Results 16 to 30 of 66
-
07-03-2008, 15:53 #16
Για άλλο δεσμό δεν το πιστεύω, γιατί ασχολούνταν από το πρωί ως το βράδυ μαζί μου...αλλά εγώ έστειλα ένα μην. και δεν απάντησε...του γραψα απλά ότι μου λείπει η επαφή μας...άρα, το τί και πώς πήγε τόσο στραβά δεν θα το μάθω ποτέ...μαζεύω τα κομμάτια μου, όσο δύσκολο κι αν είναι, και είναι πάρα πολύ, και....επιστρέφω στον εαυτό μου....αυτόν που δυστυχώς, μόνον εκείνος γνώρισε....
- 07-03-2008, 16:08 #17
Originally posted by stella78
Για άλλο δεσμό δεν το πιστεύω, γιατί ασχολούνταν από το πρωί ως το βράδυ μαζί μου...αλλά εγώ έστειλα ένα μην. και δεν απάντησε...του γραψα απλά ότι μου λείπει η επαφή μας...άρα, το τί και πώς πήγε τόσο στραβά δεν θα το μάθω ποτέ...μαζεύω τα κομμάτια μου, όσο δύσκολο κι αν είναι, και είναι πάρα πολύ, και....επιστρέφω στον εαυτό μου....αυτόν που δυστυχώς, μόνον εκείνος γνώρισε....
07-03-2008, 16:15 #18
EXΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΕΙΔΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ.
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
07-03-2008, 16:17 #19
Δεν αμφιβάλλω ότι υπάρχουν αξιόλογοι άνθρωποι..απλά ήρθε ακριβώς την στιγμή που δεν το περίμενα..που άρχισα ψυχανάλυση και άρχισα να ανακαλύπτω τον εαυτό μου...μπορεί και να μην είχε καμία σχέση με αυτό που είχα πλάσει στο μυαλό μου - και για να μην κρυβόμαστε, σίγουρα δεν είχε από ότι αποδείχθηκε- αλλά κι έτσι ακόμα θα δινα μια ευκαιρία...να δω τί είναι. Είνα τρελλό, το ξέρω, να φέρθηκε έτσι, να μην ήταν ..ο θεός και γω να το σκέφτομαι..όμως , όπως ε΄λεγε κι ο ίδιος, βρίσκομαι σε μια διαδικασία ανασυγκρότησης, ακι πάνω σε αυτή..ήρθε κι αυτός..και δυστυχώς, ήταν ο μόνος στον οποίο άνοιξα την πύλη της ψυχής μου..αυτής που εγώ νιώθω ότι είμαι..και αυτής που θα θελα να γίνω...ήταν τρυφερός, γλυκός και..ερωτικός. Θα μου πεις, όλα αυτά σε εικονομικό πλαίσιο..ναι, απλά μου κανε κάθε μέρα πλύση εγκεφάλου για το ότι θα περνούσαν και στο άλλο πλαίσιο, αυτό της πραγματικότητας...δεν έχω νιώσει τοσο εξαπατημένη ούτε από σχέσεις πραγματικές...γιατί τα ξερε όλα αυτά...δεν ήθελα να με λυπηθεί...απλά να βρει δυό λόγια ανθρώπινα...
Ναι, έχω θέμα με το πώς βλέπω εγώ τον εαυτό μου..και να είμαι μορφωμένη, έξυπνη και εμφανίσιμη..λίγη σημασία έχει..γιατί εγώ δεν τα βλέπω όλα αυτά..και γιατί ακόμα και τώρα μου λείπει απίστευτα...
07-03-2008, 16:30 #20
Δεν αμφιβάλλω ότι υπάρχουν αξιόλογοι άνθρωποι..απλά ήρθε ακριβώς την στιγμή που δεν το περίμενα..που άρχισα ψυχανάλυση και άρχισα να ανακαλύπτω τον εαυτό μου...μπορεί και να μην είχε καμία σχέση με αυτό που είχα πλάσει στο μυαλό μου - και για να μην κρυβόμαστε, σίγουρα δεν είχε από ότι αποδείχθηκε- αλλά κι έτσι ακόμα θα δινα μια ευκαιρία...να δω τί είναι. Είνα τρελλό, το ξέρω, να φέρθηκε έτσι, να μην ήταν ..ο θεός και γω να το σκέφτομαι..όμως , όπως ε΄λεγε κι ο ίδιος, βρίσκομαι σε μια διαδικασία ανασυγκρότησης, ακι πάνω σε αυτή..ήρθε κι αυτός..και δυστυχώς, ήταν ο μόνος στον οποίο άνοιξα την πύλη της ψυχής μου..αυτής που εγώ νιώθω ότι είμαι..και αυτής που θα θελα να γίνω...ήταν τρυφερός, γλυκός και..ερωτικός. Θα μου πεις, όλα αυτά σε εικονομικό πλαίσιο..ναι, απλά μου κανε κάθε μέρα πλύση εγκεφάλου για το ότι θα περνούσαν και στο άλλο πλαίσιο, αυτό της πραγματικότητας...δεν έχω νιώσει τοσο εξαπατημένη ούτε από σχέσεις πραγματικές...γιατί τα ξερε όλα αυτά...δεν ήθελα να με λυπηθεί...απλά να βρει δυό λόγια ανθρώπινα...
Ναι, έχω θέμα με το πώς βλέπω εγώ τον εαυτό μου..και να είμαι μορφωμένη, έξυπνη και εμφανίσιμη..λίγη σημασία έχει..γιατί εγώ δεν τα βλέπω όλα αυτά..και γιατί ακόμα και τώρα μου λείπει απίστευτα...
07-03-2008, 16:33 #21
Είμαι, ναι...ερωτευμένη με κάποιον που δεν απαντά καν σε ένα μήνυμά μου....γιατί;;;;
07-03-2008, 16:36 #22
Είμαι, ναι...ερωτευμένη με κάποιον που δεν απαντά καν σε ένα μήνυμά μου....γιατί;;;;
07-03-2008, 16:38 #23
Επομένως...δεν έχει νόημα να του τηλεφωνήσω, έτσι δεν είναι;;;;έστω κι αν το θέλω τόσο να τον ακούσω...προσγείωσέ με στην πραγματικότητα, έστω και για το αυτονόητο..δεν θα αλλάξει κάτι αν τηλεφωνήσω, έτσι δεν είναι;;;
07-03-2008, 16:40 #24
Επομένως...δεν έχει νόημα να του τηλεφωνήσω, έτσι δεν είναι;;;;έστω κι αν το θέλω τόσο να τον ακούσω...προσγείωσέ με στην πραγματικότητα, έστω και για το αυτονόητο..δεν θα αλλάξει κάτι αν τηλεφωνήσω, έτσι δεν είναι;;;
07-03-2008, 16:54 #25
kill bill..προσπαθώ να σου στείλω u2u..αλλά δεν τα καταφέρνω και σε λίγο θα φύγω, οπότε γι\' αυτό δεν στέλω μέιλ..σε ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να ασχοληθείς με το θέμα μου..αλλά δεν νομίζω ότι θα νιώσω καλύτερα αν του τηλεφωνήσω...αφού απλά θα φάω μία απόρριψη ακόμα..δηλ. τί θα αλλάξει;;;;
07-03-2008, 16:59 #26
Στέλλα απλά ο τύπος έχει κομπλεξικό με τη διαφορά ύψους και μετά απλά έπαιζε μαζί σου για να βγει τελικά από πάνω και να νιώσει μάγκας. Αυτό βλέπω εγώ. Θα σου σπάσει τα νεύρα μέχρι να γίνει κάτι. Ωστόσω εσύ ξέρεις καλύτερα από όλους το χαρακτήρα σου. Μην ακούς κανένα και κάνε αυτό για το οποίο νομίζεις ότι θα μετανιώσεις λιγότερο...
07-03-2008, 17:02 #27
kill bill..προσπαθώ να σου στείλω u2u..αλλά δεν τα καταφέρνω και σε λίγο θα φύγω, οπότε γι\' αυτό δεν στέλω μέιλ..σε ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να ασχοληθείς με το θέμα μου..αλλά δεν νομίζω ότι θα νιώσω καλύτερα αν του τηλεφωνήσω...αφού απλά θα φάω μία απόρριψη ακόμα..δηλ. τί θα αλλάξει;;;;
07-03-2008, 17:08 #28
Aphelia
δεν μπορώ να σου στείλω μήνυμα ή δεν ξέρω..αλλά ρώτησα, τί θα αλλάξει στο μέιλ;;;πάλι δεν θα απαντήσει...αφού έστειλα μην. στο κινητό...τουλάχιστον στο τηλ. θα άκουγα μια αντίδραση..αλλά είναι φορτικό από μέρους μου..γιατί στην ουσία μιλάει με την απουσία του..άλλο αν δεν είχε το θάρρος να μου τα πει όλα αυτά και τα στειλε σε μην.
07-03-2008, 17:23 #29
Όπως σου έγραψα Στέλλα, έχω βρεθεί και εγώ σε αντίστοιχη θέση. Δηλαδή να νιώθω ότι θέλω να του τηλεφωνήσω ή με κάποιον τρόπο να επικοινωνήσω μαζί του για να βγάλω από μέσα όλα αυτά που θέλω να πω. Δεν το έκανα για να αλλάξει κάτι από τη δική του πλευρά (μάλιστα πίστευα ότι με μια τέτοια κίνηση θα εκμηδένιζα τις πιθανότητες γιατί ο άλλος θέλει να αποφασίσει μόνος του κάτι) αλλά για να αλλάξει κάτι από τη δική μου πλευρά. Έθεσα δηλαδή ένα όριο για να μη με βασανίζει η αβεβαιότητα. Πρώτον, ότι εγώ μίλησα για τα συναισθήματά του οπότε τα έβγαλα από μέσα μου, δεύτερον, ότι στην ουσία του έδωσα μία ευκαιρία οπότε έκανα ότι ήταν δυνατό από τη δική μου πλευρά με τους δικούς μου όρους φυσικά και τρίτον ότι από τη στιγμή που δε θα απαντούσε θετικά σε αυτή την κίνηση δε θα υπήρχε καμία άλλη ευκαιρία ποτέ μα ποτέ, δε πα να χτυπιόταν μετά.
Ε, με το που έκανα αυτό, ενώ βασανιζόμουν ένα μήνα, κατάφερα μέσα σε 2-3 μέρες να βάλω την τελεία μέσα μου. Αυτό ήτανε, δε βασανιζόμουν πια, τελείωσε για μένα αυτή η κατάσταση και απελευθερώθηκα. Είναι πολύ μεγάλο ζήτημα να θέσεις το όριό σου.
07-03-2008, 17:33 #30
Δεν κάνεις κάτι τέτοιο για να αλλάξει κάτι ως προς τη σχέση σου μαζί του, ούτε να αλλάξει αυτός τη συμπεριφορά του ή τα συναισθήματά του ή να δώσει άλλη μία ευκαιρία. Το κάνεις προετοιμασμένος ότι βάζεις το τέλος, εγώ τουλάχιστον αυτό ήθελα, δε με ενδιέφερε πια να αλλάξει κάτι σε αυτόν αλλά να αλλάξω εγώ μέσα μου.
Ίσως να μην είσαι έτοιμη ακόμα για αυτό, αλλά μη το αφήσεις και να χρονίζει.
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία