Results 106 to 120 of 130
Thread: 32 μερες με ladose..
-
23-12-2016, 14:44 #106
τελικα θα συμφωνισω με τον Μακ για οσα ειπε... τελικα δεν ειναι και κανενα μαγικο φαρμακο...! απλα πηρε μεγαλη εκταση επειδη ηταν το πρωτο απο την οικογενεια των ssri που κυκλοφορησε.... να χαρουν τα ματια μου, ματι δεν εκλεισα χθες το βραδυ... και μου κανει και βλεπω κατι περιεργα ονειρα, παραδοξα να τα πω?, η αληθεια ειναι οτι το γραφει και στις οδηγιες....
- 23-12-2016, 14:48 #107
ναι οτι κανει πραδοξα ονειρα κανει..σιγουρα..δεν ξερω ρε παιδια για μενα το λαντοζ μεχρι πριν κατι καιρους ηταν σαν μαγικο...τελεια διαθεση..ορεξη για ζωη κ κεφια..οχι στρες , πληρης ηρεμια κ πολυ ομορφο υπνο, με ονειρα βεβαια αλλα οχι ασχημα..
τωρα βλεπω οτι ειναι πολυ ασθενες πλεον...αλλα με τοσο χαμηλη δοση που παιρνω κ γω..τι περιμενω..
23-12-2016, 14:55 #108
εγω τοσο ικανοποιημενος απο φαρμακο εχω νοιωσει μονο με το concerta (ritalin στο εξωτερικο)... το δινουν για την ΔΕΠ-Υ στα παιδια κυριως, αλλα για μενα ηταν αυτο που χρειαζομουν....αυτοπεποιθεσ η, ενεργος χωρις υπνηλια, δραστηριος, καφατος, ομιλητικος, ενεργετικος χωρις να σβαρνιζομαι... κριμα που εχει κοκκινη συνταγη για να το παρεις, αλλιως θα ειχα μπολικα τετοια πακετα στο σπιτι μου!
24-12-2016, 08:30 #109
Καλημέρα παιδιά Χρόνια Πολλά να ρωτήσω παλί κατί άσχετο έχω πόνολαιμο και είμαι σε αγωγή ξέρετε τι επιτρέπετε να παίρνω για να μην επηρεάσει την αγωγη? Σας ευχαριστώ
παντα μετα την βροχη βγαινει το ουρανιο τοξο!
25-12-2016, 08:09 #110
Μπορεις να παρεις οτι θελεις , δεν επηρεασει την αγωγη σου κανενα απο αυτην την κατηγορια φαρμακων , δεν εχουν καμμια σχεση μεταξυ τους , ακομη και αντιβιωση να παρεις , που δεν θαπαιρνα για εναν πονολαιμο , παλι δεν αλληλεπιδρα με την αγωγη σου , οποια καιναναι αυτη .......Χρονια Πολλα !!
05-03-2018, 04:32 #111
Καλημερα σας και καλως σας βρηκα ολους...Μολις εκανα εγγραφη εδω και εχω χασει τη μπαλα...προσπαθω να δω που...σε ποια ενοτητα πρεπει να κοιταξω και δεν τα καταφερνω...ηθελα τη βοηθεια σας σχετικα με το θεμα που με απασχολει...οσο σας παιρνει φυσικα..τα τελευταια 2 χρονια εχουν συμβει πολλα στη ζωη μου.Τοσα που παροτι δυνατη δεν μπορω να διαχειριστω..Με αποτελεσμα εκει που ημουν κοινωνικο ατομο.που ημουν η ψυχη της παρεας...τωρα να ειμαι συνεχεια κλεισμενη μεσα σε ενα σπιτι ποτε με νευρα και ποτε πιο κατω κι απο το πατωμα.Να πω οτι τον τελευταιο καιρο εχει ανοιξει επικυνδινα η ορεξη μου...εχω τασης βουλιμιας που δεν μπορω να ελεγξω σε σημειο εγω που τσιμπουσα παντα κατι απο το πιατο και χορταινα,τωρα να ξυπναω νυχτα για φαγητο με αποτελεσμα να εχω παρει 16 ολοκληρα κιλα....εχω αρχισει λοιπον να κανω ερευνα για το ladose...σκεφτομαι σοβαρα για δυο λογους να το παρω...ο πρωτος για να με γεμισει αναισθησια,να μην σκεφτομαι τιποτα και να μην με παιρνει απο κατω...ο δευτερος να με βοηθησει στα κιλα...αξιζει τον κοπο τι λετε???και επισης πειτε μου αν μπορω να το παρω χωρις συνταγη γιατρου......
σας ευχαριστω ολους.....δωστε τα φωτα σας οσοι γνωριζετε το θεμα!!!!
05-03-2018, 11:03 #112
Δοκιμασε πρωτα μαγνησιο θα βρεισ ποιο αν διαβασεισ λιγο κι επισησ δοκιμασε τοπικα προιοντα που δεν εχουν τοση επεξεργασια εχουν βουτηρα λιπη κ δε θα σε πιανουν λιγουρεσ για διαιτα δεν κανουν αλλα θα τρωσ χωρισ να πιεζεσαι καφε επισησ να βρεισ καλο γτ κι ο καφεσ κανει τετοια κ να βραζεται φρεντο ελληνικο κλπ
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
05-03-2018, 11:37 #113
05-03-2018, 14:54 #114
Καλησπέρα... Ήδη το ξεκίνησα...Πηρα μισο σήμερα το πρωί. Ομως αν δεν κάνει αυτο, τότε γιατί όλοι πίνουν νερό στο όνομα του;;;; Εδώ βλέπουμε ιστορίες ανθρώπων που αναφέρουν πως είναι ότι καλύτερο για να φτιάξει τη διάθεση και να προσφέρει όρεξη για ζωη!!!!
05-03-2018, 16:23 #115
Το ladoze ενδείκνυται για κοινωνική φοβία σύμφωνα με το συνταγολόγιο. Ολα σχετικά είναι . ΜΟΝΟ ψυχίατρος νέα εμπειρία, ικανότητες και οπωσδήποτε και ανθρωπισμό, θα σου πει τι να κάνεις. Με τα χημικά φάρμακα ΔΕΝ παίζουν. Όχι ότι θα πάθει κάποιος ζημιά παίρνοντας ένα χάπι (αν και το έχω διαβάσει και αυτό...)
05-03-2018, 16:57 #116
Πραγματικά εκπλήσσομαι με την άγνοια που υπάρχει σχετικά με τα ψυχοφαρμακα!
Πρόκειται για πολύ δραστικές ουσίες που επιδρούν σε ΌΛΑ τα συστήματα του οργανισμού, και πρέπει να δίνονται με πολύ προσοχή και με την καθοδήγηση του ειδικου ιατρού.
Εάν είσαι τυχερός και σε πιάσουν, μπορεί να ζήσεις αρκετά χρόνια χωρίς πολλά προβλήματα,
μέχρι που κάποια στιγμή να μην σε καλύπτουν και να δοκιμάζεις αλλά!
Και έτσι να κυλά η ζωή.
Εάν είσαι άτυχος, μπορεί να έχεις πρόβλημα και από την πρώτη δόση, όπως αναφέρουν πολλοί σε πολλά ξένα forums.
Πολύ προσοχή λοιπόν, ζυγίζοντας τα υπέρ και τα κατά, και πάντα με την ιατρική συμβουλή του γιατρού που εμπιστεύεσαι!
05-03-2018, 18:44 #117
ελπιζω να το εκανες με οδηγιες γιατρού... κανενα φαρμακο να ξερεις δεν αλλαζει τον τροπο σκεψης σου. Τα φαρμακα αυτα ισως σε ανεβαζουν λιγο ψυχολογικά να σκας κανενα χαμογελο παραπανω ή να εχεις ταση να θελεις να βγεις εξω. Ακομα και ετσι ομως ο οργανισμος πολλές φορες το συνηθιζει και δεν κανει τιποτε....επισης τα φαρμακα αυτα δεν θεραπευουν σε καμια περιπτωση. Καποια συμπτωματα μαζευουν καπως και αν σε πιασει εννοειται το φαρμακο...Για να σε πιασουν επίσης θελει κανα διμηνο. Πολλοι απο εδω μεσα μεχρι να καταληξουμε σε καποια αγωγη που μας ταιριαζει καπως, εχουμε δοκιμασει διαφορα φαρμακα και για πολυ καιρό. Επισης αν θελεις να το κοψεις και σε αυτες τις περιπτωσεις θελει προσοχη. Μια φορα που το εκανα χωρις οδηγια γιατρού ειχα τασεις λυποθυμιας, εκλαιγα ευκολα...Ελπίζω οτι κανεις να γινεται με οδηγιες γιατρού αν δεν το κανεις φροντισε να πας σε γιατρο οπωσδήποτε
05-03-2018, 19:28 #118
Ναι, μπορει να βελτιωσει τη διαθεση και κατ'επεκταση την ενεργεια για ζωη. Αλλα αυτο που εγραψες "να σε γεμισει αναισθησια, να μη σκεφτεσαι τιποτα, να μη σε παιρνει απο κατω" δεν μπορει να το κανει το λαντοζ. Μπορει ομως να σου δωσει το μπουσταρισμα να παρεις τα πανω σου για να βρεις τη θεληση και τη δυναμη να κανεις βηματα και νεες προσπαθειες.
Οσων αφορα τα κιλα, σε καποιους κοβει λιγο την ορεξη, την πραγματικη ορεξη ομως. Αν προκειται για συναισθηματικη πεινα και εχει συνηθισει ενα ατομο να ¨τρωει" τα συναισθηματα του ή να ξεαγχωνεται και να ξεχνιεται μεσα απο το φαγητο, να νιωθει παρηγορια κλπ, εκει το λαντοζ δεν εχει να κανει και πολλα.
Απο λειτουργικοτητα πώς εισαι? Αν δεν εχεις δυναμη να βγεις εξω να κανεις βασικα πραγματα και βασικες λειτουργιες, σε αυτο οντως βοηθαει το λαντοζ, οσους τους πιανει.Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
05-03-2018, 21:28 #119
Σας ευχαριστώ πραγματικά όλους για το ενδιαφέρον... Πριν 2 χρονια λοιπόν πήγα για πρώτη φορά στη ζωή μου σε ψυχίατρο... Είχαν έρθει όλα τα άσχημα μαζί στη ζωη μου και πέρα από αυτό ο θάνατος του πατέρα μου. Η διάγνωση ήταν αγχώδης διαταραχή. Μου εδώ σιταλοπραμη και μου είπε πως θα έπρεπε να την παίρνω για 6 μήνες. Στους 2 σταμάτησα διότι δεν εβλεπα καμία διαφορά. Απογοητευμένη λοιπόν προσπάθησα να συνεχίσω τη ζωη μου και να το παλέψω μονη μου... Παλι δεν τα κατάφερα και έπεφτα κάθε μέρα και περισσότερο. Σερνομουν κυριολεκτικά. Οι καθημερινές καταστάσεις που βιωνα δεν βοηθούσαν να ξεχαστω. Αντίθετα, με έριχναν στα τάρταρα. Τη μία μέρα έλεγα στον εαυτό μου, χαμογελάκι και πάμε από την αρχή και την επόμενη δεν είχα κουράγιο να βγω ούτε μέχρι το μπαλκονι για λίγο αέρα. Το μόνο που ήθελα, να κοιμάμαι... Έπεφτα σε λήθαργο. Όπως καταλαβαίνετε δεν μπορούσε να συνεχιστεί αυτό κι έτσι πήρα για δεύτερη φορά την απόφαση να παω πάλι στον γιατρό.. Δεύτερη διάγνωση διπολική διαταραχή και ναρκισσισμος.. Από σιταλοπραμη περάσαμε σε σιρκουελ των 150.Τα οποία λάμβανα για 3 μηνες και το μόνο που μου πρόσφεραν ήταν αρκετά παραπάνω κιλά. Έφτασα λοιπόν εδώ που είμαι τώρα χωρίς να λαμβάνω πλέον τίποτα, αφού έκοψα και τα xanax τα οποία είχαν γίνει τροφή μου. Και ναι τα απαρνηθηκα και αυτά παρότι εξαιρετικά δύσκολο. Έδωσα μάχες μονη αλλά τα κατάφερα όπως και πολλά άλλα στη ζωη μου. Αυτό που θέλω τώρα είναι να πάρω κάποιο βοήθημα που να μου φτιάξει έστω λίγο τη διάθεση μου.. Δεν υπάρχει όρεξη για τίποτα. Με το ζορι βγάζω εις πέρας τις υποχρεώσεις μου και δεν κρύβω πως κάποιες φορές είμαι ανίκανη και γι αυτο. Γυριζουν πάλι οι μαύρες μέρες μια και πάλι έχω αρχίσει να έχω τάσεις υπνηλιας, ενώ προστέθηκε και κατι καινούργιο. Η βουλιμία. Μπορεί όλη μέρα να μην τρώω τίποτα και να ξυπνάω τη νύχτα τρέχοντας σε ψυγείο και ντουλάπια.. Και με χαλάει γιατί πάντα έτρωγα για να ζω και ποτε το αντίθετο.. Γι αυτο λοιπόν και έφτασα στο ladose... Μήπως δω άσπρη μέρα μια και όλες οκ... Μπορει να μην είναι μαύρες αλλά σίγουρα είναι γκρι. Συννεφιασμενες.
06-03-2018, 15:47 #120
θα ελεγα να παρεις και μια ακομη γνωμη γιατρου...τριτου...