Results 76 to 90 of 130
-
15-12-2016, 19:10 #76
Σε αυτο θα συμφωνησω. Δεν εφταιγε η κοπελα αλλα ο πρωην της. Οχι ο θεματοθετης. Κι αυτος θυμα του πρωην ηταν.
Δεν ξερω αν εχεις σχεση αλλα ας πουμε πως εσυ υα εφτιαχνες με εναν που την πρωην του την απιασε με τρεις αντρρς στο κρεβατι τους. Και μετα που τα φτιαχνατε αυτος καθε μερα να σου επαιζε ενα χαστουκι χωρις να κανεις κατι. Θα σου αρεσε;Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει
- 15-12-2016, 19:15 #77
Δε θα μου άρεσε αλλά δεν θα τον χώριζα κιόλας γιατί θα τον αγαπούσα. Κάποια στιγμή θα σταμάταγε όπως και η κοπέλα πιστεύω.
15-12-2016, 19:41 #78
Και πώς μπορείς ν αγαπάς έναν άνθρωπο που σε χαστουκίζει κάθε μέρα? Η αγάπη δεν έρχεται ουρανοκατέβατη τη στιγμή που θα φιλήσεις τον άλλον. Έλξη είναι στην αρχή, σιγά-σιγά χτίζεται η αγάπη.
Πώς ν αγαπήσεις έναν άνθρωπο που τους λίγους μήνες που είστε μαζί σου χει κάνει τη ζωή δύσκολη χωρίς να φταις σε τπτ???
15-12-2016, 19:44 #79
Ποιά ζωή δύσκολη δεν ξέρεις από δύσκολη ζωή. Έχω αντέξει πολύ χειρότερα από αυτό στη ζωή μου.........Και όπως είπε και ο archangel, θα είχε πληγωθεί αυτός πάρα πολύ πρώτα γι'αυτό θα τον δικαιολογούσα αν ήξερα ότι είναι γι'αυτό. Εκτός από αυτό δεν μπορώ να μείνω και μόνη μου και έξω τι άντρες νομίζεις ότι κυκλοφορούν; Επειδή δεν δίνουν χαστούκι σημαίνει ότι είναι άγιοι; Υπάρχουν και τα χαστούκια της ψυχής.
15-12-2016, 19:47 #80
....... Και εκει που νομιζω πως καταλαβαινω τις γυναικες......!!!!
Ενας αντρας που βαραει μια γυναικα δεν ειναι αντρας.... Και δεν θα σταματησει..... Ποτε!!!!Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει
15-12-2016, 19:56 #81
Αυτη την στιγμη δεν ξερω αν μιλας σοβαρα ή μου κανεις πλακα. Ή απλως θελεις να μου πας κοντρα.
Αν ειναι ετσι πρεπει να βγαλουμε απο την φυλακη τους παιδεραστες που ειχαν βιαστει κι αυτοι μικροι γτ ειχαν περασει δυσκολα στην ζωη τους. Και τους κλεφτες που μεγαλωσαν στους δρομους. Και τους φονιαδες γιατι περασαν μια δυσκολια για να κανουν φονο.Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει
15-12-2016, 20:00 #82
Δεν εχει σημασια τι δυσκολια εχεις περασει αλλα τι κανεις με αυτο. Αν αφησεις μια δυσκολια να σε μετατρεψει σε τερας και να μην κανεις καν προσπαθεια να αλλαξεις αλλα να πατας πανω σε αυτην την δυσκολια και να λες ετσι πρεπει τοτε ειναι λογικο να τιμωρησε με φυλακη. (Μιλαω για εγκληματα). Δεν μπορεις να βαρας μια γυναικα που δε σου εκανε τιποτα γτ απλως μια αλλη σε πληγωσε. Πηγαινε στην αλλη και σαπισε την αφου το θες.
Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει
15-12-2016, 20:04 #83
Είναι πολύπλοκο το θέμα. Και η άλλη μπορεί να πληγώθηκε από κάποιον άλλον βγάζεις άκρη;
15-12-2016, 20:05 #84
Για να είμαι εδώ μέσα προφανώς και δέχτηκα κάποια όπως εύστοχα γράφεις "χαστούκια της ψυχής".
Μα τελικά έμαθα να εκτιμώ τον εαυτό μου.
Δε σου γράφω να ψάξεις τον άγιο, μα κάποιον που σου ταιριάζει ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ.
Το να τον δικαιολογήσεις για την άσχημη συμπεριφορά του, επειδή πληγώθηκε στο παρελθόν, άιντε το καταλαβαίνω.. Να τον αγαπήσεις όμως??? Τόσο που να τα ανέχεσαι?? Σε λίγους μήνες μέσα?? Δε νομίζω.
Λίγους μηνες ήταν ο θεματοθέτης με την κοπέλα. 6 μήνες, οι 3 χωριστά.
15-12-2016, 20:19 #85
Ακριβως. Μεσα σε μερικους μηνες ειχε τραβηξει οτι δεν ειχε τραβηξει αλλος σε χρονια σχεσεις.
Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει
15-12-2016, 20:30 #86
Δεν υπάρχει αυτό που λες να μην με ταλαιπωρεί. Αν ξέρανε οι άντρες τι κάνανε στις γυναίκες ίσως και να μην τα κάνανε. Σίγουρα το χαστούκι μπορεί να μην το δεχόμουνα γιατί θα μείωνε την αξιοπρέπειά μου, έχω δεχτεί όμως πολύ χειρότερα από αυτό επειδή δεν ήμουν καλά. Φυσικά και μπορώ να τον αγαπήσω όταν πχ οι άλλοι μου φέρονται ακόμα χειρότερα.
15-12-2016, 20:31 #87
15-12-2016, 20:39 #88
Αν οι σχεσεις ειναι οπως τις περιγραφεις τοτε πιο καλη η μοναξια.....
15-12-2016, 21:48 #89
Δεν θέλω να βγω άμοιρος ευθυνών. Θα σου πω τι λάθη έχω κάνει εγώ: Ναι η αλήθεια είναι πως όταν τα φτιάξαμε εγώ δεν ήμουν τρελαμένος για τη κοπέλα λόγο του ότι έφευγα και εξωτερικό και δεν ένιωθα σίγουρος. Πιο πολύ δηλαδή αυτή έκανε τις κινήσεις παρά εγώ, που ήμουν πιο αποστασιοποιημένος...
Στη διάρκεια της σχέσης ήμουν πιο απόμακρος από αυτή και λιγότερο εκδηλωτικός(είναι και ο χαρακτήρας μου αυτός), ενώ προς το τέλος είχα ξενερώσει-κουραστεί και δε έλεγα τίποτα, μέχρι που τη χώρισα..
Αυτή το θεωρούσε ότι την έγραφα και μου το χτυπούσε συνεχώς, εγώ απλώς λίγο χώρο ζητούσα...
Και φυσικά μετά το χωρισμό που την ενόχλησα 4 φορές, με πρόθεση να τα ξανά βρούμε, αλλά εντέλει έκανα πάντα πίσω...
Αυτά ήταν τα λάθη που έκανα και που μου τα είπε και αυτή... Σε γενικές γραμμές ήμουν άψογος.. Ψέμα δεν της είπα ποτέ, από θηλυκά μόνο με τη μάνα μου και την αδερφή μου μιλούσα, ούτε την κορόιδεψα... Δεν έκανα δηλαδή κάτι άσχημο για να μου φέρεται έτσι.. Ίσως θύμωνε από την υπερβολική μου ανοχή(πχ μπορεί να με έβριζε και εγώ δεν αντιδρούσα ποτέ).. Δεν ξέρω το λόγο πραγματικά... Πάντως μέσα σε 6 μήνες σχέσεις υπήρχε πολύ καβγάς και στο 90% ήταν για βλακείες(πχ ενα παράδειγμα έτυχε να σηκωθεί να φύγει από το μαγαζί που καθόμασταν γιατί δε ήθελα να ξεκινήσω μαζί της κάτι μαθήματα υπολογιστών)..
15-12-2016, 22:17 #90
Εγώ πληγώνομαι και μόνο που τα ακούω, ταυτίζομαι με την κοπέλα.