάθεται καμία

Senior Member
    Εγώ πάντα λέω τα ανάποδα κι όποια κάτσει

Senior Member
    Καλό! Εννοώ ότι θέλω να με επιβεβαιώνει, να με αποδέχεται κτλ. Ετεροκαθορίζομαι! Μόνη μου νιώθω μία κινούμενη δυστυχία, για να στο υπεραπλουστεύσω!

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast