Results 46 to 60 of 143
Thread: Κέρατο
-
13-12-2016, 19:35 #46
Έχεις αποκτήσει και κάποιες "αξιόλογες" εμπειρίες, δεν μπορεί... τώρα που τα θυμάσαι κι εσύ σίγουρα θα γελάς! Δεν ξέρω που ακριβώς χολαίνει η κατάσταση και δεν έχεις αυτό που θέλεις. Υπάρχει η πιθανότητα να αρέσεις και να μην το καταλαβαίνεις; Να δείχνεις αδιαφορία άθελα σου;
- 13-12-2016, 20:39 #47
Αυτο πιστευω και εγω, αλλα δεν θελει να το πιστεψει...
13-12-2016, 22:13 #48
Δεν ξερω παιδια. Σπανια εστω και με προσεχει μια γυναικα, κι αν κανω προσπαθεια θα ειναι αποτυχια. Μια φορα πχ μια κοπελα απο εναν φουρνο που πηγαινα την φλερταρα καθε μερα. Οταν της ζητησα να βγουμε μου ειχε πει πως λυπαται αλλα ειχε κανονισει ηδη να βγει με τα κοριτσια απο την δουλεια. Μετα απο μερικες μερες της ξαναζητησα να βγουμε και απο τότε με απεφευγε συνεχεια λεγοντας πως ειχε πολυ δουλεια, ειναι κουρασμενη κλπ. Τελικα μετα απο 6 μηνες προσπαθειων πηγα στο φουρνο και της επιασα την κουβεντα. Της ειπα για τον καιρο και μου είπε πως ειναι πολυ καλη μερα σημερα για βόλτα. Την ρωτησα αν θα παει πουθενα αφου εχει καλο καιρο και αυτη μου είπε οχι, και σε λιγο που σχολαει θα παει μαλλον σπιτι. Και τοτε της ειπα να παμε για καφε...... αν την βλεπατε πως εκανε....... Αρχισε να λεει κατι ασυναρτησιες πως οι γονεις της δεν της επιτρεπουν να βγαινει με κανεναν παρα μόνο οταν παντρευτει (26 χρονων κοπελα),και να φανταστω πως ουτε καν με τα κοριτσια απο την δουλεια δεν την αφηνουν να βγει (και αν θυμασαι ο πρωτός λόγος που δεν βγηκαμε ηταν γτ ειχε κανονισει με αυτες) και πεταγεται και μια απο εκει και λεει ναι, ναι δεν βγαινει ουτε με εμας.
Μια αλλη φορα σε ενα καραβι καθόμουν στο καταστρωμα και ειχα ορεξουλες. Ειμαι κοινωνικο ατομο και μου αρεσει να μιλαω με ανθρωπους οταν καθομαι καπου και επειδη εκεινη την μερα ειχα πολυ αυτοπεποιθηση ειπα να δοκιμασω την τυχη μου με μια κοπελα διπλα μου. Προσπαθησα να της πιασω την κουβεντα αλλα ότι κι αν την ρωτουσα μου απαντουσε μονολεκτικα και μετα γυριζε αλλου το κεφαλι της. Τελικα μετα απο 3-4 προσπαθειες ειπα στον εαυτό μου "ελα μωρε μπορει να εχει κατι και να μην εχει ορεξη να μιλησει, δεν σημαινει τιποτα το οτι δεν σου μιλαει". Τοτε ενας νεαρός εκατσε αναμεσα μας. Επιασα την κουβεντα με τον νεαρο τότε, για να περασει λίγο η ωρα, και ξαφνικα αυτη πεταχτηκε και αρχισε να συμμετεχει στην συζητηση. Στην αρχη ειπα ωραια, αλλα συντομα το μετανιωσα. Δεν με αφηνε καθόλου να μιλησω. Μόλις ο αλλος με ρωτουσε κατι πεταγοταν αυτη και του ελεγε κατι. Αν πηγαινα να ρωτησω κατι πεταγοταν και τον ρωτουσε αυτη. Τελικα σταματησα πηρα ενα βιβλιο εκατσα σε μια μερια και ειπα απο μεσα μου "Σημερα θα είναι μια μεγααααλη μερα". Τελικα μετα απο 2-3 ωρες ξαπλωσα και κοιμηθηκα αλλα απο της φωνες τους δεν μπορουσα να κοιμηθω. Εβαλα ακουστικα και με πηρε ο υπνος όταν αυτη με σκουντηξε καθως περνουσε απο διπλα μου και με ξυπνησε. Ετοιμαζόντουσαν να δουνε ταινια στο λαπτοπ του και πηγαινε αυτη να αγορασει ποπ κορν, δεν μου ειπε ουτε συγνωμη. Ξανακοιμηθηκα και ξυπνησα μετα απο καποια ωρα και αυτη καθόντουσαν και μιλουσαν ΑΚΟΜΑ!!!! κατα της 5 πια κοιμηθηκαν και στις 6 εφτανε το καραβι στο λιμανι. Κουβεντιαζαν για ωρες, ειδαν ταινια μαζί ισως και να πηγαν στην "τουαλετα" μαζι, ενω σε εμενα δεν ηθελε να πει δυο λεξεις σε μια απαντηση.Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει
13-12-2016, 22:22 #49
archangel το νημα την εχω μεσα στο μυαλο.. το διαβασες ; I rest my case που λενε και οι Αμερικανοι !
