Εμπιστοσυνη στις σχεσεις
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 31
    Senior Member

Εμπιστοσυνη στις σχεσεις

Γραφω αυτο το θεμα για να μοιραστουμε τις αποψεις μας πανω στην εμπιστοσυνη στα δυο φύλα, για την ζηλεια στις σχεσεις, και οτι αλλο θελετε πανω σε αυτο.
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    ωραίο θέμα...!!! θα έχει αρκετό ενδιαφέρον το νιώθω από τώρα :P

Banned
    Η εμπιστοσύνη κερδίζεται με τόση απιστία που υπάρχει.......Όταν κάποιος ή κάποια έχει υποφέρει σε προηγούμενες σχέσεις λογικό είναι να έχει χάσει την εμπιστοσύνη του/της και για να την κερδίσει η νυν σχέση δεν πρέπει να κάνει το παραμικρό αλλιώς πάει το πουλάκι πέταξε και το λέω μεταφορικά μην πάει ο νους σας στο πονηρό.......

Senior Member
    Quote Originally Posted by akis1 View Post
    ωραίο θέμα...!!! θα έχει αρκετό ενδιαφέρον το νιώθω από τώρα :P

χαχαχαχα το ελπιζω
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Quote Originally Posted by always sad View Post
    Η εμπιστοσύνη κερδίζεται με τόση απιστία που υπάρχει.......Όταν κάποιος ή κάποια έχει υποφέρει σε προηγούμενες σχέσεις λογικό είναι να έχει χάσει την εμπιστοσύνη του/της και για να την κερδίσει η νυν σχέση δεν πρέπει να κάνει το παραμικρό αλλιώς πάει το πουλάκι πέταξε και το λέω μεταφορικά μην πάει ο νους σας στο πονηρό.......
    Συμφωνω σε αυτό. Η εμπιστοσυνη κερδίζεται δεν χαριζεται. Αλλα πρεπει να κερδιζεται. Αν ο αλλος την αξιζει πρεπει να του την δινεις, εστω και λιγη. Να εχει μια ανταμοιβη τελος παντων η αγαπη του. Και αν καποιος/καποια εχει καει απο μια αλλη σχεση, ειναι λογικο να ειναι λιγο καχυποπτος αλλα να μην πληρωσει την νυφη για τον αλλον. Δεν γίνεται αλλος να μαμαει και αλλος να πληρωνει.
    Δεν λεω να τον εμπιστευτει απο την πρωτη μερα αλλα να μην τον βαζει και φυλακη σαν καταδικος.

Senior Member
    νιωσε λιγο.... :)

https://www.youtube.com/watch?v=xbJX21R4hN4

Senior Member
    Παιδιά, θεωρώ ότι η εμπιστοσύνη ξεκινάει από τον ίδιο μας τον εαυτό. Όσο καλύτερα δομημένη είναι μία προσωπικότητα, όσο πιο ασφαλής νιώθει κανείς με τον εαυτό του, τόσο πιο εύκολα ανοίγεται και εμπιστεύται τους γύρω του. Αφορά, κατά πολύ το θέμα της αυτοεκτίμησης, το πόσο ικανός νιώθει κανείς. Πέρα από αυτό παίζουν σημαντικό ρόλο τα βιώματα και οι εμπειρίες του καθενός... Όταν βάλεσαι από παντού και συνεχώς και η προδοσία από οποίονδήποτε άνθρωπο που αγαπάς είναι πανταχού παρούσα, αυτό σαφώς δυσχεραίνει την κατάσταση. Δεν θα υπολογίσω καθόλου τον παράγοντα των ψυχικών διαταραχών, γιατί σε αυτή την περίπτωση είναι ακόμη πιο πολύπλοκα τα πράγματα. Συνοπτικά, θέλω να πω πως όσο περισσότερο πληγώνεσαι, τόσο πιο δύσκολο είναι να εμπιστεύεσαι ανθρώπους. Προσωπικά, διαφωνώ κάθετα με το συναίσθημα της ζήλειας, (όχι ότι δεν το έχω νίωσει), διότι ξέρω πως είναι μια καθαρή ένδειξη της ανασφάλειας και του φόβου.

Banned
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    Συμφωνω σε αυτό. Η εμπιστοσυνη κερδίζεται δεν χαριζεται. Αλλα πρεπει να κερδιζεται. Αν ο αλλος την αξιζει πρεπει να του την δινεις, εστω και λιγη. Να εχει μια ανταμοιβη τελος παντων η αγαπη του. Και αν καποιος/καποια εχει καει απο μια αλλη σχεση, ειναι λογικο να ειναι λιγο καχυποπτος αλλα να μην πληρωσει την νυφη για τον αλλον. Δεν γίνεται αλλος να μαμαει και αλλος να πληρωνει.
    Δεν λεω να τον εμπιστευτει απο την πρωτη μερα αλλα να μην τον βαζει και φυλακη σαν καταδικος.
    Ωραία τα λες δεν διαφωνώ, στην πράξη να δούμε πως είναι...

Δεν εμπιστευεσαι ουτε τον κωλο σου.

Senior Member
    Η εμπιστοσυνη κερδιζεται!
    Τωρα για να κανεις σχεση με καποιον-α σημαινει οτι τον εμπιστευεσαι. Αν τωρα αυτος τα κανει μανταρα στο θεμα εμπιστοσυνη, η αποψη μου ειναι οτι δινεις 1-2-3 ευκαιριες και ΤΕΛΟΣ!!
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Banned
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    Τωρα για να κανεις σχεση με καποιον-α σημαινει οτι τον εμπιστευεσαι. Αν τωρα αυτος τα κανει μανταρα στο θεμα εμπιστοσυνη, η αποψη μου ειναι οτι δινεις 1-2-3 ευκαιριες και ΤΕΛΟΣ!!
    Σωστόοο!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Δεν εμπιστευεσαι ουτε τον κωλο σου.
    πλακα-πλακα το εχω ακουσει αυτο να λεγεται απο ανθρωπους αμορφωτους και λαϊκους... οτι ακομα και ο ....... μπορει να σε εκθεσει οταν εισαι με αλλους...
    Απλα μην φτασουμε στο αλλο ακρο να υποπτευομαστε τους παντες και να καταληξουμε παρανοικοι, να φοβομαστε το παραμικρο. Θελει μια ισορροπια ολο αυτο.
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Έρις View Post
    Παιδιά, θεωρώ ότι η εμπιστοσύνη ξεκινάει από τον ίδιο μας τον εαυτό. Όσο καλύτερα δομημένη είναι μία προσωπικότητα, όσο πιο ασφαλής νιώθει κανείς με τον εαυτό του, τόσο πιο εύκολα ανοίγεται και εμπιστεύται τους γύρω του. Αφορά, κατά πολύ το θέμα της αυτοεκτίμησης, το πόσο ικανός νιώθει κανείς. Πέρα από αυτό παίζουν σημαντικό ρόλο τα βιώματα και οι εμπειρίες του καθενός... Όταν βάλεσαι από παντού και συνεχώς και η προδοσία από οποίονδήποτε άνθρωπο που αγαπάς είναι πανταχού παρούσα, αυτό σαφώς δυσχεραίνει την κατάσταση. Δεν θα υπολογίσω καθόλου τον παράγοντα των ψυχικών διαταραχών, γιατί σε αυτή την περίπτωση είναι ακόμη πιο πολύπλοκα τα πράγματα. Συνοπτικά, θέλω να πω πως όσο περισσότερο πληγώνεσαι, τόσο πιο δύσκολο είναι να εμπιστεύεσαι ανθρώπους. Προσωπικά, διαφωνώ κάθετα με το συναίσθημα της ζήλειας, (όχι ότι δεν το έχω νίωσει), διότι ξέρω πως είναι μια καθαρή ένδειξη της ανασφάλειας και του φόβου.
    Συμφωνω απολυτα σε ολα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    3; ουτε μια. Αντε ισως αν παλεψει σκληρα και μου αποδειξη με πραξεις και οχι με λογια οτι με αγαπαει ισως ισως ισως να αποκτηση μια ακομα. Οπως λεει και η παροιμια. Με κοροιδεψες 1 φορα ντροπη σου, με κοροιδεψες δευτερη...... Θα σε παρει ο διαολος

Banned
    Όποιος έχει καεί στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι........ γενικά χάνεται η αθωότητα και τον απέναντί σου τον βλέπεις και κουβαλάς όλες τις εμπειρίες και τις προκαταλήψεις σου που φτιάχνουν ένα τοιχο να σε προστατέψουν....γκρεμίζεται ο τοίχος σιγά σιγά αν ο άλλος είναι άξιος εμπιστοσύνης? Η καλύτερα να μην υπαρχει καθόλου και να είσαι αγνός και ας τρως τα μούτρα σου ? ...........

Page 1 of 3 123 LastLast