την εχω μεσα στο μυαλο.. - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 132
    Senior Member
    archangel: έτσι πρέπει να είναι η κοπέλες ελεύθερες να κάνουνε ότι τους αρέσει... δεν μπορεί ένας άντρας να την θέλει μονο για πάρτη του... όλη η μαγκιά είναι εδώ...την αφήνεις ελεύθερη να κάνει ότι θέλει... αν γυρίσει τότε είναι δικια σου για παντα... ;)

για εμενα η κοπελα καλά έκανε και πήγαινε με άλλους.. έτσι είχε περισσότερες εμπειρίες στην ζωή της... :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by nightcrawler View Post
    Ναι γιατι ειναι ιδιαζουσα κατασταση , με dejavu σχεση και δεν συμαζευεται .
    Μετα μιλαω γενικα για τις σχεσεις, την εμπυστοσυνη και μια καλυτερη σχεση. Ναι ακουγεται ποταπο να παρατας τον πρωην για κατι καλυτερο.Αλλα δεν ειναι ασυγκριτα καλυτερο απο να συμβιβαζεσαι ,να γινεσαι δυστηχης και να κανεις και τον αλλο το ιδιο ?

Θα σου απντησω λεγοντας σου αυτο.....

Ψαχνοντας για το τελειο προσεξε μην προσπερασεις το αλλο σου μισο, που μπορει να μην ειναι τελειο αλλα να κανει εσενα τελειο.

Αυτο ειναι συμβιβασμός!!!!
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Quote Originally Posted by akis1 View Post
    παιδιά επειδή είμαι μεγάλη ψυχάρα...! δεν άντεξα... την πήρα τηλέφωνο τις μίλησα ανοιχτά... της είπα χύμα ότι την γουστάρω.. μόλις το άκουσε με ρωτάει αλήθεια τώρα το λες αυτο? τις λέω εννοείτε...! και μου λέει και εγώ δεν έχω σταματήσει όλη μέρα να σε σκέφτομαι...! ένταξη παιδιά το γκομενάκι το χτύπησα ήδη κανονίσαμε το βραδάκι να βγούμε... ;)

θέλει τρελα η ζωή....!!!!!! :D

Τι να σου πω βρε φιλε.... προσεχε γτ μια φορα απιστη παντα απιστη!!!!!!!!!!!!!!!
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    archangel: έτσι πρέπει να είναι η κοπέλες ελεύθερες να κάνουνε ότι τους αρέσει... δεν μπορεί ένας άντρας να την θέλει μονο για πάρτη του... όλη η μαγκιά είναι εδώ...την αφήνεις ελεύθερη να κάνει ότι θέλει... αν γυρίσει τότε είναι δικια σου για παντα... ;)

για εμενα η κοπελα καλά έκανε και πήγαινε με άλλους.. έτσι είχε περισσότερες εμπειρίες στην ζωή της... :)

???? πρωτον ηταν παντρεμενη!!! το τονιζω αυτο.

δευτερον νομιζει πως μια γυναικα που κερατωσε μια φορα τον γκομενό της δεν θα το ξανακανει. Ειδικα αν δεν παθει κατι απο αυτο και την γλυτωσει μετα απο καποιο διαστημα θα το ξανακανει. Αν μπορει να εχει 50 γτ να μεινει με εναν για παντα, αφου αυτος ειναι αρκετα μαλακας για να τη δεκτει πισω;;;;

Ποτε δεν θα μεινει μαζι σου για παντα οταν μια γυναικα "επιστρεψει" απο κερατο. Τουλαχιστον οχι η ιδια!!! Σου ευχομαι ειλικρινα να μην χρειαστει να το μαθεις αυτο φιλε μου.... και να εχεις καλη ζωη!!!

Senior Member
    ....... Χωρίς παρεξηγηση αλλα η σημερινη νεολαια ειναι γεματη πουτ...νες και μα...κες τελικα.

Αν ειναι ετσι ρε ακη μολις την ριξεις φερε μου την να της ριξω εναν.... μην την κρατας για παρτη σου!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    ???? πρωτον ηταν παντρεμενη!!! το τονιζω αυτο.

δευτερον νομιζει πως μια γυναικα που κερατωσε μια φορα τον γκομενό της δεν θα το ξανακανει. Ειδικα αν δεν παθει κατι απο αυτο και την γλυτωσει μετα απο καποιο διαστημα θα το ξανακανει. Αν μπορει να εχει 50 γτ να μεινει με εναν για παντα, αφου αυτος ειναι αρκετα μαλακας για να τη δεκτει πισω;;;;

Ποτε δεν θα μεινει μαζι σου για παντα οταν μια γυναικα "επιστρεψει" απο κερατο. Τουλαχιστον οχι η ιδια!!! Σου ευχομαι ειλικρινα να μην χρειαστει να το μαθεις αυτο φιλε μου.... και να εχεις καλη ζωη!!!
    όχι βεβαια.. εγώ με παντρεμένες δεν μπλέκομαι...!!!