Πριν λιγο καιρο τον παρατησε η γκομενα του για εναν ....πιο κοντινο ! Τον ακυρωσε λογω χιλιομετρων .Και τι εκανε το παλικαρι ? Τον πηρε απο κατω.Τρελαθηκε ,στεναχωρεθηκε. Αλλα οταν εφτασε η ωρα ,πηρε το θαρρος και τολμησε ! Τολμησε εναντια στις πιθανοτητες και την κοινη λογικη.
I rest my case λοιπον....
13-12-2016, 23:28 #50
..... απαντησα κιολας.....
Το μονο που εχω να πω ειναι πως αν ειναι να κανω κατι με τετοια.... γύναια, καλυτερα να πεθανω παρθενος!!!!
Τετοια βλεπω και σιχενομαι το γυναικιο ειδος....
Αν και μεταξυ μας νομιζω πως τρολαρει!!!!
Εννοω ποιος αντρας θα ελεγε την γυναικα πρεπει να την αφηνουμε να γαμ...ται με οποιον θελει και να μην την κραταμε για παρτη μας....
ενα βητα male ή ενας troll....Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει
14-12-2016, 02:03 #51
archangel, δεν παίζει να μην αρέσεις σε καμία! Δεν ξέρω πόσο καλός είσαι στα μαθηματικά, αλλά βάσει πιθανοτήτων δεν βγαίνει στα 29 χρόνια της ζωής σου, να μην ενδιαφέρθηκε καμία, δηλαδή έλεος! Ίσως είσαι άτυχος, ίσως είσαι δεν ο πρώτος στο top 10, αλλά και ποιός είναι!... Αν κυκλοφορήσεις λίγο και δεις τι παίζει με τις γνωριμίες και τις σχέσεις (μιλάω κυρίως για μπαρ και καταστήματα εστίασης), θα χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο! Άσχημοι, όμορφοι, νέοι, γέροι, βαρετοί, όλοι σε κάποια φάση κάπως τα καταφέρνουν. Έχω μια φίλη που είναι στην ίδια φάση με εσένα, είναι γλυκούλα, πολύ καλό παιδί κι ενδιαφέρουσα, χαμογελαστή, κοινωνική κτλ. και αντιμετωπίζει το ίδιο θέμα... όλοι τη θέλουν για φίλη. Εγώ από την άλλη είμαι καταθλιπτική, όχι ιδιαιτέρως κοινωνική, μερικές φορές λίγο απότομη (λόγω της εσωστρέφειας και της ανασφάλειας) κι αν είμαι σε καλή φάση, δεν θα δυσκολευτώ τόσο σε μία νέα γωνριμία. Μήπως παίζει ρόλο και το πως λανσάρεις τον εαυτό σου; Το marketing που λέμε;
14-12-2016, 14:07 #52
Μπορει. Δεν ξερω πως να φανω ενδιαφερον. Αν βαλω πολυ προσπαθεια καταντω κουραστικός, αν βαλω λιγη αδιαφορος.
Τις ελαχιστες φορες που μια με κοιταξε με ενδιαφερον, ξενερωσε μετα απο λιγο. Απλως δεν εχω αυτο το "κατι" που χρειαζεται για να σε ερωτευτει γυναικα. Σχεδον μπηκα στα 30 και δεν εχω δει γυναικα γυμνη...... και.... νιωθω αξιολυπητος!!!Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει
14-12-2016, 21:10 #53
Αυτό το "κάτι" δεν το έχει κανείς μας.... Δεν το λέω για να σε παρηγορήσω, αλλά νιώθω κι εγώ αξιολύπητη όσον αφορά τις σχέσεις, όμως για διαφορετικούς λόγους. Ακόμη, επιμένω στην αρχική μου ιδέα... να βγεις, να διασκεδάσεις, να γελάσεις, να χαλαρώσεις και να γνωρίσεις κόσμο γενικά! Νομίζω ότι βοηθάει και η εποχή τώρα... Ξέρεις τα Χριστούγεννα ο κόσμος βγαίνει, είναι πιο ανεβασμένος, πάρε τον κολλητό σου και αδράξτε τη νύχτα! Μην θεωρείς τις γνωριμίες αυτοσκοπό, απλώς διασκέδασε κι όλα θα πάνε καλά! Πίστεψε και λίγο στον εαυτό σου, τζάμπα είναι!... Ας πούμε σταμάτα να νιώθεις αξιολύπητος... έτσι για αρχή....
14-12-2016, 21:57 #54
Ολοι μου οι φιλοι ειναι παντρεμενοι με παιδια. Προπερσι εβγαινε με φιλους καθε βραδυ σε μπαρακια (ημουν στο στρατο). Δεν μπορω να πω πως μου αρεσαν τα μπαρακια αλλα ειχα καλη παρεα και περασα καλα. Το εκανα λοιπον. Αδραξα αρκετες νυχτες και ειχα περισσοτερη αυτοπεποιθηση (το χακι βοηθουσε χαχα) αλλα και παλι οι γυναικες με απεχθανονταν.....
Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει
15-12-2016, 01:16 #55
Την επόμενη που θα συναντήσεις και θα σου αρέσει, θες να την ρωτήσεις ποιό είναι το πρόβλημα; Να μάθεις τουλάχιστον τι φταεί και να το διορθώσεις. Έχεις ρωτήσει ποτέ κάποια φίλη ή κάποιο φίλο;
15-12-2016, 01:18 #56
φίλε πρέπει να έχεις λίγο θετική ενέργεια.. και να είσαι κάφρος για να σε θέλουνε η γκόμενες...
εγώ από τα 15 μου θυμάμαι κάθε μέρα είχα και άλλο γκομενάκι... είχα τσακωθεί με όλους τους φίλους επειδή τους έπαιρνα της γκόμενες τους... xaxaxa
στην τελική ρε τρελε απλά πρέπει να νιώσεις άνετα με τον ευατό σου για να έχεις αυτο που πραγματικά θέλεις... δεν χρειάζεται να είσαι ο ομορφότερος αλλα αστείος... ;)
https://www.youtube.com/watch?v=gnAUMGwwYMQ
15-12-2016, 01:34 #57
Φίλε μου, συγγνώμη, εσύ θα γούσταρες μια γυναίκα που είναι κάφρος; ... Σε μια γυναίκα γιατί να αρέσει ένας κάφρος; Όσο για τις γκόμενες των φίλων σου... ελπίζω ακόμα να είστε φίλοι! Γενικεύεις.... Όλος ο αντρικός ή ο γυναικείος πληθυσμός δεν μπορούν να μπούν στο ίδιο καζάνι, όλες οι περιπτώσεις είναι μοναδικές και ιδιάζουσες!
15-12-2016, 01:53 #58
psssssst φυσικά και θα γούσταρα μια γκόμενα που κάνει καφρίλες... γιατί πλέον είδη την έχω... ;)
ναι με τα παιδιά είμαστε κομπλέ τώρα... :P
να σου πω πιο είναι το μυστικό τις ευτυχίας?
Η ΤΡΕΛΑ...! γιατί χωρίς αυτή δεν θα υπήρχε ζωή...! εμείς δημιουργούμε την ευτυχία στην ζωή μας...!
ποσο μάλλον εμείς η κάφροι διασκεδάζουμε τον κόσμο όταν πραγματικά το έχει πραγματικά ανάγκη...!!! γιατί πάντα σε κάθε δύσκολη στιγμή πρέπει να χαμογελάμε... :)
15-12-2016, 01:58 #59
15-12-2016, 02:10 #60