Ψυχολόγος, Ψυχίατρος ή μόνη; - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 70
    Senior Member
    Κι εγώ έτσι είμαι κ πρηζω τα συκωτια από τα κορίτσια μη σκασ δε γιατρευεται αυτό ότι κ να κανεισ στο λέω εγγυημενα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Elis, θελω να σου πω οτι σε αγαπωωωωωω!!!! επειδη ειπες καταπληκτικη τη μαμα μου...
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Δεν γιατρεύεται τι; Δεν θα νίωσω ποτέ ασαφαλής; Όπου είδους εξάρτηση είναι απαραίτητη στη ζωή μου;

Senior Member
    Λίγη προσπάθεια θέλει ερις άλλωστε το μόνο που έχουμε σίγουρο είναι ο εαυτός μας ας είμαστε καλοί μαζί του και ας τον βελτιώνουμε

Senior Member
    Μαρα μου αυτό πιστεύω

Senior Member
    Ερισ δε θα εξαρτασαι από κανένα αλλά όταν έχεις σχέση θα νιώθεις γεμάτη όταν δεν έχεις θα είσαι πεσμένη απλά θα μάθεις να μην εξαρτιεσαι αυτό μόνο γίνεται

Εχεις πολλα χρονια την σκεψη της αυτοχειριας στο νου ;
    Ψυχιατρος και ψυχολογος τι προτεινουν για το αλκοολ ; Οι ψυχιατροι οκ συστηνουν ενα ποτηρακι την εβδομαδα κρασι, γνωστο.
    Πινεις περιστασιακα ή σχετικα ανα δυο μερες ;
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Οι σκέψεις αυτοκτονίας άρχισαν πέρυσι το χειμώνα κι όσο περνούσε ο καίρος γινόταν πιο έντονες. Το καλοκαίρι έδωσα εξετάσεις για να περάσω στο πανεπιστημίο και για λίγο τράβηξαν την προσοχή μου. Όμως μετά το τέλος των εξετάσεων βάλτωσα τόσο πολύ, που όπου στεκόμουν και βρισκόμουν σκεφτόμουν το θάνατο. Ακόμη και τώρα για να με πάρει ο ύπνος σκέφτομαι το θάνατο μου. Όσον αφορά το αλκοόλ είναι μεγάλη η ιστορία... Συνοπτικά, για πολλά χρόνια έκανα κατάχρηση αλκοόλ... σε κάποια φάση το έβγαλα από τη ζωή μου και σε συνδιασμό με άλλους περιβαλλοντικούς παράγοντες πέρασα ένα επεισόδιο βαρειάς κατάθλιψης. Νόμιζα ότι τα συμπτώματα της κατάθλιψης, ήταν συμπτώματα στέρησης. Τότε δεν ήξερα τι είχα, κρυβόμουν, δεν μιλούσα... ντρεπόμουν για την αιτία που μου τα προκαλούσε όλα αυτά... Τέλος πάντων και για να μην μακρυγορώ κατάφερα να το ξεπεράσω, μέχρι που μετά από 2 περίπου χρόνια διάλειμμα η κατάθλιψη ξαναχτύπησε. Τώρα δεν πίνω μεγάλες ποσότητες, πίνω μόνο μπύρα, αλλά κάθε φορά που ζορίζομαι ξαναγυρνάω εκεί, για παράδειγμα 2-3 μπύρες κάθε βράδυ δεν είναι τρελή ποσότητα, αλλά σε συνδυασμό με την κάταθλιψη δεν βοηθάει. Μου γνωστοποίησαν και οι δύο πως το αλκοόλ κρύβει κατάθλιψη και σαφώς δεν με προτρέπουν να πίνω. Το ζητούμενο θα ήταν να πίνω κοινωνικά. Είναι και ένας λόγος που δεν έχω πάρει ακόμα αντικαταθλιπτικά.