μα νομίζεις με νοιάζει αν με κερατώσει? στην τελική σχέση έχουμε? να περνάμε καλά θέλουμε χωρίς δεσμεύσεις και βλακείες... είμαστε ανεξάρτητα άτομα κάνουμε auto που πραγματικά γουστάρουμε...

Senior Member
    ....... Χωρίς παρεξηγηση αλλα η σημερινη νεολαια ειναι γεματη πουτ...νες και μα...κες τελικα.

Αν ειναι ετσι ρε ακη μολις την ριξεις φερε μου την να της ριξω εναν.... μην την κρατας για παρτη σου!!!
    ωραία και? ας είναι που..να η κοπέλα... εγώ νομίζεις θα τις το απαγορεύσω αυτο?

θα το κανονίσω χαχαχα

Senior Member
    όχι βεβαια.. εγώ με παντρεμένες δεν μπλέκομαι...!!!

μα νομίζεις με νοιάζει αν με κερατώσει? στην τελική σχέση έχουμε? να περνάμε καλά θέλουμε χωρίς δεσμεύσεις και βλακείες... είμαστε ανεξάρτητα άτομα κάνουμε auto που πραγματικά γουστάρουμε...

Και σε αυτο το σημειο αποδεικνύεις πως τρολαρεις....

Αν οπως λες δεν εχεις προβλημα γτ χωρισες την πρωην σου, αν υπηρχε και δεν μας δουλευες και σε αυτο;

Ας της ελεγες οκ θα εχουμε ακομα σχεση, βγαλε τα ματια σου με τον αλλον και οταν ερχεσαι εδω θα σου τα βγαζω κι εγω.... ελευθερη ανθρωποι ημαστε..... νεολαια!!!!

ΥΓ. Και εγω σε αυτη την νεολαια ανηκω ακομα και αυτη την μαλ...κια που λες δεν την εχω ξανακουσει απο κανεναν.

Senior Member
    Και σε αυτο το σημειο αποδεικνύεις πως τρολαρεις....

Αν οπως λες δεν εχεις προβλημα γτ χωρισες την πρωην σου, αν υπηρχε και δεν μας δουλευες και σε αυτο;

Ας της ελεγες οκ θα εχουμε ακομα σχεση, βγαλε τα ματια σου με τον αλλον και οταν ερχεσαι εδω θα σου τα βγαζω κι εγω.... ελευθερη ανθρωποι ημαστε..... νεολαια!!!!

ΥΓ. Και εγω σε αυτη την νεολαια ανηκω ακομα και αυτη την μαλ...κια που λες δεν την εχω ξανακουσει απο κανεναν.

ναι δεν θα είχα πρόβλημα αν πήγαινε με άλλους... από την στιγμή που δεν έχουμε σχέση...

φυσικά και δεν τρολλαρω... :)

αν διάβαζες πιο πίσω θα καταλάβαινες τον λόγο... δεν την χώρισα εγώ αλλα αυτή επειδή είχαμε σχέση από απόσταση δεν πήγαινε άλλο η κατάσταση.. :)

Senior Member
    Ενας γνωστός μου ηταν παντρεμενος με μια κοπελα.... πληρωσε μια κοπελα ντεντεκτιβ να την παρακολουθησει. .... αλλα της ελεγε να πανε ενα ταξιδι σε μια αλλη πολη και να κανουν σεξ εκει το Σαββατοκυριακο. Οι φίλες της μαλιστα την παροτρυναν να το κανει, πως θα την καληβαν και πως ο αντρας της δεν θα το μαθαινε και πως θα περνουσε ωραια και αλλα τετοια.......Εκανε σεξ με τον αλλον, χωρίς προφυλακτικο μαλιστα. ..
    Σεναριο επ.φαντασιας!
    δεν παιζει με τιποτα να ακουγε διαλογους
    δεν παιζει με ΤΙΠΟΤΑ να ηξερε οτι το καναν χωρις προφυλακτικο ! Δηλ τι εκανε ,μπηκε μεσα και ψαχνε στα σκουπιδια την ωρα που κοιμονταν ;;;
    Δεν παιζει με ΤΙΠΟΤΑ τετοιο σεναριο
    Σαν γενικη εικονα μπορει να ειναι μια αληθινη ιστορια,χωρις αυτες τις εφανταστες λεπτομεριες ,αλλα δε μας λες τι σχεση ειχαν.Την αγαπουσε ? Τον αγαπουσε; επικοινωνουσαν; μαλωναν; Αυτος την ειχε κερατωσει ποτε; Τι σεκ καναν ; αυτο που καναν απο τοτε που γνωριστηκαν;
    Ξαναλεω.Αν αγαπας δεν κανεις μαλακιες.αν αγαπας ομως προοδευεις την σχεση.Την ιντρικαρεις. Πχ βγαινει η γυναικα σου με τις φιλες τις ,βγαινεις και συ και της την πεφτεις.Την πηδας στις τουαλετες!(σορρυ mod αλλα θελει 3 γραμμες για τα το γραψεις ευπρεπως ) Ναι κυριος .Ετσι να το θυματε ,οτι ο πιο μεγαλος @@@ ειναι ο αντρας της
    Ξαναλεω.Αν αγαπας ...

Senior Member
    ωραία και? ας είναι που..να η κοπέλα... εγώ νομίζεις θα τις το απαγορεύσω αυτο?

θα το κανονίσω χαχαχα
    οκ μολις την ριξεις στειλε πμ και το κανονιζουμε

Senior Member
    Τεσπα ,επειδη ο ακις οντως πλεον τρολαρει δεν ασχολουμε αλλο με το θεμα του .Αλλωστε το εφαγε το που@@κι του.Γιατι για σχεση και κεραθνωβολο......χλωμο

Senior Member
    Σεναριο επ.φαντασιας!
    δεν παιζει με ΤΙΠΟΤΑ να ηξερε οτι το καναν χωρις προφυλακτικο ! Δηλ τι εκανε ,μπηκε μεσα και ψαχνε στα σκουπιδια την ωρα που κοιμονταν ;;;
    Σαν γενικη εικονα μπορει να ειναι μια αληθινη ιστορια,χωρις αυτες τις εφανταστες λεπτομεριες ,αλλα δε μας λες τι σχεση ειχαν.Την αγαπουσε ? Τον αγαπουσε; επικοινωνουσαν; μαλωναν; Αυτος την ειχε κερατωσει ποτε; Τι σεκ καναν ; αυτο που καναν απο τοτε που γνωριστηκαν;
    Ξαναλεω.Αν αγαπας δεν κανεις μαλακιες.αν αγαπας ομως προοδευεις την σχεση.Την ιντρικαρεις. Πχ βγαινει η γυναικα σου με τις φιλες τις ,βγαινεις και συ και της την πεφτεις.Την πηδας στις τουαλετες!(σορρυ mod αλλα θελει 3 γραμμες για τα το γραψεις ευπρεπως ) Ναι κυριος .Ετσι να το θυματε ,οτι ο πιο μεγαλος @@@ ειναι ο αντρας της
    Ξαναλεω.Αν αγαπας ...
    κλάμα απλά... χαχαχαχαχαχαχαχα

Αν αγαπάς αληθινά παίρνεις τα όρη τα βουνά και τραγουδάς τον έρωτά σου στη σελήνη. Κι ύστερα στέκεις σιωπηλά να `ρθουν τ' αστέρια χαμηλά για να τους πεις μέχρι που θα `φτανες για κείνη και πάει κάπως έτσι...

Senior Member
    Τεσπα ,επειδη ο ακις οντως πλεον τρολαρει δεν ασχολουμε αλλο με το θεμα του .Αλλωστε το εφαγε το που@@κι του.Γιατι για σχεση και κεραθνωβολο......χλωμο
    συγγνώμη κιόλας αλλα με αυτά που ακούω τι θες να κάνω? :P

ποτε μην λες ποτε... τα πράγματα μπορεί να αλλάξουνε ξαφνικά και να έρθουνε τα καλύτερα...

Senior Member
    Σεναριο επ.φαντασιας!
    Ξαναλεω.Αν αγαπας ...

Ειχε βαλει ακουστηκο στην τσαντα της. Στο δωματιο ειχε καμερες. Αγαπιοντουσαν και ακομα αγαπιουνται. Μαλωναν σπανια όπως όλα τα ζευγαρια. Ελεγαν τα παντα, για αυτο κιολας οταν αρχισε να του κρυβει πραγματα την υποψιαστηκε. Ποτε δεν την κερατωσε, μονο οταν χωρισαν που εκανε καποιες προσπαθειες αυτος με αλλες γυναικες. την εννοεις εδω δεν καταλαβα;; δεν ξερω ρε φιλε λεπτομερειες δεν ημουν στο κρεβατι τους. Αυτός ελεγε πως ειναι καλός σε..... με τη γλωσσα. Περα απο αυτο δεν ξερω. Εγω τον γνωρισα οταν ειχε χωρισει και της λεπτομερειες μου της ειπε αυτός. Αυτός ηθελε να της δωσει μια μερα δικία της. Να την περασει με τις φίλες της που τοσο ηθελε. Δεν του αρεσε η ιδέα αλλα δεν ηθελε να την πιεσει.

Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast