Results 1 to 15 of 37
Thread: ηλικια
-
04-12-2016, 04:30 #1
ηλικια
βρε παιδια δεν ειναι ζωη αυτη.Τι εννοω θα μ πειτε..
αν εισαι 30 κ ολοι οι φιλοι σ ειναι παντρεμενοι νοιωθεις στο περιθωριο...δεν μπορεις να βγεις οπως παλια γτ οι φιλοι σ εχουν τις υποχρεωσεις τους ,τον συντροφο τους τις δουλειες τους κ αναγκαστικα δεν βλεπεσται τοσο συχνα...δλδ αμα δεν εχεις και εσυ καποιον παει μεσα θα μενεις μεχρι να μπορεσει καποιος να ξεφυγει απο τις υποχρεωσεις ...:(
- 04-12-2016, 12:33 #2
αυτοι οι φιλοι σου οι παντρεμενοι...ισως εχουν ομως οπ'οψιν τους καποιον απο το ''κυκλωμα'' τους για σενα...ειτε φιλες σου απο σχολειο, κτλ...ψαξ'τους στο fb...
[I]Love...[/I]
04-12-2016, 14:14 #3
οοχι!!!! κανεις δραστηριοτητες που δεν κανουν οι φιλοι σου οι παντρεμενοι γιατι δεν εχουν χρονο με τα τρεξιματα...
χορο και παρτυ, φωτογραφια, πεζοποριες, γυμναστηριο...αυτα ειναι τα πιο συνηθη - υπαρχουν και πιο ψαγμενα.
Αν τα κανεις αυτα, στανταρακι βρισκεις ατομα για εναν καφε ή ενα ποτο. Εγω ειμαι 36 και επαρχια. Με αυτα, αν ειχα τα κεφια, θα μπορουσα να βγαινω 3-4 φορες τη βδομαδα, στα παρτυ των σχολων χορου και στη φωτοεκδρομη της Κυριακης.
Οι παντρεμενοι που λες, και να βγουν, παλι για παιδια, αρρωστειες, εμβολια, τρεξιματα, φαγητα θα λενε, οποτε ειναι σχετικα βαρετη παρεα....Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
06-12-2016, 13:16 #4
07-12-2016, 13:35 #5
Κι εμένα με ζορίζει αυτή η κατάσταση, αν και δεν είμαι ακόμα τριάντα οι πρερισσότεροι φίλοι και φίλες μου έχουν νοικοκυρευτεί! Όταν με πίανει το παράπονο της μοναξίας σκέφτομαι ότι εγώ τουλάχιστόν μπορώ αναπάσα στιγμή να ανοίξω την πόρτα και να βγώ για μια μπύρα, ή να διαβάσω ένα βιβλίο χωρίς να με ενοχλήσει κανείς. Πρόσφατα πήρα και ένα σκύλο! Βασικά εχώ ζορίζομαι γιατί άθελα μου κάνω και τη σκέψη ότι θα μείνω για πάντα μόνη κτλ.
07-12-2016, 14:38 #6
νομιζω οτι αυτο που αλλαζει ΕΝΤΕΛΩΣ την καθημερινοτητα καποιου, ειναι τα παιδια και οχι η σχεση η ο γαμος.
ε ολοι οι παντρεμενοι φιλοι σου εχουν ηδη μικρα παιδια και τρεχουν πισω απ τις πανες και τα σχολικα?
διαφορετικα, δεν πολυκαταλαβαινω τον διαχωρισμο παντρεμενων/ ελευθερων, απο αποψη παρεας.
το οτι ενας δεσμευμενος δεν βγαινει για να κανει γνωριμιες, αυτο, ναι!
αλλα, γνωριμιες θελεις η την παρεα των φιλων σου?
αν δεν σε κανουν εκεινοι παρεα επειδη παντρευτηκαν, τι να πω!
μηπως δεν εισασταν φιλοι αλλα γνωστοι (ες) που πηγαινατε βολτες μονο μεχρι να βρειτε αντρες?
εγω δεν εκοψα τις φιλες μου ουτε οταν δεσμευτηκα, ουτε το εκαναν εκεινες, που εχω παρα πολλες μικροπαντρεμενες.
το εμποδιο για μενα οσο ημουν μικρη κι αυτες ηδη με παιδια, ηταν μονο οτι μου ειναι ανυποφορο να μιλαμε για πανες και παιδικες αρρωστιες. οταν μεγαλωσαν τα παιδια τους και χαλαρωσαν, μια χαρα παρεα καναμε.
07-12-2016, 17:54 #7
οχι δεν εχουν παιδια απλα υποχρεωσεις οπως τις δουλειες τους ...ωραρια με βαρδιες πχ..οσον αφορα το ερωτημα σου ''αλλα, γνωριμιες θελεις η την παρεα των φιλων σου?'' να σου απαντησω ειλικρινα θελω παρεες πρωτον κ κυριο ..εχω βαρεθει να καθομαι συνεχεια μεσα ..τωρα οσον αφορα τις νεες γνωριμιες δεκτες κ αυτες αν συμβουν αλλα πανω απολα να βγαινω εξω να ξεσκαω..εστω κ μια βολτα στα μαγαζια απο το να καθομαι μεσα.
07-12-2016, 17:57 #8
δεν εχουν κανεναν να μ γνωρισουν κ καποιοι που ειχαν ο ενας ηταν τυπος περαστε σκουπιστε τελειωστε κ ο αλλος ναυτικος με αρκετα χρονια διαφορα ηλικιας κ παρα πολυ ασχημος κ να ειναι τυπος του στυλ περναω τν καιρο μου κ την κανω...αρα ?
07-12-2016, 18:08 #9
καλα στο ασχετο δεν ειναι ευκολο να βγαινεις να κανεις γνωριμιες...
αλλα αυτος ο διαχωρισμος υπαρχει...και η προκαταληψη...
Γνωρισα προσφατα μια κοπελα στην ηλικια μου, μικροπαντρεμενη με 3 παιδια γυρω στα 10 πανω κατω. Δεν σπουδασε, σκορπιες δουλειες βρηκε κλπ. Με ρωτησε αν ειμαι παντρεμενη, της λεω οχι, και με κοιταξε με ενα βλεμμα λυπησης σα να μου ελεγε κριμα...
Αυτο οσο να ειναι ενοχλει...
επειδη πηγαιναμε σε κοινη δραστηριοτητα, εγω θα γυριζα σπιτι και θα εβλεπα καμια ταινια το βραδυ, αυτη θα εβαζε στα παιδια να φανε, να πλυνει, να τα ετοιμασει για υπνο κλπ. Οσο να ειναι, οι συγκρισεις ειναι αναποφευκτες... η ζωη η δικη μου σε μια παντρεμενη με παιδια φαινεται σαν διακοπες στη Χαβαη...Για αυτο καπου λεω οτι αλλαζουν οι προτεραιοτητες, τα ενδιαφεροντα, τα θεματα προς συζητηση.
εσυ πχ θα λες οτι πας μια εκδρομη το σ/κ και η παντρεμενη με παιδι θα αναρωτιεται σε ποιο φαρμακειο εχει πιο φτηνο το βρεφικο γαλα...
Και οταν μεγαλωνουν τα παιδια, ειναι πιο δυσκολο γιατι αρχιζουν οι δραστηριοτητες...
ααα εγω τη στελνω μπαλετο.
ααα εγω το μικρο τον στελνω ποδοσφαιρο. Και να το τηλεφωνημα, γυρισατε απο το ποδοσφαιρο? εχω φαγητο στο ταψι στο ψυγειο, βαλτου να φαει, και μετα να κανει τα μαθηματα του...
ααα η μικρη κανει ιδιαιτερα γερμανικα, ή κολυμβηση...
Θεματα συζητησης? φαγητο, παιδια, και λεφτα! τιποτα αλλο.
Και αν βγαινεις σαββατο βραδυ για φαγητο ή ποτο... εε βεβαια, αφου δεν εχεις παιδια, ξοδευεις τα λεφτα σου αλλου...δηλαδη την ακους κι απο πανω...
Και ειτε με τον ενα τροπο ειτε με τον αλλο καταληγεις να ξενερωνεις...Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
07-12-2016, 18:11 #10
Μενεις σε μεγαλη πολη?
αν ναι, κανε δραστηριοτητες. Χορο, αθλημα, γυμναστικη, ζωγραφικη, μουσικη, φωτογραφια, δες τους πολιτιστικους συλλογους τι προγραμματα εχουν...
Αν ζεις επαρχια, μια καλη ιδεα ειναι να αφιερωνεις 1-2 ωρες εβδομαδιαιως σε καποια ενορια εθελοντικα, αν θελεις. Ή σε κανενα ιδρυμα εθελοντικα, στο χαμογελο του παιδιου πχ.Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
07-12-2016, 18:57 #11
μαρα , τα καταλαβαινω αυτα που λες, αλλα εσυ μιλας για νεες γνωριμιες.
πιθανον να μην κολλας με κοπελες με τοσο διαφορετικα προγραμματα, ακριβως οπως περιγραφεις.
αλλα η λενα λεει για παλιους φιλους που δεν την κανουν πια παρεα, επειδη ειναι ελευθερη.
λιγο περιεργο δεν ειναι?
07-12-2016, 19:48 #12
07-12-2016, 22:12 #13
καλα λετε ετσι ακριβως ειναι...κ γω ειδικα εχω απομακρυνθει απο τετοια ατομα γιατι ενοιωθα πως δεν με θελουν κ αμα τν νοιωθω αυτο την κανω με ελαφρα..ξερω κανα δυο ατομα μονο κ αυτα οπως σας ανεφερα πιο πανω δεν βλεπομαστε συχνα λογω υποχρεωσεων...δεν θελω κανεναν με το ζορι να κανω σχεση για να βγαινω γιατι κ ο αλλος θα θελει σιγουρα ανταλλαγματα που δεν θα μπορω να δωσω..εκανα γνωριμιες με ασχετους ενα διαστημα μεσω ιντερνετ για ν πηγαινω για καφε αλλα τ πηγαιναν αλλου ..ξεπετες κ ανακαλυπτα τελικα πως ηταν παντρεμενοι....γυμναστηριο ειχα παει αλλα δεν εκανα καμμια γνωριμια..ειμαι κ απο τη φυση μου ντροπαλη ..δεν ζηταω ευκολα τηλεφωνα .
07-12-2016, 23:05 #14
Εγω κανω ακομα παρεες , αν και 55 χρ. , διαφορετικο στυλ απο νεοτερος , κι αν θελω να βρω συντροφο , παντα βρισκεις διαθεσιμες μεσω παρεων , αν και μαρεσει η ελλειψη ευθυνων και υποχρεωσεων , εχει το γουστο του να μην εχεις σκοτουρες , τωρα αν εισαι επικοινωνιακος, παντα θαχεις παρεες , που θα γνωρισεις μεσω αυτων καποιαν , δεν ειναι δα και τοσο δυσκολο , αν δεν εισαι επικοινωνιακος , ειναι δυσκολο ...........
07-12-2016, 23:31 #15
θα σαι τυχερος μαλλον που βρισκεις τις ιδανικες παρεες που χουν καποιο ατομο να σου γνωρισουν ...ναι οντως δεν ειμαι κ τοσο επικοινωνιακη για να προσεγγίζω κοσμο και οσοι στο παρελθον εκανα παρεα ειτε σχεση οι ιδιοι με προσεγγισαν