Results 16 to 24 of 24
Thread: Προβλήματα με την κολλητη μου
-
14-12-2016, 20:17 #16
Ερισ κούκλα επέτρεψε μου να έχω άποψη κ για τις γυναίκες κ για τους άντρες ή αλήθεια είναι ότι μπορεί να είστε κ καλύτερες από εμάς αλλά κάνετε πολλές βλακειεσ στα ερωτικά σασ επίσης τα πουλατε όλα για ένα άντρα γιατί νομίζετε ότι αξίζουν παπαρια αξίζουν στα πενήντα σου θα καταλάβεις
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
- 14-12-2016, 20:39 #17
15-12-2016, 03:19 #18
Προφανώς και έχεις άποψη συν του ότι έχεις και εμπειρία, περισσότερη απο τη δική μου ίσως, λόγω της διαφοράς ηλικίας (αν έχω καταλάβει σωστά είσαι γύρω στα πενήντα; ....Διόρθωσε με αν κάνω λάθος.) Δεν δικαιολογώ το φύλο μου, ούτε το υπερασπίζομαι και δεν κατηγορώ τους άνδρες. Εννοώ απλώς ότι ο καθένας είναι μοναδικός. Προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν υπάρχουν κανόνες συμπεριφοράς που χαρακτηρίζονται από το φύλο, αντίθετα υπάρχουν κανόνες συμπεριφοράς που σχετίζονται με τη μάθηση, το πως μεγαλώνει κανείς και τα βιώματα του. Είναι σύνηθες να εμφανίζει το γυναικείο φύλο μεγαλύτερη εξάρτηση από τα ερωτικά ... είναι διαφορετική η χημεία του εγκεφάλου και η καταβολή της φύσης στο κάθε φύλο. Απλώς δεν μου αρέσουν οι γενικεύσεις, τις θεωρώ κατάφορα άδικες. Αν κρατήσουμε τα στερεότυπα και τις προκαταλήψεις που δυστυχώς η κοινωνία μας ακόμα στηρίζει, τότε θα γίνουμε άδικοι κριτές των πάντων χώρις άποψη, γνώση και συναίσθημα.
15-12-2016, 09:46 #19
δεν δινει κανεις "δικαιωματα" για να τον ζηλευουν.
αυτος που ζηλευει και υποσκαπτει τον φιλο του, ειναι προβληματικος Ο ΙΔΙΟΣ, δεν χρειαζεται αφορμες.
οχι μονο σου φερεται απαραδεκτα, αλλα εσυ καθεσαι και τα ριχνεις στον εαυτο σου ψαχνοντας που εφταιξες!
πουθενα δεν εφταιξες. εκανες παρεα με εναν ανθρωπο που δεν αξιζε τον χρονο σου. ΜΕΤΑΒΟΛΗ.
θα κλαις για τον χρονο που εχασες με ανθρωπο που δεν το αξιζε οταν συνειδητοποιησεις ποσο ωραιες (στην ψυχη και στο μυαλο) κοπελες υπαρχουν εκει εξω, που αξιζουν την φιλια και την εμπιστοσυνη σου. πολυ συχνα ΚΑΙ στην οψη, δε .
(κλωτσές , λεμε)
15-12-2016, 10:42 #20
Ρέμεντυ διαφωνώ. Αυτές οι "καλές" κοπέλες που λες μπορεί να είναι καλές επειδή τους πάνε όλα καλά, ή έστω έχουν πάρει πολλή αγάπη. Και η συγκεκριμένη κοπέλα που τη ζηλεύει ίσως αν πάρει αγάπη να είναι εξίσου καλή. Οπότε τώρα είναι καλό να ξεκόψουν για λίγο αλλά μετά να τα ξαναβρούν, δεν της "έφαγε" και το αγόρι πια, εντάξει.
15-12-2016, 12:03 #21
το να της "φαει" το αγορι,
δεν εξαρταται απο εκεινην. πρεπει να θελει και το αγορι... δεν ειναι τυροπιτα..
εσυ λες, οτι αν ειχε ελπιδες να τα φιαξει μαζι της "το αγορι", δεν θα το προσπαθουσε? μην εισαι τοσο σιγουρη..
και οχι, ξερω πολλες "καλες" κοπελες που και μονες ειναι και δεν τους πανε τοσο εξαιρετικα τα πραγματα στην ζωη τους, αλλα ουτε γλωσσοτρωνε τις φιλες τους, ουτε λιγουρευονται τις σχεσεις τους και τα αγορια τους, αλλα χαιρονται γι αυτες και τις στηριζουν!!
"πραγματικες φιλες", λεγονται.
να το επαναλαβω να μην ξεχνιομαστε: ΚΛΩΤΣΕΣ!!
15-12-2016, 12:30 #22
Ερισ κούκλα τριάντα πέντε είμαι αλλά δουλεύω από οχτώ χρονών από τα δεκαπέντε βγάζω τη δουλειά ενός άντρα κ τώρα που έχω ψύχωση δουλεύω για ενάμιση άτομο μία χαρά είσαι στο λέω εγώ
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
15-12-2016, 13:49 #23
Μπορεί αυτές που λες να νιώθουν καλά μέσα τους, σίγουρα για να ζηλεύει κάποιος δεν είναι καλά μέσα του. Εγώ πχ πίστευα στη φιλία τώρα δεν πιστεύω. Μπορεί να ξέρεις να σε κάνει και ο άλλος να ζηλεύεις τι εννοώ: Έκανα παρέα με μία που την ζήλευα γιατί: Επειδή μου έλεγε ότι εγώ δεν μπορώ να βρω αγόρι λόγω του προβλήματος που έχω ενώ αυτή άλλαζε τους άντρες σαν τα πουκάμισα. Στην περίπτωση βέβαια που η συγκεκριμένη κοπέλα που μας αναφέρει η θεματοθέτρια θέλει να της φάει το αγόρι τότε καλύτερα να τη διώξει συμφωνώ.
Last edited by Deleted240217a; 15-12-2016 at 15:52.
15-12-2016, 15:29 #24
Κλασική περίπτωση ζηλιάρας γυναίκας... Σκέψου το ενδεχόμενο να αρχίσεις να κρατας αποστάσεις...