Μήπως είμαι τρελός που ακόμα ασχολούμαι; - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 9 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 130
    Member
    Κάτι τελευταίο: Πραγματικά νιώθω πολύ περίεργα, διότι η πρώτη μου σχέση μου έχει αφήσει ανάμικτα συναισθήματα. Έχω αρκετές τύψεις με εμένα διότι δεν αντέδρασα όπως θα έπρεπε σε πολλές περιπτώσεις που μου φερόταν άσχημα, ενώ γενικά τηρούσα μια στάση ουδέτερη και θα έπρεπε να χωρίσω νωρίτερα εφόσον δε κολλούσε το θέμα.. Τύψεις διότι μετά το χωρισμό, και εφόσον εγώ τη πήρα την απόφαση, αντί να κοιτάξω μπροστά εδώ και 1 χρόνο σχεδόν κάθομαι και είμαι κολλημένος και ίσως χάνω ευκαιρίες στη ζωή μου.. Τύψεις διότι ενώ αυτή σεβάστηκε την απόφαση μου και δε με ενόχλησε ποτέ, εγώ την ενόχλησα αρκετές φορές και προσπάθησε να βρω ένα σημείο επαφής.. Μάταια όμως διότι ούτε εγώ το ήθελα 100%, αλλά και αυτή δεν έδειχνε να καταλαβαίνει τα λάθη της.. Πλέον βρήκε άλλον και τα πράγματα μπήκαν κάπως σε μια σειρά.. Εγώ όμως έχω μείνει πάλι πίσω, μόνος μου και πληγωμένος, παρόλο που ξέρω ότι είναι η λάθος κοπέλα και ότι με πλήγωσε πολλές φορές... Δε μπορώ να καταλάβω το λόγο που έφαγα τέτοιο κόλλημα, ενώ όλοι μου λένε κοίτα μπροστά και καλά έκανες και έφυγες από μια τέτοια κατάσταση.. Δεν είμαι τρελά ερωτευμένος μαζί της, αλλά έχω φάει κόλλημα, που όπως το βλέπω αν δε βρω μια άλλη κοπέλα δε πρόκειται ποτέ να μου φύγει.. Γενικά νιώθω άσχημα, κυρίως με τον εαυτό μου..

Senior Member
    δεν χρειάζεται να νιώθεις άσχημα με τον ευατό σου...! όπως είπες και μονος σου 1χρόνο χάνεις από την ζωή σου μονο με σκέψεις που σε βασανίζουνε... δεν είναι κρίμα να στεναχωριέσαι για κάτι που τελειωσε? νέο παιδί είσαι αύριο θα βγείς και θα βρείς την καλύτερη...!!!! μην το βάζεις κάτω ρε αγορίνα...

https://www.youtube.com/watch?v=vVQ3Fw08yXM

Quote Originally Posted by Jorge View Post
    Καλησπέρα σας,
    Είχα ξαναγράψει στο φόρουμ για το ζήτημα που με ταλάνιζε. Θα ξαναγράψω λίγο περιληπτικά την ιστορία μου, γιατί κοντεύω να τρελαθώ: Είμαι άντρας 23 χρονών, και πριν 1 χρόνο περίπου έκανα τη πρώτη μου σχέση με μια κοπέλα, στην ίδια ηλικία με εμένα. Η σχέση μας ξεκίνησε με δυσμενής συνθήκες, καθώς εγώ τότε θα έφευγα στο εξωτερικό για λίγους μήνες, και το μυαλό μου δεν ήταν για σχέσεις. Ωστόσο, αν και για τη κοπέλα δεν ένιωθα τρελαμένος, ωστόσο με έθελξαν κάποια στοιχεία του χαρακτήρα της, και λόγο του ότι δεν είχα ξανά κάνει σχέση ήθελα να το δοκιμάσω.. Εντέλει η σχέση κράτησε 6,5 μήνες, με τους μισούς να είναι από απόσταση. Είχαμε πολλά προβλήματα και πολλούς και συχνούς τσακωμούς, που δυστυχώς συνεχιζόταν και το διάστημα που ήμασταν κοντά και όχι από απόσταση.
    Μου έκανε κάποια σκηνικά πολύ άσχημα σε όλη τη διάρκεια της σχέσης του τύπου: Έχει ψάξει το κινητό μου εν αγνοία μου, έχει σηκωθεί και έχει φύγει από το μαγαζί που καθόμασταν για ασήμαντο λόγο, με έχει μπλοκάρει από το Facebook για λίγες ώρες πάλι για χαζό λόγο, πάνω στο θυμό της με έχει βρίσει βαρβάτα και με έχει μειώσει πολύ άσχημα τη ψυχολογία, ήθελε να βγει για καφέ με άλλο αγόρι όσο έλειπα στο εξωτερικό, αλλά πάλι καλά δε το έκανε.
    Αυτά και κάποια ακόμα, και αν συνυπολογίσουμε και το ότι μου ασκούσε γενικά μεγάλη πίεση και ήθελε να είμαστε αυτοκόλλητοι, ενώ ζήλευε και σε αρκετές περιπτώσεις μου δημιούργησε μια τεράστια πίεση.. Εγώ φυσικά δεν αντιδρούσα καθόλου, και πάντα κρατούσα μια ουδέτερη στάση. Ώσπου μια μέρα μην αντέχοντας άλλο, πήρα την απόφαση να την χωρίσω..
    Και εκεί που λέω όλα καλά, ένιωσα ελεύθερος ξανά, άρχισε να μου λείπει τρελά και να με βασανίζουν πολλές σκέψεις.. Έκτοτε, και σε ένα διάστημα 6 μηνών περίπου έχω επικοινωνήσει μαζί της 4 φορές, προσπαθώντας να βρω μια λύση και να ξανά είμαστε μαζί. Όμως όλες τις φορές, ενώ και αυτή είναι θετική, δείχνει ότι δε κάνει πίσω και διατηρεί αυτή την επιθετική της συμπεριφορά, θεωρώντας πως είναι η σωστή αυτή. Εγώ φυσικά έκανα πίσω όλες τις φορές, διότι δε ήθελα να ζήσω τα ίδια σκηνικά..
    Εντέλει αυτή βρήκε άλλον, και η επικοινωνίας μας έπαψε να υφίσταται πλέον.
    Και έρχομαι και ρωτάω τώρα εγώ: Για ποιο λόγο κάθισα και έφαγα 1 ολόκληρο χρόνο από τη ζωή μου, ασχολούμενος με μια κοπέλα που ποτέ δεν ήμουν τρελαμένος μαζί της, που δε μου φέρθηκε και με το καλύτερο τρόπο, και που ήδη πλέον έχει βρει άλλον;
    Δε μπορώ να το εξηγήσω. Ενώ όσο ήμουν μαζί της ένιωθα πίεση, άγχος, φόβο, μακριά της ένιωθα να μου λείπει και νοσταλγούσα τις όμορφες μας στιγμές, και με αυτά που μου έλεγε κιόλας ένιωθα ότι όντως με αγαπούσε και γέμιζα με τύψεις τον εαυτό μου ότι την έχω αφήσει μόνη της(είναι γενικά μοναχικό άτομο με ελάχιστες παρέες)..
    Φυσικά όλο αυτό τον 1 χρόνο, δεν είχα την όρεξη να ασχοληθώ με άλλη κοπέλα, και δεν έχω ασχοληθεί σχεδόν καθόλου.
    Να σημειώσω πως η κοπέλα που τα είχε έπασχε από κοινωνικη φοβια-αγχωδης διαταραχη-διαταραχη πανικου, που τα είχε πάθει όταν χώρισε από το 1ο της μεγάλο έρωτα στα 18 της, και έπαιρνε μέχρι και σήμερα καθημερινά χάπι γιαυτό το ζήτημα, χωρίς να γνωρίζω τι χάπι είναι ακριβώς. Δεν είχε ιδιαίτερες παρέες, και ήταν ουσιαστικά προσκολλημένη πάνω μου.. Με την οικογένεια της είχε καλές σχέσεις.
    Περιμένω απόψεις διότι θα τρελαθώ με τη πάρτυ μου..
    γεια σου! εχει σοβαρο προβλημα η συγκεκριμενη κοπελα. Το πιθανοτερο ειναι οτι ολη της η συμπεριφορα προκυπτει απο ανωριμοτητα και εντονη ανασφαλεια. Τα ψυχολογικα μπορει να παιζουν ρολο, μπορει και οχι, γιατι ο χαρακτηρας της ειναι ουσιαστικα αυτος που ειναι ελαττωματικος. Αν η κοπελα ενδιαφεροταν για τη σχεση σας σοβαρα, θα σ ελεγε να κανει μια προσπαθεια να παει σε ειδικο γιατι μονο ειδικος μπορει να τη βοηθησει. Αυτο για κεινη. Για σενα τωρα, που ειναι κ το σημαντικοτερο, πιστευω οτι κολλησες γιατι οταν απομακρυνομαστε απο κατι που μας πιεζει και μασ πληγωνει, πολλες φορες ξεχναμε τα αρνητικα του (εννοωντας οτι τα βαζουμε στην ακρη) και κραταμε μονο τα θετικα. Ο λογος που γινεται αυτο ειναι επειδη εχουμε αναγκη στη συγκεκριμενη φαση της ζωης μας αυτη τη σχεση, ειτε φιλικη ειτε ερωτικη οπως στη δικη σου περιπτωση. Το ενδεχομενο να εισαι καψουρης το αποκλειω, γιατι δε φαινετια κατι τετοιο, πιστευω οτι απλα σ λειπει μια σχεση τωρα και επειδη παντα ειναι ευκολο να θυμομαστε ενα πρωην απο να το να ξαναβγουμε στην αγρια ζουγκλα της αναζητησης (αναλογα το χαρακτηρα μας βεβαια, αλλοι δεν αντιδρουν ετσι). Αυτο ξεπερνιεται με μια νεα σχεση παντως. Θα περασει οταν βρεις καποια αλλη (ελπιζω πιο νορμαλ) να σ αρεσει, ακομη και αν δεν κανετε σχεση. Χρειαζεσαι αντιπερισπασμο και κατι να ξεχαστεις, αλλιως θα σ γινει εμμονη. Με λιγα λογια εχεις αναγκη μια σχεση, οχι ΕΚΕΙΝΗ. Οποτε αυτο ειναι πολυυυυυυ πιο ανωδυνο απο το να ηθελες αποκλειστικα εκεινη, γιατι τοτε θα εμπαινε κ η καψουρα στη μεση και η αναγκη απομυθοποιησης που μπορει να μη γινοταν ποτε. Θα βρεις καποια αλλη και θα σ περασει σιγουρα. Μην ανησυχεις

Member
    Quote Originally Posted by Efi25 View Post
    γεια σου! εχει σοβαρο προβλημα η συγκεκριμενη κοπελα. Το πιθανοτερο ειναι οτι ολη της η συμπεριφορα προκυπτει απο ανωριμοτητα και εντονη ανασφαλεια. Τα ψυχολογικα μπορει να παιζουν ρολο, μπορει και οχι, γιατι ο χαρακτηρας της ειναι ουσιαστικα αυτος που ειναι ελαττωματικος. Αν η κοπελα ενδιαφεροταν για τη σχεση σας σοβαρα, θα σ ελεγε να κανει μια προσπαθεια να παει σε ειδικο γιατι μονο ειδικος μπορει να τη βοηθησει. Αυτο για κεινη. Για σενα τωρα, που ειναι κ το σημαντικοτερο, πιστευω οτι κολλησες γιατι οταν απομακρυνομαστε απο κατι που μας πιεζει και μασ πληγωνει, πολλες φορες ξεχναμε τα αρνητικα του (εννοωντας οτι τα βαζουμε στην ακρη) και κραταμε μονο τα θετικα. Ο λογος που γινεται αυτο ειναι επειδη εχουμε αναγκη στη συγκεκριμενη φαση της ζωης μας αυτη τη σχεση, ειτε φιλικη ειτε ερωτικη οπως στη δικη σου περιπτωση. Το ενδεχομενο να εισαι καψουρης το αποκλειω, γιατι δε φαινετια κατι τετοιο, πιστευω οτι απλα σ λειπει μια σχεση τωρα και επειδη παντα ειναι ευκολο να θυμομαστε ενα πρωην απο να το να ξαναβγουμε στην αγρια ζουγκλα της αναζητησης (αναλογα το χαρακτηρα μας βεβαια, αλλοι δεν αντιδρουν ετσι). Αυτο ξεπερνιεται με μια νεα σχεση παντως. Θα περασει οταν βρεις καποια αλλη (ελπιζω πιο νορμαλ) να σ αρεσει, ακομη και αν δεν κανετε σχεση. Χρειαζεσαι αντιπερισπασμο και κατι να ξεχαστεις, αλλιως θα σ γινει εμμονη. Με λιγα λογια εχεις αναγκη μια σχεση, οχι ΕΚΕΙΝΗ. Οποτε αυτο ειναι πολυυυυυυ πιο ανωδυνο απο το να ηθελες αποκλειστικα εκεινη, γιατι τοτε θα εμπαινε κ η καψουρα στη μεση και η αναγκη απομυθοποιησης που μπορει να μη γινοταν ποτε. Θα βρεις καποια αλλη και θα σ περασει σιγουρα. Μην ανησυχεις
    Έφη σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου :) Η κοπέλα όντως είχε κάποια θέματα, και ιδιαίτερα κοινωνικη φοβια-αγχωδης διαταραχη-διαταραχη πανικου, που τα έπαθε από στεναχώρια λόγο του χωρισμού από το 1ο της αγόρι, που ήταν και ο πρώτος της έρωτας.. Έκτοτε είχε περάσει δύσκολα. Έχει πάει σε ειδικό, αλλά όσο ήταν μαζί μου δε πήγαινε, γιατί ένιωθε καλύτερα. Πιστεύω πως είναι ο χαρακτήρας της έτσι, διότι ναι μεν καταλάβαινε ότι η συμπεριφορά της ήταν κακή, ζητούσε αρκετές φορές συγγνώμη, ωστόσο δε το διόρθωνε και έκανε πάλι τα ίδια.. Εγώ από ένα σημείο και μετά στη σχέση ένιωθα φόβο, μην τυχόν κάνω κάτι και την ενοχλήσει, φοβόμουν να μιλήσω με φίλες μου μην πει κάτι, αγχωνόμουν μόνιμα διότι μου διοχέτευε άγχος για τα πάντα, μιας και ήταν αρκετά αγχώδης, ένιωθα μειονεκτικά διότι πυκνά συχνά με μείωνε χωρίς πάντα να το θέλει, αλλά το έκανε.. Ένιωθα κούραση συνεχής διότι όλη μέρα ασχολούμουν μαζί της και δε είχα ενέργεια για εμένα... Πάραυτα δεν ήθελα να την χωρίσω γιατί το πάλευα.. Μέχρι που αρρώστησα, δε το σεβάστηκε ούτε αυτό και δε μου άφησε άλλη επιλογή..

Τώρα για εμένα συμφωνώ σε όλα όσο έγραψες. Έχω μεγάλη ανάγκη στη ζωή μου από μια σχέση.. Θέλω να αγαπήσω και να αγαπηθώ.. Μου λείπει πάρα πολύ.. Σκέψου ότι έφτασα 23 για να κάνω μια σχέση, και αυτή δε τη χάρηκα σχεδόν καθόλου. Όλο αυτό το 1 χρόνο σχεδόν που είμαστε χωρισμένοι εγώ είμαι μπλεγμένος στις σκέψεις τις και δε μπορώ να προχωρήσω.. Νιώθω μια αδυναμία γενικώς και δε μπορώ να γνωρίσω άλλες κοπέλες, θεωρώντας τη πρώην ως τη καλύτερη(!). Ελπίζω να ξεκολλήσω πλέον, μιας και η πρώην έχει βρει άλλο αγόρι, οπότε πλέον δεν έχω άλλη επιλογή.. Πρέπει να αρχίσω να ψάχνω για κάτι άλλο, αλλιώς θα μείνω για πάντα έτσι...

Quote Originally Posted by Jorge View Post
    Καλησπέρα σας,[..]
    Περιμένω απόψεις διότι θα τρελαθώ με τη πάρτυ μου..
    Ανασφαλης εισαι επειδη δεν ειχες ποτε αλλη κοπελα και γατζωνεσαι πανω της.

Μα καλα αυτη επαθε ολες αυτες τις διαταραχες επειδη χωρισε με ενα γκομενο στα 18 της?Τι χαζογκομενες υπαρχουν...

Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post

Μα καλα αυτη επαθε ολες αυτες τις διαταραχες επειδη χωρισε με ενα γκομενο στα 18 της?Τι χαζογκομενες υπαρχουν...
    Καλά ανασφαλής είμαι και μάλιστα πολύ.. Ήταν η πρώτη κοπέλα που έδειξε ενδιαφέρον για εμένα και μου άρεζε κιόλας, και κόλλησα άσχημα.
    Από όσο ξέρω ναι, εξαιτίας του χωρισμού. Εκτός και να είχε προδιάθεση. Γενικά αυτή είναι πολύ ευαίσθητη και τη σχέση της τη βάζει πάνω από όλα: Τότε στα 17-18 της είχε το πρώτο της έρωτα που ήταν τρελή για αυτόν. Ε μετά το χωρισμό έπεσε σε μια μίνι κατάθλιψη και έπαθε όλα αυτά.. Σκέψου ότι μετά από εκείνον, εγώ ήμουν ο επόμενος. Δηλαδή πέρασαν σχεδόν 5 χρόνια... Πάνω μου έβγαλε αρκετά κόμπλεξ από τον 1ο πάντως, μου το είπε και η ίδια...

Banned
    Quote Originally Posted by Efi25 View Post
    Κοπελιά, εύκολο να κρίνεις από ένα pc. Τι ωραία κι εγώ να αρχίσω να σε κατακρίνω για τα ελαττώματά σου άκου ήταν ελαττωματικιά και βρες άλλη. Εσύ δηλαδή είσαι σωστή που την κρίνεις; Θα σου άρεσε να λέγαν τα ίδια και για σένα ο πρώην σου με τους φίλους του; Έλεος πια εδώ μέσα.

Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post

Πρώτον που ξέρεις γιατί έπαθε όλες αυτές τις διαταραχές και δεύτερον είναι χαζογκόμενα μία επειδή πόνεσε έστω και από ένα χωρισμό που μάλιστα μπορεί να είχε επενδύσει πολλά; Ξέρεις, δεν βλέπουν όλες σαν κι εσένα μια σχέση μόνο για το σεξ........

Member
    @always sad επειδή αρχίζει να με εκνευρίζει το ύφος σου, και επειδή ούτε εμένα με ξέρεις, άσε με να σου ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα για μένα: Εγώ τις γυναίκες τις σέβομαι απεριόριστα, και ποτέ μου δε κορόιδεψα κάποια γυναίκα ή την χρησιμοποίησα για δικιά μου ευχαρίστηση. Για αυτό ακριβώς το λόγο έκανα τη πρώτη μου σχέση στα 23 με μια κοπέλα που όντως μου άρεζε. Δε επέλεξα να ξεπαρθενιαστώ νωρίτερα από επιλογή μου, επειδή ήθελα να βρω την κατάλληλη. Στην προαναφερόμενη κοπέλα τα είχα βρει.. Ή τουλάχιστον έτσι πίστευα.. Τώρα το ότι έγιναν όλα αυτά τα γεγονότα και ότι έκανα και εγώ κάποια λάθη δε τα αρνούμαι. Εξάλλου δεν είμαι θεός να μην κάνω λάθη. Τουλάχιστον έχω καλές προθέσεις. Και για τη πρώην κοπέλα μου, εγώ κακά λόγια δε έχω πει, και ούτε προσπάθησα να την εκδικηθώ κτλ.. Απλώς αναφέρω τα γεγονότα. Εγώ και αύριο να μου ζητήσει κάποια βοήθεια θα πάω να τη βρω κατευθείαν..

Δεν είμαι ο τύπος του άντρα που ίσως νομίζεις.. Αγαπώ και σέβομαι απεριόριστα κάθε γυναίκα, και κάθε άνθρωπο γενικά!

Banned
    Jorge δεν πήγαινε για σένα το σχόλιό μου αν και εμένα μου τη δίνουν κάποια πράγματα στο χειρισμό σου γιατί είχες μια ευαίσθητη κοπέλα πολύ πληγωμένη που έτσι είμαι και εγώ και δεν την εκτίμησες και τώρα κάθεσαι και συζητάς εδώ για το αν άξιζε με την κάθεμία και τον καθένα! Θα μπορούσα να πω να λέγαν τα ίδια γενικά χωρίς να "θίξω" εσένα αλλά απλώς σε ανέφερα. Συνεχίζει όμως και δεν μου αρέσει και εμένα ο τρόπος που μιλάς γι'αυτήν γιατί δεν μπαίνεις καθόλου στη θέση της. Το ότι εσύ ήσουν πιο τυχερός και δεν συνάντησες τέτοιες δυσκολίες στη ζωή σου έλλειψη εμπιστοσύνης και άλλα πολλά δεν σε κάνει πιο άνθρωπο από αυτή και εγώ τουλάχιστον σέβομαι την επιλογή σου αντίθετα με άλλους εδώ μέσα!

Member
    Quote Originally Posted by always sad View Post
    Jorge δεν πήγαινε για σένα το σχόλιό μου αν και εμένα μου τη δίνουν κάποια πράγματα στο χειρισμό σου γιατί είχες μια ευαίσθητη κοπέλα πολύ πληγωμένη που έτσι είμαι και εγώ και δεν την εκτίμησες και τώρα κάθεσαι και συζητάς εδώ για το αν άξιζε με την κάθεμία και τον καθένα! Θα μπορούσα να πω να λέγαν τα ίδια γενικά χωρίς να "θίξω" εσένα αλλά απλώς σε ανέφερα. Συνεχίζει όμως και δεν μου αρέσει και εμένα ο τρόπος που μιλάς γι'αυτήν γιατί δεν μπαίνεις καθόλου στη θέση της. Το ότι εσύ ήσουν πιο τυχερός και δεν συνάντησες τέτοιες δυσκολίες στη ζωή σου έλλειψη εμπιστοσύνης και άλλα πολλά δεν σε κάνει πιο άνθρωπο από αυτή και εγώ τουλάχιστον σέβομαι την επιλογή σου αντίθετα με άλλους εδώ μέσα!

Εντάξει λοιπόν συγγνώμη αν σε έθιξα. Και εγώ είμαι ένα άτομο πάρα πολύ ευαίσθητο. Ναι οκ δε μου έτυχε στο παρελθόν να ζήσω μια σχέση δύσκολη, όπως η κοπέλα και να πληγωθώ. Όμως είναι αυτό κριτήριο να φέρεται σε εμένα άσχημα; Εγώ δε τις έκανα κάτι κακό, και ίσα ίσα το πάλευα υπερβολικά, ενώ άνετα θα μπορούσα να την αφήσω πολύ νωρίτερα.. Μπορώ να νιώσω το πως νιώθει, αλλά και εγώ ήθελα απλώς λίγο περισσότερη αγάπη και όχι τέτοια μεγάλη καχυποψία, εφόσον ήμουν σωστός και δεν έκανα κάτι άσχημο. Εμένα αυτό με στεναχωρεί: Έβγαλε πάνω μου κόμπλεξ και μίσος, ενώ δε έκανα κάτι κακό. Την συνείδηση μου την έχω ήσυχη.. Εσένα δηλαδή θα σου άρεζε να φερόσουν έτσι σε ένα μελλοντικό σου αγόρι;

Banned
    Δεν ξέρω τι αντίκτυπο είχε σε σένα αλλά εγώ ξέρω ότι αυτή περνούσε χειρότερα και αντί να τη βοηθήσεις την χώρισες. Άστην λοιπόν τώρα στην ησυχία της.....Ότι μπορεί να είσαι πολύ καλό παιδί μπορεί να είσαι αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έκανες και λάθη. Καταρχάς δεν την ήθελες πολύ σκέφτηκες πόσο μπορεί αυτή να πόναγε; Όλο για νωρίτερα λες να την άφηνες αυτό συγγνώμη αλλά δεν είναι σωστό που λες. Μπορούσες απλά να την καταλάβεις, τίποτα άλλο.......

Banned
    Πρόσεχε Jorge........Εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε...Αν δεν την είχες χωρίσει εσύ δεν θα στα 'λεγα όλα αυτά, δεν θα το θεωρούσα άδικο να τα συζητάς, αλλά είναι και ο χωρισμός στη μέση.....Και όπως αυτή επιμένει για τα λάθη της, έτσι κι εσύ επιμένεις για το χωρισμό.....

Senior Member
    Κοιτα. Αν θυμαμαι καλα την ιστορια ισουν αρρωστος στο κρεββατι και αυτη σου εκανε φασαρια που δεν εβγαινες μαζι της. Σωστα;

Sad. Αν σε μια σχεση δεν περνατε καλα χωριζεις. Δεν βαζεις το πτωμα σε μηχανικη υποστηριξη αλλα στο νεκροτομιο. Η κοπελα δεν ειχε αναγκη απο σχεση αλλα απο ψυχολογο, και αρνιωταν να παει. Το παιδια αυτο την στηριξε οσο μπορουσε, και παραπανω απο οτι επρεπε, αλλα δεν μπορουσε αλλο. Ειχε φτασει στο αμην. Το οτι πληγωθηκε απο τον αλλον δεν σημαινει πως επρεπε να πληρωσει αυτος την νυφη. Ας γυριζε στον αλλον να του τα κανει αυτα. Αυτος δεν εκανε κανενα κακο.
    Και να δου πω κι κατι αλλο. Ενας πολυ καλος μου φιλος τα ειχε με μια πολυ ομορφη κοπελα. Μια μερα αυτος τρακαρε με την μηχανι του και δεν μπορουσε να περπατησει. Οι γιατροι ελεγαν πως υπαρχει κινδυνος να μην ξαναπερπατησει. Η κοπελα του τον χωρισε την ακριβως επομενη μερα γτ δεν ηθελε να σπαταλησει την ζωη της με εναν αναπηρο...... Αυτος απο πεισμα και μονο παλεψε και καταφερε σιγα σιγα να ξαναπερπατησει και μαλιστα στης φυσικοθεραπιες βρηκε μια κοπελα που αν και δεν ηταν ομορφη οσο η αλλη τον στηριξε. Και του εδειξε πως δεν ειναι ολες σκυλες. Τωρα εχουν χωρισει βεβαια.
    Ετσι και αυτη. Ο πρωην την πληγωσε και μετα γνωρισε αυτον. Μετα απο οσα εγιναν μπορει στον επομενο τουλαχιστον να ειναι πιο.... Λογικια
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    ΥΓ. Το να αρρωστησει και αυτος δεν θα την βοηθουσε ετσι κι αλλιως
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Banned
    Archangel και τι νομίζεις είναι οι ψυχολόγοι, θεοί; Πήγαινα κι εγώ αλλά δεν μπορούσε να κάνει θαύματα. Δηλαδή μπορεί ο ψυχολόγος να σου πάρει τον πόνο της ψυχής; Μόνο ο σύντροφός σου μπορεί να στο κάνει αυτό αν σε αγαπάει. Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο και να θίξω "πάλι" το θεματοθέτη πιστεύω καλό είναι να το λήξουμε εδώ. Αλλά αντί να κατηγορείτε όλοι την κοπέλα να κατηγορείτε τον πρώην της ή τους πρώην της, ή κάποιον που μπορεί να της άρεσε και να την πλήγωσε.Τι σας φταίει η κοπέλα; Είναι οι άνθρωποι λέει σαν το γυαλί αν σπάσουν μετά κόβουν.....

Page 5 of 9 FirstFirst ... 34567 ... LastLast