Results 91 to 105 of 143
Thread: Κέρατο
-
17-12-2016, 22:04 #91
- Join Date
- Sep 2015
- Posts
- 1,239
- 17-12-2016, 22:28 #92
- Join Date
- Oct 2016
- Posts
- 3,876
17-12-2016, 22:34 #93
- Join Date
- Oct 2016
- Posts
- 3,876
Αν εχει καμια σημασια η γνωμη μου για σενα... νομιζω αν συνεχισεις να εχεις αυτή τη γνώμη για τις γυναίκες, δεν θα βρεις ποτέ κοπέλα! Σε βλέπω τόσο καιρό που ταλαιπωρείσαι και προσπαθείς να βρεις τι φταίει... νομίζω αυτό φταίει! Μια χαρά άνθρωπος είσαι και χιούμορ έχεις, αλλα μάλλον κατά βάθος δεν θες σχέση, εσύ τις μπλοκάρεις μόνος σου. Αυτή η άσχημη εικόνα που έχεις για τις γυναίκες με κάποιο τρόπο περνάει στην κοπέλα που έχεις απέναντι σου. Ίσως φοβάσαι πολύ οτι θα πέσεις σε τέτοια περίπτωση, οτι δεν θα σε αγαπήσει κτλ...
Φιλικά στο λέω...
17-12-2016, 22:39 #94
- Join Date
- Sep 2016
- Posts
- 1,741
ρε μια χαρά άτομο είναι... του το λέω και εγώ... αλλα επειδή είχα περάσει και εγώ στην ίδια φάση πίστεψε με δεν ήξερα τι να πω και έφτασα σε σημείο να λεω τα ίδια... όμως μετά όταν έκανα μερικές σχέσης άσχετα που χώρισα εκεί κατάλαβα και έβαλα μυαλό και να προσέχω πως φέρομαι σε μια κοπέλα... αν και είμαι ρομαντικός τύπος και όλο μηνυματάκια στέλνω :P
η χειρότερη χαζομάρα είναι ότι ζήλευα και αυτή ήτανε η αιτια που κατάστρεφα τις σχέσης μου... όταν έπαψα να ζηλεύω και να νιώθω και εγώ εννοείτε άνετα με τον ευατό μου όλα ήτανε κομπλέ...!
18-12-2016, 00:13 #95
- Join Date
- Sep 2015
- Posts
- 1,239
Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει
18-12-2016, 03:34 #96
- Join Date
- Dec 2016
- Posts
- 758
archanel, μην κάνεις πισωγυρίσματα! Δεν σ αρέσει η μοναξιά, οι γυναίκες είναι ζώα όρθια και σε πληγώνουν και σκέφτεσαι για να λύσεις το πρόβλημα σου να πάρεις ένα ρόπαλο στο χερί κι όποια πάρει ο χάρος! !:p
Όλοι έχουμε πληγωθεί, όλοι έχουμε πονέσει...
...Με την παραπάνω λογική να βγώ κι εγώ στο δρόμο και να κάνω σαπούνια τον κόσμο!
Σκέψου, πως είναι ένας άνθρωπος που είναι μόνος και κακιασμένος;
18-12-2016, 04:42 #97
- Join Date
- Dec 2016
- Location
- (λ): 23.55156, (φ): 41.09740
- Posts
- 9
πρωτη φορα γραφω στο φορουμ, τωρα τελευταια το ανακαλυψα.
και απο οτι βλεπω δεν ειμαι ο μονος που εχει τετοια θεματα. και συμφωνω μαζι σου γιατι τα εχω δει ολα αυτα και εχουν γινει και μπροστα στα ματια μου... (εννοω εκει που ειμαστε παρεα εξω και γνωριζουμε καποιες αυτες διαλεγαν παντα 1-2 ατομα συγκεκριμενα καθε φορα) και εμεις τπτ κλασικα!
και απο οσα εχω διαβασει για σενα, μπορω να πω πως εσυ εκανες και κανεις ακομη και τωρα προσπαθειες! και σε θαυμαζω..
σε αντιθεση με εμενα που δεν θυμαμαι καν αν εχω φαει ποτε στη ζωη μου χυλοπιτα (ολο και εχω φαει αλλα δεν θυμαμαι ποτε :confused:) γιατι ουτε καν προσπαθω!
18-12-2016, 10:41 #98
- Join Date
- Oct 2016
- Posts
- 3,876
Τι εννοείς μ αυτήν την φράση; Γιατί να πάρεις ευχαριστώ και από ποιον; Δεν μας χρωστάει τίποτα η ζωή, εμείς την φτιάχνουμε.
Κι όταν φερόμαστε "καλά" δεν το κάνουμε για να πάρουμε κάτι, το κάνουμε γιατί πολύ απλά έτσι είμαστε ή γιατί εκτιμάμε τον απέναντι μας.
Βλέπεις τι εννοώ; Εσύ έχεις αυτήν την κάκιστη γνώμη για τις γυναίκες, αλλά τους φέρεσαι "καλά" για να κερδίσεις την αποδοχή τους. Δεν πάει έτσι. Αυτό προφανώς φαίνεται οτι είναι επιτηδευμένο και για αυτό δεν πιάνει.
Δεν ξέρω τι βιώματα έχεις ή τι παραδείγματα από το περιβάλλον σου και σχημάτισες τόσο κακή εικόνα για τις γυναίκες και τις σχέσεις αλλά νομίζω εκεί πρέπει να ψάξεις την πηγή του κακού.
Ξέρεις, πολλές φορές λέμε οτι θέλουμε κάτι και γκρινιάζουμε που δεν το καταφέρνουμε αλλά στην ουσία δεν το θέλουμε και τόσο και σαμποτάρουμε τον εαυτό μας ώστε να μην γίνει, για άλλους λόγους όπως οι πεποιθήσεις που μπορεί να έχουμε, οι φόβοι κτλ
18-12-2016, 15:46 #99
- Join Date
- Sep 2015
- Posts
- 1,239
18-12-2016, 15:52 #100
- Join Date
- Sep 2015
- Posts
- 1,239
Ευχαριστω πολυ φιλε μου και καλοσωρισες. Καλη αρχη :). Απλως ειμαι απο τους τυπους που ποτε δε τα παρατανε. Οσες φορες και να πεσω θα σηκωθω ακομα κι αν ξερω πως θα ξαναπεσω.
Ειχα διαβασει καποτε πως αν βαρας εναν τοιχο ξανα και ξανα και ξανα στο τελος θα πεσει. Απλως εχω αρχισει να απελπιζομαι λιγο.Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει
18-12-2016, 16:06 #101
- Join Date
- Sep 2015
- Posts
- 1,239
θα σου πω τι εννοω με ενα παραδειγμα. στο στρατο ημουν δοκιμος. ειχα λοιπον να κανω εφοδο και οταν τελειωσα αφου πηγα στην ανωτερο μου να παρω εντολες για το βραδυ πηγα στο καψιμι να παρω κατι να πιω και να παω να ξαπλωσω γτ στις 2 θα ειχα παλι εφοδο. εκει ηταν μια κοπελιτσα λοχίας που ηταν η σειρα της να κανει εφοδο αλλα επειδη την προηγουμενη ειχαν μπει κατι γυφτοι στο στρατοπεδο να κλεψουν καυσιμα φοβόταν. Την λυπηθηκα και της ειπα αν θελει να παω μαζι της. καναμε την εφοδο και στο τελος μου ελεγε πως εχει στις 4 παλι και να δει πως θα παει μονη της που φοβαται κλπ. καταλαβα τι ηθελε και ειπα οκ θα ερθω. εκεινη την μερα κοιμηθηκα με το ζορι 1 ωρα για να παω μαζί της. οταν λοιπον βγηκε εντολη και οι λοχιες να παιρνουν συνοδο δεν μου ξαναμιλησε. την χαιρετησα 1-2 φορες και γυριζε το κεφαλι της απο την αλλη. δεν της ξαναμιλησα απο τοτε.
Οταν με ειχε αναγκη ελεγε αρχαγγελε μου και Αρχαγγελε μου αλλα μολις δε με χρειαζόταν πια ουτε γεια......
Και δεν εννοουσα αυτο. εγω βοηθαω τους παντες και το κανω με την καρδια μου. Απλα αντιπαθω τους αχαριστους.....
στο τελευταο ισως να εχεις ενα δικιο.
Εχω εναν φοβο για το αγνωστο, και για μενα το να εχεις σχεσεις, κοπελα, αγαπη, φιλια, αγκαλιες, με το αλλο φυλο ειναι κατι αγνωστο.
Κι αν δεν ειμαι καλος; κι αν την πληγωσω; κι αν με πληγωσει; και αν δεν ειμαι καλος στο κρεβατι; και αν δεν την ευχαριστησω; Κι αν καταλαβει ποσο απειρος ειμαι; και αν ειναι καμια τρελη; κι αν μεινει εγκυος; και αν την πνιξω (οχι στην κυριολεξια, εννοω να ειμαι πιεστικός); κι αν αρχισω να πνιγομαι; Αυτες ειναι λιγα μονο απο τα ερωτηματα που περνανε απο το μυαλο μου.Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει
18-12-2016, 16:36 #102
- Join Date
- Oct 2016
- Posts
- 3,876
Για το παραδειγμα που αναφέρεις με τον στρατό, αυτά είναι στο πρόγραμμα και δεν έχουν να κάνουν με το φύλο. Πάντα θα υπάρχουν αχάριστοι άνθρωποι παντού. Μπορεί να το συναντήσεις στις φιλικές σχέσεις σου, στον συνάδελφο, στους συγγενείς... παντού! Δεν σημαίνει οτι όλοι είναι έτσι!
Τώρα για τους φόβους που λες, αυτά όλα είναι ένα ρίσκο και μια ευθύνη που την αναλαμβάνουμε όλοι μας σε όλων των ειδών τις σχέσεις και ειδικότερα στις ερωτικές. Αυτό που θα πρέπει να δεις κατά τη γνώμη μου είναι κατά πόσο αυτοί οι φόβοι σε κρατάνε από το να είσαι ανοιχτός σε μια σχέση επι της ουσίας.
Και για να σου μιλήσω ως γυναίκα, εγώ δεν θα ήθελα να είμαι με κάποιον που έχει τόσο άσχημη γνώμη για τις γυναίκες και δεν θα είχα καμία όρεξη να κάτσω να του αποδείξω το αντίθετο. Κοινώς αν πιστεύεις οτι όλες οι γυναίκες είναι αχάριστες και δεν εκτιμάνε τον σωστό... το πιο πιθανό είναι να συναντάς συνεχώς γυναίκες που θα στο επιβεβαιώνουν.
18-12-2016, 16:46 #103
- Join Date
- Dec 2016
- Posts
- 758
Όλοι φοβόμαστε το άγνωστο. Κι αυτά τα ερωτήματα μας βασανίζουν όλους λίγο πολύ, διότι όλα αφορούν την ασφάλεια και την ανασφάλεια, όλα από κει ξεκινάνε. Σίγουρα νιώθεις ανασφαλής και η εμπειρία βοηθάει, αλλά αν δεν δοκιμάσεις δεν μπορείς να ξέρεις, αρκεί να μην δοκιμάζεις εκμεταλευόμενος τα συναισθήματα των άλλων. Φρόντισε να είσαι ειλικρινής και με τον εαυτό σου και με τους άλλους. Σύνεχισε να βοηθάς τους γύρω σου, χωρίς να περιμένεις αντάλλαγμα, δυστυχώς η αχαριστία είναι κάτι που αντιμετωπίζουμε καθημερινά. Τα αρνητικά συναισθήματα που μαζεύουμε, καθρεφτίζονται πάνω στους άλλους.
18-12-2016, 23:41 #104
- Join Date
- Sep 2015
- Posts
- 1,239
Δεν ειπα ολες.... Σιγουρσ εχω συναντησει γυναικες που ηταν αληθινες. Και ειμαι φιλος με ολες. Αλλα αυτο ειναι το καλυτερο που εχω καταφερει.
Ισως οι φόβοι μου να με τραβανε πισω. Αλλα ο μονος τροπος για να ξεπερασω τους φοβους μου ειναι να τους αντιμετωπισω. Αν δεν κανω μια πραγματικη σχεση, απο κοντα, δεν θα το ξεπερασω ποτε. Οσο παραμενει αγνωστο, τοσο θα με τρομαζει.Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει
18-12-2016, 23:50 #105
- Join Date
- Sep 2015
- Posts
- 1,239
Να σου πω την αληθεια. Δεν μου αρεσει. Δεν μου αρεσει να ειμαι the big bad wolf. Μπορω να γινω, μπορω να το κανω αλλα δεν με ικανοποιεί. Το βρισκω βαρετο. Ουτε σε videogame δεν μπορω να επιλεξω την κακια πλευρα (αν μου δινετε η επιλογη) χωρις να νιωσω μια πικριλα στο στομα.
Το να εισαι κακος ειναι ευκολο. Βαρετο. Δεν νοιαζεσαι για κανεναν περα απο τον εαυτό σου, εκμεταλευεσαι τους πάντες για να πετυχεις τους σκοπους σου. Δεν μου αρεσει να ειμαι ετσι.... απλως.... απλως ειμαι απελπισμενος. Εχει αρχισει να εξαντλειται η υπομονη μου και το χειρότερο.... φοβαμαι. Ειμαι τόσο απελπισμένος που φοβαμαι πως μόλις μια με προσεξει θα υποφερω τα παντα, ακομα και αν μου φερθει σαν το παιδι στο θεμα "μηπως ειμαι τρελος που ακομα ασχολουμαι" ή ακομα χειρότερα, για να μην την χασω.Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει
Similar Threads
-
Ερωτική Απάτη / Κέρατο
By sofianefeli in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότηταReplies: 32Last Post: 07-08-2015, 19:07 -
Κέρατο...
By Περγαμοντο... in forum Σχέσεις και ΕπικοινωνίαReplies: 48Last Post: 07-08-2015, 18:23
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία