Προκαλουν τα αντικαταθλιπτικα καρκινο στον εγγεφαλο ? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 65
    Senior Member
    Παναγιωτη ρε φίλε άνοιξε ένα θέμα με φυσικούς τρόπους αντιμετωπισησ της κατάθλιψης με αξιολόγηση γιατί δε θέλουν όλοι τα φάρμακα κάνε ένα κόπο να τα μαζεψουμε ολα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Junior Member
    ακομα και τα φυτικα που δουλευουν σεροτονινη ειναι καρκινογονα , χρειαζομαστε κατι που να μην δουλευει σεροτονινη.
    εκτος wellbutrin εχει κι αλλα ατυπα αντικαταθλιπτοκα, δεν υπαρχει καποιο καλυτερο?
    διαβασα οτι εχουν βγει πολλα νεα στην αγορα

Junior Member
    εκτος αν και η ντοπαμινη επηρεαζει και δεν το ξερουμε ακομα

Senior Member
    Παιδιά μου έχει πει ο γιατρός ότι το wellbutrin δεν κάνει για στρες..Κ εγώ έχω στρες πολύ..Οπότε γι αυτό δεν μου το δίνει+όταν είμαι στη δουλειά παθαινω κάτι σαν να έχω ΔΕΠΥ.νευρικοτητα,έλλειψη συγκέντρωσης ,μηδέν διαύγεια και γενικά απόσπαση τρομερή προσοχής σε σημείο να λέω από μέσα μου"έλα προσπάθησε να διαβάσεις τι λέει εδώ". + Έκανα ένα τεστ κ μου έβγαλε ότι έχω ΔΕΠΥ..Οπότε όμως παίρνω λαντοζ κ με πιάνει τότε φεύγουν και τά συμπτώματα που είναι της ΔΕΠΥ. Λέτε να έχω κ αυτό μία ζωή;Να μπλέκετε με το άγχος κ να μη το έχει πάρει χαμπάρι ο γιατρός;Δλδ συνοσηροτητα; Στο σχολείο ήμουν κακη μαθήτρια κ γενικά κάνω κ λάθη δυσλεξίας όταν γράφω με στυλο.ξεχναω λέξεις,γράφω ανάποδα γράμματα κλπ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by aggelos86 View Post
    ακομα και τα φυτικα που δουλευουν σεροτονινη ειναι καρκινογονα , χρειαζομαστε κατι που να μην δουλευει σεροτονινη.
    εκτος wellbutrin εχει κι αλλα ατυπα αντικαταθλιπτοκα, δεν υπαρχει καποιο καλυτερο?
    διαβασα οτι εχουν βγει πολλα νεα στην αγορα
    μην διαβάζεις ότι μαλακια γραφει ο καθένας στο internet... δεν είναι καρκινογόνο ότι επηρεάζει την σεροτονίνη και την ντοπαμίνη... αυτά είναι καθαρά μαλακίες που γίνονται έρευνες χωρίς καν απόδειξης...

επίσης ότι σε καταστρέφει σε κάνει πιο δυνατό...

αν θες να είσαι ευτυχισμένος πήγαινε amsterdam πίστεψε με η σεροτονίνη θα φτάσει στα ύψη...! :P

πιες λίγο κάνναβης και θα δεις ευτυχία...!!! χαχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Έρις View Post
    Τα φυτικά αντικαταθλιπτικά πως χορηγούνται και σε τι ποσότητες;
    Βιβλιογραφικά έχει αναφερθεί δοσολογία για το καθένα αλλά σαν φυτικά δεν έχουν και στάνταρ δοσολογία αλλά εσύ βρίσκεις την δική σου.
    Πχ το 5-htp άλλους τους πιάνει στα 50μγ άλλοι θέλουν 300μγ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Παναγιωτη ρε φίλε άνοιξε ένα θέμα με φυσικούς τρόπους αντιμετωπισησ της κατάθλιψης με αξιολόγηση γιατί δε θέλουν όλοι τα φάρμακα κάνε ένα κόπο να τα μαζεψουμε ολα
    Όλο λέω θα το κάνω και όλο βαριέμαι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    Παιδιά μου έχει πει ο γιατρός ότι το wellbutrin δεν κάνει για στρες..Κ εγώ έχω στρες πολύ..Οπότε γι αυτό δεν μου το δίνει+όταν είμαι στη δουλειά παθαινω κάτι σαν να έχω ΔΕΠΥ.νευρικοτητα,έλλειψη συγκέντρωσης ,μηδέν διαύγεια και γενικά απόσπαση τρομερή προσοχής σε σημείο να λέω από μέσα μου"έλα προσπάθησε να διαβάσεις τι λέει εδώ". + Έκανα ένα τεστ κ μου έβγαλε ότι έχω ΔΕΠΥ..Οπότε όμως παίρνω λαντοζ κ με πιάνει τότε φεύγουν και τά συμπτώματα που είναι της ΔΕΠΥ. Λέτε να έχω κ αυτό μία ζωή;Να μπλέκετε με το άγχος κ να μη το έχει πάρει χαμπάρι ο γιατρός;Δλδ συνοσηροτητα; Στο σχολείο ήμουν κακη μαθήτρια κ γενικά κάνω κ λάθη δυσλεξίας όταν γράφω με στυλο.ξεχναω λέξεις,γράφω ανάποδα γράμματα κλπ.
    Και εμένα όλα τα τεστ για ΔΕΠ-Υ βγαίνουν θετικά με υψηλά ποσοστά αλλά η γιατρός μου επιμένει πως δεν είναι ΔΕΠ-Υ αλλά άγχος...

Senior Member
    Quote Originally Posted by akis1 View Post
    μην διαβάζεις ότι μαλακια γραφει ο καθένας στο internet... δεν είναι καρκινογόνο ότι επηρεάζει την σεροτονίνη και την ντοπαμίνη... αυτά είναι καθαρά μαλακίες που γίνονται έρευνες χωρίς καν απόδειξης...

επίσης ότι σε καταστρέφει σε κάνει πιο δυνατό...

αν θες να είσαι ευτυχισμένος πήγαινε amsterdam πίστεψε με η σεροτονίνη θα φτάσει στα ύψη...! :P

πιες λίγο κάνναβης και θα δεις ευτυχία...!!! χαχα
    Η μαριχουάνα καταστρέφει εντελώς τους υποδοχείς των νευροδιαβιβαστών οποτε απο ένα σημείο και μετά όχι απλά δε θα σε πιάνει σε άγχος-κατάθλιψη αλλά δε θα σε πιάνει και ΚΑΝΕΝΑ αντικαταθληπτικό...
    (εννοείται πως κάνεις πλάκα)

Senior Member
    Quote Originally Posted by panagiwtis23 View Post
    Η μαριχουάνα καταστρέφει εντελώς τους υποδοχείς των νευροδιαβιβαστών οποτε απο ένα σημείο και μετά όχι απλά δε θα σε πιάνει σε άγχος-κατάθλιψη αλλά δε θα σε πιάνει και ΚΑΝΕΝΑ αντικαταθληπτικό...
    (εννοείται πως κάνεις πλάκα)
    όχι φιλε μου δεν κάνω πλακα... πίνω θεραπευτική κάνναβης CBD 300MG καθημερινά...

σε καμια περίπτωση δεν αναφέρομαι να κανεις χρήση THC...

σε συνδυασμό με τα αντικαταθλιπτικά που περνώ cipralex 10MG είμαι ευτυχισμένος κάθε μέρα και έχει αλλάξει η ζωή μου...

τέρμα το άγχος... τέρμα η κατάθλιψη... τέρμα η αρνητικές σκέψεις... τέρμα η ιδεοληψίες.....!

Senior Member
    Και πως την εισάγεις ελλάδα; δεν νομίζω να είναι νόμιμη ακόμα στην χώρα μας

Senior Member
    Quote Originally Posted by panagiwtis23 View Post
    Και πως την εισάγεις ελλάδα; δεν νομίζω να είναι νόμιμη ακόμα στην χώρα μας
    περνώ CBD σε χαπάκια 300MG από φαρμακείο στο εξωτερικό..

στην χωρα μας έχουμε κάποια eshop που φέρνουνε cbd σε σταγόνες αλλα και σε τσίχλες μέχρι 150mg επιτρέπουνε νομίζω...

Senior Member
    Το ξέρω κι εγώ για το cbd αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ γιατί το φοβάμαι επίσης ένα άλλο συμπλήρωμα γυμναστικής για ψύχωση είναι η σαρκοσινη αυτά κυκλοφορούν γενικά από βελτίωση

Senior Member
    Ρε παλικάρια ανοίξτε από ένα θέμα να τα έχουμε συγκεντρωμένα γι αυτούς που νομίζουν ότι χάθηκε ο κόσμος επειδή αρρώστησαν

Senior Member
    Το analgixin το ξέρει κανείς;Καινούριο νοοτροπο είναι το έχει ακούσει κανείς;

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast