Ζώντας με τη σχιζοφρένεια - προς μη σχιζοφρενικούς - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
Results 76 to 83 of 83
    Banned
    Quote Originally Posted by always sad View Post
    Δεν το κατάλαβα ειρωνικό ήταν αυτό; Και αν δεν ήταν ειρωνικό να απαντήσω. Έχω δίκιο τότε που λέω να το πάθαιναν οι ίδιοι γιατί μόνο έτσι θα καταλάβαιναν. Τώρα έχουν καθόλου ενσυναίσθηση αυτοί που θέλουν να βολευτούν; Εμείς δεν είμαστε άνθρωποι δηλαδή; Δυστυχώς η κοινωνία μας πάει πολύ πίσω και πολλές φορές πιστεύω δεν υπάρχει ελπίδα ούτε καν σε υγιείς ανθρώπους όπως φέρονται κάποιοι. Αλλά η λέξη προβληματικό δεν μου άρεσε, προβληματικοί είναι αυτοί που χλευάζουν και απομακρύνονται από κάποιον με μια ασθένεια γιατί δεν σέβονται την διαφορετικότητα και το τι μπορεί να δώσει ο άλλος καθώς και το τι μπορεί να έχει περάσει, λένε εκεί άντε με τον προβληματικό θα ασχοληθώ όπως λες και εσύ αλλά χάνουν την ουσία που είναι να σέβεσαι τον άλλον γιατί σέβεσαι πρώτα από όλα τον εαυτό σου έτσι το καταλαβαίνω εγώ.
    Δεν ξέρω που είδες ειρωνεία...
    Το προβληματικό δεν το είπα όπως χρησιμοποιείται από την κοινωνία ως ταμπέλα γενικά, είπα τι εννοώ.........
    Όπως είπε ο archangel στο άλλο θέμα ότι παράτησε μια τον σύντροφό της μετά που τράκαρε, αυτό εννοώ.....
    Ο άλλος άμα δει δυσκολία μικρή η μεγάλη ίσως φύγει........πέρα από το ταμπού που υπάρχει στο θέμα ψυχική ασθένεια δλδ.....

Banned
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Δεν ξέρω που είδες ειρωνεία...
    Το προβληματικό δεν το είπα όπως χρησιμοποιείται από την κοινωνία ως ταμπέλα γενικά, είπα τι εννοώ.........
    Όπως είπε ο archangel στο άλλο θέμα ότι παράτησε μια τον σύντροφό της μετά που τράκαρε, αυτό εννοώ.....
    Ο άλλος άμα δει δυσκολία μικρή η μεγάλη ίσως φύγει........πέρα από το ταμπού που υπάρχει στο θέμα ψυχική ασθένεια δλδ.....
    Προβληματικό εννοείς δυσκολία δηλαδή. Μάλιστα αν είναι έτσι τότε να ξέρεις ότι αυτοί οι άνθρωποι που φεύγουν από τις δυσκολίες δεν είναι πραγματικά ευτυχισμένοι μάλλον γιατί μέσα τους έχουν ενοχές και δεν έχουν καθαρή συνείδηση, αν αγκαλιάζαμε όλους τους ανθρώπους ίσως να ήταν καλύτερος ο κόσμος μας......Λέω ίσως.....

Banned
    Τώρα μόλις συνειδητοποίησα ότι κάτι συνομωσίες που πίστευα ότι γίνονται (αν και είχα κάποιες ενδείξεις, δεν μου φαίνονταν λογικές) πίσω από την πλάτη μου, είναι από την αρρώστια δεν με πιάνουν ρε παιδιά τα φάρμακα τι να κάνω; Πήγα και για ψυχοθεραπεία αλλά δεν με βοήθησε τόσο ίσως ήθελα παραπάνω χρόνια αλλά ήταν και πανάκριβα, 50 ευρώ η συνεδρία......

Senior Member
    Sad πηγαινε σε δημοσιο νοσοκομειο....
    Με τα σωστα φαρμακα, διατροφη και γυμναστικη, οπως λενε τα παιδια εδω, ολα καλά!!!!!!
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Σαντ για να λέμε ότι θέλει διατροφή κ γυμναστική δεν το λέμε για πλάκα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Για τη γυμναστική μου το 'χε πει και γιατρός, για τη διατροφή ξέρω ότι θέλει τη μεσογειακή, λαδάκι, ψαράκια και τέτοια.

Senior Member
    always sad το προβλημα ειναι οτι εισαι σοβαρη και παιρνεις τοις μετρητοις τις κουβεντες των αλλων και πληγωνεσαι.

ενω οι περισσοτεροι αλλοι ειναι ..ευθυμοι για να το πω ετσι... και πετανε οτι βλακεια θελουν και ψαρευουν και πετανε αδεια για να πιασουν γεματα.

μη τους δινεις τοση σημασια.

σημασια να δινεις στον στενο σου κυκλο στην οικογενεια σου κλπ. τους αλλους γραψτους.
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    πιες και καμια φυσικη πορτοκαλαδα καθε μερα, καλο κανει..
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456