Τί μου συμβαίνει?? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Χαραα View Post
    Δεν ήξερα οτι περνάς μια από τα ίδια κ εσύ... Το παλεύεις??
    ΚΑθε μερα. Αλλωτε καλυτερα , αλλωτε χειροτερα .Αλλα το παλευεις...

Quote Originally Posted by Έρις View Post
    Μην επιβεβαιώνεις τη διάγνωση από αυτά που σου λέμε... Εγώ τουλάχιστον δεν είμαι ειδικός ακόμα... Αλλά και να ήμουν η διάγνωση δεν έρχεται σε μια φορά. Υπάρχει πιθανότητα ο ψυχολόγος ή ο ψυχίατρος να μην σου δώσει δίαγνωση... Εμένα δεν μου έχουν κατονομάσει τι ακριβώς είναι αυτό που έχω. .
    ΚΑθε ατομο που μπεινει σε αυτο το φορουμ πιστευω οτι εχει κατι που τον βασανιζει και θελει να το ερευνησει.
    Δεν νομιζω οτι υπαρχουν ατομα που σκεφτονται: - αυτοι εδω ολοι το εχουν περασει σαν εμενα. Θα τους πω τι νιωθω , θα μου πουν τι εχω και θα μου πουν και τι φαρμακα να παρω ! Οποτε κομπλε!!!
    Οποτε η Χαραα τωρα το ερευνα ,απο διαφορες πλέυρες , σε διαφορα σαιτ και το συγκεκριμενοποιει
    Χαραα ξεκινα απο το δημοσιο Νοσοκομειο . Προσπαθησε να κλεισεις ενα ραντεβου με ψυχιατρο

Junior Member
    Ψυχίατρο?? !!! Παιδιά,σε τί θα με βοηθήσει ο ψυχίατρος?? Είναι πολύ τραβηγμένο αυτό..Δεν είναι οτι τρελαίνομαι ούτε οτι ξεφεύγω κ θα αυτοκτονήσω. Από εκεί που δεν ήξερα οτι έχω κάτι τώρα πρέπει να δω ψυχίατρο!? .....

Senior Member
    Θα κάνεις ψυχοθεραπεία και αν χρειαστεί θα πάρεις αγωγή! Γιατί φοβάσαι;

Senior Member
    Να στο κανω κερματα να το καταλαβεις
    Εφοσον υπαρχει οικονομικη στενοτητα και δεν μπορεις να πας σε ιδιωτη ,τοτε υπαρχει η πολυ καλη λυση του δημοσιου .Εφοσον εισαι στην επαρχια ,υποθετω οτι δεν εχεις κεντρο ψυχικης υγειας.Αρα σου μενει μονο το νοσοκομειο .Στα νοσοκομεια δεν μπορεις να δες τον ψυχολογο απευθειας.Πρεπει πρωτα να δεις τον ψυχιατρο ,ο οποιος θα γνωματευσει για το αν χρειαζεσαι ενα φαρμακο ή καποιες συνεδριες με ψυχολογο ή και τα δυο ή κανενα.
    Οποτε ξεκινας με το δημοσιο νοσοκομειο και βλεπεις αν θα μπορεσεις να κλεισεις ενα ραντεβου. Ο κοινωνικος στιγματισμος (μπορει καποιος να σε δει ) και η μεγαλη δυσκολια για ραντεβου (ουρες κοσμου),σπρωχνει πολλες φορες τον κοσμο σε ιδιωτες (φυσικα υπαρχουν και αλλοι λογοι που παει καποιος σε ιδιωτη ) .
    Εν τελει εσυ αποφασιζεις

Junior Member
    Γιατί νομίζω οτι θα με βγάλει τρελή..Έχω στο μυαλό μου διαφορετική άποψη για ψυχίατρο κ ψυχολόγο~ψυχοθεραπευτή. Μπορείς να μου πεις ποιά είναι η διαφορά σε αυτούς τους 2? κ γιατί πρέπει να πάω σε ψυχίατρο κ όχι σε έναν ψυχολόγο...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Χαραα View Post
    Από εκεί που δεν ήξερα οτι έχω κάτι τώρα πρέπει να δω ψυχίατρο!? .....
    Αστο Χαραα σε εχω... Απο εκει που νομιζα πως ειναι προβλημα διατροφης ,το οτι ξυπναω το βραδυ να φαω , εφτασα να κανω συνεδριες και αγωγες σε ψυχιατρους .Οποτε αστο τι νομιζεις και ειναι πραγματικα
    Ομως οταν κατι σε φθειρει τοσο πολυ, δεν το σκεφτεσαι .Παλευεις να το ξεφορτωθεις .

Senior Member
    Δεν πρέπει! Εσύ θα κάνεις την επιλογή! Ο ψυχολόγος θα βασιστεί στην ψυχοθεραπεία/ψυχανάλυση και δεν γράφει φάρμακα (εκτός αν πας σε κάποιον που είναι και ομοιοπαθητικός), ο ψυχίατρος΄μπορεί να γράψει φάρμακα, μπορείτε παραλήλως να κάνετε και ψυχοθεραπεία ή ψυχανάλυση. Ο ψυχοθεραπευτής έχει διαφορετική κατάρτιση, βασικά και οι τρείς ειδικότητες έχουν διαφορετική κατάρτιση και διαφορετικές σπουδές.

Senior Member
    Ψυχιατρος : ΑΕΙ Ιατρικης που επελεξε την κατευθυνση του ψυχιατρου
    ψυχολογος .ΑΕΙ ψυχολογιας
    για τους ψυχοθεραπευτες δεν ξερω παρα μονο οτι εχουν καποια προβληματα με την αναγνωριση τους ως κλαδος.Επισης μια κοπελα απο εδω μεσα εμπλεξε με εναν παλαβο και δεν μπορουσε να τον καταγκειλει.

-ΜΟΝΟ οι ψυχιατροι συνταγογραφουν

Page 2 of 2 FirstFirst 12