Senior Member
    Μονο και μονο για εναν ανδρα ερις; αξιζει;

Senior Member
    Ρε κούκλα έχεις κατάθλιψη κ κρινεισ τον εαυτό σου σα να είσαι νορμαλ δηλαδή ζητάς από τον εαυτό σου να λειτουργεί φυσιολογικα θα σου πω μερικές συμβουλές να κανεισ δύο τρία πράγματα όχι διατροφή πρώτον πρωινό βρώμη με μία κουταλιά γύρη και δεύτερον το απόγευμα πριν βραδιάσει κ σε ζωσουν τα φίδια χτυπά ένα χαμομήλι τσάι είναι ηρεμιστικό κάνε μόνο αυτά κ φαι ότι έχει το σπίτι όχι απέξω ο καφές είναι αντικαταθλιπτικοσ πιεσ όσους ελληνικούς θεσ κάνε μόνο αυτά και σε ένα μήνα έλα πεσ μου τα αποτελέσματα

Senior Member
    Ευχαριστώ για τη συμβουλή, αν και από γεύση δεν πρέπει να λέει και πολλά το πρωινό που μου προτείνεις, θα το δοκιμάσω. Έχω κατάθλιψη, αλλά ζω σε ένα περιβάλλον που δεν αντιλαμβάνεται καν τι είναι κατάθλιψη. Το ότι μου φαίνεται αδύνατο πολλές φορές ακόμη και να σηκώσω το τηλέφωνο ή να βγω μια βόλτα, για το περιβάλλον μου είναι απλώς παράδοξο! Τι θα πρεπε να ζητάω από τον εαυτό μου να λειτουργώ σαν καταθλιπτική; Υποτίθεται ότι η κατάθλιψη είναι ιάσιμη...
    Δεν ξέρω αν όλα αυτά συμβαίνουν για έναν άνδρα! Θεωρώ ότι αυτό που μου συμβαίνει έχεις ως αιτία κάτι άλλο, που ακόμη δεν γνωρίζω και πυροδοτείται από την απόρριψη και την χαμηλή αυτοεκτίμηση. Επίσης, δεν θυμάμαι τα παιδικά μου χρόνια, θυμάμαι τον εαυτό μου μόνο από την εφηβεία κι έπειτα, κατά την οποία ήμουν ιδιαιτέρως αντιδραστική!

Senior Member
    Έλα ρε κούκλα κι εγώ έτσι είμαι κ δε θυμάμαι τίποτα εμένα αν οφείλεται σε γυναίκα φταίνε δύο μία με ζαλισε κι η άλλη νοκ άουτ αφού παραιτηθηκα από τις σχέσεις τελείως πλέον

Senior Member
    Ερις γιατί δεν θυμάσαι τ α παιδικά σου χρόνια . Μου φαίνεται παράδοξο ! Οσο για το περιβάλλον μια απο τα ίδια και γω στον κόσμο τους. Ισως και οι γιατροι που παμε να τους ειχαν πει δυο λόγια θα έπρεπε, εμενα με λένε τεμπέλα κτλ

Senior Member
    Ερις , εχεις αυτοκαταστροφικη συμπεριφορα , το ξερεις , το συνεχιζεις , και κανεις δεν μπορει να σε απορριψει , αν δεν αυτοαπορριφθεις πρωτη .....

Senior Member
    Δεν θυμάμαι τα παιδικά μου χρόνια γιατί τα έχω απωθήσει, τα να ασχοληθώ με αυτά πιθανώς θα μου φέρει πόνο και απλώς ο μηχανισμός άμυνας δεν με αφήνει να πλησιάσω αυτό το κομμάτι της ψυχικής μου σφαίρας. Τουλάχιστον αυτό μου είπε ο ψυχίατρος μου. Το ξέρω ότι έγω η ίδια έχω απορρίψει τον εαυτό μου, απλώς δεν ξέρω πως να το σταματήσω για να μην παλινδρομώ. Γενικά, έχω κρατήσει κάποια στανταρ ώστε να μην αφήνω την κατάθλιψη να με νικάει, πχ παλεύω πολύ για τη μόρφωση μου, δεν παραμελώ πλέον καθόλου την προσωπική μου υγιεινή και σχεδόν ποτέ την εμφάνιση μου. Έχω πολεμήσει αρκετές από τις φοβίες μου. Όμως τώρα στο προσκύνιο έχει έρθει το άγχος των κοινωνικών συναναστροφών. Σκέφτομαι ότι όλοι με λυπούνται όπως λυπάμαι κι εγώ τον εαυτό. Όταν είμαι σε έξαρση οι σκέψεις μου είναι απόλυτα στρεβλές.
    take a brreak έχεις δίκιο, οι γιατροί που πάμε ισως θα έπρεπε με κάποιο τρόπο να ενημερώνουν το κοντινό περιβάλλον μας. Από την άλλα σκέφτομαι ότι το κοντινό μας περιβάλλον θα μπορούσε να ενημερωθεί τουλάχιστον για τα βασικά από πολλές πηγές! Να το ονομάσω αδιαφορία; Ή κάτι χειρότερο;

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast