Κέρατο - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 10 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 143

Thread: Κέρατο

Senior Member
    Ηταν ενας γνωστος μου που "τον ειχε μεγαλο" (ξερεις τι εννοω). Απο εμφανιση μιλαμε για ουρακοτανγκο. Αλλα ηταν προικισμενος .Ο τυπας αφου δεν μπορουσε να κυκλοφορει με την τσουτσου απ εξω για διαφυμηση εκανε το εξης: Οπου ειχε δημοσια μπανια ,κολυμβητηρια στρατος κλπ ,φροντιζε να επιδεικνυει το εργαλειο στους φιλος του . Στομα με στομα αυτο εφτανε στα αυτια των κοριτσιων απο τους φιλος του ,και αυτες τον πλησιαζαν μονες τους!!
    Εννοω οτι το "προιον" μας οτι και αν ειναι αυτο πρεπει να βρισκομε και τροπους να το διαφημιζουμε. Εχεις χιουμορ, καλη καρδια κλπ ; Δωστο προς τα εξω.Καντο γνωστο και θα ερθει η ωρα σου.Μη κλεινεσε στο καβουκι σου και περιμενεις να σε ανακαλυψουν

Senior Member
    Quote Originally Posted by Έρις View Post
    ο.κ. Τα μπαρ δεν είναι από τα μέρη που νιώθεις άνετα... Εγώ εμπειρικά μίλησα κι επειδή δούλεψα σε πολλά μαγαζιά εστίασης και σε τέτοια μέρη συμβαίνουν τα πάντα, σχέσεις, γνωριμίες, σεξ.... Φαντάζομαι ότι έχεις δοκιμάσει μέσω φίλων και γνωστών... Δεν έχεις κάποιο χόμπυ που να το χρησιμοποιήσεις ως μέσο κοινωνικοποίσης; Κάτι στο οποίο να είσαι καλός και να σου δίνει αυτοπεποιθήση; ...Γενικότερα το να χεις τόσο χαμηλή αυτοεκτίμηση δεν βοηθάει στην κοινωνικοποίηση, ούτε στη γνωριμία! Εννοώ πως αν νιώθεις σαν πίθηκος, το πολύ να γνωρίσεις καμιά μαϊμού! Δεν το λέω για να σε προσβάλω, ούτε για να σε εκνευρίσω, αλλά για να σε αποδεχτείς τουλάχιστον, αν δεν μπορείς σ αγαπήσεις. Εφόσον, είσαι ωραίος, όπως λένε αυτοί που σε ξέρουν, δεν έχεις λόγους για τόσο αυτομαστίγωμα (όχι ότι αν ήσουν άσχημος θα έπρεπε να αυτομαστιγώνεσαι, αλλά ένα παραπάνω). Έχεις κάποια ψυχική διαταραχή που σε εμποδίζει;..

Κοιτα ξερω πως ειμαι βαρετός μεχρι αηδιας. και οσο για την ομορφια.... δεν το πιστευω.... μου το λενε για να με κανουν να νιωσω καλυτερα αλλα με κανει να νιωθω χειροτερα.

Μια φορα ενας φιλος μου μου ειπε οτι μια φιλη της γυναικας του ειναι ελευθερη και ψαχνει σχεση και οτι θα εβγαιναν μαζι και με καλεσε να την γνωρισω. Με το που με ειδε προσεξα στα ματια της στο βλεμμα της πως δεν της αρεσα καθόλου. Προσπαθησα με την κουβεντα και με το χιουμορ να την κανω να ενδιαφερθει αλλα τιποτα. Ουτε με τα αστεια γελουσε, ουτε καν συμμετηχε στην συζητηση. Ειχε το βλεμμα "τι μου τον κουβαλησαν αυτον τον ηλιθιο εδω" Μια αλλη δεν της αρεσα λεει γτ δεν ημουν σοβαρός, σαν εναν προηγουμενο που ειχε που της κολουσε πολυ σοβαρα..... παντρεμενος σαρανταρης και κολουσε σε 20χρονο για να δει αν περναει η μπογια του.... απο σοβαρότητα αλλο τιποτα. Και δεν το καταλαβαινω. Ολες λενε πως θελουν καποιον με χιουμορ, αλλα αν βρουν δεν ειναι "σοβαρός"?!

Αυτοπεποιθηση ειχα πριν λιγο καιρο αρκετη. Καταφερα μαλιστα να την ανεβασω με πολυ δυσκολια αλλα τα ειχα καταφερει. Εφαγα 4 απορριψεις μεσα σε μια εβδομαδα. Να καταλαβεις μια μονο εδιξε ενδιαφερον και τελικα ηταν λεσβια και με χρησιμοποιησε για να κανει την κπελα της να ζηλεψει.

Ναι εχω μια διαταραχη που με εμποδιζει...... αναπνεω!!!!!
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Quote Originally Posted by nightcrawler View Post
    Ηταν ενας γνωστος μου που "τον ειχε μεγαλο" (ξερεις τι εννοω). Απο εμφανιση μιλαμε για ουρακοτανγκο. Αλλα ηταν προικισμενος .Ο τυπας αφου δεν μπορουσε να κυκλοφορει με την τσουτσου απ εξω για διαφυμηση εκανε το εξης: Οπου ειχε δημοσια μπανια ,κολυμβητηρια στρατος κλπ ,φροντιζε να επιδεικνυει το εργαλειο στους φιλος του . Στομα με στομα αυτο εφτανε στα αυτια των κοριτσιων απο τους φιλος του ,και αυτες τον πλησιαζαν μονες τους!!
    Εννοω οτι το "προιον" μας οτι και αν ειναι αυτο πρεπει να βρισκομε και τροπους να το διαφημιζουμε. Εχεις χιουμορ, καλη καρδια κλπ ; Δωστο προς τα εξω.Καντο γνωστο και θα ερθει η ωρα σου.Μη κλεινεσε στο καβουκι σου και περιμενεις να σε ανακαλυψουν

Φιλε ακου. Εχω χιουμορ και το δειχνω σε ολους. Λενε πως δεν ειμαι σοβαρος. εχω καλη καρδια. Κοιταζουν μονο τους αλητες και τα καθικια. Ειμαι κοινωνικος με όλους. Λενε πως μιλαω πολυ. Μεχρι που δεν ντρεπομαι να γδυθω μπροστα σε αλλους (δεν ειμαι ειδιαιτερα προικισμενος εκει αλλα δεν ειμαι και τελειως χαλια) ειτε σε σημοσιες ντουζιερες (στο γυμναστηριο πχ) ειτε στην παραλια πριν 3 εβδομαδες που ειχα παει με κοπελα. (αλλαξε πρωτα αυτη, ειχα γυρισει τη πλατη μου, και μετα τα κατεβασα ολα μπροστα της και αλλαξα κι εγω, και κοιτουσε καλα καλα..... τελικα ηταν λεσβια). Απλως αυτο που εχω να δωσω δεν αρεσει σε αλλες. Και ζουμπα πηγαινα για καιρο αλλα τιποτα, και στην δουλεια που ειμαι, που συναντω καθε μερα πολυ κόσμο, τιποτα, και οπουδηποτε αλλου, μαντεψε..... τιποτα.

Κοιτα καταλαβαινω πως ακουγομαι καπως αλλα ειμαι πολυ πληγωμενος αυτη την στιγμη. Σε λιγες μερες θα ανεβει λιγακι η αυτοπεποιθηση μου και θα ειμαι καλυτερα.... απλως τωρα..... ποναω
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Tι να σου πω τωρα.... πληγωμενος εισαι...
    Ενα να ξερεις. Οι γυναικες ομορφια δεν κοιτανε.(Τουλαχιστον οχι οπως οι αντρες )
    Οταν με το καλο νιωσεις καλυτερα:
    Φροντισε λιγο το περιτιλιγμα (ισα να σπασει αυτη η πρωτη κακη εντυπωση) Ξυρισμα/αποτριχωση , γυμναστηριο (κανονικο ,οχι αεροβικ και μαλακιες) ,διατροφη.ΠΑρε ενα σετακι ακριβα καλα ρουχακια και παπουτσια
    Και οταν ειναι να βγεις, πιες κανα ποτακι απο το σπιτι να εισαι πιο χαλαρος. Μη βγαινεις για "γκομενες" .Χαλαει την ψυχολογια.Ειτε ειναι προξενιο ,ειτε παρεα που ξερεις οτι θα την πεσει με την πρωτη ευκαιρια, υποσεινηδητα αυξανεις αμυνες και καχιποψια. Βγες με καλη παρεα για να περασετε καλα. Αν το καταφερεις θα εχεις και την αυτοπεπηθηση να πλησιασεις μια κοπελα. Οταν ολα περιστρεφονται γυρω απο αυτες τοτε κολαει το μυαλο στην ενδεχομενη αποτυχια

Senior Member
    Το χιουμορ ειναι το 1ο πραγμα που κοιτανε .Κρατα το.Αλλα σε επιπεδο ευγενους χιουμορ ,οχι καγκουριας και πλακας.

Senior Member
    Έχεις κάποια ενδιαφέροντα; Όχι ζούμπα... Κάτι που κάνεις και αρέσει σε εσένα;
    Το χιούμορ όντως είναι βασικό. Δεν πιστεύω ότι χρειάζεται να αγοράσεις ρούχα, ούτε να αποτριχωθείς, ούτε τίποτα...
    Μήπως απευθύνεσαι σε περίεργες γκόμενες;
    Γιατί είσαι βαρετός μέχρι αηδίας; ...Μήπως το πρόβλημα είναι αυτά που λες κι όχι η εμφάνιση...

Senior Member
    Tι να σου πω τωρα.... πληγωμενος εισαι...
    Ενα να ξερεις. Οι γυναικες ομορφια δεν κοιτανε.(Τουλαχιστον οχι οπως οι αντρες )
    Οταν με το καλο νιωσεις καλυτερα:
    Φροντισε λιγο το περιτιλιγμα (ισα να σπασει αυτη η πρωτη κακη εντυπωση) Ξυρισμα/αποτριχωση , γυμναστηριο (κανονικο ,οχι αεροβικ και μαλακιες) ,διατροφη.ΠΑρε ενα σετακι ακριβα καλα ρουχακια και παπουτσια
    Και οταν ειναι να βγεις, πιες κανα ποτακι απο το σπιτι να εισαι πιο χαλαρος. Μη βγαινεις για "γκομενες" .Χαλαει την ψυχολογια.Ειτε ειναι προξενιο ,ειτε παρεα που ξερεις οτι θα την πεσει με την πρωτη ευκαιρια, υποσεινηδητα αυξανεις αμυνες και καχιποψια. Βγες με καλη παρεα για να περασετε καλα. Αν το καταφερεις θα εχεις και την αυτοπεπηθηση να πλησιασεις μια κοπελα. Οταν ολα περιστρεφονται γυρω απο αυτες τοτε κολαει το μυαλο στην ενδεχομενη αποτυχια

Πηγαινω γυμναστηριο κανονικα εδω και 6 μηνες αλλα οχι για αυτες. Θελω εγω να μου αρεσω. Αυτες, σε αυτο το θεμα, ας πανε να γ....θουνε. Δικό μου το σωμα!! Για την αποτριχωση, μονο στους ωμους μου δεν μου αρεσουν (Καθως επεφταν απο τα μαλλια, επεσαν στους ώμους και φυτρωσαν εκει πανω..... True story!!! :p )

Το εχω κανει αυτο. Οποτε ειναι να βγω πινω ενα ποτηρακι.... Μαλιστα μια φορα ηταν να βγω αλλα η παρεα που ειχα τοτε δουλευε εκεινη την ημερα και ελεγα να παω μόνος. Ηταν 11 ακομα και ειπα να βαλω μια ταινια στο λαπτοπ, να πιο ενα ποτηρακι βοτκα και κατα της 1 να φυγω. εβαλα ενα ποτηρι, το ηπια και εβαλα δευτερο και μετα τριτο (πιο λιγο αυτη την φορα, μην μεθυσω). Εβλεπα την ταινια απο το λαπτοπ που ειχα στα ποδια μου και ηταν πολυ ωραια...... στο ονειρό μου!!!! Αποκοιμηθηκα εκει ακριβως και ξυπνησα κατα της 5 το πρωι μονο και μονο για να παω να ξαπλωσω στο κρεββατι. FAIL νυχτα χαχαχαχαχα

Το χιουμορ ειναι το 1ο πραγμα που κοιτανε .Κρατα το.Αλλα σε επιπεδο ευγενους χιουμορ ,οχι καγκουριας και πλακας.

Οχι, αν χαλαρωσω κανω καλο χιουμορ. Ή τις πειραζω σε σημειο να γελασουν πονηρα. Αλλα δεν πιστευω πως εχει τι σημασια τι κανεις και τι οχι. Αν αρεσεις σε καποια ότι και να κανεις, οπως και να φερθεις θα σε βλεπουν σαν τελειο. Και σαν το καραγκιοζη να φαιρεσαι θα σε λενε χιουμοριστα, αν δεν μιλας θα σε λενε μυστηριώδεις. Αντιθετα αν δεν της αρεσεις, οτι και να κανεις θα ξενερρωνει.
    Αν κανεις χιουμορ κανεις κρυαδες, αν δεν μιλας εισαι μουγκος ή ψυχοπαθεις.

Senior Member
    Έχεις κάποια ενδιαφέροντα; Όχι ζούμπα... Κάτι που κάνεις και αρέσει σε εσένα;
    Το χιούμορ όντως είναι βασικό. Δεν πιστεύω ότι χρειάζεται να αγοράσεις ρούχα, ούτε να αποτριχωθείς, ούτε τίποτα...
    Μήπως απευθύνεσαι σε περίεργες γκόμενες;
    Γιατί είσαι βαρετός μέχρι αηδίας; ...Μήπως το πρόβλημα είναι αυτά που λες κι όχι η εμφάνιση...

Μου αρεσει να διαβαζω βιβλια, να παιζω videogames, να βλεπω ταινιες και anime, μοναχικα δλδ ενδιαφεροντα..... :(
    Μονο τοτε που πηγαινα ζουμπα, και στο γυμναστηριο που πηγαινω βλεπω ανθρωπους.

Σε όλες πλεων απευθύνομαι. Ομορφες, ασχημες, βαρετές, εξυπνες, ηλιθιες, χαζες, λεσβίεςΟ_ο.... και ολες εχουν ενα κοινο...... με απορριπτουν.

Ειμαι βαρετός γτ δεν ξερω τι να πω. Αν πετυχει και ειμαι σε καλη μερα και εχω τυχη και θελει να μου μιλησει και αυτη θα κανουμε καλη συζητηση. Αν ομως δεν θελει πολλα πολλα, η κουβεντα ειναι πολυ πολυ συντομη και μονότονη.

Για παραδειγμα. Πριν απο μερικες μερες στο γυμναστηριο συναντησα μια κοπελα που καναμε γυμναστηκη στα στρωματα μαζί. Της επιασα την κουβεντα και την ψιλοφλερταρα και ειδα πως ειχε όρεξη για κουβεντα. Κουβεντιαζαμε ασταματητα επι 1 ωρα (πρωτη φορα μιλουσα ασταματητα απο κοντα, προσωπο με προσωπο, με γυναικα τοση ωρα) Τελικα ηρθε ο γυμναστης και μας ειπε ή να κανουμε γυμναστηκη ή να σηκωθουμε να κανουν γυμναστηκη οι αλλοι γτ κρατουσαμε τα στρωμματα. Και ετσι εσπασε η φουσκα. Της ειπα να παμε για καφε αλλα μου ειπε πως δεν μπορουσε γτ ηταν αργα (ηταν 9 το βραδυ οποτε ειχε ενα δικιο) και οταν της ειπα να μου δωσει το φβ της μου ειπε πως δεν εχει (και αυτο δεκτο. Και εγω εκανα πριν 2 χρονια γτ ημουν στρατο και εστελνα φωτο στην οικογενεια μου. Ακομα και τωρα σπανια το χρησιμοποιω). Δεν ειδα ομως κινησει να θελει να μου δωσει το τηλ της.... αντιθετα την εβλεπα πως ανυπομονουσε να απομακρυνθει απο εμενα..... δεν της ζητησα το τηλεφωνό της..... δεν ηθελα να την φερω στην θεση να βρει καποια ηλιθια δικαιολογια ή να μου δωσει καποιον ασχετο αριθμό (μου το εχουν κανει).

Και σιγουρα δεν ειναι η εμφανιση το θεμα. Εχω δει πολυ πολυ πολυ πολυ πιο ασχημους αντρες απο εμενα να εχουν γυναικες στο πλευρο τους και μαλιστα γυναικαρες.
    Last edited by archangel; 13-12-2016 at 01:05.

Senior Member
    Στα μοναχικά ενδιαφέροντα έχεις δίκιο... Σε καταλαβαίνω γιατί και τα δικά μου τέτοια είναι!
    Αν το πρόσεξες πάντως μου είπες ότι με την κοπέλα από το γυμναστήριο μιλούσες για αρκετή ώρα, άρα έχεις πράγματα να πεις. Και το χειρίστηκες και μια χαρά, ούτε την πίεσες κι έκανες και την κίνηση σου για περαιτέρω επικοινωνία. Οπότε τα πράγματα μπορούν να γίνουν και καλύτερα... Όσο ανοίγεσαι θα έχεις αποτελέσματα!
    Και παρεπιπτόντως έχει σημασία τι θα πείς! Αν σε ακούει τουλάχιστον... Εσένα αν μια γυναίκα σου λέει ανοησίες, δεν θέλεις να φύγεις;
    Τα μέρη κοινωνικοποίσης είναι γενικά κάπως δυσεύρετα, με αυτά τα ενδιαφέροντα. Έχεις δοκιμάσει να κάνεις καμιά γνωριμία μέσω διαδικτύου; Μια φίλη μου το κάνει συχνά και αποδίδει... τουλάχιστον επί του σεξουαλικού.

Senior Member
    Κατσε ρε συ !! Μιλουσατε μια ωρα ,πανω στα στρωματα, με αυτην να φοραει τα καυτα αθλητικα ρουχαλακια της (να νιωθει δηλ λιγο εκτεθημενη) , και επειδη δεν σου εδωσε το τηλ της ΣΥΜΠΕΡΑΝΕΣ οτι εισαι ενας χαλιας ? Σοβαρα τωρα ,διαβαζεις τι γραφεις; Αυτοαποριπτεσε να το ξερεις . Εχεις ψυχολογια ητημενου .
    Η κοπελα γουσταρε την παρεα σου .Αλλιως θα την ειχε κανει στο πενταλεπτο. Το οτι δεν εδωσε το τηλ ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ασχετο ,με το αν της αρεσες.Υπαρχουν 1000αδες λογοι που δεν μπορουσε ή δεν επρεπε να στο δωσει.Αλλα οτι δεν ηθελε την παρεα σου ,αυτο δεν παιζει .
    Να εισαι αντικειμενικος με τον εαυτο σου....

Senior Member
    Στα μοναχικά ενδιαφέροντα έχεις δίκιο... Σε καταλαβαίνω γιατί και τα δικά μου τέτοια είναι!
    Αν το πρόσεξες πάντως μου είπες ότι με την κοπέλα από το γυμναστήριο μιλούσες για αρκετή ώρα, άρα έχεις πράγματα να πεις. Και το χειρίστηκες και μια χαρά, ούτε την πίεσες κι έκανες και την κίνηση σου για περαιτέρω επικοινωνία. Οπότε τα πράγματα μπορούν να γίνουν και καλύτερα... Όσο ανοίγεσαι θα έχεις αποτελέσματα!
    Και παρεπιπτόντως έχει σημασία τι θα πείς! Αν σε ακούει τουλάχιστον... Εσένα αν μια γυναίκα σου λέει ανοησίες, δεν θέλεις να φύγεις;
    Τα μέρη κοινωνικοποίσης είναι γενικά κάπως δυσεύρετα, με αυτά τα ενδιαφέροντα. Έχεις δοκιμάσει να κάνεις καμιά γνωριμία μέσω διαδικτύου; Μια φίλη μου το κάνει συχνά και αποδίδει... τουλάχιστον επί του σεξουαλικού.

Παλιωτερα ναι. Πλεον απλως το ανεχομαι. Η λεσβια για παραδειγμα ναι μεν μιλουσαμε αλλα μου ελεγε οτι μαλακιες μπορεις να φανταστεις. Και το χειρότερο, ηταν επαναλαμβανόμενα. Εκει που ελεγες παει τελειωσε επιτελους αυτη η συζητηση αντε παλι απο την αρχη. Το οτι εκοψε το καπνισμα μου πχ το ειπε 50 φορες, σε καθε συζητηση το πεταγε, και τελικα συνεχιζε να καπνιζει κανονικα.

Ειχα κανει μια πολυ καλη σχεση απο το διαδικτυο, η πρωτη μου, αλλα λόγος της αποστασης δεν ειχαμε σεξουαλικες επαφες απο κοντα. Τελικα χωρισαμε γτ η αποσταση δεν παλευόταν πια!!

Senior Member
    Κατσε ρε συ !! Μιλουσατε μια ωρα ,πανω στα στρωματα, με αυτην να φοραει τα καυτα αθλητικα ρουχαλακια της (να νιωθει δηλ λιγο εκτεθημενη) , και επειδη δεν σου εδωσε το τηλ της ΣΥΜΠΕΡΑΝΕΣ οτι εισαι ενας χαλιας ? Σοβαρα τωρα ,διαβαζεις τι γραφεις; Αυτοαποριπτεσε να το ξερεις . Εχεις ψυχολογια ητημενου .
    Η κοπελα γουσταρε την παρεα σου .Αλλιως θα την ειχε κανει στο πενταλεπτο. Το οτι δεν εδωσε το τηλ ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ασχετο ,με το αν της αρεσες.Υπαρχουν 1000αδες λογοι που δεν μπορουσε ή δεν επρεπε να στο δωσει.Αλλα οτι δεν ηθελε την παρεα σου ,αυτο δεν παιζει .
    Να εισαι αντικειμενικος με τον εαυτο σου....

Κοιτα. Ολες οι γυναικες που με γνωριζουν θελουν φιλικες σχεσεις μαζί μου (εκτος την γκομενα της λεσβίας που ειμαι σιγουρος πως αν βρεθω στο ιατρίο της ποτε θα φυγω χωρις νεφρο) και να κανουν παρεα σαν φιλοι. Δεν θελω φιλη, ομως. Εχω φιλες και αρκετες. Θελω κατι περισσοτερο απο αυτο. Δεν ειπα πως δεν απολαυσε την παρεα μου, εγω ειπα πως δεν με γουσταρε ερωτικα.
    Αντικειμενικα μιλώντας αν ηθελα φίλες θα ειχα εναν λόχο απο γυναικες

Senior Member
    Όσον αφορά το διαδίκτυο, εγώ το ανέφερα, για να την γνωρίσεις εκεί που είναι πιο απρόσωπα κι έπειτα να την συναντήσεις; Αφού, έχεις αρκετές φίλες, άρα τα πας καλά με τις γυναίκες. Δεν έχει παιχτεί ποτέ τίποτα με κάποια από τις φίλες σου... Είναι κι αυτό μια σκέψη που μπορείς να κάνεις... Με τις φίλες σου σίγουρα θα νιώθεις πιο ασφαλής... οπότε το μόνο που χρειάζεται είναι να δημιουργήσεις το κατάλληλο κλίμα...

Senior Member
    Όσον αφορά το διαδίκτυο, εγώ το ανέφερα, για να την γνωρίσεις εκεί που είναι πιο απρόσωπα κι έπειτα να την συναντήσεις; Αφού, έχεις αρκετές φίλες, άρα τα πας καλά με τις γυναίκες. Δεν έχει παιχτεί ποτέ τίποτα με κάποια από τις φίλες σου... Είναι κι αυτό μια σκέψη που μπορείς να κάνεις... Με τις φίλες σου σίγουρα θα νιώθεις πιο ασφαλής... οπότε το μόνο που χρειάζεται είναι να δημιουργήσεις το κατάλληλο κλίμα...

Οχι. Με την μονη φιλη που παιχτικε κατι ηταν με την κοπελα που τα φτιαξαμε, μεσω διαδικτυου. Ημασταν φιλοι και την ερωτευτηκα. Ηταν δυσκολο μεχρι να της αποκαλυψω τα αισθηματα μου και να τα φτιαξουμε και ακομα πιο δυσκολο μετα, που ενω ειχα σχεση δεν ειχαμε σωματικη επαφη.... Σαν να εχεις ενα βαζο μελι και δεν μπορεις να το ανοιξεις για να το γλυψεις.
    Οι φιλες που εχω ειναι ή σε σχεση ή παντρεμενες ή μακρια (και δεν ξανακανω σχεση απο αποσταση ΠΟΤΕ!!!!) ή απλως δεν τους αρεσω για σχεση.

Senior Member
    Αααα και παλιωτερα ειχα γραφτει μεχρι και σε σαιτ γνωριμιων και..... Χριστέ μου πως το μετανιωσα.

Ολο και ολο ενα μηνυμα πηρα. Απο μια που μεσα σε 6 ωρες γνωριμιας με ρωτουσε αν θα την παντρευόμουν........ Μακριάάααααααα!!!!

Page 3 of 10 FirstFirst 12345 ... LastLast